קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אירוע] מסיבת פורים מגניבה שהייתי בה אתמול
    על ידי WooDStocK בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-06-2009, 04:44
  2. [פריקה] מסיבה שהייתה אתמול =[!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 22-01-2009, 21:30
  3. מסיבת פורים!
    על ידי Mr. Ingidao בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-03-2008, 23:56
  4. [קונה]הופעה של אינפקטד מאשרום שהייתה אתמול
    על ידי oFiRB בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-11-2007, 18:27
  5. הזמנה שהכנתי - מסיבת פורים
    על ידי StEvE בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-11-2006, 11:08
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

מסיבת פורים שהייתה אתמול - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    קודם כל - שבנות מזמינות אותך לשתות ב90% מהפעמים אתה יכול להוציא מזה.."דברים". :]
    ולאו דווקא כי הן יהיו מסטולות, זה לא העניין.
    רמז - הן יכלו להזמין כל אחד, והזמינו דווקא אותך.

ודי לזיין תשכל עלק "אסור לשתות" כל עוד אתה יודע לשתות ואתה לא מפגר שנמרח על הרצפה וחושב שאתה כרגע על הירח אין שום בעיה שתשתה...
    כמעט כל טבעי (בעצם כל טבעי) שהכרתי היה שותה, זה לא עשה אותם פחות ממה שהם ותאמת גם אותי לא.
    כל עוד אתה נהנה ואתה בראש טוב כל האמצעים כשרים, מבחינתי גם הרואין וקוק...

מה המטרה שלך בחיים להיות עלק "אומן פיתוי" שמזיין כוס סוג ז' פעם בשנתיים וחופר על זה בדיווח כאילו הוא זכה בלוטו או מישו שיודע להנות ולחיות תחיים?
    אתה רומז פה משו?..
    לא רק טבעיים שותים במידה ונהנים מזה ובנוסף מביאים כ*ס,-שאלתם את עצמכם שעם כל המסיבות שמיסטרי היה בהם יש מצב שהוא לא נגע באלכוהול?! -אני ראיתי באייזה סרטון שטח שהוא עשה,שהוא דפק 3 שוטים מול המצלמה [עשה את הקטע של "אני לא קונה לבנות משקאות-תזמיני אותי את"..] וזה היה רק בחצי שעה הראשונה של המסיבה,ככה שמי שחושב שאלכוהול הוא אמצעי אסור בפיקאפ-קצת לא בכיוון.
    ד"א ראיתי לפני כמה חודשים שפירסמו איפה שהוא-ש"גאנוויץ'" השתכר באיזה מסיבה וירה לבחורה בראש -ככה שגם אלכוהול יותר מידי יכול להפריע.. אבל בגדול כמה שוטים זה אחלה דרך להנות ולא קרה שום דבר לאפעחד מיזה ,בינתיים.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 21-03-2011 בשעה 10:01.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אתה רומז פה משו?..
    לא רק טבעיים שותים במידה ונהנים מזה ובנוסף מביאים כ*ס,-שאלתם את עצמכם שעם כל המסיבות שמיסטרי היה בהם יש מצב שהוא לא נגע באלכוהול?! -אני ראיתי באייזה סרטון שטח שהוא עשה,שהוא דפק 3 שוטים מול המצלמה [עשה את הקטע של "אני לא קונה לבנות משקאות-תזמיני אותי את"..] וזה היה רק בחצי שעה הראשונה של המסיבה,ככה שמי שחושב שאלכוהול הוא אמצעי אסור בפיקאפ-קצת לא בכיוון.
    ד"א ראיתי לפני כמה חודשים שפירסמו איפה שהוא-ש"גאנוויץ'" השתכר באיזה מסיבה וירה לבחורה בראש -ככה שגם אלכוהול יותר מידי יכול להפריע.. אבל בגדול כמה שוטים זה אחלה דרך להנות ולא קרה שום דבר לאפעחד מיזה ,בינתיים.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל יש אנשים שפשוט לא אלימים או משו שהם שותים, אני למשל מאוד חמוד שאני על וודקה! D:
    גאנביץ' סתם דביל גם לפני המקרה הוא היה נראה כמו הפסיכופתים בסרטי אימה (רק שבמקום מסור יש לו אקדח) וזה עניין של זמן שזה יקרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

^^אתה לא הוכחה אתה רוסי,וודקה בשבילך זה כמו מיים..
    גאנוויץ' אשכרה נראה מפחיד אני חותם שאם הוא ניגש לסרט הבא של "סיוט ברחוב אלם" בתור פרדי קרוגר הוא מקבל תתפקיד בטוח,
    הכי מצחיק זה שהוא כתב תורה בפיקאפ שמדברת על "להיות טבעי,לטפח את עצמך,לשדר סקס,להיות גבר,ולקבל אותו"
    כאילו מילא גאמבלר-אני מבין הבחור נראה טוב {NO HOMO},אבל הוא..

