נכתב במקור על ידי AFX הראשיים מסננים אותי הם כולם במירק הקקה הזה כנס לשם יש כנופיית ראשיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נכון ככה אני יותר מגניב?
נכתב במקור על ידי afx נכון ככה אני יותר מגניב? כע:דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:
נכתב במקור על ידי D@nIeL הם כולם במירק הקקה הזה כנס לשם יש כנופיית ראשיים מה איתך? מדוע אתה לא נכנס?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
תודה למרציצי ובחורחם! =]
נכתב במקור על ידי InSane האותיות הקטנות היה יותר יפה רק שתדע, זה בעצם עשה לך את השם רשום שאפשר אותיות קטנות וגדולות להחליף חופשי...
נכתב במקור על ידי InSane האותיות הקטנות היה יותר יפה רק שתדע, זה בעצם עשה לך את השם NOW THE WORLD MAKE SENSE AGAIN
נכתב במקור על ידי afx NOW THE WORLD MAKE SENSE AGAIN אם כולה שינית מאותיות גדולות לקטנות אתה עוד יכול להחזיר ... סתכל את החוקים...
נכתב במקור על ידי By The Way אם כולה שינית מאותיות גדולות לקטנות אתה עוד יכול להחזיר ... סתכל את החוקים...
נכתב במקור על ידי afx מה יש לך..?
נכתב במקור על ידי By The Way מה יש לך..? מה שאין לך.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display מה שאין לך. ילד מצחיק... אך חופר!
נכתב במקור על ידי By The Way ילד מצחיק... אך חופר! וואי אחי, תוריד לעצמך כאפה דחוף... "אך חופר"
חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף חינוך לעושר, יציל את הדור החדש חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש "חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)
נכתב במקור על ידי afx זה לא זורם במיוחד מה דעתכם? אבל תענו מהר לפני שינעלו ויביאו לי באן תחליף לILoveBolbol או לILoveHalav אבל אם אתה ממש רוצה להשתגע ולהשתובב תחליף לImZonaBatShrmotaMosesetLearavim - אבל זה אם אתה שותה ויטמצי'ק אננס. אוהב אותך לנצח
לא...
חוקי הפורום