קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. (שאלה)מישהו יודע איך אני יכול לשחק 2004 Unreal Tournament ברשת?
    על ידי CrAzY_BoY בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 10:04
  2. (שאלה)מישהו יודע איך אני יכול לשחק 2004 Unreal Tournament ברשת?
    על ידי CrAzY_BoY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-12-2006, 14:57
  3. תגידו איך אני יכול לשחק w0w
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 19:06
  4. [עזרה] איך אני יכול לשחק בפוטבול מנג'ר
    על ידי hacked87 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 10:46
  5. [עזרה] איך אני יכול לשחק בפוטבול מנג'ר
    על ידי hacked87 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 10:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

יש לי קונסולה מארץ של PS2 ואם אני מוריד משחקי NTFC של ארה"צ אני יכול לשחק איתם בקונסו

ברירת מחדל יש לי קונסולה מארץ של PS2 ואם אני מוריד משחקי NTFC של ארה"צ אני יכול לשחק איתם בקונסו

איתם בקונסולה שלי ?
    או שזה יכול להרוס לי את הטלוייזיה בגלל שיטת שידור שונה?

איך זה עובד?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של FlyingSoul
    שם פרטי
    ארנב
    לייקים
    8
    נקודות
    625

אם יש לך ציפ', פריצה בבפס2 אתה יכול להריץ את כל הסוגים.

כן יש לי ציפ ואיך אני יודע איזה גירסה הוא ? יש לי מדבקה על PS2 זה צריך להיו תרשום שמה ?
    ואם כן אני יכול להריץ את כל הסוגים אז למה שהורדתי משחק DRAKAN ANCIENT GATE NTFC מתחיל לעלות ואז מראה מסך ורוד כזה ?
    וגם למה DRAKAN NTFC הוא שוקל רק 1.8 וגם ראיתי יש כאלה 2.5 והבנתי שPAL שוקל 3.6 מה הבדל ?

ועוד שאלה קטנה למה הכריכות של אותו משחק בדיוק עבור PAL וNTFC שונות ? זה עדיין אותו משחק או יש שלבים אחרים ושינויים קלים ?

נ.ב - אז אין קשר לטלוויזיה אם נקנתה בארץ ואני שם בPS2 משחק NTFC והוא עם ציפ זה לא מפריע לטלוויזיה? זה אומר גם אין ציפ מתאים זה לא יכול להרוס טלוויזיה בגלל שיטת שידור נכון ?

תודה רבה.
    נערך לאחרונה על ידי Gmail; 17-02-2011 בשעה 13:17.

שם פרטי
    ארנב
    לייקים
    8
    נקודות
    625

ציטוט נכתב במקור על ידי Gmail צפיה בהודעה
    כן יש לי ציפ ואיך אני יודע איזה גירסה הוא ? יש לי מדבקה על PS2 זה צריך להיו תרשום שמה ?
    ואם כן אני יכול להריץ את כל הסוגים אז למה שהורדתי משחק DRAKAN ANCIENT GATE NTFC מתחיל לעלות ואז מראה מסך ורוד כזה ?
    וגם למה DRAKAN NTFC הוא שוקל רק 1.8 וגם ראיתי יש כאלה 2.5 והבנתי שPAL שוקל 3.6 מה הבדל ?

ועוד שאלה קטנה למה הכריכות של אותו משחק בדיוק עבור PAL וNTFC שונות ? זה עדיין אותו משחק או יש שלבים אחרים ושינויים קלים ?

נ.ב - אז אין קשר לטלוויזיה אם נקנתה בארץ ואני שם בPS2 משחק NTFC והוא עם ציפ זה לא מפריע לטלוויזיה? זה אומר גם אין ציפ מתאים זה לא יכול להרוס טלוויזיה בגלל שיטת שידור נכון ?

תודה רבה.
    דבר ראשון משחק לפס2 שוקל בערך 4 גיגה ולא 1.8 ההורדה שהורדה שהורדתה לא טובה.
    דבר שני קוראים לזה NTSC ולא NTFC.
    דבר שלישי זה לא הורס שום דבר.

אם הורדתי משחק AGE EMPIRTH 2 ששוקל 400 מגה , אני יכול לצרוב אותו בדיסק רגיל ולהפעיל ב PS2 או חייב DVD R ?

ושנית כן הורדתי ויש ברשת משחק 1.8 לPS2 של גירסת NTSC , אלה משחקים לא טובים ? אבל יש כאלה שיש להם קצת מקום לא ?
    אין לי מושג למה שאני צרבתי את זה של 1.6 נתקע המשחק באמצע והראה לי את התמונה של הבחורה ב DRAKAN ומסביב למסך ורוד ונתקע, כל פעם הוא נתקע במסך אחר אבל אף פעם לא הצלחתי להתחיל את המשחק אלה המשחקים נתקעים כל פעם אחרת לפני תחילת המשחק .

THANKJS ALOT ץ

שם פרטי
    ארנב
    לייקים
    8
    נקודות
    625

אם הורדתי משחק AGE EMPIRTH 2 ששוקל 400 מגה , אני יכול לצרוב אותו בדיסק רגיל ולהפעיל ב PS2 או חייב DVD R ?

ושנית כן הורדתי ויש ברשת משחק 1.8 לPS2 של גירסת NTSC , אלה משחקים לא טובים ? אבל יש כאלה שיש להם קצת מקום לא ?
    אין לי מושג למה שאני צרבתי את זה של 1.6 נתקע המשחק באמצע והראה לי את התמונה של הבחורה ב DRAKAN ומסביב למסך ורוד ונתקע, כל פעם הוא נתקע במסך אחר אבל אף פעם לא הצלחתי להתחיל את המשחק אלה המשחקים נתקעים כל פעם אחרת לפני תחילת המשחק .

THANKJS ALOT ץ
    קשה לי להבין מה אתה כותב.
    על איזה משחק אתה מדבר בהתחלה? "אם הורדתי משחק AGE EMPIRTH 2 ששוקל 400 מגה" ?
    שיניתה לשחק במשחקים אחרים חוץ מה-Drakan ?

בו נראה , אני מדבר כרגע על המשחק AGE EMPIRTH 2 משחק אסטרטגיה לסוני 2 שהורדתי ושוקל רק 400 מגה , עכשיו אני רוצה לצרוב אותו בדיסק רגיל , האם זה יעבוד בסוני 2 או חייב לצרוב בDVDR ?

ולגבי DRAKAN אז אתה אומר לי ישר לפסול הורדות שלא שוקלות לפחות 3 ומשהו גיגה ? אני הורדתי DRAKAN ב1.6 גיגה + - וצרבתי אותו הוא בשיטת שידור NTSC עכשיו שהתחלתי נתקע המסך שמראה לי את המשחק במצב תקוע ומסביב למשחק יש מסגרת בצבע ורוד , למה זה ?

מקווה שהבנת אותי הפעם ...

שם פרטי
    ארנב
    לייקים
    8
    נקודות
    625

בו נראה , אני מדבר כרגע על המשחק AGE EMPIRTH 2 משחק אסטרטגיה לסוני 2 שהורדתי ושוקל רק 400 מגה , עכשיו אני רוצה לצרוב אותו בדיסק רגיל , האם זה יעבוד בסוני 2 או חייב לצרוב בDVDR ?

ולגבי DRAKAN אז אתה אומר לי ישר לפסול הורדות שלא שוקלות לפחות 3 ומשהו גיגה ? אני הורדתי DRAKAN ב1.6 גיגה + - וצרבתי אותו הוא בשיטת שידור NTSC עכשיו שהתחלתי נתקע המסך שמראה לי את המשחק במצב תקוע ומסביב למשחק יש מסגרת בצבע ורוד , למה זה ?

מקווה שהבנת אותי הפעם ...
    מצטער אני לא מכיר שום משחק בשם AGE EMPIRTH 2 לפס2 או משחק אסטרטגיה לפס2 O_ם..
    תענה קודם כל על זה: משחק צרוב לא חשוב איזה עבד לך על הפס2?

בטח עבד לי .

והינה זה שם המשחק : Age of Empires II: The Age of Kings
    נערך לאחרונה על ידי Gmail; 17-02-2011 בשעה 19:30.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,800 | הודעות: 8,173,387 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect