קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] בית"ר ספגה עונש קשה בבית הדין
    על ידי יאאאאאללללללה ביתר בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2011, 15:10
  2. [כתבה] הפעם ב'רביעי בבית הדין': בית"ר, הפועל ואבוקסיס
    על ידי Erik Lamela בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-12-2011, 13:35
  3. [מידע] יחידת הפרקליטות (כולל הסניגוריה) הצבאית ובתי-הדין
    על ידי ornakakun8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 13:43
  4. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 18:49
  5. מנהלים - יש לי 2 ספקים בבית
    על ידי MrP בפורום משוב
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

לחיילים המשרתים בפרקליטות הצבאית (כולל הסנגוריה) או בבית-הדין - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

ציטוט נכתב במקור על ידי eladshapira8 צפיה בהודעה
    בע"ה

אני לא יודע בכלל מה קורה עם הקבילה.לא חזרו אליי עדיין,והיום בבוקר שלחתי להם מייל כדי שיאמרו
    לי מה קורה,ולא התקשרו אליי.
    אם באמת יוציאו אותי מהיחידה,יוציאו אותי ממצ"ח בכלל?או שיכולים לשים אותי נגיד במצ"ח דן או מצ"ח
    שו"ש?יוציאו אותי מהיחידה בכלל או רק מהמקום שאני נמצא בו כעת,ויש מצב שאני אשאר במצ"ח?
    ואם אני יוצא מהיחידה,אני אמור לראות קצין מיון?או שישר יאמרו לי איפה אני אהיה,עוד במצ"ח?

לגבי אופציה ב'-אני באמת אראה מה אפשר לעשות.בנתיים אני לא סוגר,אבל סביר להניח שיאמרו לי
    לסגור,כי לא הצלחתי להשיג אישור.אז אני אעשה להם שם בעיות.אני אבכה להם שם,אתבודד
    ואומר להם שאני לא יכול לישון.וגם אני אגיד להם שאני לא יכול לחיות ככה בפחד,ושאני רוצה למות.
    מצידי גם ללכת להסתובב שם בלילה,ולא לענות להם לטלפון ושיחפשו אותי.לזה הכוונה איום התאבדות?

למה זה לא חכם לקבול קב"ן או פסיכיאטר?מה כבר יכולים לעשות לי?ההיפך-הם יידפקו,לא?
    איך אני יכול לערער על ההחלטה של הפסיכיאטר?אני לא מתכוון לוותר לו.אני מוכרח לקבל את האישור
    הזה,או לפחות לשרת בבסיס פתוח,בלי שום ת"ש או אישור.יש איזו דרך שאני יכול לעשות כדי לבקש
    לקבל אישור לא לסגור בבסיס?או לקבל ת"ש 7?או לקבל פטור מתורנויות/שמירות?
    אם אני אפנה לקצין העיר או לקצינת פניות הציבור,הם יוכלו לעזור לי?אם אני אומר להם ואסביר להם
    שאני לא יכול לישון בבסיס,ושדיברתי על זה עם המפקדים שלי ועם קב"ן ופסיכיאטר,ושאף-אחד לא
    מבין אותי,האם הם מוסמכים ויכולים לתת לי אישור או פטור לא לישון בבסיס?כי אם כן-אז אני אנסה...
    אני פשוט לא יכול לישון בבסיס,ואני חייב להשיג את זה באיזושהי דרך-או דרך פטור או ת"ש או
    שפשוט יתנו לי לשרת ביחידה פתוחה ובבסיס פתוח.רק ככה אני אוכל לסיים שירות בהצלחה.
    אז בבקשה,תענה לי על השאלות ותודה רבה לך...
    כמו שאמרתי לך, במידה והקבילה תתפוס יוציאו אותך מהיחידה - זאת אומרת שרק יעבירו אותך מהיחידה ומהמפקדים שקבלת אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שהיחידה הבאה תהיה יחידה פתוחה !

ולקבול פסיכיאטר זה רק על רשלנות רפואית, אתה צריך להביא חוות דעת שסותרות את מה שהוא "קבע" עליך בפגישה הקודמת ותאמין לי שזה סרט אחד גדול שממש לא בא לך להיכנס לתוכו.

קצין העיר לא יכול לעזור לך בבעיות שיש לך בבסיס, המטרה שלו היא סה"כ להוציא מסמכים ולהיות נקודת קישור בעיניינים מסויימים.
    ככה גם קצינת פניות הציבור.

רק אתה יכול לעזור לעצמך, לא טוב לך בבסיס תערוק לא רוצה לערוק תתחיל לעשות בעיות.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    כמו שאמרתי לך, במידה והקבילה תתפוס יוציאו אותך מהיחידה - זאת אומרת שרק יעבירו אותך מהיחידה ומהמפקדים שקבלת אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שהיחידה הבאה תהיה יחידה פתוחה !

ולקבול פסיכיאטר זה רק על רשלנות רפואית, אתה צריך להביא חוות דעת שסותרות את מה שהוא "קבע" עליך בפגישה הקודמת ותאמין לי שזה סרט אחד גדול שממש לא בא לך להיכנס לתוכו.

קצין העיר לא יכול לעזור לך בבעיות שיש לך בבסיס, המטרה שלו היא סה"כ להוציא מסמכים ולהיות נקודת קישור בעיניינים מסויימים.
    ככה גם קצינת פניות הציבור.

רק אתה יכול לעזור לעצמך, לא טוב לך בבסיס תערוק לא רוצה לערוק תתחיל לעשות בעיות.
    בס"ד

אני לא קבלתי באופן אישי את המפקדים שלי.אני קבלתי על זה שהטופס 55 התעכב.אני לא יודע אם אני הקבילה בכלל תתפוס.
    אני חושב שמי שיימצאו אשמים בזה זה הת"ש,ועל זה לא יוציאו אותי מהיחידה.אני גם לא יודע בכלל מה עם הקבילה כי הם לא
    חזרו אליי.יש מצב שסגרו את זה,בלי להודיע לי?אני צריך להתקשר אליהם ולשאול...אתה יודע מה קורה אם אכן מוצאת אותי
    מהיחידה?אני רואה קצין מיון?או שיכולים פשוט לשים אותי ישר ביחידה שהם בוחרים,בלי לשאול אותי?
    שאלה שלא קשורה כל-כך:כשיצאתי ממשטרה צבאית,מילאתי טופס טיולים יוצא,ואז במפקדה השלישה אמרה לי ללכת לאכ"א
    תל השומר,ששם אני אראה קצין מיון.אבל בפועל לא ראיתי.הגעתי לשם לחלון,וישר נתנו לי צו סיפוח להיות עובד כללי במצ"ח.
    האם אני יכול להתלונן על זה,ולבקש לראות קצין מיון בגלל שלא ראיתי?או שכבר אי אפשר לעשות כלום?

הייתי היום אצל הקב"ן ואני לא יודע אם היה טוב או לא.
    הוא אמר לי שאני בטוח לא אוכל לקבל את הת"ש 7 בגלל שככה קבע הפסיכיאטר,ושאין לי למה לנסות לשכנע אותו לתת לי אותו.
    הוא אמר לי את זה בכל-כך וודאות,שאני לא יודע אם להאמין לו.הוא אמר לי שצריך להתמודד עם הבעיות ולהתגבר על הפחדים.
    הבעיה הגדולה שלי שאני לא מצליח לעמוד על המילה שלי ולהרחיב לקב"ן על הקשיים שלי.בגלל זה אני לא מצליח לקבל את מה
    שאני צריך.אני ביישן מאוד,נלחץ מהר,בעיקר כשתוקפים אותי בטון גבוה,ואני ישר מוותר.איך אני יכול להיפתר מזה ולהצליח לשכנע
    את הפסיכיאטר לתת לי ת"ש 7?אם אני אגיד לו שאני לא יכול יותר,ואני אדבר קצת יותר חזק,ואם אני לא אוותר לו-זה יעזור,או
    יחריף את המצב?
    הקב"ן אמר לי שהדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לקחת טיפול,כדי לפתור את הבעיה.אז הסכמתי.האם עשיתי נכון,או שאני לא צריך
    ללכת?הוא נתן לי לבחור בין טיפול עם הקב"ן שזה שיחות לבין טיפול עם פסיכיאטר תרופתי,אז בחרתי פסיכיאטר תרופתי.
    מישהו יודע מה זה אומר?הוא נותן לי תרופות או כדורים?אני מפחד שיהיה לזה השפעות,ואז הוא יחליט שאני יכול לסגור.
    האמת היא שבחרתי בזה רק משום שאני יודע שרק הפסיכיאטר יכול לתת לי את הת"ש,וקב"ן לא.איך אני יכול מהמצב הזה של
    הטיפולים להגיע למצב שהפסיכיאטר יתן לי ת"ש 7?איך אני אעשה את זה?והאם זה אפשרי בכלל?או שעדיף פשוט לא ללכת לטיפולים..?
    אני פשוט לא מבין למה דווקא אני תמיד נדפק.אמרו לי שבדרך-כלל הקב"ן ממליץ על ת"ש 7 והפסיכיאטר מאשר,אפילו בלי שיחה עם
    החייל.איתי הפסיכיאטר דיבר,אבל הוא החליט שלא לתת לי.לעוד מישהו זה קרה?בסוף הצלחת לקבל ת"ש 7?אני פשוט מרגיש שרק לי
    זה קרה,ושבאמת אין סיכוי שאני אקבל את הת"ש.מישהו יודע איך אני יכול לערער על ההחלטה של הפסיכיאטר,בלי להיפגש איתו?פשוט
    לבקש לערער בכתב או בעל-פה על זה ולקבל תשובה?אני שואל משום שפניתי לקצינת פניות הציבור ושם אמרו לי שהם לא יכולים לתת
    לי אישור לישון בבית,אבל הם אמרו שאני יכול לערער על ההחלטה בקצין רפואה ראשי בטלפון: 039489999 שלוחה 3.ניסיתי להתקשר,
    ולא הבנתי למי בדיוק ואיך מערערים.מישהו יודע משהו על זה?ואם באמת אפשר לערער-מה הסיכוי שיאשרו לי את הת"ש?
    בבקשה,תעזרו לי.אני ממש לא יודע מה לעשות!

ואיך בדיוק רק אני יכול לעזור לעצמי?מה עליי לעשות?כמו איזה בעיות?אני בעיקר רוצה לפתור את הבעיה של הסגירות.
    שיבינו שאני לא יכול לישון בבסיס.חשבתי על פשוט להישאר כל הלילה ער,ובבוקר הם יראו שאני כולי עייף ויבינו שאני
    לא יכול..מה אתה אומר?יעזור או לא?אם יש לך רעיונות טובים יותר-אשמח אם תוכל לתת לי.

תודה ולילה טוב

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

במידה ויוציאו אותך אתה תראה קצין מיון אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שתקבל שיבוץ בבסיס פתוח כי אין לך את ההקלות כדי לקבל את זה.

אני לא יכול לומר לך למה לא חזרו אליך מקצין הקבילות כי אין לי מושג למה.

שוב - אין לי יותר עצות לתת לך, אני גם נקלעתי למצב דומה שיבצו אותי בחיל החימוש ורצו שאני יעשה קורס שממש לא רציתי לעשות
    ניסיתי הכל ואחרי תקופה שישבתי בכלא החלטתי ללכת לקב"ן והוא עזר לי ושלח אותי ליחידה פתוחה אבל גם שם נקלעתי לקשיים בגלל שנפלתי
    על יחידה גרועה, לבסוף הרמתי ידיים ויצאתי מהצבא (אני לא אומר שזה פיתרון אבל זה מה שאני בחרתי לעשות)

תשכול טוב טוב אם הצבא מתאים לך כי התגובות שלך לא מובילות לשום מקום ובאמת שאני רוצה לעזור לך אבל אין לי איך.

שיהיה בהצלחה כי אין לי כבר מה לומר לך
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

במידה ויוציאו אותך אתה תראה קצין מיון אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שתקבל שיבוץ בבסיס פתוח כי אין לך את ההקלות כדי לקבל את זה.

אני לא יכול לומר לך למה לא חזרו אליך מקצין הקבילות כי אין לי מושג למה.

שוב - אין לי יותר עצות לתת לך, אני גם נקלעתי למצב דומה שיבצו אותי בחיל החימוש ורצו שאני יעשה קורס שממש לא רציתי לעשות
    ניסיתי הכל ואחרי תקופה שישבתי בכלא החלטתי ללכת לקב"ן והוא עזר לי ושלח אותי ליחידה פתוחה אבל גם שם נקלעתי לקשיים בגלל שנפלתי
    על יחידה גרועה, לבסוף הרמתי ידיים ויצאתי מהצבא (אני לא אומר שזה פיתרון אבל זה מה שאני בחרתי לעשות)

תשכול טוב טוב אם הצבא מתאים לך כי התגובות שלך לא מובילות לשום מקום ובאמת שאני רוצה לעזור לך אבל אין לי איך.

שיהיה בהצלחה כי אין לי כבר מה לומר לך
    בס"ד

אתה יודע אם אני יכול לערער על החלטת הפסיכיאטר?אבל לא דרך הפסיכיאטר.נתנו לי טלפון של קצין רפואה ראשי 039489999
    שלוחה 3 ואמרו לי שם לערער.אבל אני לא יודע בדיוק למי אני צריך לפנות שם,ואיך אני עושה את זה.אתה מבין בזה אולי?
    במידה ואני יכול לערער,מה הסיכוי שיתנו לי את הת"ש?
    גם אני כבר לא יודע מה לעשות.אני לא רוצה לישון בבסיס,כי אני לא יכול,כפי שאתה רואה.מעכשיו אני גם מתחיל לעשות תורנויות.
    בהתחלה רצו לתת לי את השבת הזאת,אבל בסוף מישהו אחר סוגר.אני בחרתי לקחת טיפולים עם פסיכיאטר תרופתי,בתקווה שהוא
    יתן לי את הת"ש 7 או לפחות יעזור לי,למרות שהקב"ן אמר לי שאני לא אקבל את הת"ש בוודאות.
    אין לך קשרים בצבא?אנשים בכירים או אפילו קצינים שמכירים בכירים?משהו..?אני רוצה לשרת בגדול ביחידה פתוחה שבה לא סוגרים
    בכלל וקרוב לבית.אני גר בגן-יבנה,אז טוב לי לשרת בפרקליטות,סניגוריה או בית-דין דרום,במז"י,בג'וליס,ואפילו בפלמחים,בתל נוף
    ובחצור.הבעיה שאני לא יודע מה לעשות כדי להגיע לשם,משום שהמפקדים שלי לא רוצים שאני אעזוב את היחידה,כי חסר פקיד וכנראה
    גם בגלל הקבילה,ואני גם חייב לוודא שאני מגיע ליחידה פתוחה בלי סגירות,כדי לא להידפק ולסבול שוב...
    בבקשה,אם אתה יכול לעזור לי בזה,אז תעזור,כי אני עוד מעט אתחיל לסגור,ומאוד קשה לי,ואין לי דרך לצאת משם בנתיים...

תודה ויום טוב

לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ

בכל יחידה פתוחה צריך לסגור תורנות מתישהוא, תאמין או לא גם הג'ובניקים בתל השומר והקרייה עושים תורנויות.
    אם אתה תערער על ההחלטה של הפסיכיאטר סביר להניח שיקחו אותך לפסיכיאטר אחר ואף אחד לא יכול להבטיח לך אם הוא יקבע לך אחרת.
    ואני לא מבין בערעורים ככה שאין לי איך לעזור לך בעיניין הזה.

כמו שאמרתי - אין לך כל כך הרבה מה לעשות, או שתתחיל לעשות להם שם בעיות או שפשוט תרים ידיים.
    A Fistful Of Dollars

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    1
    נקודות
    50

בכל יחידה פתוחה צריך לסגור תורנות מתישהוא, תאמין או לא גם הג'ובניקים בתל השומר והקרייה עושים תורנויות.
    אם אתה תערער על ההחלטה של הפסיכיאטר סביר להניח שיקחו אותך לפסיכיאטר אחר ואף אחד לא יכול להבטיח לך אם הוא יקבע לך אחרת.
    ואני לא מבין בערעורים ככה שאין לי איך לעזור לך בעיניין הזה.

כמו שאמרתי - אין לך כל כך הרבה מה לעשות, או שתתחיל לעשות להם שם בעיות או שפשוט תרים ידיים.
    בס"ד

אני לא יודע כבר מה לעשות.טוב אני אצטרך כנראה לסגור אם לא יקרה משהו עד יום שני,ה-12 לחודש.
    אני ביום חמישי אלך לפסיכיאטר,אנסה להוציא ממנו את הפטור,אבל אני לא אצליח כמעט בטוח,כי אני
    הרי הולך אליו לטיפול תרופתי.
    אני כמובן גם אחכה לטופס 55,למרות שאין סיכוי שיאשרו לי.
    אם הייתי מכיר מישהו זה היה טוב.אבל לצערי,אין לי אף אחד...
    יש לי רק שאלה אחרונה לשאול אותך:
    אם המפקד שלי לא מסכים שאני אעבור ממנו,אני על בטוח לא יוצא?לא משנה אם מישהו שמעליו החליט ככה?
    אם היה לי קשרים,איך זה בדיוק עובד,אם המפקד שלי או מפקד היחידה לא מוכנים שאני אצא מהיחידה?
    תענה בבקשה על השאלה הזאת,ואני אשתדל לא להפריע לך,לחפור לך בשאלות ולחפור לך...
    מה שיהיה יהיה,אולי זה מה שאלוהים רוצה.אם זה מה שצריך לקרות,זה יקרה,לא משנה אם אני רוצה או מנסה
    למצוא דרכים לא לישון בבסיס.אולי אלוהים רוצה להעניש אותי על משהו,והוא רוצה שאני אסבול,ולכן אני צריך לסגור.

תודה רבה לך על הכל,וסליחה על החפירה...

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

חחחח זה לא קשור לנושא, ואני מצטער מאוד אבלל
    במצח צריפין יש מצב שתחקרת אותי מספר פעמים על תאונות דרכים
    ובמצח יואב ישבתי הרבה חחח סעמק

מהצד השני של המשוואה נראה שצריפין בסיס יותר טוב =]

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,952 | הודעות: 8,150,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect