קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מייל מענין] עצות לחיים
    על ידי Alex בפורום רץ במייל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-03-2008, 23:00
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 15:22
  3. תיראו ותנו עצות..
    על ידי הגולש על האש בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:29
  4. קבלו כמה עצות קטנות לחיטוב הגוף!!
    על ידי ran_dana בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 21:26
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

50 עצות לחיים! - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

17. אם לך זה קשה, לאחרים זה קשה עוד יותר.

אתה יותר טוב מכולם.
    אם אחרים התקשו לבצע משימה, אין ספק שאתה תצליח.
    אם הם הצליחו, אין סיכוי שאתה לא תצליח וביותר קלות מהם.
    אין ספק שאתה יותר טוב מהם.

בולשיט. גישה שמעודדת נרקיסיזם מיותר על סמך כלום לרוב האכלוסיה (ומדבר איתך נרקיסיסט אבל לפחות אני תופס מעצמי על סמך דברים שעשיתי ולא על סמך דיבורים לאוויר)
    יש אנשים ששווים לתחת מבחינת תועלת וכשרון והם ממש לא קרובים ללהיות "הטובים מכולם". זה כמו הכונפות שתופסות תחת וחושבות שהן כוסיות אבל כשמסתכלים במראה היא לעולם לא תשתנה.
    תחת צריך לתפוס שיש ממה לתפוס.

41. לזכות בהגרלת ההורים

אז מישהו שיש לו הורים שאומרים לו "אתה אפס לא יצא ממך כלום" הוא זכה? עם הורים כאלה עדיף להיות יתום, אני התברכתי במשפחה שחושבת ההפך ותמיד פירגנו לי אבל רוב המשפחות בישראל לא כאלה. ואם היו לא הורים כמו אצל רוב הילדים פה הייתי זורק אותם לכלבים. מי שלא בצד שלך הוא אויב שלך. כשאתה למטה הוא צוחק ומזלזל בך אבל כשאתה מגיע למשהו הוא פתאום מתחיל לשבח אותך ולשחק אותה חבר נאמן. במשפחה אמורים לתמוך ולא לזלזל. ומי שלא היה איתך בשפל אין סיבה שיהיה איתך בגן עדן.

48. לעולם לא מאוחר להיות מי שהינך יכול להיות
    אתה לא באמת רוצה שאתן מקרים שסותרים את זה...במשפחה שלי לא סתם אומרים שמישהו שעדיין מחפש את עצמו בגיל 26 לא יגיע רחוק בחיים. אולי יצליח בקטנה אבל אוליגרך או טייקון הוא לא יהיה. ובטח שלא חיים שהוא היה רוצה או משהו שקרוב לחופש פיננסי.

חוצמזה הרוב נכון ובאמת יש פה אחלה גישה לחיים.

ומשהו לא קשור:
    לרוב העניים בעולם יש סוג של ניחום עצמי שאני רואה בכל חור וזה "עושר לא מביא אושר". והכי אירוני שהם מדברים אבל בפועל הם אפילו לא יודעים איך חיים העשירים ואפילו לא הכירו כאלה אישית. הכל על סמך הבולשיט שהם שומעים בטמבלוויזיה ומההורים ומהמערכת. אנשים מושפעים בקיצור.
    אז בתור אחד שלשם שינוי כן גדל עם כאלה וכן למד מכאלה אני יכול להגיד שאמנם זה לא קונה אושר ב100%, אבל עדיף לבכות בתוך ארמון מזהב מאשר לבכות בתוך דירה בשכונת התקווה (וגם אותה אתה משכיר יחד עם האישה שאתה שונא שממרמרת לך את החיים וכל הבוקר צורחת "אין כסף בבית יא בן זונה חסר תועלת למה לא התחתנתי עם עשיר") תוך כדי שהסודנים למטה גונבים לילד שלך את האופניים
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-04-2012 בשעה 14:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

טילר דרדן אני לא יודע למה אבל תמיד שאני קורא את התגובות שלך אני מרגיש כאילו אני מדבר עם ילד בן 12 שאומר כול הזמן:
    "בן זונה" או "שרמוטה" או "כונפות" וכו.... כול משפט שני שלך מתחיל ככה..

אני לא יודע למה ,אולי זה בגלל שהשם שלך קצת מושפע מטיילר דרדן של פייט קלאב וכאילו אתה מנסה להתחקות אחריו
    (גם כן דמות להערצה) אבל באמת תנסה להפחית בתגובות שלך כול מיני מילים כאלה ,זה ממש לא מעביר את המסר שאתה רוצה להעביר.
    תכבד את הפורום ואת האנשים שנמצאים פה.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    טילר דרדן אני לא יודע למה אבל תמיד שאני קורא את התגובות שלך אני מרגיש כאילו אני מדבר עם ילד בן 12 שאומר כול הזמן:

אני לא יודע למה ,אולי זה בגלל שהשם שלך קצת מושפע מטיילר דרדן של פייט קלאב וכאילו אתה מנסה להתחקות אחריו
    (גם כן דמות להערצה) אבל באמת תנסה להפחית בתגובות שלך כול מיני מילים כאלה ,זה ממש לא מעביר את המסר שאתה רוצה להעביר.
    זה בדיוק מה שהתכוונתי לרשום לך "טיילר".
    נא להקפיד על כך להבא. תודה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני מכבד את האנשים שפה. האנשים שיש להם כבוד לעצמם.

אני לא מכבד את המערכת ואת המושפעים ממנה שחושבים שמה שאמא ואבא לימדו אותם זאת תורה מסיני (אלא אם כן גדלתם עם אוליגרכים וטייקונים או שאתם בנים של משפחת פשע). אני אומר את האמת שרובכם לא רוצים לשמוע או שהמערכת לא רוצה שתשמעו אותה. קצת בקיצוניות אבל זה מראה בדיוק מה עומד היכן. מה שכן זה מבוסס על דבר או 2 שלי אישית יצא לראות מהצד ככה שאני לא כזה מקצין את זה כמו שאתם חושבים. כבר עדיף להיות מושפע מטיילר דורדן ומאלכס מהתפוז המכני ולא מהמערכת הזאת.
    גם אם הניק שלי היה "פוני ורוד ממצעד הגאווה" זה לא היה משנה תדעות שלי. מה לעשות שאני עצמי ולא דמות מסויימת שההורים והמורים רצו שאהיה תוך כדי שימוש בסמים תחת שמות תמימים כגון "קונצרטה" ו"ריטלין" ו"ריספרדל".
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 09-04-2012 בשעה 03:25.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

אני לא מכבד את המערכת ואת המושפעים ממנה שחושבים שמה שאמא ואבא לימדו אותם זאת תורה מסיני (אלא אם כן גדלתם עם אוליגרכים וטייקונים או שאתם בנים של משפחת פשע). אני אומר את האמת שרובכם לא רוצים לשמוע או שהמערכת לא רוצה שתשמעו אותה. קצת בקיצוניות אבל זה מראה בדיוק מה עומד היכן. מה שכן זה מבוסס על דבר או 2 שלי אישית יצא לראות מהצד ככה שאני לא כזה מקצין את זה כמו שאתם חושבים. כבר עדיף להיות מושפע מטיילר דורדן ומאלכס מהתפוז המכני ולא מהמערכת הזאת.
    גם אם הניק שלי היה "פוני ורוד ממצעד הגאווה" זה לא היה משנה תדעות שלי. מה לעשות שאני עצמי ולא דמות מסויימת שההורים והמורים רצו שאהיה תוך כדי שימוש בסמים תחת שמות תמימים כגון "קונצרטה" ו"ריטלין" ו"ריספרדל".
    "טיילר", אתה מספק דעות חשובות שאני אישית שמח לקרוא.
    יחד עם זאת, אני חושב שכדי לכבד את האנשים שבפורום כמו שכתבת ובעיקר כדי לכבד את עצמך, עליך להפסיק להתבטא בגסות.
    אני מבטיח לך שהדעה שלך תתקבל בברכה רבה יותר, גם אם היא תהיה חסרת מילים גסות.
    אני מבקש שתיקח הערה זו בתשומת לב להבא.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אישית עוד לא יצא לי לשמוע את הדעות שלך אשמח לשמוע את הדעות שלך אם תפתח דיון על כך בפורום ,יכול להיות שאני ילמד כמה דבר חדשים מה שתמיד יתקבל בברכה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אישית עוד לא יצא לי לשמוע את הדעות שלך אשמח לשמוע את הדעות שלך אם תפתח דיון על כך בפורום ,יכול להיות שאני ילמד כמה דבר חדשים מה שתמיד יתקבל בברכה.
    פשוט תעבור על ההודעות שלי ותבין לבד.

בגדול אני קפיטליסט קיצוני שמאמין שהשינוי הכלכלי בא מבפנים מהחינוך שקיבלת לגבי כסף ומהראש שלך (לא, לעבוד 40 שנה בתור שכיר זה לא נקרא כסף) ולא מהממשלה או מהמערכת או מאלוהים ומי שלא דואג לעצמו ורק דואג לאחרים וחי לא טוב מגיע לו וזאת אשמתו ולא מעניין אותי איזה שמות "מסכנים" המערכת דופקת לו כי לקחת מעשירים ולתת לעניים זה פשע מתועב ומגעיל

שונא את מחאת האוהלים וכל ה"צדק החברתי" וחושב שהם חבורה של ליצנים היפים שמעשנים יותר מדי סמים וחושבים שהכל מגיע להם והם לא עשו כלום בשביל לקדם את עצמם בחיים ומקשטים את הכלומניקיות שבהם בסיסמאות כגון "צדק חברתי". רוב עם ישראל הם חבורה של כלומניקים שרק מקטרים "למה אין לנו דירה ברוטשילד למה אין לנו דירה באלנבי" מה הם כבר שונים מהנרקומן הממוצע ברחוב? שניהם מעשנים סמים וחושבים שמגיע להם הכל בזמן שיש אנשים שמתעסקים בעצמם ולא בממשלה. למה מי מת שגאידמק או יצחק תשובה יממן להם משהו מי הם בכלל? בוכים שהם לא סוגרים תחודש אבל מה? כסף לחשיש ולאייפון ולסושי ולנרגילות יש להם? מעמד הביניים מגעיל אותי.

בעד נרקיסיזם מוצדק, מישהו שהגיע למשהו בחיים זכותו המלאה "לחוש" ולהתפאר אך מי שלא שלא יעשה זאת.

מעוניין לשמוע דברים בנושאים אחרים?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 09-04-2012 בשעה 15:25.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

רדו מטיילר ומהקטע של דבר יפה בלי גסות רוח.
    מי ישמע ילדים בני 7 ששמעו מילה גסה לנגב לכם את הדמעות?
    בנאדם מנסה להעביר לכם מסר חשוב והוא עושה את זה פשוט בקיצוניות כדי להבהיר את הנקודה שלו.
    עדיף לשמוע אמת ודברים שבאמת ילוו אותכם בחיים ויקדמו אותכם גם אם בינהם יש מילים כמו "כונפות" (אני הולך לשתוף את הפה).
    מאשר לשמוע ולחשוב חשיבה שהמערכת הכניסה לכם ותביא אותכם ללא יותר מלוזרים ממוצעים מינוס בחיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    רדו מטיילר ומהקטע של דבר יפה בלי גסות רוח.
    מי ישמע ילדים בני 7 ששמעו מילה גסה לנגב לכם את הדמעות?
    בנאדם מנסה להעביר לכם מסר חשוב והוא עושה את זה פשוט בקיצוניות כדי להבהיר את הנקודה שלו.
    עדיף לשמוע אמת ודברים שבאמת ילוו אותכם בחיים ויקדמו אותכם גם אם בינהם יש מילים כמו "כונפות" (אני הולך לשתוף את הפה).
    מאשר לשמוע ולחשוב חשיבה שהמערכת הכניסה לכם ותביא אותכם ללא יותר מלוזרים ממוצעים מינוס בחיים.
    חברים יקרים,
    מטרת הדיון היא לא השימוש במילים גסות.
    הפורום מכבד את עצמו ואת האנשים שבו. יש אנשים שלא מעוניינים לשמוע ניבולי פה.
    בזה הרגע הדיון נסגר עם החלטה תואמת לזו המופיעה בחוקי הפורום:
    כל הודעה שתכיל תוכן שעלול לפגוע בגולשי הפורום כולל שימוש במילים גסות - תימחק לצמיתות כאזהרה ראשונה.
    מי שמרגיש שהוא לא מספיק בוגר כדי לעמוד בתנאי הזה - שיימנע את עצמו מלהביע דעה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

Tyler Durden

תתפלא אבל עם חלק ממה שרשמת אני מאוד מסכים איתך כמו:
    (לא, לעבוד 40 שנה בתור שכיר זה לא נקרא כסף) ולא מהממשלה או מהמערכת

יחד אם זאת יש כמה עובדות שאתה צריך להיות ערני לגביהם ,אני גם כמוך חשבתי על מה יש לאנשים להתבכיין כול היום אז נכנסתי לעובי הקורה ולמדתי בערך כשנתיים את הנושא ממקורות שונים (אני ישמח להפנות אותך אליהם במידה ותרצה) 4 פעמיים כול פעם 4 שעות את הנושא גם כתבתי כמה מאמרים בפורום שאתה מוזמן לקרוא.

[מאמר] למה המספרים יורדים והמוצרים עולים ?

מכירים את המשפט רצים אחרי הכסף ? בואו לראות למה ?

הבנתי שזה לא שחור או לבן והבנתי שהשיטה הכלכלית שמונהגת כיום היא מאוד לא הוגנת כלפי האזרח.
    הבנתי גם שכול 23 שנה (בערך) הכסף שלך מאבד 80% מערכו (זאת אומרת קריסת מטבע)
    הבנתי מי האנשים שמרוויחים מאותה שיטה ואיך היא פועלת.
    רוב האנשים כלל לא יודעים איך נוצר הכסף שלהם ? מי יוצר אותו ? או מהי אינפלציה ומה היא עושה לכסף שלנו ?

אלו שאלות שאתה חייב לשאול את עצמך כדי לתפוס בצד כזה או אחר.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יודע טוב מאוד. כל אחד נדפק ע''י המערכת, החל מהפועל הערבי עד למנכ''ל.

זה למה אני מחפש דברים מעבר. לא חסר אנשים שכסף לא מעניין אותם כבר - הידעת שפבלו אסקובר היה שומר את כל הכספים שלו באיזה מקום וכל שנה 10% מהרווחים שלו היו נאכלים ע''י חולדות או נרטבים בגשם? כן כן מאות מליוני דולרים היו פשוט נעלמים. מדובר על אחד שהיה בטופ 10 של האנשים העשירים בעולם בזמנו.

וביננו - אפשר להסתדר יופי בחיים עם סכומים הרבה יותר נמוכים משל הבחור הזה.

שאתה במצב כזה לא ממש מעניין אותך מחירי המוצרים או כמה המערכת לכאורה "דופקת" אותך והאם היא הוגנת או לא הוגנת. כי אנשים כאלה לא התעסקו בלעשן סמים עם מעמד הביניים תוך כדי משפטים מגניבים של צ'ה גבארה אלא קמו ועשו משהו עם החיים שלהם. ורובם דווקא באו ממשפחות באמת עניות שלא היה להם פאקינג פרוסת לחם בבית ולא בכיינים מגעילים שמבזבזים כסף על סמים ואייפון ובוכים שהם לא מציליחם לסגור עלק תחודש.

וזה לאן שאני שואף ומאמין שאגיע לזה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 09-04-2012 בשעה 22:59.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אוקי אז אנחנו מסכימים שלשיטה הקיימת יש בעיות והיא אינה שוויונית כלפי האזרח ואנחנו מסכימים על זה שבאמת האזרח הקטן צריך לעשות יותר כלפי עצמו מאשר לצאת לרחוב אך האם את סבור שאב ל 4 ילדים שמרוויח 10 אלף ש"ח בחודש יכול לעזוב את עבודתו בתקווה להרפתקה שתביא לו הרבה כסף ? האם אין לבן אדם זה מחויבות למשפחתו להאכיל את ילדיו ? האם אין לו תשלומים לשלם שמידה ולא יעמוד בהם יקחו את בייתו וילדיו ישארו חסרי בית ?
    מה שאני אומר שברגע שאדם נכנס לתוך מעגל של משפחה וילדים יש לו קודם מחויבות למשפחה ולילדים שלו והוא תקוע במעין מעגל קסמים כזה של עבודה ותשלומים.

ודווקא הדוגמה של פבלו אסקובר היא לא דוגמה ממש טובה כי הוא היה סוחר סמים מקולומביה ובוא נודה לאף אחד מאיתנו אין שאיפה להיות סוחר סמים ולשבת בכלא. קיצור זה לא דמות לקחת ממנה דוגמה. בסופו של דבר הם ישובים בכלא חסרי כול.

אנשים רוצים לחיות בכבוד שיהיה להם כסף לפרנס את משפחתם בכבוד ,ובמצב של היום מאוד קשה להם לעשות זאת ,הם לא מבקשים חיי עושר
    הם רוצים לקנות דירה במחיר סביר ,לקנות לילדיהם השכלה וחינוך ,לבלות ולחסוך קצת כסף לזקנה שיוכלו להתקיים בכבוד ולא בחרפה.
    לצערי המצב של היום לא מאפשר להם לעשות זאת. הם מרוויחים כסף שהערך שלו יורד אותם 10 אלף שקל שלפני 10 שנים הם לא אותם 10 אלף שקל של היום.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ופה בדיוק הדעות הקפיטליסטיות שלי מתפרצות כמו הר געש אחרי 5000 שנה. והשנאה שלי כלפיי האנושות שכל פעם מוכיחה את טמטומה מחדש גם כשלא ידעתי שזה אפשרי.

נתחיל בזה ש"אב ל4 ילדים שמרוויח 10 אלף" זוהי מילה נרדפת ל"אידיוט". בשפה שלי ושל המשפחה שלי. כמובן שהדוגמא הזאת יותר נורמלית מכל מיני חיילים וסטודנטים חצופים שחושבים שהכל מגיע להם כי בא להם לחזור לזיין בתאילנד ולעשן היידרו ב200+ שקל לגרם במקום חשיש מהתחנה המרכזית.

ה"אזרח הקטן" צריך לגדל "שכל גדול" ולהבין שלא משריצים ילדים לפני שמגיעים למצב פיננסי סביר (רצוי חופש פיננסי). מי שגדל על אהבה ורצון לזוגיות ומשפחה בכל מחיר לעולם לא יבין את הראש שלי..אני בגיל 5 או 4 שמעתי מהמשפחה שלי "אתה לא מתחתן עד שאתה לא מביא כסף טוב לבית" שבגיל הזה הילדים עסוקים בלמצוץ מוצץ אני כבר קיבלתי את החינוך הקפיטליסטי הקיצוני לעורקים. ילדים וחתונה לפני חופש פיננסי נחשב אצלנו טאבו. שתבין מאיזה מקום אני מדבר אולי יהיה לך יותר קל להבין את דעותיי.
    לכל אחד יש את דרכו. לפבלו אסקובר הייתה את הדרך הלא חוקית, ואני אישית מעדיף את הדרך החוקית שלא חסר כאלה. מה שכן אני יכול להגיד שרוב החבר'ה שעשו כסף טוב בהתחלה התערבבו קצת בפשע ואז הפכו לחוקיים לכל דבר. כל אחד צריך לעשות את מה שהוא טוב בו.

זה המצב שיתמודדו או שיתאבדו. מי שרוצה כסף מתעסק בלבנות את עצמו מאז שהוא ילד קטן לפני שהוא הופך ליצור לא חכם במיוחד שמשריץ ילדים ובוכה שאין לו מה להאכיל אותם. הם חיים חיים מגעילים שהם לא מרוצים מהם. אז את מי הם מאשימים?? את ביבי!!! את הטייקונים!!! את ארגוני פשע!!! את גאידמק!!! את יצחק תשובה!!!! את אהוד ברק!!! ביבי ביקש ממנו להביא 4 ילדים ולהתחתן? או שאלה היו הטייקונים והאוליגרכים? אולי זה בכלל אלוהים בא והצמיד לו אקדח לראש תוך כדי איומים על חייו שאם הוא לא מתחתן ומשריץ ילדים הוא לא יזכה לראות אור יום? בחיית, אנשים עושים טעויות והם צריכים לשלם על הטעויות שהם עושים. ולא להאשים את ביבי או אנאערף. רוצים לחיות בכבוד תפאדל שיחיו רק לפני שהם עושים שטויות שידאגו קצת ליציבות כלכלית, לעצמם ולא ל"אישה והילדים" שזאת טעות שלא הייתה אמורה להיות שם מלכתחילה.

נ.ב.
    קטע שהצחיק אותי שדווקא אחרי המחאה האידיוטית של העם הזה המחירים של הנדל''ן עלו עוד. האירוניה חוגגת על התחת של הטיפשים שלא מסוגלים לדאוג לעצמם ומחכים לישועה מאלוהים או מהממשלה.

עד עכשיו אני מריץ בדיחות על זה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-04-2012 בשעה 00:06.

בולשיט. גישה שמעודדת נרקיסיזם מיותר על סמך כלום לרוב האכלוסיה (ומדבר איתך נרקיסיסט אבל לפחות אני תופס מעצמי על סמך דברים שעשיתי ולא על סמך דיבורים לאוויר)
    יש אנשים ששווים לתחת מבחינת תועלת וכשרון והם ממש לא קרובים ללהיות "הטובים מכולם". זה כמו הכונפות שתופסות תחת וחושבות שהן כוסיות אבל כשמסתכלים במראה היא לעולם לא תשתנה.
    תחת צריך לתפוס שיש ממה לתפוס.
    מה עשית בחיים שאתה תופס מעצמך וזה גורם לך להיות נרקיסיסט? שדרך אגב אני בטוח ששמעת את הסיפור על הרועה שהיה נרקיסיסט ותראה מה קרה לו בסוף..
    ומי קובע ממה אפשר לתפוס תחת וממה לא? מבחינת מישהו מסויים אפשר לתפוס תחת אחרי שדיברת עם כוסית ומבחינת מישהו אחר לתפוס תחת אפשר רק אחרי שזיינת אותה ואת חברה שלה..
    שלא תבין לא נכון אני די דוגל בגישות שלך ומאוד מתעניין בהודעות ובדעות שלך ובגלל זה אני מנסה להבין יותר לעומק.

דרך אגב,
    חבל שאתה עוזב, תנסה בכל זאת להישאר בפורום ולהמשיך להגיב..
    נערך לאחרונה על ידי dvird4; 10-04-2012 בשעה 01:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

Tyler Durden

תתפלא אבל עם חלק ממה שרשמת אני מאוד מסכים איתך כמו:

יחד אם זאת יש כמה עובדות שאתה צריך להיות ערני לגביהם ,אני גם כמוך חשבתי על מה יש לאנשים להתבכיין כול היום אז נכנסתי לעובי הקורה ולמדתי בערך כשנתיים את הנושא ממקורות שונים (אני ישמח להפנות אותך אליהם במידה ותרצה) 4 פעמיים כול פעם 4 שעות את הנושא גם כתבתי כמה מאמרים בפורום שאתה מוזמן לקרוא.

[מאמר] למה המספרים יורדים והמוצרים עולים ?

מכירים את המשפט רצים אחרי הכסף ? בואו לראות למה ?

הבנתי שזה לא שחור או לבן והבנתי שהשיטה הכלכלית שמונהגת כיום היא מאוד לא הוגנת כלפי האזרח.
    הבנתי גם שכול 23 שנה (בערך) הכסף שלך מאבד 80% מערכו (זאת אומרת קריסת מטבע)
    הבנתי מי האנשים שמרוויחים מאותה שיטה ואיך היא פועלת.
    רוב האנשים כלל לא יודעים איך נוצר הכסף שלהם ? מי יוצר אותו ? או מהי אינפלציה ומה היא עושה לכסף שלנו ?

אלו שאלות שאתה חייב לשאול את עצמך כדי לתפוס בצד כזה או אחר.
    לאחרונה אני מתחיל לבסס את המילה האישית שלי על איך מערכת הכסף בעולם עובדת ובגדול על הכלכלה(מי שעושה באמת את הכסף.לא איזה גאון בכלכלה שסיים 5 תארים ועדיין לא עובר את מעמד הבינים-או במילים אחרות את מעמד העוני).ככה שמה שאתה חותר אליו מדבר אליי.

-אבל-

מה יוצא לך מזה?! זה מה שמעניין אותי פה.כן הבנקים עושים עלינו כסף בלה בלה לא צריך להיות גאון בשביל להריח אתזה
    יצא לי לקרוא לאחרונה ספר של קונספירציה כלכלית(אני בטוח שקראת אותו אם ישלך הבנה בסיסית לגביי בנקים וכסף):"הייצור מאייי ג'יקייל" של אדוארד גריפין ספר מוכר יחסית שמדבר על כל הקומבינות של "משפחות הפשע החוקיות" (משפחות רוטשילד רוקפלור פורד וכדומה) שנעשה בפגישה צמרת נדירה בין כל המשפחות האלה באיי ג'יקייל (בשנות ה-20 או ה-30 נדמה לי)ששם הם החליטו על השיטה הכלכלית שתונהג בבנק בשנים הקרובות

יצא גם סרט בשנה האחרונה שנקרא לשגשג או באנגלית THRIVE ששם איזה צ'ה גווארה של החננות מנסה לשנות את העולם ומסביר למה כולם לא היפיים מאושרים תוך כדיי שהוא מאשים את הפדראל רזרב ואת השיטה שמפורטת בספר מלמעלה.עכשיו עזוב אתזה שיש מצב שהוא צודק ומלחמות כן הורסות את העולם וכן מעלות אינפלציה וכן גורמות לאזרח הקטן לאכול חרא ולבנקאים שמנים לסגור סופי שבוע ופגישות עסקים בקאריבים.אבל הבנאדם בעצמו כמו שהוא לא מתבייש לציין נכד של מייסד חברת העל "פרוקטר & גמבל" ככה שעל הזין שלי מה הבנאדם מנסה להעביר אני יודע ובטוח שיש לו אינטרסים בשינוי הזה.אם הוא מבקש מאנשים להפסיק להפקיד כסף בבנק כי הבנק משתמש בזה להלוואות ועושה על התחת של כולנו כסף אז המוח שלי כבר מתחיל לחשוב מה בידיוק יוצא לו מזה

קיצר אם למדתי משהו בחיים זה ששום דבר לא בא לחינם(ופסיכולוגים שניתחו אנשים בכירים ברמות כמו ראשי משפחות פשע אוליגרכים ומנכלים שאתם שומעים על המשכורות שלהם בחדשות של שעה 5-הגיעו למסקנה שנרקסיסיזם פסיכופתיות וכל החרא הפנימי שקיים אצל אנשים כמוני הוא סוג של תנאי חובה להצלחה או במילים אחרות הפאקים שלי הופכים אותי למי שאני באמת)והחשיבה האגואיסטית שהייתה לי כל החיים תשתלם לי בעתיד כמו שהיא מוכיחה את עצמה כבר עכשיו

לכן אני שואל שוב:"מה יוצא לך מהתיאוריות האלה?!"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,181 | הודעות: 8,173,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect