|
|
צודק כל מילה!
שמע, אני מרים 20 קילו בחזה ואני בערך שנתיים במכון ואני לוקח את זה לאט בשביל למנוע פציעות, כי פציעות כאלה זה הדבר הכי לא נעים שיש, תאמין לי! אתה כנראה חדש בעניין ומרים כבר 18 קילו, זה אומר שכנראה אתה בנוי חזק ושזה המבנה גוף שלך, אבל כמו שאמר הגמד, אל תשלה את עצמך ותעלה משקלים סתם, כי הפציעות האלה עלולות להיות קטלניות ואם זה דלקות הן גם בד"כ לא עוברות שתדע את זה!!
העצה שלי אם אתה מרגיש שממש קל לך, אז תעשה מה שאמרתי קודם. תוריד מספר חזרות ותעלה משקל. זה יעבוד לך על הניפוח שריר.
מקווה שעזרתי!
לילה טוב!
נערך לאחרונה על ידי amitregev; 24-06-2011 בשעה 03:07.
טוב טוב הגמד, אני לא יודע מאיפה אתה מגיע למסקנות שאתה מגיעה, אבל SS עובדת על כל הגוף 3 פעמים בשבוע, ותוכנית פיצולים עובדת על כל הגוף הרבה פחות, ככה שאם כבר תוכנית ABCD מתפזרת יותר.
אם יש מישהו לעבוד איתו על הטכניקה בסקוואט ודדליפט אני לא רואה שום סיבה שתמנע ממנו לעשות תוכנית SS. היא נועדה במיוחד בשביל אנשים כאלה, אנשים שרק מתחילים להתאמן.
שכל אחד יעשה את השיקול שבא לו, וכמה מהר הוא רוצה להתקדם, אם אתה רוצה לבזבז זמן, להתקדם לאט יותר ולהגיע לתוצאות פחות טובות, תעשה את מה שאומרים פה.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 24-06-2011 בשעה 18:25.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני מקפיד להפריד בין המסקנות שלי לאמונות שלי. כתבתי בצורה מופרשת שאני פחות מאמין בתוכנית. בגלל זה דר"א לא ניסיתי אותה ולכן אני לא יכול להגיע למסקנות על התוכנית. בכל מקרה אני לא חושב שהדרך שאני עובד בא היא בזבוז זמן ושהיא לא מגיע לתוצאות...