|
|
אני גם לא תומכת בעיסקה .. אני לא צריכה להקריב את האנשים שאני אוהבת או חיים של כול אזרח אחר במדינה שלנו בשביל בנאדם אחד, עד כמה שזה כואב יש גבול.
למה החיים שלו חשובים יותר מחיים של כול אזרח אחר במדינה?
זה מה שניסיתי להסביר בכספ וחטפתי באן לחודש 0.0
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
יש לי שאלה אם זה היה אח או דוד שלך חס וחלילה היית בעד או נגד העסקה???
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
בעסקה הזו לא רק תחתם על שיחרור אסירים, נראה לי זה הדבר הכי פחות משמעותי שאיבדנו ברגע שהסכמנו. החמאס הזה עכשיו רואה שישראל מתקפלת, שישראל כן עושה משא ומתן עם טרוריסטים ושיהיה אפשר בחטיפה הבאה שלהם לעשות פי 7. במקום ללמד אותם שכשחוטפים לנו חיילים הם יחטפו טילים בתחת הקטן והשעיר שלהם, אנחנו מלמדים אותם שאם הם יחטפו חיילים לא רק שלא נעשה כלום, אנחנו נשלם להם כדי לקבל את החיילים שלנו חזרה.
הפסדנו
תאמין לי שאת הוויכח הזה לא ניתן לעצור, רה''מ יחליט מה עושים בנושא....
בישראל של לפני עסקת ג'בריל אם היו ישראלים בשבי הסורי היו חוטפים 10 קצינים סורים סופר בחירים וצועדים איתם למחסום.. "אתם רוצים אותם? תחזירו את החייל שלנו".
ועדיין, אני שמח שהוא בבית.
ה1000 פועלי בניין האלה הם לא איום שצה"ל והשב"כ לא יכולים להתמודד איתו.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg