|
|
סוניק מה אתה באמת בכלל לא הולך למסיבות?
נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 20-03-2011 בשעה 14:05.
ואי איך נדבקתם ל90% אלפא
זה אומר שרוב הזמן אני אלפא, ויש לי חבר אחד שאני לפעמים רואה אותו והוא הרבה מעל הרמה שלי ככה שאני אלפא אחריו, ואני מנסה גם ללמוד ממנו
אין מישהו שלא אוהב סיגריות? אני מנפץ לך כרגע תבועה. אני אולי בין היחידים ואנשים באמת מופתעים כל פעם מחדש, שלא לקחת אפילו שאחטה מסכנה מסיגריה או מנרגילה. לא ביגלל הזיונישכל שהעבירו בבצפר ולא בגלל השטיפות מוח של האינטרנט. אלה מסיבה אחת פשוטה- זה אפילו לא סיקרן אותי, אני רואה פאקינג עשן שניכנס לפה ויוצא. מה אניגיד לך- ואוווו מדהיםםםםםםם, וזה מריח מסריח כשאני עובר ליד זה. ותגדיר מספיק חכמים. יש כאלה שהחכמת חיים שלהם וההשקפת עולם שלהם בנויה אחרת משלך ומעשנים כל היום באנגים רק בגלל זה, לא אכפת להם ולי לא אכפת מיהם, כי הם לא מפריעים לי שיעשו מה שבאלהם, ההנאה שלי שונה מההנאה שלך. אישית אני אוהב להיתאמן, סיגריות יהרוס לי תהנאה הזאת, נניח וסיגריה הייתה מספקת לי הנאה, אני לוקח בחשבון מהיסתכלות קדימה על החיים מה מספק לי יותר הנאה, הכושר שלי והדברים בהם אני עוסק שקשורים לכך שסיגריות תהרוס, או לסיגריות. אז איןלי סיבה אפילו לעשן מעבר לזה שאני לא מרגיש תצורך לכך. אבא שלי כשהיה ילד לקח שאחטה אחת. ומאז- לא נגע יותר בסיגריה, כי הוא הבין כמה זה חסר משמעות, יותר חסר משמעות מכלדבר אחר בחיים שאתה עושה.
אגב זה מפריע לך רק כי אתה מרגיש קצת מאויים מבפנים מבחינת העובדה שיש עוד אנשים בסביבתך. ברגע שתיגדל ויותר תצליח במסיבות. אתה תגיד שאתה נהנה בכל מצב, ואין דבר כזה לא נהנה במסיבות. הכל תלוי בך