חברה אשמח לעוד תגובות, אם אני יצא מהצבא על פטור על פי חוק על המצב הנ"ל, זה לא יפגע בי בעתיד?
חברה אשמח לעוד תגובות, אם אני יצא מהצבא על פטור על פי חוק על המצב הנ"ל, זה לא יפגע בי בעתיד?
|
|
אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות איך תשפיע עליך העובדה שלא עשית צבא, אני בטוח שאם תשאל מדוע לא שירתת בצבא ותספר את הסיפור שלך אנשים יבינו, בעיקר בחיפוש אחר עבודה.
לא יודע מה לעשות כבר יאללה....
מצד אחד אני מאוד רוצה לעשות צבא, מצד שני אני ממש לא יכול עקב הבעיות, ומצד שלישי אם אני לא יעשה אולי זה יפגע בי בעתיד...
כן אחי...
מסרתי אישורים למדור פרט בלשכת גיוס למשקת ת"ש
שמע, במצב הנוכחי הצבא רק יפריע לך ואני חושב שזה לא רעיון כל כך טוב לבזבז שם את הזמן שלך.
נכון שרוב הסיכויים שהתפקיד שיתנו לך יהיה לא הרבה יותר מפקיד וכשתסביר למפקדים שלך את הבעיות בבית יתנו לך ללכת מתי שתרצה (למרות שיש הרבה חארות בצבא, הרוב ישחררו אותך מתי שצריך).
בכל מקרה, גיוס רק יעשה רע כי זה יקטע לך את הימים ויהיה לך יותר קשה למצוא עבודה, הצבא כן יכול לספק תשלומים חודשיים אבל סכומים ממש לא רציניים.
אם נותנים לך את האפשרות לא להתגייס הייתי הולך על זה, המשפחה קודמת לכל ואתה לא באמת תתרום משהו לצבא במצב הזה, אפילו להפך.
במקרה כזה שלא מגייסים אותך תבקש שישאירו לך את האופציה להתנדב בעתיד, כשהמצב יהיה טוב יותר ואז תוכל לעשות שירות הגיוני יותר.