החזון שלי הוא להיות פעיל חברתית (שזה כולל יציאות, מסיבות, בתים ריקים, שתהיה לי בחורה סוף סוף)
בשפת הפיקאפ "אלפא"
החזון שלי הוא להיות פעיל חברתית (שזה כולל יציאות, מסיבות, בתים ריקים, שתהיה לי בחורה סוף סוף)
בשפת הפיקאפ "אלפא"
נערך לאחרונה על ידי Pardo; 26-03-2011 בשעה 21:59.
|
|
יפה , אז נסה לפרק את זה לתת-מטרות...
תתחיל מזה ש:את שאר תתי המטרות אני מניח לך להציב.
- אל תשב בבית.
- נצל כל דקה מחייך ,
וזה אומר - צא והוצא את חברייך מהבית , עסוק בכל דבר שרק תוכל. אופניים , כדורסל , כדורגל , שחייה...
צאו לקניון , צאו לרחוב , סעו לעיר , לקולנוע , לטיילת .....
גם דברים שכביכול לא יעזרו לך "להשיג בחורה" יעזרו לך לבנות את אורח-החיים שלך (קרא סעיף הבא)- בנה אורח חיים - בצורה הזו אף פעם לא יהיה לך מחסור של "מה לספר" , וגם תהנה במהלך היומיום.. ומה יותר חשוב מזה?
- תתחיל לדבר.
בשביל שתהיה לך בחורה , ובכלל קשרים חברתיים תצטרך לדבר. על כל דבר , בכל מקום בכל מצב- רוצה להיות "שפיץ של מסיבות" ? צא למסיבות.
למד את השטח. אי אפשר לצפות להצליח במשהו על הפעם הראשונה. כמו כל דבר זה דורש חיכוך בשטח.
אני לא אוהב להביא לאנשים דברים עד הפה , על מגש של כסף. קצת יצירתיות ומחשבה והתהליך יהיה הרבה יותר אפקטיבי.
בהצלחה בחור![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-03-2011 בשעה 22:22.
הייתי פה.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 20:02.
אוקיי סוניק הבנתי את למה אתה מתכוון, כדי שנהיה באותו ראש הנה המטרות שכתבתי לעצמי:
- להתחיל להיפתח ולדבר עם אנשים- עם כל בן אדם לנסות ולמצות כמה שיותר מהשיחה שיש ביניינו(גם אם השיחה שטחית, כמה שיותר לנסות לדבר)
-להיות חברותי, כל בן אדם שאני רואה לנסות להתחבר אליו ולהתעניין בו ובחייו (כמובן בטקט מסוים), גם אם אותו בן אדם לא הכי לטעמי.
-לחדש קשר עם חבר עבר.
- להתגבר על הפחד גישה- להמשיך לצאת לסארג'ים ולמשוך את השיחה עם הבחורה כמה שיותר
- לאכול ארוחת בוקר- יתניע לי את היום ויכניס אותי לאווירה טובה ולראש צלול (קרדיט לדין)
-לצאת למסיבה בחודש הקרוב
- ללכת לרוץ ביום ראשון ושלישי, וללכת לשחות ביום שישי.
עד כאן המטרות, אשמח לקבל תקונים והערות. אני חם כבר לפתוח את השבוע הזה!
*יש כאן מטרות שלא קשורות למטרה הגדולה באופן ישיר, אבל אני חושב שהם יתרמו ללא ספק.
נערך לאחרונה על ידי Pardo; 26-03-2011 בשעה 23:39.
קודם כל , מצויין. טוב לראות שבאמת לקחת את זה לידיים וכבר היום ישבת ורשמת מטרות.
כל אחת מהמטרות שרשמת מצויינת , ובכל זאת - הנה כמה חידודים והבהרות
זה נכון , צריך להתרגל לדבר יותר עם אנשים.להתחיל להיפתח ולדבר עם אנשים - עם כל בן אדם לנסות ולמצות כמה שיותר מהשיחה שיש ביניינו
(גם אם השיחה שטחית, כמה שיותר לנסות לדבר)
אבל שים לב , הדגש הוא לא על "כמה זמן הייתה השיחה" או "כמה משפטים אמרתי" ... אתה לא מנסה למרוח את השיחה כמה שרק אפשר.
הדגש הוא על התפרסות - להתרגל לדבר עם כולם.
אם השיחה תהיה שיחה של דקה או של חצי שעה , זה כבר תלוי בזרימה של השיחה.. אל תנסה למרוח שיחות בכוח
"נוו אז מה ככה?..."
באמת שלא צריך.
אהבתי !להיות חברותי, כל בן אדם שאני רואה לנסות להתחבר אליו ולהתעניין בו ובחייו (כמובן בטקט מסוים), גם אם אותו בן אדם לא הכי לטעמי.
*חברי עבר-לחדש קשר עם חבר עבר.
תנסה להרחיב קשרים כמה שאפשר. אם פתאום תראה מישהי שלמדה איתך ביסודי , למה לא לומר לה שלום ?
שוב , אל תיפול לטעות הזאת. אל תמשוך את השיחה כמה שאפשר.- להתגבר על הפחד גישה- להמשיך לצאת לסארג'ים ולמשוך את השיחה עם הבחורה כמה שיותר
תנסה להגיע למצב של שיחות איכותיות.
לפעמים גם שיחה של 2-3 דקות יכולה להיות איכותית ואפקטיבית הרבה יותר משיחה של חצי שעה שמלווה בהמון קפיצות ושתיקות מביכות.
דרך אגב , סארג'ים זו דרך אחת... שאני לא מאמין בה האמת , אבל רק תדע שבשביל לשפר יכולות חברתיות לא חובה לצאת לסארג'ים.. תתחיל להסתכל מסביבך
מצויין. תוסיף לבוקר גם איזה קטע סטנדאפ (תמיד טוב לפתוח את הבוקר בחיוך) , אולי גם כמה שירים מקפיצים שיעוררו אותך ויכניסו בך חשק עז להתחיל כבר את היום !- לאכול ארוחת בוקר- יתניע לי את היום ויכניס אותי לאווירה טובה ולראש צלול (קרדיט לדין)
מצויין. מה אתה מצפה להשיג במסיבה?-לצאת למסיבה בחודש הקרוב
איך?
פרק גם את זה לשלבים ותת-מטרות.
תכנון סדר השבוע מראש זה דבר נפלא !- ללכת לרוץ ביום ראשון ושלישי, וללכת לשחות ביום שישי.
לסיים יום (שלא לדבר על שבוע) כשאתה יודע שהספקת המון דברים שרצית זאת תחושה אדירה !
שים לב ,
כל אחת מהמטרות האלו יכולה להיות מטרה כתובה או כזו שרק חשבת עליה.
אפשר לחלק את החיים שלנו לאלפי מטרות.. אני לא מצפה ממך לרשום את כולן על דף...
מה שכן , תתייחס לזה כמו תזכורות.. או שלבים של סולם.
כמה שתחלק את החיים שלך למטרות מוגדרות יותר , ככה הסולם יהיה יציב יותר.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-03-2011 בשעה 00:38.
הייתי פה.
נערך לאחרונה על ידי Pardo; 27-03-2011 בשעה 01:15.
אני מקבל את הדברים שלך אבל בהסתייגות.
תרשה לי לענות בקיצור:
2) תבין שבני האדם נועדו לשרוד.
נכון. אבל אם הפעולה שלהם באה על חשבוני נוצר האינטרס למזער את ההשפעה שלהם עלי.
8) הקדש זמן ומאמץ למצוא מקורות ידע הקשורים לתקשורת בין-אישית ונסה ליישם את הידע הזה (לרבות: NLP, פיקאפ, אינטליגנציה חברתית וכו').
מקבל ומיישם. אני מייחס ערך גבוהה להבנת תהליכים חברתיים ופיתוח כישורים מעשיים. אפילו היתה לי התקדמות דיי טובה בשנה האחרונה.
10) תלמד להיפתח לאחרים ולהתגאות במה שאתה, גם אם אי-אפשר לסמוך עליהם.
כאן אני לא מסכים. כבר נכוויתי מספיק בשביל ללמוד להימנע מלהיפתח בפני אחרים.
תודה בכל אופן.
ושבוע נפלא שיהיה לכולנו![]()
אוקי ..
יש ילדה, והיחיסים בינינו זה און אנד אוף, יענו מדברים פעם ב.. (בני 17 לא באותו הבצפר)
אני מאמין שהיא יודעת שאני רוצה אותה, כבר הזמנתי אותה פעם לסרט ואיזה פעמים לגלידה..(היא אחלה ילדה )
אבל אני לא יודע איך להביא אותה אלי
כי כשאנחנו מדברים , זה בדר"כ אני מתחיל את השיחות, פעם היא עוד איכשהו היתה מתחילה, היום זה רק אני ..
אז המטרה - הילדה הזאת חברה שלי.
*קושי מסויים .. זה כיתה י"א ממש לקראות מתכונות ובגרויות .. ככה שאם אני אנסה משהו זה יהיה יותר בכיוון שבחופש הגדול..
יום טוב![]()
בחייאת אחי אין לי כוח לחארטות , אני מכיר אותה כבר איזה שנתיים
מה אתה אומר עלזה.. פעם הבאה שאני רואה אותה (כמו שאמרתי סביר להניח שבחופש הגדול)
אני לוקח אותה לצד .. מדברים קצת בלה בלה בלה
ואז אני שואל , "יש לך מישהו "? היית רוצה חבר ? ויאללה מציע את עצמי
אחי נשבר לי הזין מהחארטות כבר, אני רוצה פעם הבאה שאני רואה אותה לסגור את העניין הזה , מה אתה אומר?
יום טוב![]()
אח שלי, ניראה שאתה כבר יודע מה אתה רוצה.
אתה רק מחכה לאישור.
למה שאתה לא תיתן את האישור הזה?
מאיפה סוניק, או אני, או המפקח יכולים לדעת מה יקרה?
זה שמזיניים לאנשים ת'שכל שאם תגיד את מה שאמרת = כישלון מוחלט.
זה חרטא, זיוני שכל. אפס אמת.
כולה מצאו שיטה, בעקיפין או לא יודע בידיוק איך להסביר שיכולה
לעזור, להעלאות לך את הסיכוים.
אבל מי אמר שאם תיגש אליה ותאמר את מה שרצית ישיר, כמו שכתבת פה
מי אמר שזה לא יניב תוצאות? אם לא תנסה - לא תדע.
מה יקרה? היא תגיד לא? ואו. אתה הולך לעבור צד? לא.
כולה בחורה אחת אמרה לך לא, אתה תכיר עוד אלפים כמוה.
אבל לפחות לא ההית אפס. לא אמרת, נו טוב נלמד קצת,
אחרי זה נפתה אותה כמה חודשים, ורק אז ניגש.
מקווה שתבין לבד מה לעשות, אני השקעתי והגבתי, לרוב אני לא מגיב.
בהצלחה גבר.![]()
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
להשיג דברים בדרך קלה, כסף, לימודים, עבודה, בחורה יפה.
ובנוסף, לעשות משהו שונה בחיים, לנצל אותן בדרך אחרת, ייחודית, שונה, מרגשת, כשאני יהיה זקן אני לא יהיה מהאלה שחושבים על כמה דברים הם הפסידו, שאני יחווה חוויות מרגשות ומגוונות ושונות ומקוריות בחיים שלי, חיים בלי דאגות.
ולעשות, להשיג, לפתח משהו חדש שלא היה לפני.