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    קודם כל - שבנות מזמינות אותך לשתות ב90% מהפעמים אתה יכול להוציא מזה.."דברים". :]
    ולאו דווקא כי הן יהיו מסטולות, זה לא העניין.
    רמז - הן יכלו להזמין כל אחד, והזמינו דווקא אותך.

ודי לזיין תשכל עלק "אסור לשתות" כל עוד אתה יודע לשתות ואתה לא מפגר שנמרח על הרצפה וחושב שאתה כרגע על הירח אין שום בעיה שתשתה...
    כמעט כל טבעי (בעצם כל טבעי) שהכרתי היה שותה, זה לא עשה אותם פחות ממה שהם ותאמת גם אותי לא.
    כל עוד אתה נהנה ואתה בראש טוב כל האמצעים כשרים, מבחינתי גם הרואין וקוק...

מה המטרה שלך בחיים להיות עלק "אומן פיתוי" שמזיין כוס סוג ז' פעם בשנתיים וחופר על זה בדיווח כאילו הוא זכה בלוטו או מישו שיודע להנות ולחיות תחיים?
    אני לא יכול לקרוא לעצמי אומן פיתוי כי אני לא קרוב לזה, אבל בנאדם שנהנה מהחיים אני כן יכול לקרוא לעצמי, בדרך כלל שאני שותה אני לא מנסה לעשות פיקאפ, רציתי באותו יום להנות וראיתי שאני לא במצב שאני מת, שאני בראש טוב ויודע מה אני אומר ועושה ושולט על עצמי, אז שילבתי גם קצת פיקאפ וכמו שאמרת אין בזה שום בעיה.

לא יודע מבחינתי להשתמש באלכוהול ולהיכנס לראש אחושרמוטה זה לא לראות בעיניים, לא בקטע שאני יקיא על עצמי למוות (למרות שגם זה קרה לי ואני מתחרט) אלא בקטע שהריכוז שלי יאבד קצת (אז ייצא מצב שאני לא יקשיב לכל מה שהבחורה תגיד או יותר גרוע מזה שאני ישכח כמה דברים משמעותיים) אבל מנגד אני יכול לפתוח כל דבר שזז, הבעיה שאני לא ארגיש שזה בא בזכותי אלא בזכות האלכוהול, היה לי יום שהרגשתי שמספיק לי ואני רוצה לשבור את הפחד של לרקוד עם מישי במועדון, בהתחלה שתיתי חצי בירה בפנאן עוד לא היה כלום אחרי זה איזה חצי ליטר אחר ממש מהר ולמרות שזה לא היה המון אלכוהול זה הביא לי ראש בקטנה וזה גרם לי תכלס "לניסים" התמזמזתי עם הבחורה הראשונה שניסיתי לרקוד איתה בחיים שלי ואחר כך רקדתי עם עוד איזה 7 רק לא בצורה כזאת מינית (כי הן לא רצו) אבל היתה לי את אחת היציאות הכי מטורפות אי פעם, למרות שמנגד היו תכלס פעמים ששתיתי יותר והיה פחות מוצלח, תכלס אפילו כשהייתי AFC מסריח לא הייתה לי בעיה להתחיל עם בנות ותכלס אולי זה מה שששבר ראשון מחסומים אצלי למרות שמה שבאמת פרץ המון מהם זה העובדה שגיליתי על הפיקאפ, בכל אופן בהתחלה האלכוהול גרם לי להכיר את עצמי בלי כל המגבלות המעאפנות ועכשיו שאני שותה המצב קיצוני עוד יותר, זאת אומרת לרוב זה אני רק עם הרבה יותר ביצים כשזה קשור להתקדמות מינית עם מישהי, ולמרות זה אני מאמין שאם אתה מתקדם בלי אלכוהול זה הרבה יותר משמעותי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    When you have to shoot...Shoot! Don't talk

ברירת מחדל פעם מישהו שלא יודע הרבה על החיים אבל עם כסף..

אמר לבוקובסקי (מי שלא מכיר כדאי שיכיר, צ'ארלס בוקובסקי) " אתה נראה לי אחד עם קלאסה שיודע דבר או שניים על החיים".
    ובוקבסקי השיב " לגבי קלאסה אני לא יודע, אבל דבר או שניים על החיים אני יודע".

טוב אני לא בוקובסקי וגם לא רפי פרסקי, "אבל פעם בשבוע מוכרחים לשתות הוא אמר.."

תשתה עכשיו כדי שלא תשתה אחר כך, וזה אני אומר.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect