כל אחד כותב איזה שיר הוא שמע פעם אחרונה ושל מי השיר
אני הלם קרב של הראל מויאל
כל אחד כותב איזה שיר הוא שמע פעם אחרונה ושל מי השיר
אני הלם קרב של הראל מויאל
נערך לאחרונה על ידי lmr009; 21-07-2008 בשעה 21:54. סיבה: שכחתי ליכתוב תשיר
|
|
מה המשחק פה?כל אחד כותב וזהו זה בעצם דיון לא משחק
אני מציע שתהפוך את זה לשיר האחרון ששמעתי ולדרג כמו ברוק ומטאל?
7 להראל מויאל
הראל מויאל-אמצע הלילה בכפר
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני מעדיף שזה יישאר כדיון..
אחלה רעיון לדיון האמת, למשחק הרעיון פחות טוב לדעתי [מסכים גם בקשר להמשחק שברוק ומטאל, לא אוהב אותו משו]..
אם יש לך משהו להגיד בנושא, אולי לא הבנתי אותך נכון או משהו, תגיד פה או בפרטי..
BoT:
אממ, השיר האחרון ששמעתי זה Classico של טניישס D:
התחלתי לחרוש עליהם מאז שראיתי את הסרט..![]()
אה אז אני הגבתי בתור משחק...
אז כול פעם שאני שומע שיר אני צריך להגיב פה ולכתוב אותו?דיון די מעאפן...=/
אז השיר האחרון ששמעתי היה
My Name Is Jonas של Weezer
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
im yours jason marz
Coin - still remeber