מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://www.tomshardware.com/forum/68...alling-windows
ישך כאן פתרון
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://www.tomshardware.com/forum/68...alling-windows
ישך כאן פתרון
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
|
|
מ א ו ש ר
זה למה היה משתלם להקשיב לניסים
זאת תקלה ידועה כבר שנים רבות אם מותקנת 7 על המחשב אסור בתכלית האיסור להתקין XP על אותו דיסק פיזי כי זה גורם בעיות מפה ועד לפלנד!
בכל מקרה אתה יכול לתקן את ה NTLDR בעזרת דיסק ההתקנה של ווינדוס 7 עלה מהדיסק ואז בחר בתקן את המחשב שלי (בחלון הראשון תעשה Next בחלון השני יהיה לך בפינה לבחור בתקן את המחשב שלי) שם בחר באופציה הראשונה ותקווה לטוב![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אוקי אז עשיתי REPAIR ל7 מהדיסק של ההתקנה ועכשיו 7 עובד והXP לא חח
הייתי צריך לפרמט את המחיצה שעליה התקנתי את הXP אבל לא נורא.. חחחחח בכ"מ אני סיימתי עם הXP המזדיין הזה לא נוגע בו יותר חח תודה על העזרה![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-08-2011 בשעה 20:06.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מ א ו ש ר
לא אמור לעשות בעיות אם זה דיסק פיזי אחר
מ א ו ש ר
אל תשאל אותי למה אבל אם אתה מתקין קודם XP יוצר מחיצה ולאחר מכן מתקין 7 זה עובד בלי בעיה ואז יש לך מסך בחירה איזה מערכת הפעלה תעלה ואתה יכול לבחור. האופציה הזאת אני בדקתי וזה עובד מצויין הפוך תמיד יש בעיה.
מ א ו ש ר
לגבי הארד דיסק אחר אם זה מהישנים יהיה בעיה כי אתה צריך להגדיר אותו כראשי, בודד, ועבד. הבעיה שצריך שם פיזית להוציא ולהכניס את הגמפר לאחד מאלה.
MASTER SLAVE SINGLE
ואז בעצם אם אתה מגדיר אחד על ראשי MASTER השני יהיה מוגדר כ SLAVE בכדי שזה יעבוד אז קח בחשבון שגם שם תהיה בעיה.
אם תגדיר את שתי ההארד דיסקים על MASTER המחשב לא יעלה ואם אתה לא מגדיר את השני על SLAVE זה לא יזהה אותו
מ א ו ש ר
את האמת לא ניסתי את זה אבל אני לא חושב. תמתין לראות מה אלי או אורי אומרים על זה.
כי כשאתה מגדיר על SLAVE אז בעצם הוא נשלט עלידי הדיסק הראשון אבל כמו שאמרתי לא ניסתי את זה בפועל אז אני לא יכול להתחייב.