חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נעלב הבחור
|
|
מזה משנה כבר אם הוא משתמט או לא,לפי איך שאני רואה את השירות שלי לבנתיים כל בן אדם שלישי יוצא מהצבא באמצע השירות שלו או לא מתגייס אפילו,ואני שואל את עצמי רק דבר אחד,האם זה באמת יהרוס להם את החיים אחרי זה או שזה הנפצה תמידית כדי להפחיד אותנו לצאת מהצבא![]()
[CENTER]
יש יתרון..
אתה יכול למות ולקבל זין..
ואם אתה לא מת.. אתה יכול לקבל זין בלי הפסקה עד השחרור
אגב סתם דוגמה שבא לי להזכיר:
מי ידע שבצוות של גלעד שליט מתו עוד 4 לוחמים בזמן שהוא נחטף? מישהו יודע או זוכר אותם או יודע את השמות שלהם?
תודה רבה..
נערך לאחרונה על ידי טאקו שמחרבן גלידה; 03-11-2011 בשעה 02:49.
מזה משנה אם יודעים את השמות שלהם? זה אומר שלא כיבדו אותם כשהם היו חיים על זה שהם סיכנו את החיים שלהם? עוד שניה תבקש הרוגים ממלחמת יום כיפור והפלמח ואם לא נדע אז תסיק מזה שהם מתו סתם..... עצם זה שאתה נכנס לפורום צבא אחרי שסיימתה שירות ומתווכח על כמה זה זין צבא וקרבי מראה עד כמה אתה לא בטוח ב"אידיאולוגיה" שלך, אחרת לא היה לך אכפת לא הייתה בכלל נכנס לפורום "צבא" כי הרי אתה כל כך שונא ומתעב אותו..... אם אתה כל כך שונא צבא למה אתה נכנס לפורום שלו אחרי שסיימתה שירות ועוד מתווכח למה קרבי זה זין? אתה לא הייתה קרבי ככה שאיך אתה יודע מזה קרבי? זה נראה שאתה פשוט מחפש תירוצים למה ה"שירות" שלך הוא נכון.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 03-11-2011 בשעה 13:57.
ואם אף אחד לא ילך לצבא אז מה יקרה?
+ זה נותן לך יתרון להתקבל לעבודות בחברות אבטחה כי קרבי מעניק לך הכשרת רובאות גבוהה.
+ במידה ועברת קורס חובש קרבי במהלך השירות זה פותח לך גם אופציה לעבודה באזרחות שכל חייל משוחרר חולם עליה
(אני מתכוון לחובשים שמתלווים לטיולים של תיכוניסטים וכו', עבודה קלה ומגניבה למי שאוהב לטייל).
- הולכים לזיין אותך במילואים.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
התגובה האחרונה של טאקו למען האמת מוצדקת.
סוףסוף, משהו חכם שנאמר מהפה שלו חחחחח
אם אף אחד לא יסכים ללכת לצבא בתנאי זנות שהוא קיים כיום, המדינה תיאלץ ללא שום ברירה לשנות את התנאים. משכורות, אוכל, תנאים. הכל, הכל פשוט ישתנה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363