כאילו למה ווינדוס?
למה לינוקס?
למה BSD? (מגיע לזה שאלה...)
מאיזה בחינה אתם בוחרים
בגלל הביצועים? בגלל המשחקים?
בגלל שאתם עצלנים?
או בגלל משהו אחר?
אני אישית יש לי ווינדוס בשביל משחקים ובשביל Cracking
ו OpenBSD בשביל הפורנו וכל השאר
כאילו למה ווינדוס?
למה לינוקס?
למה BSD? (מגיע לזה שאלה...)
מאיזה בחינה אתם בוחרים
בגלל הביצועים? בגלל המשחקים?
בגלל שאתם עצלנים?
או בגלל משהו אחר?
אני אישית יש לי ווינדוס בשביל משחקים ובשביל Cracking
ו OpenBSD בשביל הפורנו וכל השאר
|
|
כי משעמם =]
וואלה אצלי זה במשפחה
slickskter@gmail.com
windos, כי ככה כולם עושים.
חחח
כי כולם עושים
אהבתי
slickskter@gmail.com
מהירות+אבטחה - לינוקס למרות שכרגע אני מריץ ווינדוס משחקים וכל השאר
אני בוחר בגלל האפשרויות... אולי לינוקס מציעה יותר אבל ווינדוס תומך בכמעט כל מה שזז.
זה לא שניקס לא תומכת זה המשחקים שבנויים על מיקרושיט..נכתב במקור על ידי pLuToNiUm
אם תנסה לשחק בהם דרך אמולטורים ושטויות על ניקס ה
FPS
שלהם יהיה על הפנים..
הביצועים יהיו הרבה יותר נמוכים
כמו כן הרבה פעמים יחסרו לך קבצי
DLL
ובגלל זה אני כבר הפסקתי להשתמש בכל העניין
אני שנאתי
ואני תמיד אשנא את מיקרושיט..
על התלות הזאת במערכת הדפוקה שלהם
כי כבר היה נמאס לי כל הזמן להביא אותה בריסט
להחליף לפה..להחליף לשם שבא לי לשחק
בלה בלה בלה
בעיות כאן בעיות שם
לינוקס תפסה לי יותר מדי מקום בגלל שההארדיסק שלי קטן
אני רוצה להביא הארד דיסק
250 ג'יגה
לחלק אותו בצורה נחמדה
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 05-06-2006 בשעה 20:08.
אתה יודע שבזמן ההתקנה של הפצת GNU/Linux ממוצעת אתה יכול לברור מה אתה רוצה להתקין ומה לא...נכתב במקור על ידי Las3r
ועכשיו - בקשר לשאלה. אני מריץ על המחשב שלי Fedora Core 5. הסיבות? ביצועים, חופשיות, אבל בעיקר - זאת מערכת אינטיליגנטית שמספקת לך די הרבה אתגרים. בניגוד ל-Windows, ששם כל הפעולות מסתכמות ב-Point & Click, ב-Linux אתה באמת צריך ללמוד את המערכת כדי להשתמש בה.
ועדין, זה לא אומר שאין לי במחשב מחיצת Windows, אבל אני משתמש בה רק בשביל המשחקים.
תלוי בשימוש שאתה עושה בהם. אצלי למשל, מחקתי את רוב האשפים הגראפים שבאים עם ההפצה, ככה ש-99% מהזמן אני עובד מול השורת פקודה.נכתב במקור על ידי pLuToNiUm
נערך לאחרונה על ידי Master Blaster; 09-06-2006 בשעה 18:03.
אתה רק מחזק את מה שהוא אמר =\
slickskter@gmail.com
ממש לא. עצם העובדה שניתנת לך האפשרות לבצע משהו בצורה מסוימת לא אומרת שאתה חיב לבצע אותו בדרך הזאת. במקרה שלנו - עצם העובדה שניתנים לי אשפים גראפים לביצוע פעולות מסוימות לא אומרת שאני אשתמש בהם. במילים אחרות, הביטוי "זאת מערכת Point & Click" הוא לא נכון מיסודו. במקום זאת יש להגיד "השימוש שמשתמש X עושה במערכת הוא Point & Click". רק לשם המחשה - נגיד שמישהו יחליט לכתוב מחר מלא אשפים גראפים ל-OpenBSD . האם זה יהפוך אותה למערכת Point & Click? לא.נכתב במקור על ידי SlickK
וחוץ מזה, האשפים הגראפים לא יכולים לבצע עבורך את כל העבודה. כאשר אתה צריך לעשות פעולות קצת יותר מסובכות, כמו בנית חבילת RPM או הידור גרעין, אין מנוס משימוש בשורת הפקודה.
נערך לאחרונה על ידי Master Blaster; 10-06-2006 בשעה 03:15.