הם יותר להקה מטומטמת מטובה. הראשון שלי היה ELECTRIC FUNERAL. אין על השיר הזהה
ולינקין פארק התדרדרו? קשה מאד להתדרדר מהשפל האטומי שהם היו בו כבר מההתחלה.
הם יותר להקה מטומטמת מטובה. הראשון שלי היה ELECTRIC FUNERAL. אין על השיר הזהה
ולינקין פארק התדרדרו? קשה מאד להתדרדר מהשפל האטומי שהם היו בו כבר מההתחלה.
|
|
מנהל פורום רקעים למחשב ותוכנות להורדה לשעבר .
http://www.youtube.com/watch?v=No42Zq9KlyE
חחחח תאמת אני דיי בטוח שזה לא נחשב, אבל השיר הראשון שקרוב איכשהו לרוק\מטאל היה AMERICAN IDIOT של GREEN DAY, ואל תזיינו לי בשכל עכשיו שזה שיר מסריח ולהקה מסריחה אני גם לא מת עליהם.
והשיר מטאל הראשון ששמעתי היה נראה לי IN YOUR FACE של CHILDREN OF BODOM
מנהל פורום רקעים למחשב ותוכנות להורדה לשעבר .
http://www.youtube.com/watch?v=No42Zq9KlyE
Avenged SeVenFold
נערך לאחרונה על ידי LikeMe; 28-07-2011 בשעה 19:20.
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
חבר שלי השמיע לי את Linkin park- Numb ומאז התחלתי לשמוע רוק ולאט לאט הידרדרתי למטאל...
אני לא מתבייש בזה ששמעתי לינקין פארק, זאת הייתה תקופה בחיים שלי של התחלה חדשה ותמיד כיף להיזכר בה![]()
A7X
foREVer
רוק לדעתי איזה משהו מהאוסף של הביטלס
מטאל וואו לדעתי רק כשממש התחלתי לשמוע מטאל באופן רציני נו בסדר מטאליקה XD
ראבק לא היה שום דבר נוראי באלבומים הראשונים של לינקין פארק, אולי אפילו יש שם שירים ממש טובים כמו Forggoter ו Place For My Head, ובגלל שהם החשיבו את עצמם ללהקת Nu Metal הם היו סוג של חייבים להתקדם ולהחליף סיגנונות... יש כאלה שאוהבים את הסגנון החדש שלהם, ואף אחד לא יכול להגיד שהשירים The Catalyst, Waiting For The End הם לא שירים כיפים....
השיר הראשון ששמעתי אני חושב שהיה Master Of Puppets של מטאליקה אבל הגירסה של הS&M... איזה דברים יפים היו בהופעות האלה...
השיר מטאל הראשון ששמעתי הוא קצת מוזר כי שמעתי אותו מאח שלי ונידבקתי אליו השיר הוא ich will של rammstein
SKILLET-AWAKE AND ALIVE
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
my first song was from toxicity i dont remember what song it was the all album..
השיר הראשון ששמעתי היה LINKIN PARK- CRAWLING ואז התחלתי לשמוע רק אותם וכשהם התחילו להתדרדר הפסקתי לשמוע אותם ועכשיו מדי פעם אני שומע אותם כשמשעמם לי ונמאס מהשירים החדשים שאני שומע.