קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם אתם זונות גראפיקה?
    על ידי Doronz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 22:49
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 14:22
  3. האם אתם פירומנים?
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 14:14
  4. האם אתם משחקים Priston Tale?
    על ידי Alcoholic בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:16
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

קליברציה, או - האם אתם מתייחסים לסיטואציה? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ומה עם: "אוקי, לא נורא.. ניפגש כבר מתישהו"?
    אומנם נשמע לוזרי ופשרני משהו.. אך הכל תלוי מנקודת המבט שלך.

המון מתחילים בפיקאפ יביטו על זה כך - "AFC/גבר שמתייאש בקלות".

לעומת זאת, אומן פיתוי שחווה מסעות פיתוי בחיים שלו, יכול להסתכל על זה כך: "למה לנסות לשכנע בחורה לתת לי את המספר שלה? יש לי סטנדרטים ויש לי גם בחורות, אם כבר עכשיו היא עושה לי משחקים באמת שאין לי את הזמן, המרץ והסבלנות להתעכב עליה בעוד שאני יכול לגשת לבחורה כייפית אחרת ובהרבה יותר שווה ממנה".

בעיקרון, לפחות לפי מיטב הידוע לי, ניתן לבצע התייחסות למצב/סיטואציה (או לבחורה) ע"י שינוי נקודת המבט שלך (בין היתר..).
    נניח לגבי סיטואצית הטלפון החרושה, יש שתי נקודות מבט:

שלך - להשיג מספר טלפון בשביל ליצור אופציה לקידום עיניים (סקס תכלס).
    שלה - להתגונן מפני גברים לא מתאימים.

אם תהיה מספיק גמיש וחכם, אתה תשנה את נקודת המבט שלך ותפעל מתוך המניע: "לנפנף את הגברים הלא מתאימים" וע"י המניע הזה תשיג את המספר שלה. כיצד? פשוט לפני בקשת המספר הוכח לה שאתה "הגבר המתאים" שיספק את הצרכים שלה (בין אם את הביטחון, האמון, השותפות, השחרור, הפאן או כל מה שהספקת לראות שחסר לה) ורק לאחר מכן בקש מספר.

או שתפעל הפוך, גרום לה לשנות את נקודת מבטה ע"י כך שתגרום לה לחשוב שסקס זה דבר טוב שהיא זקוקה לו.
    באופן כוללני, זה מה שיעבור לה בראש (זה רחוק מהמציאות אבל רק לשם הדוגמה והמחשת הרעיון):

"אם אעשה סקס - יהיה לי טוב.

אם אתן לו את המספר שלי - אעשה סקס.

זאת אומרת, אם אתן לו את המספר שלי - יהיה לי טוב!"

ומה נראה לך תהיה התוצאה? מספר הטלפון שלה.
    אגב, קשור ל-NLP.
    לא הבנתי איך "אוקי, לא נורא.. ניפגש כבר מתישהו" יגרום לה לחשוב סקס זה דבר טוב שהיא זקוקה לו...

בכל מקרה,כשאמרתי שאני משנה את נושא השיחה,אני לא סתם מדבר על שטויות,אלא מכניס עוד קצת DHV בונה עוד קצת משיכה ואז מנסה שוב,מה שיעזור לה "להבין" שאני לא סתם בחור שלא מתאים לה ,אלא אני גבר רציני,מישהו שהיא רוצה יהיה בחיים שלה.

בקשר ללפעול הפוך,אם אני מצליח להזרים את השיחה לדברים מיניים (מספיק אפילו נשיקות וחיבוקים) בדרך כלל אני גורם לה לחשוב שהיא זקוקה לסקס וזה דבר טוב לבד (הבעיה היא שזה גם גורם לי לחשוב ככה,ואז אם משהו מתפקשש זה טיפה יותר מבאס,אבל זה כבר לנושא אחר...).

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי sniph צפיה בהודעה
    הממ.. סוניק אהבתי את הנקודת מבט שלך
    אני שמח אבל המטרה שלי הייתה שתבין את העניין, לא שתואהב את התגובה שלי.
    האם הבנת לאן אני חותר?

וסנופקין, לא באתי לסתור את דבריך, הם נכונים.. ניסיתי לספק לך עוד דרך, עוד צורת הסתכלות על הדברים.

לא הבנתי איך "אוקי, לא נורא.. ניפגש כבר מתישהו" יגרום לה לחשוב סקס זה דבר טוב שהיא זקוקה לו...
    מה שבמירכאות לא יגרום לבחורה לחשוב שהיא זקוקה לסקס, הייתי ממליץ לך לקרוא שוב את הודעתי.

בכל מקרה, התכוונתי לכך שיש עוד דרכים, חוץ מלעקוף מכשולים ומבחנים כפי שאתה הצגת, להשיג מספר טלפון.
    הייתי מפרט, מנמק ומסביר אבל אני לא רוצה לסטוט מנושא האשכול (למרות שזה מאוד קשור אך אין לי כוח כרגע להסביר כיצד), אז אפסיק בנקודה הזאת
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-07-2011 בשעה 19:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני שמח אבל המטרה שלי הייתה שתבין את העניין, לא שתואהב את התגובה שלי.
    האם הבנת לאן אני חותר?

סוניק אני הבנתי לאן אתה חותר

ועדיין אני רוצה שתהיה לי מה שנקרא חותמת על מה שאני חושב לכן אני רוצה את המבחן בצורה מקוצרת ...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי sniph צפיה בהודעה
    סוניק אני הבנתי לאן אתה חותר

ועדיין אני רוצה שתהיה לי מה שנקרא חותמת על מה שאני חושב לכן אני רוצה את המבחן בצורה מקוצרת ...
    אני לא בחורה, אני לא נוהג לעשות מבחנים לבחורים אחרים.
    בכל אופן, הרעיון הוא פשוט.

אני מאמין שאתה בן אדם שפוי ונורמאלי שיודע להבדיל בין ערס לפריק, בין פריק לחנן ובין חנן לסתם אידיוט.
    זה לא משהו שעברנו קורס בשבילו או שמיסטרי היה צריך להמציא חוברת הוראות לגביו. זה משהו שרכשנו עם הניסיון ועם כיול המיומנויות החברתיות שלנו (עם הזמן וככל שבגרנו במילים פשוטות יותר).

כנ"ל לגבי "קיטלוג בחורות" (שה' יעזור לנו.. לאן עוד נרד).
    עם הסטים, עם הסארג'ים, עם הסיטואציות עם השיפשוף, עם הזמן.. אתה תלמד להבחין בפרטים הקטנים ובניואנסים המיוחדים של כל בחורה ובחורה ובהמשך גם תדע להשתמש בהם לטובתך.

כמו שאם ינחיתו אותך עכשיו בסין כל הפרצופים שם יראו לך בדיוק אותו הדבר אך ככל שתחייה שם יותר זמן ותהיה מעורב יותר אתה תתחיל לשים לב להבדלים קטנים וגדולים בין סיני פריק לסיני ערס

בגלל זה בכל פעם שאתה נתקל באיזו בעיה לא תמיד צריך לרוץ לספרים, לקורסים או לפורומים בשביל למצוא פתרונות, זהו סתם חירפון מיותר וגם לא בריא לפי דעתי. צריך להמשיך להיות פעיל, להמשיך לקחת את עצמך בידיים ולהיות מעורב (גם אם הבעיות לא נפסקות: נפנופים, התעלמויות, LMRים וכו') ולתת לטבע (או לזמן) לעשות את שלו.

כמובן, אם משהו לא עובד אין טעם להמשיך בכוח וללכת עם הראש בקיר, יש לנסות משהו אחר אבל לתת למשהו האחר הזה גם את הזמן שלו להיטמע בך או להתחיל לעבוד ולא לבכות רק בגלל שבפעם הראשונה בחורה אמרה "יש לי חבר", זה ממש לא אומר שהשיטה לא נכונה.

שורה תחתונה, אתה תדע "לקטלג" אותן עם הזמן ועם הניסיון, לאן אתה ממהר?
    רק שתי מילים עליך לזכור מכל החפירה הזאת - התמדה וניסיון.

ככה ה"מיומנויות", ה"שיטות", ה"אינטואיציה" ושאר השטויות כבר יטמעו בך תוך כדי התהליך. גם ה"מיומנות" לקטלג בחורות.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect