17. אם לך זה קשה, לאחרים זה קשה עוד יותר.
אתה יותר טוב מכולם.
אם אחרים התקשו לבצע משימה, אין ספק שאתה תצליח.
אם הם הצליחו, אין סיכוי שאתה לא תצליח וביותר קלות מהם.
אין ספק שאתה יותר טוב מהם.
בולשיט. גישה שמעודדת נרקיסיזם מיותר על סמך כלום לרוב האכלוסיה (ומדבר איתך נרקיסיסט אבל לפחות אני תופס מעצמי על סמך דברים שעשיתי ולא על סמך דיבורים לאוויר)
יש אנשים ששווים לתחת מבחינת תועלת וכשרון והם ממש לא קרובים ללהיות "הטובים מכולם". זה כמו הכונפות שתופסות תחת וחושבות שהן כוסיות אבל כשמסתכלים במראה היא לעולם לא תשתנה.
תחת צריך לתפוס שיש ממה לתפוס.
41. לזכות בהגרלת ההורים
אז מישהו שיש לו הורים שאומרים לו "אתה אפס לא יצא ממך כלום" הוא זכה? עם הורים כאלה עדיף להיות יתום, אני התברכתי במשפחה שחושבת ההפך ותמיד פירגנו לי אבל רוב המשפחות בישראל לא כאלה. ואם היו לא הורים כמו אצל רוב הילדים פה הייתי זורק אותם לכלבים. מי שלא בצד שלך הוא אויב שלך. כשאתה למטה הוא צוחק ומזלזל בך אבל כשאתה מגיע למשהו הוא פתאום מתחיל לשבח אותך ולשחק אותה חבר נאמן. במשפחה אמורים לתמוך ולא לזלזל. ומי שלא היה איתך בשפל אין סיבה שיהיה איתך בגן עדן.
48. לעולם לא מאוחר להיות מי שהינך יכול להיות
אתה לא באמת רוצה שאתן מקרים שסותרים את זה...במשפחה שלי לא סתם אומרים שמישהו שעדיין מחפש את עצמו בגיל 26 לא יגיע רחוק בחיים. אולי יצליח בקטנה אבל אוליגרך או טייקון הוא לא יהיה. ובטח שלא חיים שהוא היה רוצה או משהו שקרוב לחופש פיננסי.
חוצמזה הרוב נכון ובאמת יש פה אחלה גישה לחיים.
ומשהו לא קשור:
לרוב העניים בעולם יש סוג של ניחום עצמי שאני רואה בכל חור וזה "עושר לא מביא אושר". והכי אירוני שהם מדברים אבל בפועל הם אפילו לא יודעים איך חיים העשירים ואפילו לא הכירו כאלה אישית. הכל על סמך הבולשיט שהם שומעים בטמבלוויזיה ומההורים ומהמערכת. אנשים מושפעים בקיצור.
אז בתור אחד שלשם שינוי כן גדל עם כאלה וכן למד מכאלה אני יכול להגיד שאמנם זה לא קונה אושר ב100%, אבל עדיף לבכות בתוך ארמון מזהב מאשר לבכות בתוך דירה בשכונת התקווה (וגם אותה אתה משכיר יחד עם האישה שאתה שונא שממרמרת לך את החיים וכל הבוקר צורחת "אין כסף בבית יא בן זונה חסר תועלת למה לא התחתנתי עם עשיר") תוך כדי שהסודנים למטה גונבים לילד שלך את האופניים

ציטוט ההודעה

לא חסר אנשים שכסף לא מעניין אותם כבר - הידעת שפבלו אסקובר היה שומר את כל הכספים שלו באיזה מקום וכל שנה 10% מהרווחים שלו היו נאכלים ע''י חולדות או נרטבים בגשם? כן כן מאות מליוני דולרים היו פשוט נעלמים. מדובר על אחד שהיה בטופ 10 של האנשים העשירים בעולם בזמנו.