אוקי , מזמן לא הייתי פה,בטח רובכם לא מכירים אותי ,הייתי פה ממש בפתיחת הפורום הזה ( של הפיקאפ ) , מפה לשם הפסקתי לקרוא בתכלס והתחלתי ליישם ולאט לאט להתפתח ,היום אני רוצה לדבר על מועדונים , שבכמה חודשים האחרונים יוצא לי ללכת למלא מסיבות ובחופשים כמעט כל יום..
(אני מדבר פה על גילאי 16-17 ) בגדול , לפי מה שאני עשיתי עד עכשו , יוצא שלפעמים מסיבה ככה לפעמים ככה , עם הזמן אתה לא נהיה שפיץ בזה וסוגר כל פעם , הייתי בחופש פסח מהתחלה עד עכשו ב6 מסיבות מתוכן סגרתי 4KC שזה לא המון אבל סביר .
בואו נתחיל עם הבעיות שיש לנו במועדונים :
1. צפוף וחם - באמת שלפעמים עד כדי תסכול שימנע ממכם לפתוח סט,ויכניס אותכם טיפה לעצבים .
2. המוזיקה רועשת מדי ככה שיש פה פחות מקום למשחק (ברור שמדברים באוזן על הדרך) אבל שיחה אמיתית לא יכולה להתנהל כך .
3.כל UG4 חושבת שהיא HB 8 .
----------------
כמו כן ישלנו גם יתרונות :
1.באמת שאם כבר נכנסנתם לאווירה ולסטייט טוב אין בעיה לסגור 3-4 נשיקות באותו לילה ( קרה לי לפני שבועיים ) .
2. אם אתם פחות טובים בדיבורים אז זה אחלה מקום בשבילכם .
3.המוזיקה,האלכוהל והאווירה לפעמים יוצרת סטייט ממש טוב .
----------------------
זה בגדול היתרונות והחסרונות בתכלס אני רוצה לחלק את זה לכמה קטעים לדברים שתמיד עשיתי כשסגרתי :
1. הייתי עם קבוצה של חברים ,לפחות 5-6 .
2.הכרתי כמה בחורות לפני המועדון .
3.פשוט הייתי בסטייט טוב ,שלא משנה כמה סירובים הייתי מקבל זה לא היה שובר אותי .
4. הייתי עקבי - אני מתכוון לכך שבאמת מועדונים אתה צריך לפתוח הרבה סטים .
------------------
מה עשיתי כשלא סגרתי :
1.באתי רק עם חבר אחד .
2.היו אנרגיות ירודות .
3.לא נהנתי באמת מהמסיבה עצמה
-----------------
עכשו הדיון פה נוצר למטרה אחת , אוקי אני יודע מה עשיתי טוב ומה לא ,כשסגרתי ולא סגרתי, לסירוגין .
הבעיה האמיתית פה היא שבתכלס כל פעם יכולהיות לך ערב ככה, וערב ככה, שום דבר לא מבטיח לך הצלחה -לא משנה כמה באמת תתאמן.
=================================================================
המאמר פה בגדול מדבר על מועדונים ולא על פאבים , דאנסברים ,וכל מיני מקומות שלי לא נגישים בגיל הזה.
הבעיה האמיתית היא ככה - איך זה ,שבאמת לפעמים תראו איזה ערס שאפילו לא נראה טוב,והוא AFC גמור ומביא בחורה פצצה , ואני שאניי
פיקאפר , וכן שומר על מראה נקי , בגדים יפים ובאמת שברגע שבחורה איתי באינטרקציה משמה לרוב אני סוגר, (שימו לב שיש באשכול מין מסקנות שנובועת אחת מהשנייה) . עוד בעיה וזאת הבעיה הכי גדולה שאם נמצא פיתרון (ונמצא ,ואני לא מדבר פה על SP, ופיקוק וכלום פשוט לפתוח ) זה הפתיח כי בתכלס ברגע שהבחורה איתך באינטרקציה , ואתה יודע מה להגיד ואיך לעשות(תוך כמה מסיבות אתה לומד ) הסיכוי שלא תנשק אותה קלוש .
=================================================================
אם כן אחרי כל החפירה ,כמה שזה נשמע עלוב ויש שיגידו שפתיח לא משנה , זאת הבעיה העיקרית במועדונים.
ועוד עניין זה איך לבוא בלי SP וליצור אותו(תהיו מעשיים , קראתי כבר את האכול שנפתח ולא השכלתי משמה ,)
דיון פורה