פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
|
|
אמרת שדרכי שלום זו לא הדרך שלהם? אז הדרך של מי? של המתנחלים הצדיקים שלא זרקו אבן על ערבי מימהם?
ברור שזה העניין. טיפשי זה טיפשי ולא משנה אם מדברים ערבית או עברית.
המסקנות שלך לא אובייקטיביות, וקיצוניות ברמה של בדיחה כבר.
רוצים ללכת למחאה אלימה (ותיהיה בטוח שהם לא היו שוחרי שלום עם דגלים ושלטים, הם הרימו אבנים לא פחות גדולות)?
אל תקחו את הילדים.
הם לא מתנחלים אל אזרחים לכל דבר אז אתה שלא תקרא להם "מתנחלים" ,אבל כנראה שזה יותר מדי בשבילך.
הכי חשוב זה שאתה יוצא מנקודת הנחה שהאזרחים שם תמיד לא בסדר,נפצעה כאן תינוקת קטנה שרק נולדה,אתה מדבר
איתי על טיפשות או רשלנות? תתבייש לך,אין פה שום היגיון במה שאתה רושם והכי חשוב כמו שציינתי מקודם,אתה תמיד
תמצא דרך להאשים את המתיישבים באזור.
הוא לא קורא להם מתנחלים מתוך כוונה להעליב.
אם הוא יגיד "היהודים" או "האזרחים", לא בהכרח יבינו על מי בדיוק הוא מדבר.
"מתנחלים" זה פשוט שם מוסכם למתיישבים היהודים ביהודה ושומרון.
אתה מתחיל להגיד דברים כמו הערבים בעזה.
"אזרח פלסטיני נפגע, אז מה הנסיבות משנות? מי מתחיל לדבר ולהתעסק עכשיו בעובדה שהחמאס תוקף את ישראל מתוך בתי ספר, בתים פרטיים ומקומות ציבוריים? העיקר שאזרח נפגע, וישראל פושעת ואלימה".
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
★
תא"ל ג'יימס קוון.
חחח, איך עוד אפשר להגדיר את הפעולה:
"ללכת להפגנה אלימה עם תינוקת"?
טימטום, פיגור שכלי, רדיקליות וכו וכו.
מה אני אעשה שאני חושב שהסיכוי שמישהו זרק אבן כי הוא זורק אבנים כל היום יפגע בילדה קטנה שווה לחלוטין לסיכוי שהוא יפגע בבן אדם בוגר שזורק עליו אבנים בחזרה אם הילדה נמצאת שם. מה אני כבר יכול להגיד אחרת, בוא תסביר לי.
איך היית מתרץ את הפעולה של האמא הזאת? אני מת לשמוע.
תפסיק נו, הם יהודים ואזרחים במדינת ישראל והכל טוב ויפה, אבל גם אם מישהו היה לוקח תינוקת להפגנה של חרדים, שמאלנים, צוענים, חילונים, הומואים ולסביות או כל דבר אחר אני אגיד שהוא דביל ואם יקרה לה משהו זה באשמתו.
המקורות שלך יותר טובים,"הארץ".
הנה:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=832195
ציטוט מפורש:
ואלה יש להם עוד את האג'נדה משלהם.האירוע התרחש כאשר התינוקת נסעה עם בני משפחתה באזור ההתנחלות מגדלים שבשומרון. אל הרכב יודו אבנים, והתינוקת נפגעה באורח קל והועברה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים. בעקבות האירוע פתחו כוחוחת צה"ל במרדף שבסופו נתפסו שני חשודים.
כך עוד :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4125715,00.html
ציטוט:
עכשיו תגיב על זה כדי שתצא קטן בדיוק כמוהו.אזרחית ישראלית שנסעה בחלחול נפגעה קל מיידוי אבנים על מכוניתה, ותינוקת ישראלית בת שנה וחצי נפצעה קל מרסיסי זכוכית,
נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-09-2011 בשעה 18:42.
הוא לא הוציא את עצמו קטן.
זאת עובדה שלא ציינת מההתחלה, ולכן הוא העלה טענות שונות המתאימות להנחה שהתינוקת ואמה היו שם מסיבות אחרות.
★
תא"ל ג'יימס קוון.