קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חיטוב \ מאסה ? התחלתי רק חדר כושר... תוכנית ראשונה
    על ידי Mow בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-07-2009, 14:18
  2. קצת נפח לרגל...ללא חדר כושר..אפשרי?
    על ידי pilpel בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 14:29
  3. השמנה+חדר כושר אבל שמירת הגיזרה ברגליים
    על ידי Sunz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 13:08
  4. חוויות אחרקי חדר כושר :9
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 21:33
  5. אללה אני ו-sunz מתחילים חדר כושר :))))
    על ידי Metalist בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 21:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

התחלתי חדר כושר בן 15.. 3 סטים לא מספקים נראלי אפשר 5 או שזה יפגע או משהו?? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Professional
    לייקים
    2
    נקודות
    2,750

ציטוט נכתב במקור על ידי טוב טוב הגמד צפיה בהודעה
    לא מתחילים אם תוכנית לפיתוח השריר אלא אם בא לך נזק לשרירים! הדבר הנכון וזה גם התוכנית שקיבלת היא קודם חודש להרגיל את הגוף לעבודה בחדר כושר. אחרי זה מחליפים את האימון...

רואים שאתה חזק מטבעך אבל אל תתן לזה להשלות אותך... אם תתחיל להעמיס משקלים לפני שהרירים מוכנים לזה הם יפצעו וחבל...
    יפה אמרת
    תתחיל עם FBW (כל הגוף בכל אימון [שלוש פעמים בשבוע]) אחרי חודשיים תעבור לABC או שאתה רוצה להתחזק קודם אז תתחיל עם SS למרות שלפי דעתי זאת טעות כל הSS הזה.
    מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
    קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiesto` צפיה בהודעה
    יפה אמרת
    תתחיל עם FBW (כל הגוף בכל אימון [שלוש פעמים בשבוע]) אחרי חודשיים תעבור לABC או שאתה רוצה להתחזק קודם אז תתחיל עם SS למרות שלפי דעתי זאת טעות כל הSS הזה.
    רק להוסיף:
    אימון ABC ידרוש ממך הרבה זמן בחד"כ. אם אתה רוצה להשקיע פחות\אין לך זמן עדיף שתעבוד על בסיס AB.
    אני אישית גם לא מאמין בSS זה לדעתי לפזר יותר מדי באימון אחד (שלא לדבר על זה שהוא הופך להיות ממש מונוטוני וחוזר על עצמו מה שלא מוסיף הרבה לרמה המנטלית של האימון)

משתמש מכור
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    280
    משפט מחץ
    F.C Barcelona, Liverpool F.C = YNWA

ציטוט נכתב במקור על ידי טוב טוב הגמד צפיה בהודעה
    לא מתחילים אם תוכנית לפיתוח השריר אלא אם בא לך נזק לשרירים! הדבר הנכון וזה גם התוכנית שקיבלת היא קודם חודש להרגיל את הגוף לעבודה בחדר כושר. אחרי זה מחליפים את האימון...

רואים שאתה חזק מטבעך אבל אל תתן לזה להשלות אותך... אם תתחיל להעמיס משקלים לפני שהרירים מוכנים לזה הם יפצעו וחבל...

צודק כל מילה!
    שמע, אני מרים 20 קילו בחזה ואני בערך שנתיים במכון ואני לוקח את זה לאט בשביל למנוע פציעות, כי פציעות כאלה זה הדבר הכי לא נעים שיש, תאמין לי! אתה כנראה חדש בעניין ומרים כבר 18 קילו, זה אומר שכנראה אתה בנוי חזק ושזה המבנה גוף שלך, אבל כמו שאמר הגמד, אל תשלה את עצמך ותעלה משקלים סתם, כי הפציעות האלה עלולות להיות קטלניות ואם זה דלקות הן גם בד"כ לא עוברות שתדע את זה!!
    העצה שלי אם אתה מרגיש שממש קל לך, אז תעשה מה שאמרתי קודם. תוריד מספר חזרות ותעלה משקל. זה יעבוד לך על הניפוח שריר.

מקווה שעזרתי!
    לילה טוב!
    נערך לאחרונה על ידי amitregev; 24-06-2011 בשעה 03:07.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

טוב טוב הגמד, אני לא יודע מאיפה אתה מגיע למסקנות שאתה מגיעה, אבל SS עובדת על כל הגוף 3 פעמים בשבוע, ותוכנית פיצולים עובדת על כל הגוף הרבה פחות, ככה שאם כבר תוכנית ABCD מתפזרת יותר.

אם יש מישהו לעבוד איתו על הטכניקה בסקוואט ודדליפט אני לא רואה שום סיבה שתמנע ממנו לעשות תוכנית SS. היא נועדה במיוחד בשביל אנשים כאלה, אנשים שרק מתחילים להתאמן.

שכל אחד יעשה את השיקול שבא לו, וכמה מהר הוא רוצה להתקדם, אם אתה רוצה לבזבז זמן, להתקדם לאט יותר ולהגיע לתוצאות פחות טובות, תעשה את מה שאומרים פה.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 24-06-2011 בשעה 18:25.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

אני מקפיד להפריד בין המסקנות שלי לאמונות שלי. כתבתי בצורה מופרשת שאני פחות מאמין בתוכנית. בגלל זה דר"א לא ניסיתי אותה ולכן אני לא יכול להגיע למסקנות על התוכנית. בכל מקרה אני לא חושב שהדרך שאני עובד בא היא בזבוז זמן ושהיא לא מגיע לתוצאות...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,160 | הודעות: 8,151,742 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect