אני מצתרף
שווה לנסות כל דבר לפחות פעם אחת
אני מצתרף
שווה לנסות כל דבר לפחות פעם אחת
|
|
רובוטים - להתפקד!
אתם באמת חושבים שאם מישהו יכתוב בפייסבוק "בוקר טוב" ויהיו לו 30 לייקים אז יסתכלו עליו אחרת?
אתם באמת חושבים שהפייסבוק המטומטם הזה יעזור לכם במשהו בחיים?
אתם באמת חושבים שבחורה תראה סטטוס עמוק ומעורר מחשבה ותהייה והיא תתאהב בכם?
אני לא יגיד לכם שאני נגד פייסבוק, אני נכנס מפעם לפעם, אני כותב סטטוסים, אני מעלה תמונות.
אבל לא בשביל להכיר בחורות, ובטח שלא בשביל להעלות DHV.
פייסבוק הוא אחלה כלי לשמירה על קשר, אבל לא מעבר לזה.
רוצים DHV? תהיו מעניינים, תעסקו במשהו משוגע, תיראו בציבור עם הרבה אנשים, אבל קודם כל תהיו אתם!
כי בסופו של דבר הבועה הזאת תתפוצץ, והבחורה שזיינתם אתמול [בגלל לייקים נניח] תבין בסופו של דבר שהכל שקר, ושאתם עלובי נפש רק בגלל שחשבתם על רעיונות כאלה בכלל.
אתה לא מבין... חשבתי על הרעיון הזה לפני כמה ימים... חשבתי על שמישהו צריך, בתור סטרטאפ, לפתוח אתר, בשם killerfacebookpage.com או משהו דומה. הרעיון שלי היה שאחרי שהרבה אנשים ירשמו למערכת באתר, האתר יחלק אותם לקבוצות של בערך 50 אנשים לפי עיר משותפת, שפה משותפת וכו' (כי זה די לא הגיוני שפתאום יהיה למישהו הרבה חברים מסין), ואז ל50 האנשים בכל קבוצה יוסיפו אחד את השני, יעשו לייק לכל דבר שאחד מאנשי הקבוצה הזאת כותב, ואפילו על כל תמונת פרופיל שאחד מאנשי הקבוצה מעלה, כל חברי הקבוצה האחרים יכתבו לו "תמונה בת זונה אחי" או משהו בסגנון.
בקיצור, אם לא אתר אז לפחות נעשה את זה בפורום הזה-
אני בעד, מצטרף!
מרגיש שאתה לא מעניין? שאין לך חיים? שאין לך תחומי עניין משותפים עם אף אחד? מקובל, תשנה את זה.
תעשה הכל כדי להיות מעניין, תמצא תחביבים, תלך לשחק כדורגל, תלמד משהו, אפילו תהיה פנאט של משהו [מהאלה שמדביקים להם כינוי של משהו שהם הכי אוהבים {לדוגמא "אהרון שירותים", זה חבר שפשוט היה מזיין רק בשירותים של מועדונים חחח שרוט בראש}]
את כל אלה אני יכול להבין, סיבות קצת נואשות, אבל במצבים קיצוניים זה מקובל.
אבל שוב, על סטטוס "בוקר טוב" בפייסבוק שיש לו 50 לייקים ותגובות של "גם לך אחי" זה לא מה שיעלה להם את הDHV ובטח שלא יהפוך אותם למעניינים.
עצמך ועוד איך מזיין, זה ה-לא עצמך שלא מזיין.
עכשיו, למה אתה בכלל לא עצמך? המונח "עצמך" אומר בעצם שלא תהיה סתירה לבין מה שאתה מתכוון לעשות, לבין מה שאתה עושה, שלמות עצמית. העובדות מדברות בעד עצמן, כאשר בנאדם מתכוון לעשות משהו כמו להתחיל עם בחורה לדוגמא, מדמיין בדיוק איך הוא עושה את זה ובפועל מזיע מגמגם והולך במקרה הטוב אז הוא לא עצמו. התהליך שאנחנו צריכים לעבור זה להגיע לעצמנו, לשלמות עצמית, להיות משוחררים מהפחדים ומהמעצורים הדמיונים. כאשר אתה תגיע למצב של חושב(על מה שאתה רוצה לעשות)-מתכנן(איך אתה עושה את זה)-עושה, אתה תזיין בכמויות אינסופיות. ושלא תחשוב שרק לדבר עם בחורות יעזור לך, אתה תצטרך לפתח עוד מלא תחומים אחרים בכדי להגיע למצב הזה.
בהצלחה לכולנו [=
חחחח כולה פאקינג לייק...אנשים באמת משיגים מזה זיונים? אני בספק...
אני פשוט ארגיש כלכך ילד כאפות אם אני אעשה את זה. שחברים שלי מבקשים ממני לעשות לייק על משהו אני על הפרנציפ לא עושה.
יש חברה כזאת שעושה לייקים לחב' מסחריות, כל לייק עולה שקל.
ואגב, SUBTEXT - "אני מצתרף
שווה לנסות כל דבר לפחות פעם אחת"
אתה באמת רוצה לעמוד מאחורי המילים שלך?
נערך לאחרונה על ידי newbie101; 19-09-2011 בשעה 23:47.
חחחחחחח הצלחת לשעשע אותי
אני לגמרי חושב שזה דפוק, בכלל, לשקר זה דפוק. זה למה כל DHV שלא באמת הרווחת לא מגיע לך, לא סתם שהוא לא מגיע לך, הרבה פעמים הוא גם לא יהיה מוצלח.
אבל שמע, מטעויות לומדים, ולך תדע, אולי תצליח לעלות על משהו פה. תעשה מה שבא לך.