קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה ] התקדמות JAVA
    על ידי roy_4 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-12-2008, 17:52
  2. [חדשות] יש התקדמות בפריצת הסוני
    על ידי orcho בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-08-2008, 23:48
  3. חיטוב|התקדמות
    על ידי DosBox בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 08:50
  4. פרסום |שרת GunZ-IL התקדמות ותאריך יציאה :)
    על ידי GhostRider בפורום פירסום שרתים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-10-2007, 19:49
  5. [דיון]WWE התקדמות?
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 11:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

דו"ח התקדמות. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

תשמע אני לא יודע אם זה יעבוד לך אבל זה מה שאני עשיתי שזה קרה לי
    הייתה לי תקופה שלא הייתי מסודר ולא השקעתי בלימודים וכלום, ושהצבתי מטרות אני לא הגעתי אליהם
    אז אמרתי לעצמי "נבלגן את החדר, לא נכין שיעורי בית ולא נשקיע בלימודים שבוע" כמה שזה נשמע מפגר עשיתי את זה ואז אמרתי לעצמי "זה לא החיים שלי אני רוצה לחזור לחיים שלי" ופשוט התחלתי להתמיד ולעשות סדר ולהכין רשימה של דברים שאני רוצה לשפר אצלי וזה עבד
    אז תנסה את זה, או משהו בסגנון... מקווה שנתתי לך נקודה לחשיבה

2. קישורים ממומנים

השלב הראשון זה להבין שאתה בן אדם. זה אולי אפילו הגיוני שתרגיש תחושות לא טובות מדי פעם, אחרת הייתה סיבה לדאגה, לא ככה?

אחרי שהבנת, שלהרגיש תחושות שליליות מדי פעם זה לא כזה נורא, תרצה בטח להמשיך הלאה מהן, לא להתקע, כי זה נוגד את מטרותיך.
    איך עושים את זה? מפתחים מודעות. רוב הפעמים שאנחנו חושבים מחשבות, מרגישים רגשות, מכל סוג שהוא, אנחנו בכלל לא שמים לב שחשבנו או הרגשנו אותם. אז השלב הראשון יהיה להתחיל לשים לב מה עובר לך בתוך הראש כל הזמן.
    למתחילים הייתי אומר: "קרה לכם פעם, שרציתם לגשת לבחורה והתחלתם להרגיש מעין לחץ כזה, או שאולי פרפרים בבטן?" אם תשים לב, הפניתי את המודעות שלהם לתחושה שהם חוו, אם עד כה הם לא ידעו שהם חווים אותה באופן מודע, עכשיו הם מסכימים באופן מלא על כך שהם חוו את אותה תחושה.
    אתה, תתחיל להיות מודע לכל התחושות שרצות לך בראש. בין אם זאת התחושה של "אני מרגיש שאני לא עושה עם עצמי כלום", או התחושה של "פעם היה יותר טוב".

הדבר השני, אחרי שמפתחים מודעות, זאת שיטה, שהעקרון שלה הוא באמת מודעות.
    איך זה הולך? תהיה מודע למה שאתה מרגיש, ברגע שיש לך תחושה שאתה רוצה לסלק, פשוט תשיים אותה, תשלים עם זה שאתה מרגיש אותה, כי אתה רק בן אדם ואותה תחושה לא רצויה, תשתחרר הרבה יותר בקלות!
    אם תחשוב על זה, התחושה הזאת היא כמו כלב קטן ומציק שמסתובב לך בין הרגליים. הוא ימשיך להציק, כי הוא רוצה תצומת לב, הוא יילל לך, אולי אפילו ינשך. אבל בסופו של דבר, מה הדבר שהוא רוצה? אולי איזה ליטוף, קצת תצומת לב! אחרי שהוא יקבל את זה, הוא כנראה או ישתעמם, אולי ירדם... אותו דבר בדיוק עם התחושות שרצות לך בראש.

ומהצד האישי, הערכה עצמית נבנית תמיד בהדרגה. ממליץ לך לעשות משהו שGambler אמר שהוא עושה כשהוא מרגיש בדאון:
    כל פעם שאני מרגיש שאני בדאון, שלא הולך לי, אני מרחיב את אופק הזמן שלי. אם היום היה גרוע, אני מסתכל על השבוע האחרון. אם השבוע היה גרוע, אני מסתכל על החודש האחרון, החודש פחות טוב, השנה האחרונה. אתה תתחיל לשים לב כמה השתנית, כמה השתנית לטובה! וזה מרגיש טוב!

מאחל לך המון בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 20-03-2011 בשעה 12:21.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:54.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect