איתם בקונסולה שלי ?
או שזה יכול להרוס לי את הטלוייזיה בגלל שיטת שידור שונה?
איך זה עובד?
|
|
אם יש לך ציפ', פריצה בבפס2 אתה יכול להריץ את כל הסוגים.
כן יש לי ציפ ואיך אני יודע איזה גירסה הוא ? יש לי מדבקה על PS2 זה צריך להיו תרשום שמה ?
ואם כן אני יכול להריץ את כל הסוגים אז למה שהורדתי משחק DRAKAN ANCIENT GATE NTFC מתחיל לעלות ואז מראה מסך ורוד כזה ?
וגם למה DRAKAN NTFC הוא שוקל רק 1.8 וגם ראיתי יש כאלה 2.5 והבנתי שPAL שוקל 3.6 מה הבדל ?
ועוד שאלה קטנה למה הכריכות של אותו משחק בדיוק עבור PAL וNTFC שונות ? זה עדיין אותו משחק או יש שלבים אחרים ושינויים קלים ?
נ.ב - אז אין קשר לטלוויזיה אם נקנתה בארץ ואני שם בPS2 משחק NTFC והוא עם ציפ זה לא מפריע לטלוויזיה? זה אומר גם אין ציפ מתאים זה לא יכול להרוס טלוויזיה בגלל שיטת שידור נכון ?
תודה רבה.
אם הורדתי משחק AGE EMPIRTH 2 ששוקל 400 מגה , אני יכול לצרוב אותו בדיסק רגיל ולהפעיל ב PS2 או חייב DVD R ?
ושנית כן הורדתי ויש ברשת משחק 1.8 לPS2 של גירסת NTSC , אלה משחקים לא טובים ? אבל יש כאלה שיש להם קצת מקום לא ?
אין לי מושג למה שאני צרבתי את זה של 1.6 נתקע המשחק באמצע והראה לי את התמונה של הבחורה ב DRAKAN ומסביב למסך ורוד ונתקע, כל פעם הוא נתקע במסך אחר אבל אף פעם לא הצלחתי להתחיל את המשחק אלה המשחקים נתקעים כל פעם אחרת לפני תחילת המשחק .
THANKJS ALOT ץ
בו נראה , אני מדבר כרגע על המשחק AGE EMPIRTH 2 משחק אסטרטגיה לסוני 2 שהורדתי ושוקל רק 400 מגה , עכשיו אני רוצה לצרוב אותו בדיסק רגיל , האם זה יעבוד בסוני 2 או חייב לצרוב בDVDR ?
ולגבי DRAKAN אז אתה אומר לי ישר לפסול הורדות שלא שוקלות לפחות 3 ומשהו גיגה ? אני הורדתי DRAKAN ב1.6 גיגה + - וצרבתי אותו הוא בשיטת שידור NTSC עכשיו שהתחלתי נתקע המסך שמראה לי את המשחק במצב תקוע ומסביב למשחק יש מסגרת בצבע ורוד , למה זה ?
מקווה שהבנת אותי הפעם ...