|
|
יש להם מדינה צעירה שרק קם להם לפני כמה שבועות ,מה יש להם לעשות כאן?
הם הסתננו לישראל בדרך לא חוקית ,זאת לא הייתה עלייה כמו מארצות אפריקה או אירופה,זאת
הייתה הסתננות.
הם לא חוקיים בארץ הזאת,הם צריכים לחזור למדינתם אבל זה אני לא מצפה ממך לתגובה אחרת,אני כבר רגיל לראות
את התגובות שלך בסגנון שכזה.
תחשבי על זה רגע, הם באים לפה בגלל שאין במדינה שלהם מספיק מקומות עבודה.
למה אנחנו מחכים? שגם יהודים יצאו לעולם כדי למצוא עבודה בגלל שבמדינת היהודים אין מקומות עבודה יותר?
את יכולה לדמיין את אמא או אבא שלך מחוסרי עבודה? את יכולה לדמיין אותם עוזבים אותך וטסים למדינות אחרות בניסיון פרנס בקושי אותם ואת משפחתם?
לא צריך לתת לעם זר לקחת את מה ששייך לנו...
נערך לאחרונה על ידי stClass; 25-07-2011 בשעה 15:07.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
את טועה ובגדול יש המון ישראלים שעבדו בזה והפסיקו בגלל הזרים שהורידו את המחירים
במידה ולא יהיה זרים המעסיק יהיה חייב לשנות את תנאי העבודה והשכר כי אחרת אין לו עובדים
פעם זה היה ככה היום עם כול העובדים הזרים שהורידו תתנאים לרמה ממש נמוכה וגם את המשכורת לנמוכה מאוד ורק בגלל זה יותר ישראלים לא מסוגלים לעבוד בזה למרות שעדיין עובדים בזה איך שיעיפו תזרים הרבה מאוד דברים ישתפרו אני מבטיח לך !
פעם כול החלקאים היו ישראלים והיו מעסיקים ישראלים בלבד היום רובם מעסיקים תאילנדים ואפריקאים שביכלל לא שייכים לכאן לקחו עבודות מאיתנו הישראלים והורידו את התנאים לשפל של התחתית אותו דבר גם בכול תחום שהם נכנסו בוא
הרסו את התנאים ואת המשכורות לרמות כול כך נמוכות איך שיגרשו אותם הכול ישתפר אני בטוח !
נערך לאחרונה על ידי קליט; 25-07-2011 בשעה 15:13.
נו מה אתה חושב שאני לא מסכימה איתך? אבל תאמין לי סבתא שלי בבית אבות ובחיייייייים לא ראיתי ישראלי שעזר לה,
תעשה לי טובה לא שמעת על פיליפינים שהם עוזרים למבוגרים וזה? אני לא אאמין אף פעם שישראלי יעשה את העבודה שהם עושים ואתה יודע את זה טוב מאוד, אז אם לא ימצא פיתרון לפינוק של הישראלים אז על הזין שלי זרים ולוקחים מה ששייך לנו,
ניסו מספיק לתת עבודות כאלו לישראלים יהודים מה שבאלך וראו שזה לא צלח.
רובם כן?!@$@#%?@#%?@#@#? אתה חושב שהפליטים נניח מדארפור הם אנשים שבאו בגלל שלא הקימו את דרום סודן?!$!!
ומה אתה חושב שזה בא ברגל? ראיינו שבוע שעבר את האלה של דרום סודן וכל אחד מהם יחזור, אבל זה לא בקלות
ועלק רובם כאלה אתה משגע אותי לפעמים.
אתה מוכן להסביר לי מה זה חוק ה"וואדלים"?.... באמת שאין לי מושג
שמח מאוד שעצבנתי אותך אולי תכניס לראש שלך שהם אנשים כמוני וכמוך...
אני נותן להם פיתרון הומני, ולא הנגב לא מפותח בשיט אחי איפה אתה חייזה חצי מדינה בערך שאין בה אף אחד
ואתה יכול לראות את זה בכל מפה דמוגרפית...
ומה אתה מזיין לי בשכל בדואים קהילה של אנשים שנודדים ולא מחפשים להשתקע במקום אחד ...
במקום להראות כמו מצרים שיורים על הגבול באנשים אנחנו יכולים להראות לדעה העולמית פה שאנחנו בכל זאת בני אדם ולא כמו שמציגים אותנו הטרורסטים מהגדה/רצועה...
תכלס צודקת ... שירדו קצת מענן הישראלים הם חייבים להודות שהם אוהבים לנצל את הזול יותר בשביל העסק...
ווואו 10 דקות זזתי מהמסך וחזרתי לפרסם כמה הספקתם לחפור O_O
את חייה בסרט יש המון שעובדים בעבודות כאלה דודה שלי עובדת בבית אבות אז על מה את ביכלל מדברת ? הפיליפניות כמו כול הזרים באו ולקחו לנו את שוק העבודה ושלא נדבר על כך שרובם ביכלל עובדים בשחור
ומה ניראלך שהסודנים באמת יחזרו ? חחחח מה הם טמבלים ? יחזרו למדינה בלי תשתיות בלי כלום כשפה יש להם הכול
ביטוח בריאות ביטוח לאומי עבודה בית הכול יש להם כאן נראה לך שהם יחזרו לחור הזה שאין להם שהם אפילו ביוב
זה שהם אמרו שהם יחזרו לשם זה לא אומר שהם באמת יחזרו סתם דיבורים צריך להעיף את כול הטמבלים האלה מהמדינה הזאת הרסו לנו את רוב שוקי העבודה הפיזיים שפעם היו עובדים שם המון ישראלים בגללם אותם ישראלים נשארו מובטלים כי הגיעה כוח אדם זול טוב בשביל המעסיקים פשוט להעיף אותם לא משנה לי לאין רק שלא יהיו אצלנו
עכשיו עיצבנתה אותי עוד יותר אתה צודק שהם אנשים כמוני וכמוך על זה אין ויכוח אין לי שום בעיה שיהיו כאן פליטים כול עוד זה לא פוגע בנו אני לא מתלונן אבל עכשיו שהם מביאים פשע סמים מחלות למדינה שלנו ושלא נדבר על זה שהם הורסים לנו את שוק העבודה שלנו והנגב מתפתח במהירות אדירה (אני גר בנגב) הכול מתפתח כאן אז אתה כול כך טועה בכך שאנחנו לא מפותחים יש כאן קרוב למיליון וחצי תושבים אז תחשוב מחדש..
וחוץ מי זה אני לא אומר שצריך לירות בהם אני פשוט אומר להחזיר אותם לארץ מוצאם
ואני בטוח מאוד שהמעסיקים מאוד נהנים מהכוח העבודה הזול ולא המתלונן שלהם אבל אין מה לעשות עם זה פוגע בנו הישראלים פשוט להעיף אותם על טיל ואתה חושב שאתה מכיר אותם הם סתם טמבלים שבאו לעשות כסף על חשבון הפועלים הישראלים .
נערך לאחרונה על ידי קליט; 25-07-2011 בשעה 15:25.
הו הו כמה שאתה טועה. היה איזשהו מעסיק בצפון שאמר טוב, אם הישראלים מתלוננים על העובדים הזרים אני מוכן לקחת 100 ישראלים לשפר להם את התנאים רק שיתנו את אותה תפוקה כמו ששישה עובדים זרים נותנים. הוא לקח את ה100 ישראלים, התחייב לשלם לכל אחד מהם 45(!!!!) ש''ח לשעת עבודה, ובסוף היום ששת העובדים הזרים סיימו את כל העבודה, וכל ה100, לא סיימו אפילו חצי וגם החצי שהם עשו היה גרוע. תסביר את זה?
זאת שמעליי צודקת, ישראלים מפונקים, והם עושים בכלל טובות שהם עובדים, לעומתם עובדים זרים עובדים בכל עבודה שיתנו להם, אם זה בחום או בגשם, הם חייבים כסף, הם לא גדלו תוך כדי שפינקו להם ת'תחת, הם יודעים מה שווה כסף, ועובדים בכל עבודה.
היה בערוץ 10 שהביאו ישראלים לעבוד בחקלאות מתוך 50 עובדים תוך שעה וחצי אף אחד לא נשאר.
חחחחח עכשיו הבנתי למה התעצבנת על הנגב ><
שמע גם אצלי בחיפה יש מלא עובדים זרים שאני אפילו עוזר להם לא מעסיק אבל בהתדנבות ...
תבין אותי שהישראלים לקחו אותם הם ידעו שיהיו השלכות אז האשמה היא גם שלנו...
הטמבלים האלו עושים כסף בכל העולם ככה ומנצלים אותם בכל מדינה קיימת אפילו במדינות שלהם שזה למה סין מקום 1 בעולם
וארה"ב שנראים כמו הישראלים המופנקים שלנו כבר לא...
והנעל של נייק שאתה נועל זאת עבדות לשמה אבל אתה נהנה ממנה אבל אין לי מושג על ההשלכות במקום אחר שיגיעו אליך בסופו של דבר בדיוק כמו שהעסקנו את העובדים שלנו פה ...
שמע שנייה אחי למה אתה חושב שבאים לכאן עובדים זרים מסין ? למרות שסין היא המעצמה הכלכלית החזקה ביותר בעולם
כי שם הם מקבל בקושי שלושה דולר ליום עבודה בגלל זה הם בורחים לכול מדינה שיש לה כלכלה משגשגת כמו ישראל לדוגמא
הם באים לפה הם הנהיים מאושרים שם בקושי היו עושים 200 דולר בחודש פה הם סוגרים יותר מ3 אלף דולר שהרוב כמובן בשחור כי הם בלתי חוקיים אני יודע שיש לא מעט ישראליים מפונקים אבל יש המון שהם ביכלל לא מפונקים שעושים את העבודה של הזרים אולי קצת יותר זמן אבל עושים אותה בסופו של דבר וגם מחזיקים את הבית שלהם כמו כול בית אחר לפי דעתי לזרים אין מקום במדינה בכול מקום אחר הבינו את זה וגירשו אותם