אפשר לחשוב שהחיים נגמרים אחרי שאתה ילד
אתה יכול רק להנות ואחר-כך להשלים או שאתה יכול רק ללמוד ואחר כך להנות
אפשר לחשוב שהחיים נגמרים אחרי שאתה ילד
אתה יכול רק להנות ואחר-כך להשלים או שאתה יכול רק ללמוד ואחר כך להנות
|
|
אני לא מסכים עם הכותרת להנות בילדות?!?!
אני בוחר מתי להנות זה לא משנה אם אני ילד או סבא בן 80.
לפחות לפי האמונה שלי כדי להנות כל הזמן צריך כסף אין מה לעשות אם אתה רוצה ללכת כל יום למקומות שאליהם הולכים להנות או סתם לטוס ולטייל בכל העולם או לחיות כל החיים באתגרים אז צריך כסף וכסף לא בא ברגל.
נכון אושר לא בא מכסף אבל אם יש לך כסף החיים שלך רגועים-> אתה לא דואג לפרנסה ואתה עושה רק בדגש על רק מה שאתה אוהב.
ברגע שאתה עושה רק מה שאתה אוהב אוטומטית אתה מאושר.
אני מסכים עם A.L בית ספר וציונים הם חשובים ואפילו מאוד בתור תוכנית מגירה ,הם לא אלו שיביאו לך את המליונים הם יביאו לך קצת כסף שתוכל להשקיע בדבר שיביא לך את המיליונים.
וA.L רק שתדע שזה מאוד משמעותי 80 או 90 במטמטיקה לאוניברסיטאות ולציון סכם שלך.
אז אל תזלזל בזה, שוב יש מקצועות שלא דורשים מתמטיקה אבל רוב המקצועות שיכולים להביא אותך לפיתוח מוצר כלשהו שתמכור אותו דורשים מתמטיקה ובכלל הטכניון נותן בונוס ענק על כל נקודה במתמטיקה.
אני בנאדם של קיצוניות או שאני כל היום נהנה או שאני כל היום לומד לא יכול באמצע בעיקר שכל אחד מפריע לשני.
עכשיו המטרה שלי זה לעשות את הכמה מיליונים ככה שבגיל 25 אני לא יצטרך לעבוד בכלל ופשוט כל היום יהנה ולכן אני הולך להשקיע בזה.
אז אם כבר נחלוק איתכם את הכמה דרכים לעשות כסף.
כדי לעשות כסף אתה צריך מוצר כלשהו שמישהו יקנה אותו.
אתה יכול למכור את עצמך כמוצר-> יחסית כסף בטוח כי אתה בדר"כ מתחת למישהו אבל חרא כסף->רוב האנשים.
אתה יכול לפתח מוצר לבד או עם קבוצה-> המון כסף אך קשה לחשוב על רעיון ובאמת לבצע->מה שאני רוצה לעשות.
אתה יכול לקנות אנשים שיעבדו בשבילך-> דורש כסף התחלתי אך הכי טוב כי אתה כמעט ולא עושה כלום.
האוניברסיטה בדר"כ מכינה אותך ליהיות מתחת למישהו ככה שתרוויח לא משהו ותעבוד כל החיים וככה גם החברה שלנו אז מצטער זה לא בשבילי הצד שטוב באוניברסיטה שהוא מקנה לך כלים טובים בעיקר תואר שני בו אתה עושה פרוייקט אמיתי של מוצר אמיתי.
אז מה התשובה שלי לדעתי עדיף ללמוד לחרוש את התחת עד גיל 25 ולפתח מוצר בסופו של דבר.
ולא, ללמוד זה לא אומר ללמוד בבית ספר זה אומר ללמוד את הידע הדרוש לך כדי לפתח משהו ולבצע כלומר לפתח את המשהו ככה שתרוויח ממנו מצידי לא ללכת בכלל לבית ספר כי זה חרטא זאת רק תוכנית מגירה. גם אם זה אומר שאתה צריך ללמוד תכנות לבד או לעצב לבד או חשמל או נגינה או לקחת קבוצה של חברים ולהקים משהו רציני הרי הכל היום קיים באינטרנט ככה שלא צריך שום בית ספר.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 08-05-2011 בשעה 00:21.
אני לגמרי מבין על מה הדיון פה אבל אני אסביר משהו על עצמי, אני פעם הייתי "ילד מערכת" כמו שטיילר אמר פה אבל זה היה מזמן, בערך מתחילת התיכון עד עכשיו (לא שיש לי לייף סטייל של מלך אבל אני בתהליכי בניה..) אני חורש הרבה הרבה פחות ומוציא ציונים יותר גבוהים, בסוף י"ב הייתי הולך למסיבות לומד באותו יום של הבגרות ומוציא ציונים פגז, ואם אתם חושבים שלא כל 1 יכול אז טעות בידיכם! אני כל כך אהבתי לצחוק על החרשנים המסריחים (במיוחד על אלה שהתפארו בציונים שלהם) שאין להם חיים ושאני למדתי פחות מהם והוצאתי יותר, זה לא כי אני באמת יותר חכם או הייתי יותר חכם, זה כי האמנתי בזה שאני כך... אני לא מתכוון שניה אחת בחיים שלי לחרוש ולהקדיש ללימודים את כל הזמן, ככה זה, כשאתה מייחס יותר מדי חשיבות למשהו אחד אתה לחוץ עליו ואז אתה לא תצליח.
כל מה שיש לי להגיד זה ששווה לוותר על כמה ימי שישי מלאי אלכוהול בשביל מקצוע שהוא לא מלצרות (וכן גמני גיליתי את זה מאוחר מדי).
אין כזה דבר "ארוחות חינם" ובטח ובטח שלא מיליונים בלי מאמץ. כל האנשים האלה שנראה כאילו הם לא חלק מהמערכת, שדפקו את המערכת, שהלכו בדרך לא קונבנציונלית.. הם עבדו, ועבדו קשה להגיע לאן שהם הגיעו.
זה לא קורה סתם ככה כי הוא הכיר חבר שהכיר לו חבר שהכיר לו חבר שנתן לו צ'ק של מיליון דולר.
ההוא שהמציא את הפייסבוק? סטודנט שחרש על תכנות באינטרנט.
דונלאנד טראמפ? workaholic שבסופי שבוע לא יצא למשחקי בייסבול עם הילדים שלו כי הוא עבד שעות נוספות.
כל מה שיש לי להגיד לכם זה בחיים האלה יש קצת יותר מ"מסיבות". וללכת למסיבות, שלא תבינו אותי לא נכון, אני מתה על זה פאק זה אחד הדברים שאני רוצה לעשות נון סטופ, זה לא הופך אתכם ל"מצליחים" ול"מאגניבים". זה פשוט הופך אתכם לאנשים שאוהבים מוסיקה, אוהבים לרקוד, אוהבים אנשים.
הצלחה? זה לאו דווקא יביא לכם.
אם כבר, בתכלס, בזבוז זמן וכסף מנקודת מבט פיננסית.
כמו כן, לדעתי האישית תמיד יהיו קורבנות. כמובן כל דבר בזמנו.. עכשיו אני בתקופת בגרויות אז הקורבן שלי כרגע זה חיי חברה, מסיבות וכו' (לא שאני לא מדברת עם אנשים אבל אתם יודעים.. חרישות).
בכל מקרה אני מקווה שכולנו נדע למצוא את האיזון בחיים ולהנות כמה שאפשר, מכל דבר (:
כפי שנאמר To be happy, don't do whatever you like; like whatever you do.
יום עצמאות שמח![]()
נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 10-05-2011 בשעה 11:48.
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
זה לא איזה מיתוס.
צריך לקחת דברים בפרופורציה נכונה.
לדעתי הבעיה היא שנדיר למצוא אנשים שמסוגלים לאזן.
לקבל את "הדבר" ולבצע אותו בפרופורציה נכונה.
בגלל זה החלוקה במוסדות החינוך כל כך קיצוניות.
1) אתה חנון שחורש עד למוות.
2) אתה מאאגניב שמבריז ולא שם ז*ן על המערכת.
נדירים האנשים שנמצאים באמצע(גם חורשים וגם מאאגניבים) שמוצאים את האיזון.
שמתי לב שזה לרוב נשים שמוצאות את האיזון הזה אפילו בתקופות צבעוניות.
כמו התיכון למשל.
זה נורא פשוט, זה עניין של ניהול זמן נכון. אך זה דורש אחראיות.
תקבע לעצמך לוח זמנים הגיוני וטוב. אם תעמוד בו יהיה לך זמן להכל.
בניית אתרים | עיצוב אתרים | קידום ושיווק אתרים
רוצים להתרשם ?!
הפרויקט החם, החדש והמדהים:
ח.מיתר לבניין בע"מ