לא רציתי לפתוח בדיבורים כי מבחינת תוכן זה לא ממש מתאים לשם אז נפתח פה:
במסגרת תנועת נוער שלי אז הלכנו למסיבת פורים בקריית ביאליק,לא ידעתי מה יהיה אבל הסתבר לי לפני שנכנסנו שזה יהיה ערב להקות צעירות.
בקיצור אחרי המתנה של איזה 10 דק' הופיעו בזו אחר זו להקות צעירות,שכל להקה ביצעה 4 שירים:2 מקוריים שלה ו2 קאברים.
פגשתי שם חבר מחולון וצפינו בהופעות ביחד
בקיצור 2 הלהקות הראשונות היו דת' מטאל אז אני והחבר מחולון עשינו הדבאנגים חביבים ^_^
אח"כ עלו לבמה להקת פופ פאנק וואנאבי גרין דיי וניגנו את HOLIDAY...הייתה סולנית גברית O.ם
אחריהם עלו איזה להקה סטייל COB ממש מגניבים ונגנו ממש ממש טוב!
פתאום הם עשו קאבר ל-FOR WHOM THE BELL TOLLS אז בכלל התחרפנתי שם
אח"כ הייתה עוד להקה והיה פוגו ואני ועוד חבר שהוא מטר ובמבה רצנו לתוך זה והוא פשוט קפץ על אנשים עד שהם העיפו אותו לקיבינימט XD
הפסקה עם כמה שירים כמו SAD BUT TRUE,UNFORGIVEN ואז הייתה עוד להקת סקרימו מעאפנה,שהסולן קילל מישהי מהקהל שקראה לו הומו כי הוא אימו חחח הוא אמר לה "סבא שלך כרוב בוא לפה חכי אחרי ההופעה"
יצא הומו לגמרי 0.0
היו גם את להקת FERIUM שמסתבר שממש אהבו אותה שם,נגנו את RUIN של לאמב..
לבסוף הגענו לחלק ממש כיף שהיה DJ כזה ששם שירים ישראלים ולועזיים כמעט מכל הסגנונות(חוץ ממזרחית ודכאון כמובן)
היה את WALK של פנטרה,SMELLS של נירוואנה,POISON של אליס קופר,SANDMAN של מטאליקה,היה את ההתחלה של קאובויס פרום הל אבל אז ה-DJ הפסיק אחרי דקה והחבורת מטאליסטים הקשוחים פשוט קיללה את אמאמא שלו חחח
מאוד נהניתי,בעיקר בחלק של הDJ שכולם רקדו,היו מעגלי AIR GUITAR מטורפים,הדבאנגים(עד עכשיו כואב לי הצוואר :/) וגם פוגואים וWALL OF DEATHים חח
הרגשתי כאילו אני חלק מקבוצה וזה היה ממש כיף ^_^
תחושת אדרנלין מטורפת שאי אפשר להסביר במילים!
קצת היה חסר לי איירון מיידן,וגם את MASTER OF PUPPETS שכולם קיוו לו אבל בסוף לא היה :/
גם היה נחמד אם היו שמים את LAST CARESS
אפשר לתאר את הפורימון הזה בשלוש מילים:העולם שייך לצעירים!
אני יודע שזה נשמע מפגר אבל באותן זמן הרגשתי שממש ככה זה היה

:
)