elihell, טוב שלא תגזים... לוקח שנים להיות טוב בציור... חח ד"א ננתי לך ביקורת מקווה שקראת אותה.
elihell, טוב שלא תגזים... לוקח שנים להיות טוב בציור... חח ד"א ננתי לך ביקורת מקווה שקראת אותה.
|
|
אהבתי מאוד את השני.
הראשון די חרוש, מה גם שמשחקי האור והצל שביצעת עם הנרות (בציור מספר 2) מאוד הוסיפו לציור.
תודה על החוות דעת, ובציור השני הכובע לא מנסה להסתיר לו את העין, כמו שאתה יכול לשים לב הוא סוג של נמצא בתוך חדר חשוך והדבר היחידי אשר מעיר את המקום זה שני הנרות. זה היה יוצא יותר טוב אם היה לי סוגי עפרונות שונים שבהם יכלתי להבליט, אבל יש לי רק עיפרון של בצפר
חחחחח שמח שאהבת ותרגע אחי, עד שאהיה צייר יקח זמן אבל אם אתה רוצה אשלח לך בכל זאת חתימה בדואר חחחחחחח
כן הראשון ללא ספק חרוש, אבל לא יכלתי שלא גם לנסות לצייר אותו, ואני שמח נורא שאהבת את הציור השני.
![]()
ווואי אחי אתה מוכשר
ספוילר:
כדאי לך להתאמן על ציור של דברים מהמציאות, כמו חפצים פשוטים עם צורה ברורה - קופסאות, בקבוקים/גלילים או כדורים.
הציורים שלך נראים שטוחים לחלוטין ועל מנת לתת להם יותר נפח והרגשה כאילו אכן נמצא שם משהו כדאי ללמוד איך הדברים נראים בטבע.
כדי לשפר נקודתית את הציורים כדאי לך להסתכל על רפרנס ולצייר לפיו.
אני יודעת שיש מן הלך רוח לא ברור לגבי ציור לפי רפרנסים.. שלפיו אנשים חושבים שזה פחות נחשב או פחות מראה על יכולת. אבל הציור לפי רפרנס מלמד אותך דברים מהותיים מאוד שיקדמו אותך ויעזרו לך לצייר טוב יותר.
דבר הנוסף הוא הטונאליות שלך. כלומר, כמות הגוונים שיש לך בציור.
כדי לשפר את זה כדאי לך לנסות ולהוציא מעיפרון אחד כמה שיותר גוונים. רצויי מעיפרון HB. פשוט קח דף, שרטט עליו איזה 10 משבצות ותצבע אותן אחת אחרי השנייה, כל פעם בגוון טיפה כהה יותר מהקודמת. על הצביעה להיות אחידה, וחלקה הכל איזורי המשבצת.
התרגיל הזה יקפיץ לך את הציורים בכמה רמות, ויאפשר לך להמחיש יותר את הדברים בציור בצורה שתראה מציאותית יותר.
(זה תרגיל שצריך לעשות שוב ושוב וכל פעם הוא משתפר קצת)
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי roni yoffe; 30-05-2011 בשעה 12:21.
ציירת ומעצבת גרפית.
לכל שאלה ניתן לפנות אליי בפרטי