הלכתי למסיבת חנוכה שראיתי שיש, כי מצאתי את הפליירים של המסיבה בזבל של הבית ספר...
אתם בטח שואלים מה עשיתי שם, אז זה בגלל שהחברים שלי זרקו לשם את התיק שלי, לזבל של הבית ספר (לצפרדע הגדולה), והייתי צריך להיכנס להוציא את זה עם כל החרא של הכלבים... חהחהחה איזה צחוקים זה היה החברים שלי מצחיקים
קיצור אמרו לי שבמסיבה הזו באומן 17, יש בריכה אז שאני אבוא עם הציוד המתאים. באתי עם התחתוני ספידו שלי עם המשקפת שנורקל שלי ועם הסנפירים המקצועיים שאבא שלי קנה לי לבר מצווה....
פיתאום איזה פאדיחות היה!! לא הייתה שום בריכה! כנראה חברים שלי התבלבלו, אמרתי להם האומן 17, והם בטח חשבו שאמרתי להם ימית 2000, זה דומה כי בשניהם יש מספרים אז אני מבין שהם התבלבלו.
קיצור כולם הסתכלו עליי כזה וצחקו התחלתי לרקוד עם עצמי והשתוללתי כשהשנורקל עליי, הסנפירים והתחתוני ספידו.
אחרי זה הלכתי לשירותים להשתין, וראיתי שם ילדה שהסתכלה עליי וצחקה אמרתי לה "מה מצחיק?" היא אמרה שום דבר. שמתי לב שהיא הסתכלה לי על השנורקל (כנראה היא אחת שמשטרללת) באותו רגע ידעתי בדיוק מה היא רוצה!! אמרתי לעצמי "אפריים הנה ההזדמנות שלך אל תפספס אותה" אז באתי אליה אמרתי לה "נו אז בא לך לבוא איתי לחוף תראי אותי שוחה בים?" היא אמרה "מה?! עכשיו?! לא קר לך?" אמרתי לה "בואי תראי אותי אני אמצא לך צדפות בים" היא אמרה שהיא לא רוצה והלכה.
רצתי אחריה ותפסתי אותה אמרתי לה בואי אז היא צעקה למאבטחים המאבטחים באו ותפסו אותי ואמרתי להם "אני ואתם יודעים בדיוק מה היא רוצה! היא רוצה זין!" הם העיפו אותי החוצה בבעיטה...
עכשיו מה אני ככה אצא מהמסיבה אחרי שהשארתי רושם על ההיא שאני זיין? התגנבתי ככה מהצד
תפסתי את ההיא בין כל ההמולה ואמרתי לה "תפסתי אותך! את באה לשחות איתי בחוף בים?" היא אמרה לי "תלך ממני אידיוט" אז אמרתי לה "אל תשחקי אותה קשה להשגה עברתי המון כמוך ראיתי אותך מסתכלת לי על השנורקל!"
פיתאום לא ראיתי כלום כלום כלום כול המשקפת התמלאה אדים, ולא ראיתי כלום הכל היה מלא אדים, אז היא הצליחה לברוח,
אבל הצלחתי לקרוע לה את הג'ינס כשתפסתי אותה חזק, כדי שלא תברח לי ובפנים היה הטלפון שלה, אז אולי היום בערב אני ארים אליה טלפון ואקח אותה לסילבסטר ואני אזיין אותה ואני אראה לה מה זה שנורקל אמיתי...
יום טוב לכם

ציטוט ההודעה