קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 19:53
  2. תגידו.. למה אתם לא מקשיבים אף פעם !?!??
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 20:24
  3. תגידו למה הופך humen wizard?
    על ידי Shoker בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 19:43
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 71

תגידו, למה יש גיוס חובה? אין שום יתרון בזה... - עמוד 2

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    התכוונת לאם לא היה צבא אז לא הייתה מדינה.
    אני לא מדבר על הוצאת צבא מהמדינה, כי צבא הכרחי לכל מדינה כמו שהיא.
    אני רק אומר שצריך להפחית בכמות החיילים בצבא, ולהפוך את הצבא למעיין חברה שמקבלת לשורותיה רק כאלה שיתאימו, ושירותם בצבא יהיה בתשלום. כך הצבא יהפוך ליותר איכותי ויותר יעיל, ומספר האזרחים יגדל וכך גם מספר ההכנסות למדינה, והמדינה תרוויח מזה מכל צד, מבחינה חברתית, בכך שיהפכו את השירות לאומי לחובה, מבחינה כלכלית, יותר עובדים יותר מסים ישולמו וכו'.
    שתהיה חבר כנסת תעלה את זה להצבעה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    שתהיה חבר כנסת תעלה את זה להצבעה
    אז אני מבין שאתה חושב שזה אכן נכון !

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

שמע אחי לא רק בראייה המחשבתית שלך לצבא אלא גם על נשים, וגם על אלוהים ובכלל על כל דבר בעולם הזה -
    יש לך כשלים לוגיים עצומים ממש

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

ארצות הברית נלחמת במקומות נרחבים, אז מן הסתם שהיא תגייס מדי פעם אנשים.
    ב-67 הייתה לנו אוכלסייה מעטה בהרבה, ממה שיש היום, וכך מספר החיילים, ונלחמנו נגד מיליוני ערבים, ובכל זאת ניצחנו.
    לא הכמות היא זאת שקובעת אלא האיכות !

זה גם כסף מהצבא, וחיילים בודדים, וכאלה שלא מצליחים להסתדר בבית גם מקבלים דירה משלהם, ולא חסר כאלה.

"זאת לא הכמות, זאת האיכות"- אני בטוח ששמעת את זה. תראה את צבאות ערב, אם כל הגודל שלהם הם לא שווים כלום ללא איכות. יותר קשה להתמודד עם צבא מועט ואיכותי, מאשר עם צבא מלא חיילים וללא איכות.
    כי כשהגודל יותר גדול כך האיכות יורדת.

תאמין לי שזה מספיק לו, הוא בחר להיות ראש ממשלה, והוא ידע את המשכורת של זה, ובנוסף שום כסף לא שווה את הכוח שיש לך כשאתה בפסגה.
    ודרך אגב, הרצאה של ראש ממשלה בציבור, שווה קרוב חצי מיליון, תאמין לי כסף לא חסר להם !
    כן אתה בטוח שנלחמנו נגד מיליוני ערבים?
    וזה כמו שתגיד שמישהו אחד שסוס באיזה קונג פו יקרע תתחת לעשרים אנשים עם אלות.
    נכון האיכות מאוד חשובה אבל עדיין צריך הרבה אנשים, מה שלישראל אין
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    שמע אחי לא רק בראייה המחשבתית שלך לצבא אלא גם על נשים, וגם על אלוהים ובכלל על כל דבר בעולם הזה -
    יש לך כשלים לוגיים עצומים ממש
    אתה מגדיר את מחשבותיי ככשלים, אחד אחר יסכים עם דעותיי ודרך המחשבה שלי, זה לא משהו שניתן לוויכוח
    לפי דעתי:
    ה' ברא את האישה אחרי הגבר בכדי שלא יהיה לגבר משעמם, אם הן לא פה בשביל לספק את הזין שלנו, אז אין להם מה לעשות פה!
    שוב אמונה בה' זה לא משהו שניתן להיווכח עליו, כל אחד מסיק את המסקנות שלו ומחליט איך לפעול.
    יש הרבה דברים בעולם, הייתי שמח אם היית ספציפי יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי bailey צפיה בהודעה
    כן אתה בטוח שנלחמנו נגד מיליוני ערבים?
    וזה כמו שתגיד שמישהו אחד שסוס באיזה קונג פו יקרע תתחת לעשרים אנשים עם אלות.
    נכון האיכות מאוד חשובה אבל עדיין צריך הרבה אנשים, מה שלישראל אין
    נלחמנו עם יותר ממליוני ערבים, הנקודה כאן היא שהכמות שלהם הייתה בהרבה יותר משלנו.
    תראה אותנו עם כל הגודל, כמה קשה לנו להילחם נגד חייזבאלה, חמאס וכו', שהם לא יותר מכמה עשרות אלפים.

מלחמת גרילה היא ההוכחה לכך שבמלחמה לא צריך הרבה חיילים. לאורך שנים אם זה היה יהודה המכבי שנלחם נגד היוונים עם מספר חיילים מועט ועד היום, הכמות לא קובעת, עובדה שצבאות שהם קטנים מתגברים על צבאות יותר גדולים!

הנקודה היא כשיש לך פחות חיילים, קשה לצד השני לפגוע בך. ואילו לצבא השני עם כמות יותר חיילים, יפגע יותר בכמות חייליו, כי כשפועלם בקבוצות קטנות יותר קל אתה מבין.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 17-04-2011 בשעה 00:13.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"

.The Notorious B.I.G

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

אתה מגדיר את מחשבותיי ככשלים, אחד אחר יסכים עם דעותיי ודרך המחשבה שלי, זה לא משהו שניתן לוויכוח
    לפי דעתי:
    ה' ברא את האישה אחרי הגבר בכדי שלא יהיה לגבר משעמם, אם הן לא פה בשביל לספק את הזין שלנו, אז אין להם מה לעשות פה!
    שוב אמונה בה' זה לא משהו שניתן להיווכח עליו, כל אחד מסיק את המסקנות שלו ומחליט איך לפעול.

נלחמנו עם יותר ממליוני ערבים, הנקודה כאן היא שהכמות שלהם הייתה בהרבה יותר משלנו.
    תראה אותנו עם כל הגודל, כמה קשה לנו להילחם נגד חייזבאלה, חמאס וכו', שהם לא יותר מכמה עשרות אלפים.

מלחמת גרילה היא ההוכחה לכך שבמלחמה לא צריך הרבה חיילים. לאורך שנים אם זה היה יהודה המכבי שנלחם דרך המכבים עם מספר חיילים מועט ועד היום, הכמות לא קובעת, עובדה שצבאות שהם קטנים מתגברים על צבאות יותר גדולים!

הנקודה היא כשיש לך פחות חיילים, קשה לצד השני לפגוע בך. ואילו לצבא השני עם כמות יותר חיילים, יפגע יותר בכמות חייליו, כי כשפועלם בקבוצות קטנות יותר קל אתה מבין.
    ישלי שאלה, למה על התגובה שלי לא הדגשת את הכתב ועל כל השאר ובכלל אתה מדגשי את הכתב ?

להיות יותר ספציפי?
    משנת 1948 וחצי מתי שהוקם צה"ל עברו עשרות נשיאים ועשרות ראשי ממשלה ועשרותעל עשרות של רמטכ"לים
    ועשרות על מאות על אלפים של מומחים פרופסורים אנשי מדינה, יועצי נבחרים, אנשי מפתח לאיכות המדינה ככלל ובפרט לשירות בצה"ל
    אנשים עם תארים, אנשים נאורים, משכילים
    שעברו והקריבו מחייהם האישיים למען המדינה, למען המולדת - כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם - על כל אלה !!! על כל אלה !!!!!!
    בא איזה אחד שלא עבר יום אחד בצה"ל יום אחד קיבינימאט !!!!!

ואומר: תגידו בשביל מה משלמים ככה לחיילים?
    בשביל מה מגייסים חובה? למה לא כמו אמריקה כאילו וכזה וכאילו וכזה ??????????
    כסססס אמקקקקקקקקקק ערס אחו שרמוטא למה אני מקבל 400 שקל במשך שלוש ש נים ואני שם יותר מבבית שלי?
    בשביל מה מליונים של חיילים נהרגו ונפצעו וקיבלו נכותלכל החיים ונכרת להם הרגל??. בשביל מה ?!?!?! בשביל שלוש שנים של תרומה

למה לא מקצוע כמו אמריקה הזונה !?! הא?? למה??!?!?!!? למה ?1?1?!

למה קיבלתי עכשיו תופעה בגוף - לכל החיים !! - סבילות לחום, למה?!?! בשביל מה ?!?
    בשביל שלוש שנים של 300 שקל, 700 שקל מה זה משנה, גרושים של 3 ימי עבודה באזרחות
    בשביל מה <!!?!?

אההההה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נכוןןןןןןןןןןןןןןן
    וייייייייייייייייייייייייייייייייייי
    איזהמזל שיש את אטרף - כדי שאיזה שמואל אברה יבוא ויגיד ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ אהא !!!!!! אני יודע !~~!!!!!!
    צריך להפוך את צה"ל למקצוע ולא לתרומה למדינה

וואלה אחי - אם הייתי יכול לעשות לייק - הייתי עושה לך לייק
    גדול אתה - תעקוף את יאיר לפיד במנדטים עוד 4 שנים על בליינד

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ישלי שאלה, למה על התגובה שלי לא הדגשת את הכתב ועל כל השאר ובכלל אתה מדגשי את הכתב ?

להיות יותר ספציפי?
    משנת 1948 וחצי מתי שהוקם צה"ל עברו עשרות נשיאים ועשרות ראשי ממשלה ועשרותעל עשרות של רמטכ"לים
    ועשרות על מאות על אלפים של מומחים פרופסורים אנשי מדינה, יועצי נבחרים, אנשי מפתח לאיכות המדינה ככלל ובפרט לשירות בצה"ל
    אנשים עם תארים, אנשים נאורים, משכילים
    שעברו והקריבו מחייהם האישיים למען המדינה, למען המולדת - כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם כולם - על כל אלה !!! על כל אלה !!!!!!
    בא איזה אחד שלא עבר יום אחד בצה"ל יום אחד קיבינימאט !!!!!

ואומר: תגידו בשביל מה משלמים ככה לחיילים?
    בשביל מה מגייסים חובה? למה לא כמו אמריקה כאילו וכזה וכאילו וכזה ??????????
    כסססס אמקקקקקקקקקק ערס אחו שרמוטא למה אני מקבל 400 שקל במשך שלוש ש נים ואני שם יותר מבבית שלי?
    בשביל מה מליונים של חיילים נהרגו ונפצעו וקיבלו נכותלכל החיים ונכרת להם הרגל??. בשביל מה ?!?!?! בשביל שלוש שנים של תרומה

למה לא מקצוע כמו אמריקה הזונה !?! הא?? למה??!?!?!!? למה ?1?1?!

למה קיבלתי עכשיו תופעה בגוף - לכל החיים !! - סבילות לחום, למה?!?! בשביל מה ?!?
    בשביל שלוש שנים של 300 שקל, 700 שקל מה זה משנה, גרושים של 3 ימי עבודה באזרחות
    בשביל מה <!!?!?

אההההה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נכוןןןןןןןןןןןןןןן
    וייייייייייייייייייייייייייייייייייי
    איזהמזל שיש את אטרף - כדי שאיזה שמואל אברה יבוא ויגיד ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ אהא !!!!!! אני יודע !~~!!!!!!
    צריך להפוך את צה"ל למקצוע ולא לתרומה למדינה

וואלה אחי - אם הייתי יכול לעשות לייק - הייתי עושה לך לייק
    גדול אתה - תעקוף את יאיר לפיד במנדטים עוד 4 שנים על בליינד
    תסתכל שוב בנוגע לכתב.

אני לעומתך חושב לפני שאני עושה משהו.
    אני מבין שאנשים שירתו, שנים על גבי שנים, בזמן שהמדינה קמה ולא היו עוד אנשים בארץ, ואז היה דרוש כוח אדם. אני מודה לאותם אנשים, ואם הייתי בשנים שלהם הייתי משרת ללא ספק.
    אך כיום כשאני רואה את העובדות לפני, אני מבין ללא ספק שהגיוס חובה הוא לא כזה משמעותי. ואני חושב שדרך צבא מקצועי, הצבא יהיה יעיל בהרבה יותר.

התרומה למדינה תהיה דרך שירות לאומי שיהפוך לחובה, וכך המדינה תשיג יותר, אנשים עניים, האנשים החלשים בחברה יקבלו את העזרה בחיים לא קיבלו.
    כך החברה תלמד לקבל את השני, ונשמע על פחות נרצחים, או צעירים שדוקרים במועדונים.
    השנאה בין הערבים, ליהודים תפחת אם הם ישתו בעזרה לחברה יחד, אתה לא מסכים איתי?

בנוסף יותר אזרחים יעבדו, וההכנסות למדינה תהיה גדולה יותר, ויהיה יותר כסף ליותר דבר, כמו מחשבים בבתי ספר, אתה לא מסכים איתי?
    ועוד מלא יתרונות, בעוד שאני רואה שבדרך הגיוס חובה אין כל כך יתרונות, חוץ מחיילים שמתאבדים, ועוד חיילים שמעבירים עוד יום בבסיס בלי לעזור ובלי לעשות כלום כל היום. איפה התרומה פה בדיוק תגיד לי? למי תרמת בכך שישבת בבסיס 3 שנים בלי לעשות כלום, ואני מדבר על רוב לא מבוטל שמשרת בקריה ועוד מקומות שלא נחוצים לאף אחד.

אני רק הבעתי את דעתי, זאת מדינה חופשית נכון? ואם היה אסור להביע דעות, אז היינו מדינה עם שליטה של אדם אחד !

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

תסתכל שוב בנוגע לכתב.

אני מבין שאנשים שירתו, שנים על גבי שנים, בזמן שהמדינה קמה ולא היו עוד אנשים בארץ, ואז היה דרוש כוח אדם. אני מודה לאותם אנשים, ואם הייתי בשנים שלהם הייתי משרת ללא ספק.
    אך כיום כשאני רואה את העובדות לפני, אני מבין ללא ספק שהגיוס חובה הוא לא כזה משמעותי. ואני חושב שדרך צבא מקצועי, הצבא יהיה יעיל בהרבה יותר.

התרומה למדינה תהיה דרך שירות לאומי שיהפוך לחובה, וכך המדינה תשיג יותר, אנשים עניים, האנשים החלשים בחברה יקבלו את העזרה בחיים לא קיבלו.

בנוסף יותר אזרחים יעבדו, וההכנסות למדינה תהיה גדולה יותר, ויהיה יותר כסף ליותר דבר, כמו מחשבים בבתי ספר, אתה לא מסכים איתי?
    ועוד מלא יתרונות, בעוד שאני רואה שבדרך הגיוס חובה אין כל כך יתרונות, חוץ מחיילים שמתאבדים, ועוד חיילים שמעבירים עוד יום בבסיס בלי לעזור ובלי לעשות כלום כל היום. איפה התרומה פה בדיוק תגיד לי? למי תרמת בכך שישבת בבסיס 3 שנים בלי לעשות כלום, ואני מדבר על רוב לא מבוטל שמשרת בקריה ועוד מקומות שלא נחוצים לאף אחד.

אני רק הבעתי את דעתי, זאת מדינה חופשית נכון? ואם היה אסור להביע דעות, אז היינו מדינה עם שליטה של אדם אחד !
    חחחחחחחחחחחחחחחח שמתי לב לאיזה 20 טעויות וממש אין לי כוחות נפשיים או זמן פנוי כדי לענות עלזה
    לא נורא אחי, עם הזמן הדעות שלך יישתנו

שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ

לפי דעתי:

מלחמת גרילה היא ההוכחה לכך שבמלחמה לא צריך הרבה חיילים. לאורך שנים אם זה היה יהודה המכבי שנלחם נגד היוונים עם מספר חיילים מועט ועד היום, הכמות לא קובעת, עובדה שצבאות שהם קטנים מתגברים על צבאות יותר גדולים!

טוב בוא נתחיל מזה שבמלחמת העצמאות מ-מ-ש לא נלחמנו נגד מיליוני ערבים. ומלחמת גרילה לא תמיד עובדת. יש הרבה מצבים שמלחמת גרילה תיכשל ולא תעזור ואז נדפקת חזק

מתכנת ב

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

אתה יודע ששירות לאומי אצל 72% מהחרדים לא באמת נעשה הם רשומים שהם עושים את זה מקבלים משכורת כל חודש אבל לא באמת נוכחים בשירות בגלל שהפיקוח על זה לא נעשה נכון והם לוקחים כסף רב מהמדינה
    תשמע אתה לא יכול להגיד שלא צריך יותר לוחמים כמו פעם
    בכל זה אנחנו מוקפים בערבים אומנם יש שלום עם ירדן ומצרים אבל לבנון-חיזבללה זה צבא לכל דבר וסוריה זה צבא גדול משלנו
    זה לא נראה שהולכים לתקוף בקרוב אבל איי אפשר לעת
    וגם אלה שלא עושים כלום הם עושים משהו קטן אפילו
    אם אתה לא רוצה לשרת אל תשרת אתה לא עושה לאפחד טובה

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחח שמתי לב לאיזה 20 טעויות וממש אין לי כוחות נפשיים או זמן פנוי כדי לענות עלזה
    לא נורא אחי, עם הזמן הדעות שלך יישתנו
    אשמח אם תתקן, ותגיב הרי זו מטרת האשכול, או הפורום בכלל.
    תלוי מה אעבור, כי אצטרך לעבור משהו גדול וחזק בכדי שהדעות שלי יתנו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי bailey צפיה בהודעה
    טוב בוא נתחיל מזה שבמלחמת העצמאות מ-מ-ש לא נלחמנו נגד מיליוני ערבים. ומלחמת גרילה לא תמיד עובדת. יש הרבה מצבים שמלחמת גרילה תיכשל ולא תעזור ואז נדפקת חזק
    לא מיליונים אבל היחס בכמות שלהם ושלנו הייתה גדולה.
    אשמח לשמוע על המצבים שבהם היא תיכשל.
    כי אם אתה משתמש במלחמת גרילה, עלייך להשתמש בה בחוכמה ועם טקטיקה נכונה, ואז אותם מצבים שאתה מדבר עליהם לא יקרו.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 17-04-2011 בשעה 01:20.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

תסתכל שוב בנוגע לכתב.

אתה מדבר כל כך הרבה שטויות :|
    כבר מאוחר, ואין לי כוח אפילו להתחיל להסביר לך כי זה לא ממש ישנה...
    ברצינות, אחת התגובות שלך עם הכי הרבה שטויות ודברים לא נכונים שראיתי עד היום.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

אלון ראיתי ביוטוב הודי שזורק איזה 30 נחשי קוברה ביד עם כפכפים אז רק שתדע לכל אחד יש מחיר ויש שכירי חרב שיהיו יותר נאמנים מחיילים ישראלים אז אל תזיין לו את השכל בבולשיט שמלמדים מכים

שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ

אשמח אם תתקן, ותגיב הרי זו מטרת האשכול, או הפורום בכלל.
    תלוי מה אעבור, כי אצטרך לעבור משהו גדול וחזק בכדי שהדעות שלי יתנו.

לא מיליונים אבל היחס בכמות שלהם ושלנו הייתה גדולה.
    אשמח לשמוע על המצבים שבהם היא תיכשל.
    כי אם אתה משתמש במלחמת גרילה, עלייך להשתמש בה בחוכמה ועם טקטיקה נכונה, ואז אותם מצבים שאתה מדבר עליהם לא יקרו.
    תאמין לי כשצבא גדול ומאומן נכנס לך למדינה לא משנה כמה טקטיקה הוא ימעך אותך

מתכנת ב

שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי B1ackSn0w צפיה בהודעה
    אתה מדבר כל כך הרבה שטויות :|
    כבר מאוחר, ואין לי כוח אפילו להתחיל להסביר לך כי זה לא ממש ישנה...
    ברצינות, אחת התגובות שלך עם הכי הרבה שטויות ודברים לא נכונים שראיתי עד היום.
    מסכים לכל מילה

מתכנת ב

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,216 | הודעות: 8,173,803 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect