|
|
מה לא הבנת? היית צריך לנסוע לשם... אתה בעצמך שמעת לפי הקול שלה שמשהו לא בסדר איתה
אמרתי שאני לא יכול לנסוע, היא היית במרחק של איזה שעתיים ממני ולי אין רישיון עדיין ואוטובוסים בשעה כזאת כבר לא היו לשם וגם אם היו הייתי מגיע והיא כבר לא היית שם כי אחרי שעה בערך היא כבר חזרה הביתה.
חחח בן 2 ??? איזה ילד עס מנסה להתחיל עם חברה שלו במקומו הייתי שובר לילד הזה תפנים .
היא לא הרכוש שלי וזה לא שאני לא מאפשר לה לעשות כלום,אין לה סיבות ללכת לפגוש ידידים מאוחר בלילה,שהיא לא מכירה,בטח ובטח שלא הייתי מאפשר שתהיה לה חברה שרמוטה,אתה יודע יש משפט כזה שאומר :" הראה לי מי חבריך ואומר לך מי אתה" אז אל תתפלא שאתה מפקיד את השמנת בידי החתול שתמצא אותה שלמה.
אני מעדיף להיות טיפש כפי שאתה מכנה אותי מאשר לאפשר לחברה שלי לעשות מה שבראש שלה ואחר כך למצוא אותה במצב של חברה שלך,תראה את זה ככה.
כל מה שחברה שלי רוצה היא עושה אבל בתנאי שהיא מקבלת רשות,היא לא תעשה שום דבר שאני יאשר לה וכך גם אני(ברוב המקרים אני אנסה להסביר את ההגיון שבדבר ואז הדעה משתנה)
אבל אני עדיין חושב שאין לך סיבה לכעוס עליה אלא להאשים את עצמך,אתה אישרת לה להיות "חופשייה" ולעשות מה שהיא רוצה ותראה את התוצאה,כדאי שתעשה חושבים עם עצמך מי באמת חושב בריא,אני- כשלא מאפשר לחברה שלי להסתובב עם שרמוטות ולהיפגש עם ידידים והיא מקשיבה לי,או אתה שסומך בעיניים עצומות על חברה שלך ונוכחת לדעת מה קרה כששיחררת את החבל יותר מדי.
אין לי כבר מה להגיד לך.
אז מה שמתחילים איתה?! תקבל את זה כמחמאה שאתה יוצא עם מישהי מושכת ולא כמשהו רע.בגלל אנשים עם גישה כמוך יש דקירות ומכות ולא פעם אתה שומע בחדשות שמישהו מת כי הוא התחיל עם מישהי שהיה לה חבר במועדון.
חלאס להיות מטומטם.
ו-וואלה,אם הוא התנשק איתה והיא זרמה איתו והכל,אז הבעיה בה!
קיצור לא אשמתי שאתה מפחד לריב עם משהו שמתחיל עם חברה שך ...
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 29-08-2011 בשעה 16:31.
אושרי... התעלמת לגמרי מהשאלה שלי בעמוד הקודם.
אין קשר בין ללסמוך זה לא.
אני אתן לך משל :" אחד שמאמין באלוהים אומר,אם לא מגיע לי למות אני לא אמות לא משנה מה(אני הנמשל שחושב שאם אני סומך על חברה שלי אני גם יכול לשלוח אותה עירומה למקום כלשהו והיא לא תעשה כלום,הרי ידוע שזה לא יקרה נכון?),זה אומר שאם הוא יקפוץ מגג בגובה של עשרה מטרים על הראש הוא ישאר בחיים?" (הנמשל כאן זו החברה )
יש שני משפטים בתורה נחמדים שיש בהם הרבה הגיון: "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" (אני לא רוצה להיכנס לדיונים על אמונה ולא אני סתם נותן דוגמה)
"תעזור לעצמך ואלוהים יעזור לך"
מקווה שהבנת.
ומה הקשר לאישה או גבר?כל אחד יכול לעשות טעות.