קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם אתם זונות גראפיקה?
    על ידי Doronz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 22:49
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 14:22
  3. האם אתם פירומנים?
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 14:14
  4. האם אתם משחקים Priston Tale?
    על ידי Alcoholic בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:16
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

קליברציה, או - האם אתם מתייחסים לסיטואציה?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל קליברציה, או - האם אתם מתייחסים לסיטואציה?

חשבתי פעמים האם להעלות את הנושא לדיון פה, בעיקר בגלל שלפי דעתי, הרמה של הפורום עדיין לא בנקודה שעליה אני מדבר.
    בעוד שהבעיה של רוב האנשים היא כרגע שהם נכנסים לסט מבלי תכנון, מבלי איזשהו בסיס בראש למה המטרות שלהם (שזה שיפור משמעותי מהתקופה שבה הבעיה הייתה להכנס לסט, שלא תבינו לא נכון), הנושא הזה מכוון יותר לאותם האנשים שכבר עברו את השלב הזה, ומחפשים
    עוד חלק מהגיים שאפשר לשפר. אז כרגע, גם אם אתם לא שם - קחו את הכתוב כנקודה למחשבה, תאכסנו בזיכרון, ואני מאמין שבסופו של יום,
    זה רק יוסיף ליכולת שלכם לנהל אינטראקציה חברתית.

קליברציה, במילים פשוטות, זה להבין מה עומד מולך, ולהתייחס אליו - בלי קשר למה שציפית שיקרה. למשל:
    סחבי עלה על פתיח על מהחלל - הוא ניגש לבחורה הכי שווה במועדון, ואומר לה בשיא הרצינות "אני יכול לעשות לך ילד?" הוא הבין
    שהתגובה הרווחת היא "לא", ולכן ממשיך בפאנץ': "הא... אז מה דעתך אם בנתיים רק נתאמן?" מחייך, ונכנס לסט בבדיחה וישירות מסויימת.

קליברציה היא הנקודה שבה הבחורה אומרת לסחבי - "כן". מה קורה אז? איך סחבי מגיב לסיטואציה שהוא לא צפה, האם הוא ממשיך עם הפאנץ',
    (שעכשיו כבר לא רלוונטי), או לומד משהו על הבחורה שמולו וממשיך בגישה ישירה יותר.

זו אמנם דוגמא מופשטת ומוקצנת, אבל היא מבטאת משהו מאוד נפוץ - אנחנו לא רגישים לתגובות של מי שאנחנו מדברים איתו, בעיקר אם יש לנו איזושהי תוכנית בראש. דוגמא נוספת, הפעם מעולם קצת יותר מוכר:

סחבי בודד את הבחורה שהוא רוצה, ורוצה לסגור מספר טלפון. הבחורה אומרת לו ש"הטלפון שלי בתיקון כרגע, יש לך פייסבוק?" והוא בתגובה אומר.. "עזבי פייסבוק, תני לי את המספר אני אתקשר אליך כשהוא יחזור מתיקון".

זה מתכון לכישלון. מצד אחד, סחבי היה גבר גבר ולא נתן לה "להיות הבוס" ולשלוח אותו לאזור הצ'אט בפייסבוק שממנו כנראה הוא יראה את החסימה מהר, מצד שני הוא מעמיד אותה, כבר בנקודת ההתחלה במקום שהיא לא רוצה להיות בו.

זה אומר שהוא לא מספיק "במקום". הוא לא הבין את המהות של ההתנגדות שלה, ולכן לא הגיב בצורה מתאימה - הוא רוצה מספר, אז הוא מנסה להשיג מספר, ולא מעניין אותו מה היא אומרת בדרך, אלו התנגדויות והוא למד שאם היא נותנת לו שיט טסט - עקיצה קטנה, והיא תחזור למוטב.
    כולכם מבינים בוודאי שהמטרה פה היא לא לחנך את הבחורה, היא לצאת איתה.

מה אתם חושבים,
    כשאתם בסיטואציה, אתם בסיטואציה? או שאתם תקועים אצלכם בראש?
    נקודה למחשבה. מוזמנים לשתף דוגמאות ודעות,
    ערב טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

אני מנסה לעשות את השיחה כמה שיותר טבעית אבל אם אין לי מה להגיד אני פשוט עושה כמה רוטינות שאני זוכר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

היו כאן כמה אנשים שרצו "חומר מתקדם".
    לדעתי קיבלנו אותו בפוסט הזה..

לגבי הנושא עצמו:
    1. זה אחד ההבדלים בין בחור שלומד פיקאפ לאחד שנולד טבעי, הטבעי יודע להתאים את עצמו לכל סיטואציה, זה שלמד הוא רובוטי מידי ואצלו הכל מופעל ע"י אלגוריתמים שאם במקרה הבחורה לא ביצעה צעד אחד מהאלגוריתם (שזה המון פעמים דבר מעולה), הבחור נכשל.

2. לדעתי הגברים מתחילים להבין את זה הקליברציה שאתה מדבר עליה לאחר הנסיגה מהתחום, כשהם מקבלים פחות תוצאות או נרגעים מכל הלופ. הם מתחילים להבין שמדובר בבן (בת) אדם ולא במריונטה (מבינים שבהמון מקרים כדאי מאוד להיות AFC וללקק לבחורה את התחת, כי באותה סיטואציה ספציפית זה בא ממקום אחר, בונה מוערך והדדי יותר ולא כי הבחורה "עושה לי מבחנים").

3. נוטס, אז סיפקת כאן חומר למחשבה ודיון.. אוקי מגניב, מה עם צעדים לביצוע?
    או כללים מנחים כלשהם?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-07-2011 בשעה 22:27.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

יש חומר מעניין בנושא, אני רק צריך למצוא את התחת ולשבת לכתוב אותו.
    בעיקרון אם אתה יודע לסווג את הבחורה שמולך לפי קטגוריות, ואתה יודע איזו קטגוריה תתחבר יותר לאיזה אופי, אתה יכול
    לדעת מה התכונה שאתה הכי צריך להבליט בשיחה איתה. אפשר להיות גם רובוט וגם להצליח בזה.

המשפט הזה:

(מבינים שבהמון מקרים כדאי מאוד להיות AFC וללקק לבחורה את התחת, כי באותה סיטואציה ספציפית זה בא ממקום אחר, בונה מוערך והדדי יותר ולא כי הבחורה "עושה לי מבחנים").
    מאוד מתחבר לאחד מהסיווגים שאפשר להציע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    היו כאן כמה אנשים שרצו "חומר מתקדם".
    לדעתי קיבלנו אותו בפוסט הזה..

לגבי הנושא עצמו:
    1. זה אחד ההבדלים בין בחור שלומד פיקאפ לאחד שנולד טבעי, הטבעי יודע להתאים את עצמו לכל סיטואציה, זה שלמד הוא רובוטי מידי ואצלו הכל מופעל ע"י אלגוריתמים שאם במקרה הבחורה לא ביצעה צעד אחד מהאלגוריתם (שזה המון פעמים דבר מעולה), הבחור נכשל.

2. לדעתי הגברים מתחילים להבין את זה הקליברציה שאתה מדבר עליה לאחר הנסיגה מהתחום, כשהם מקבלים פחות תוצאות או נרגעים מכל הלופ. הם מתחילים להבין שמדובר בבן (בת) אדם ולא במריונטה (מבינים שבהמון מקרים כדאי מאוד להיות AFC וללקק לבחורה את התחת, כי באותה סיטואציה ספציפית זה בא ממקום אחר, בונה מוערך והדדי יותר ולא כי הבחורה "עושה לי מבחנים").

3. נוטס, אז סיפקת כאן חומר למחשבה ודיון.. אוקי מגניב, מה עם צעדים לביצוע?
    או כללים מנחים כלשהם?

אחי בילבלת אותי , מאיפה אני אמור לדעת מתי היא עושה מבחן ומתי זה "מגיע ממקום אחר" כאילו בשיחה עצמה ברור שאני לא יחשוב אני יזרום אבל יש המון בחורות שכן צריך "לעבור" אצלהם אז מתי אתה יודע מתי כן מתי לא ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    יש חומר מעניין בנושא, אני רק צריך למצוא את התחת ולשבת לכתוב אותו.
    בעיקרון אם אתה יודע לסווג את הבחורה שמולך לפי קטגוריות, ואתה יודע איזו קטגוריה תתחבר יותר לאיזה אופי, אתה יכול
    לדעת מה התכונה שאתה הכי צריך להבליט בשיחה איתה. אפשר להיות גם רובוט וגם להצליח בזה.

המשפט הזה:

מאוד מתחבר לאחד מהסיווגים שאפשר להציע.

האם פנדורה בוקס מתקשרת לעניין הזה?

אחי בילבלת אותי , מאיפה אני אמור לדעת מתי היא עושה מבחן ומתי זה "מגיע ממקום אחר" כאילו בשיחה עצמה ברור שאני לא יחשוב אני יזרום אבל יש המון בחורות שכן צריך "לעבור" אצלהם אז מתי אתה יודע מתי כן מתי לא ?
    שאל אנשים לוגיים לגבי העניין הזה.
    אני הוא לא האדם שיכול לעשות לך סדר לגבי זה, אצלי זה עובד מבחינה אינטואיטיבית.

(אינטואיציה = ביצוע חישובים לוגיים במהירות מדהימה, ללא שליטה מודעת).

אם אני יכול לזרוק לך עצם - תתאמן, תתנסה ותכניס את עצמך לכמה שיותר סיטואציות חברתיות שאתה יכול.
    כך תצבור את השפשוף, הניסיון וה"אינטואיציה".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-07-2011 בשעה 22:40.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם אתה מתייחס לקופסא שזאוס נתן לבני האדם אחרי שהם גנבו ממנו את האש, אז.. הא, לא.
    אבל אם מדובר על רוטינה כלשהי או מבחן אישיות כזה או אחר, אפשר להגיד שכן, אבל לאו דווקא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

הממ בתור אחד שאוהב את השיטה ואת צורת ההעברה של אדם ליונס אני כבר דיי יודע את זה

וזה מאוד יפה שיש לך סבלנות לכתוב את זה

לי אישית לא הייתה הבעיה הזאת של יש לי משו אחד בראש ופתאום זה השתנה כי אני יודע לאלתר טוב (בטח זה בא מהגיטרה )

הבעיה שלי היא שלפעמים אני לא יודע אם עברתי שלבים או שאני עדיין תקוע בשלב מסוים ואני אני מנסה להיות מיני ויודע איפה אני (אם יש לכם הצעות טובות יתקבלו)

וThe Nuts בקשר לסוג האישיות של הזכר שאישה נמשכת אילו יש לך במקרה את הPEN במודל מקוצר ואת המיקרא של התוצאות?
    נערך לאחרונה על ידי sniph; 26-07-2011 בשעה 23:01.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לא לא השקעתי זמן בזה, אני לא הייתי צריך אף פעם.. אני עושה את זה בטבעיות..

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

הממ אתה יכול לנסות לפרק איך אתה עושה את זה ולהסביר?

כי זה החלק שלא הכי הבנתי איך לקטלג אותן
    נערך לאחרונה על ידי sniph; 26-07-2011 בשעה 23:14.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי sniph צפיה בהודעה
    הממ אתה יכול לנסות לפרק איך אתה עושה את זה ולהסביר?

כי זה החלק שלא הכי הבנתי איך לקטלג אותן
    איך אתה מקטלג ערסים, חנונים, שיכורים או גברים שמתאימים לך ואתה אוהב להיות בחברתם?
    מאיפה למדת את זה? איזה מדריך קראת?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

את האמת שאף פעם לא חשבתי על זה,כי לא נתקלתי בבעיה כזו.

אם נקח את הסיטואציה שהבאת בנסיון לסגור מספר,אני מניח שהייתי עונה משהו בסגנון "איזה קטע,והפייסבוק שלי בתיקון!" וממשיך לדבר איתה על נושא של טכנולוגיה,יוצר עוד קצת משיכה ומנסה שוב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    את האמת שאף פעם לא חשבתי על זה,כי לא נתקלתי בבעיה כזו.

אם נקח את הסיטואציה שהבאת בנסיון לסגור מספר,אני מניח שהייתי עונה משהו בסגנון "איזה קטע,והפייסבוק שלי בתיקון!" וממשיך לדבר איתה על נושא של טכנולוגיה,יוצר עוד קצת משיכה ומנסה שוב.
    ומה עם: "אוקי, לא נורא.. ניפגש כבר מתישהו"?
    אומנם נשמע לוזרי ופשרני משהו.. אך הכל תלוי מנקודת המבט שלך.

המון מתחילים בפיקאפ יביטו על זה כך - "AFC/גבר שמתייאש בקלות".

לעומת זאת, אומן פיתוי שחווה מסעות פיתוי בחיים שלו, יכול להסתכל על זה כך: "למה לנסות לשכנע בחורה לתת לי את המספר שלה? יש לי סטנדרטים ויש לי גם בחורות, אם כבר עכשיו היא עושה לי משחקים באמת שאין לי את הזמן, המרץ והסבלנות להתעכב עליה בעוד שאני יכול לגשת לבחורה כייפית אחרת ובהרבה יותר שווה ממנה".

בעיקרון, לפחות לפי מיטב הידוע לי, ניתן לבצע התייחסות למצב/סיטואציה (או לבחורה) ע"י שינוי נקודת המבט שלך (בין היתר..).
    נניח לגבי סיטואצית הטלפון החרושה, יש שתי נקודות מבט:

שלך - להשיג מספר טלפון בשביל ליצור אופציה לקידום עיניים (סקס תכלס).
    שלה - להתגונן מפני גברים לא מתאימים.

אם תהיה מספיק גמיש וחכם, אתה תשנה את נקודת המבט שלך ותפעל מתוך המניע: "לנפנף את הגברים הלא מתאימים" וע"י המניע הזה תשיג את המספר שלה. כיצד? פשוט לפני בקשת המספר הוכח לה שאתה "הגבר המתאים" שיספק את הצרכים שלה (בין אם את הביטחון, האמון, השותפות, השחרור, הפאן או כל מה שהספקת לראות שחסר לה) ורק לאחר מכן בקש מספר.

או שתפעל הפוך, גרום לה לשנות את נקודת מבטה ע"י כך שתגרום לה לחשוב שסקס זה דבר טוב שהיא זקוקה לו.
    באופן כוללני, זה מה שיעבור לה בראש (זה רחוק מהמציאות אבל רק לשם הדוגמה והמחשת הרעיון):

"אם אעשה סקס - יהיה לי טוב.

אם אתן לו את המספר שלי - אעשה סקס.

זאת אומרת, אם אתן לו את המספר שלי - יהיה לי טוב!"

ומה נראה לך תהיה התוצאה? מספר הטלפון שלה.
    אגב, קשור ל-NLP.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-07-2011 בשעה 23:55.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

האם פנדורה בוקס מתקשרת לעניין הזה?

שאל אנשים לוגיים לגבי העניין הזה.
    אני הוא לא האדם שיכול לעשות לך סדר לגבי זה, אצלי זה עובד מבחינה אינטואיטיבית.

(אינטואיציה = ביצוע חישובים לוגיים במהירות מדהימה, ללא שליטה מודעת).

אם אני יכול לזרוק לך עצם - תתאמן, תתנסה ותכניס את עצמך לכמה שיותר סיטואציות חברתיות שאתה יכול.
    כך תצבור את השפשוף, הניסיון וה"אינטואיציה".
    ה-2 משפטים האחרונים שכתבת הם בדיוק המאמר שרשמתי על כמות האינטרקציות

TheNuts, סופסוף יש כאן משהו באמת מתקדם ורציני ויותר מסתם שאלות על פתיחים ומשהו ממש מבאס...
    לשאלתך - אני עושה קליברציה לכל סיטואציה בחיים שלי עוד הרבה לפני שנכנסתי לתחום. אני חושב שזה דבר הכרחי לכל בן אדם שנמצא בסיטואציות חברתיות. מי שלא עושה קליברציה, פשוט לא מחובר למציאות ולסיטואציה, הוא בעולם משלו. אפשר לומר סוג של אוטיסט.

וכמו שאמר סנופקין, הדרך הטובה ביותר להתאמן על כך היא להכנס לכמה שיותר אינטרקציות, ככה היכולת שלך לכייל את המצב והבחורה משתפרת.

עוד עצה לכל מי שרוצה לשפר את הכיול שלו (קליברציה) - אחרי הסט, שבו עם עצמכם 5 דקות ותמנו לעצמכם לפחות 5 אפשרויות שונות להתקדמות מהמקום בו נתקעתם, זה אמור לעזור.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

איך אתה מקטלג ערסים, חנונים, שיכורים או גברים שמתאימים לך ואתה אוהב להיות בחברתם?
    מאיפה למדת את זה? איזה מדריך קראת?
    הממ.. סוניק אהבתי את הנקודת מבט שלך

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect