קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. היה לי קטע עם בת-דודה שליי : / : / : /
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 92
    הודעה אחרונה: 26-06-2008, 13:08
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 19:02
  3. מישהו יודע מה היה לפני שבועיים בסאות' פארק בביפ?|:
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 20:14
  4. תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 16:13
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

רבנו לפני 3 חודשים, לא דיברנו מאז. היה בינינו קטע ועכשיו היא מחקה אותי מהפייס.. - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

לנעול
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 14-01-2012 בשעה 12:37.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אם אתה רוצה לקרוא לעצמך ילד..תהנה, זה לא פותר אותך משומדבר.
    המחשבה שלך בקשר לסמס, היא שגויה. זה שאתה שולח לה סמס לא אומר שאתה צריך אותה יותר ממנה. זה אומר שאתה יותר בוגר ממנה ואתה לא רוצה להפסיד אותה בחיים שלך. אם היא תעז להגיד או לצחוק עלייך שאתה מראה חולשה, תגיד לה שאתה לפחות מתנהג בבגרות ולא נותן לקשר ביניכם ליפול..חוץ מזה, שזה לא נראה יקרה. אם זה יקרה, אני בעצמי יטפל בה .
    מומנטום = תזוזה.
    ודבר שלישי, תפסיק לעשות חשבון של כל הזמן שהיא מחקה אותך מהפייסבוק וכל הזבל הזה..מבחינתי גם החוק של ה-3 ימים לחכות עד שתתקשר לבחורה שלקחת את המספר..זה חארטה. אני נותן בערך 24 שעות לעבור ואז אני מתקשר כדי לא להיות יותר מידי נונדניק.
    בקיצור, זה גם עוד תירוץ שמצאת להשען עליו, הזמן המטופש הזה.
    או שתגדל זוג, או שלא.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

לנעול
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 14-01-2012 בשעה 12:37.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה יודע..מה שכתבתי לך לשלוח לה, הוא רק דוגמא. אתה מוזמן, בעצם מה מוזמן..אתה אמור לקבוע לעצמך מה הכי טוב בשבילך. אתה אמור לנסח את זה ככה שהמשפט יתאים אלייך.
    הקטע של "שחכת למחוק אותי גם מהסקייפ" הוא לא שנון. זה קטע של להצית את האש מחדש. אם היום היא פחות כועסת עלייך או פגועה, ככה אתה סתם מצית את הכעס שלה מחדש. אתה מזכיר לה כמה שהתנהגת בילדותיות. אתה אמור להראות לה שהשתנת מאז ואתה מצטער. אתה לא מצטער על הסיבה שרבתם בגללה, אתה מצטער שרבתם על זה וגרמת לכך שהפסקתם להיות בקשר. אני מקווה שהבנת אותי עכשיו.

"אני גם אצא בוגר כי אני ארשום לה ראשון, גם אנסה לשקם את הקשר תוך כדי וגם לא ייצא עד כדי כך מתפרס וחלש מולה" - אתה לא יוצא בוגר שאתה רושם לה ראשון. אתה יוצא יוזם..טוב נו..יוזם זה גם דיי בוגר .
    עוד דבר, תוציא מהראש שלך תקטע המטופש של- "אני נראה חלש מולה". גברים זה עם פחות רגיש מנשים, נכון. אבל זה לא אומר שאין לנו רגשות ואתה יכול להראות שמפריע לך שאתם לא בקשר וזה חסר לך. אין בזה שום דבר לא גברי. להפך, נשים אוהבות גברים שלוקחים יוזמה וקשוחים..אבל הן גם רוצות שלאט לאט הן יגלו שיש בתוכך גם רגישות ועדינות...(פאקקק..יצאתי גיי פצצות כרגע..אבל נתעלם . מה שכתבתי עכשיו זה דבר שגיליתי מבחורה שיצאתי איתה).
    אתה לא צריך להצטער שאתה יוצא ילד קטן בנוגע לזה..אני בעצמי ילדון בהתנהגות שלי ולא מעניין לי תזין מה אנשים חושבים על זה.

כן, אפשר לנסח את זה בצורה שלא תראה "חלש":
    "X , נשבר לי הזין שאני לא יכול לראות אותך יותר. אני רוצה לדבר איתך " איך זה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    הקטע הוא לא השליחת סמס, הקטע הוא הסגנון כתיבה של "אני רוצה שנדבר על זה"
    אני רוצה להכניס ת'קטע של המחיקה מהפייסבוק משהו שנון בסגנון שכבר אמרתי "שכחת למחוק אותי גם מהסקייפ" אבל הגיבו לי כאן שזה יהיה ילדותי ואדיוטי לכתוב את זה, אבל אני לא מבין למה.
    אני גם אצא בוגר כי אני ארשום לה ראשון, גם אנסה לשקם את הקשר תוך כדי וגם לא ייצא עד כדי כך מתפרס וחלש מולה

הכוונה שלי אם יש אפשרות לשנות ת'ניסוח שלא ייצא מראה חולשה יותר מידי?
    ומצטער שאני כזה ילד קטן בנוגע לזה...
    אני לא ממש ראיתי על מה הפוסט ..
    אבל מההודעות שלך הבנתי שאתה כ"כ מתאמץ להיתפס כחזק ובלתי פגיע
    אתה צריך להבין שמי שחזק באמת , לא מפחד להראות חולשה..
    עצם זה שאתה מפחד שיראו אותך כחלש מראה שאתה לא חזק כמו שאתה חושב.

תאמין לי שאם תגיד לה שאתם צריכים לדבר וקח אותה לצד .. היא לא תצחק עליך.
    ותפסיק לשחק בקקי בסגנון:

זה סימן לחולשה מצידי מה שאני לא רוצה להראות במיוחד לא מול אחת לא הכי פופולארית בלשון המעטה
    אני חושב שהתבגרנו מאז תקופת "המקובלים והלא מקובלים"
    דבר שני , פופולארית או לא... היא בן אדם (יותר נכון בת אדם) ומגיע לה שיתיחסו אליה בכבוד.

בקשר ללהראות חולשה וחארטות בסגנון.. גם אני הייתי כזה לזמן קצר מאוד עד שגיליתי שזה לא מושך אף אחד/אחת
    ורק דוחה אנשים כשהם מרגישים שאתה מתנשא מעליהם (בקיצור פירוש הכי מוטעה ומעוות שיכול להיות של גישת הפרס .. איכשהו).
    מה גם שאני מניח שאתה אדם שלא חושף את הרגשות שלו , ולפעמים זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לעצמך
    (וזה בא ממני שהייתי אדם כמעט נכה מבחינה רגשית )
    כמו כן שמעתי משפט יפה מאיזה סרט שאומר שמי שלא חושף את עצמו ונשאר פגיע גם לא יכול להרגיש
    (יעני אם אתה חוסם את עצמך מפגיעה אתה גם מפסיד חוויות טובות)

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אין לי יותר מדי מה להוסיף.... שיחקת משחקים כשכבר לא היה צריך, לא יכלת להיות "חמוד" היית צריך להיות פוגע, וכנראה שזה התבשל אצלה, עד שזה נמאס כבר, אני מסכים עם הדעה של לנסות להפגש איתה, או סמס או טלפון (אבל רק פעם -אחת- לא ללחוץ) אם היא לא רוצה, אז חבל, תלמד לפעם הבאה

כל העקיצות שלך הם די בסדר, רק שיכול להיות שפשוט הגזמת איתם (יותר נכון לא "יכול להיות" זה מה שעשית)

אגב "שכחת למחוק אותי גם מסקייפ" זה ממש דבילי, וזה יוביל או למחיקה שלך מסקייפ או לדרמות נוספות שיגמרו במחיקה שלך מהחיים שלה, זה בטוח לא יקרב אותכם
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה יודע..מה שכתבתי לך לשלוח לה, הוא רק דוגמא. אתה מוזמן, בעצם מה מוזמן..אתה אמור לקבוע לעצמך מה הכי טוב בשבילך. אתה אמור לנסח את זה ככה שהמשפט יתאים אלייך.
    הקטע של "שחכת למחוק אותי גם מהסקייפ" הוא לא שנון. זה קטע של להצית את האש מחדש. אם היום היא פחות כועסת עלייך או פגועה, ככה אתה סתם מצית את הכעס שלה מחדש. אתה מזכיר לה כמה שהתנהגת בילדותיות. אתה אמור להראות לה שהשתנת מאז ואתה מצטער. אתה לא מצטער על הסיבה שרבתם בגללה, אתה מצטער שרבתם על זה וגרמת לכך שהפסקתם להיות בקשר. אני מקווה שהבנת אותי עכשיו.

"אני גם אצא בוגר כי אני ארשום לה ראשון, גם אנסה לשקם את הקשר תוך כדי וגם לא ייצא עד כדי כך מתפרס וחלש מולה" - אתה לא יוצא בוגר שאתה רושם לה ראשון. אתה יוצא יוזם..טוב נו..יוזם זה גם דיי בוגר .
    עוד דבר, תוציא מהראש שלך תקטע המטופש של- "אני נראה חלש מולה". גברים זה עם פחות רגיש מנשים, נכון. אבל זה לא אומר שאין לנו רגשות ואתה יכול להראות שמפריע לך שאתם לא בקשר וזה חסר לך. אין בזה שום דבר לא גברי. להפך, נשים אוהבות גברים שלוקחים יוזמה וקשוחים..אבל הן גם רוצות שלאט לאט הן יגלו שיש בתוכך גם רגישות ועדינות...(פאקקק..יצאתי גיי פצצות כרגע..אבל נתעלם . מה שכתבתי עכשיו זה דבר שגיליתי מבחורה שיצאתי איתה).
    אתה לא צריך להצטער שאתה יוצא ילד קטן בנוגע לזה..אני בעצמי ילדון בהתנהגות שלי ולא מעניין לי תזין מה אנשים חושבים על זה.

כן, אפשר לנסח את זה בצורה שלא תראה "חלש":
    "X , נשבר לי הזין שאני לא יכול לראות אותך יותר. אני רוצה לדבר איתך " איך זה?

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אני לא ממש ראיתי על מה הפוסט ..
    אבל מההודעות שלך הבנתי שאתה כ"כ מתאמץ להיתפס כחזק ובלתי פגיע
    אתה צריך להבין שמי שחזק באמת , לא מפחד להראות חולשה..
    עצם זה שאתה מפחד שיראו אותך כחלש מראה שאתה לא חזק כמו שאתה חושב.

תאמין לי שאם תגיד לה שאתם צריכים לדבר וקח אותה לצד .. היא לא תצחק עליך.
    ותפסיק לשחק בקקי בסגנון:

אני חושב שהתבגרנו מאז תקופת "המקובלים והלא מקובלים"
    דבר שני , פופולארית או לא... היא בן אדם (יותר נכון בת אדם) ומגיע לה שיתיחסו אליה בכבוד.

בקשר ללהראות חולשה וחארטות בסגנון.. גם אני הייתי כזה לזמן קצר מאוד עד שגיליתי שזה לא מושך אף אחד/אחת
    ורק דוחה אנשים כשהם מרגישים שאתה מתנשא מעליהם (בקיצור פירוש הכי מוטעה ומעוות שיכול להיות של גישת הפרס .. איכשהו).
    מה גם שאני מניח שאתה אדם שלא חושף את הרגשות שלו , ולפעמים זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לעצמך
    (וזה בא ממני שהייתי אדם כמעט נכה מבחינה רגשית )
    כמו כן שמעתי משפט יפה מאיזה סרט שאומר שמי שלא חושף את עצמו ונשאר פגיע גם לא יכול להרגיש
    (יעני אם אתה חוסם את עצמך מפגיעה אתה גם מפסיד חוויות טובות)
    תודה ענקית על העזרה, אבל כמו שאתם מבינים גם היום וגם אתמול השתפנתי, יצאתי אתמול עם חברים ובנות אחרות והאמת זאתי שאני חופר עליה באשכול בכלל לא עלתה לי בראש אפילו לא פעם אחת בלילה אתמול.
    אבל ברור שעכשיו היא עדיין בראש ואני מאמין שזה היה סתם חד פעמי, כשאני לבד היא תמיד קופצת למחשבות..
    בקיצור עזבו תודה שניסיתם לעזור כנראה אין לי עדיין יכולות להתמודד עם דברים, ומקס אתה צודק אני לא בנאדם שמראה רגשות, אבל הכוונה לכאב ולעצב וכאלה.
    אני יודע להחצין שמחה, צחוק, כעס אבל עצב/דיכאון/כאב אני ממש ממש מסתיר.. יש מצב שאני באמת נכה רגשית או משו כזה.

בכ"מ מקווה שאני יתפתח עם הגיל, בינתיים אני לא חושב שיהיה לי האומץ לשלוח לה את הסמס בשבוע הקרוב, ואם זה לא יהיה בשבוע הקרוב אני חושב שזה כבר יאבד מהמומנטום והיא כבר תשכח אותי לגמרי.

אפשר לנעול סופית.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

שמע גם אני לא קראתי פה את רוב התגובות, אבל בגדול מה שהבנתי זה שאתה מפחד לשלוח לה סמס ואתה Way over מנתח כל דבר קטן (ואומר לך את זה מישהו שבעצמו מנתח), אם אתה רוצה אותה אז אין לך ברירה לשלוח את האסאמס הזה או להתקשר אליה, תפסיק לשים זין החיים שלי הרבה יותר יפים משפיתחתי גישה של אני עושה מה שאני רוצה, וכן זה לא החלטה שאתה יכול לקבל ברגע אבל זה תהליך וצריך להתחיל מהדברים הקטנים כמו לשלוח אסאמס.

אני זוכר כשנכנסתי לתחום והתחלתי לקבל מספרים הייתי מאוד לחוץ מלעשות את השיחת טלפון רק רציתי לדחות את זה ולדחות את זה, לעומת היום שאני רק מחכה להזדמנות הראשונה, בכל מקרה משהו שהיה עוזר לי בזמנו לעשות את השיחות טלפון זה שהייתי קובע לעצמי דד ליין, לדוגמה היום ב8 בערב לא משנה מה אני מתקשר אליה, (כמובן שהייתי מתקשר וכולי הייתי לחוץ כמו טמפון מכל הלחץ שהשארתי על עצמי מה שגרם לי להפסיד כמה בחורות) אבל לפחות התקשרתי, ונחש מה, אחרי כמה פעמים הפחד הזה כבר עבר, ואני מאוד נינוח בכל האזור הזה של השיחות טלפונים.

תבין שהבעיה פה היא יותר עמוקה מלשלוח אסאמס, וכל יום שאתה דוחה את זה יש פחות ופחות סיכוי שזה יקרה, פשוט תתחייב לעצמך ותעשה את זה.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 14-01-2012 בשעה 13:57.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    תודה ענקית על העזרה, אבל כמו שאתם מבינים גם היום וגם אתמול השתפנתי, יצאתי אתמול עם חברים ובנות אחרות והאמת זאתי שאני חופר עליה באשכול בכלל לא עלתה לי בראש אפילו לא פעם אחת בלילה אתמול.
    אבל ברור שעכשיו היא עדיין בראש ואני מאמין שזה היה סתם חד פעמי, כשאני לבד היא תמיד קופצת למחשבות..
    בקיצור עזבו תודה שניסיתם לעזור כנראה אין לי עדיין יכולות להתמודד עם דברים, ומקס אתה צודק אני לא בנאדם שמראה רגשות, אבל הכוונה לכאב ולעצב וכאלה.
    אני יודע להחצין שמחה, צחוק, כעס אבל עצב/דיכאון/כאב אני ממש ממש מסתיר.. יש מצב שאני באמת נכה רגשית או משו כזה.

בכ"מ מקווה שאני יתפתח עם הגיל, בינתיים אני לא חושב שיהיה לי האומץ לשלוח לה את הסמס בשבוע הקרוב, ואם זה לא יהיה בשבוע הקרוב אני חושב שזה כבר יאבד מהמומנטום והיא כבר תשכח אותי לגמרי.

אפשר לנעול סופית.
    שמע אחי.. אתה סתם מלחיץ את עצמך!
    זה לא כזה עניין כמו שאתה עושה מזה
    ולא צריך כזאת יכולת מדהימה להתמודד עם דברים כאלה ..

יודע מה?
    תכין אצלך בפלאפון בטיוטות הודעה שאומרת שאתה רוצה לדבר איתה
    ושמור אותה אל תעשה איתה כלום.
    כשיבוא לך "רגע של אומץ" שאתה מרגיש שאתה מוכן לשלוח לה
    פשוט קליק אחד ואתה שולח לה את זה ונגמר הסיפור .

או שתגיד לאיזה מישהו/מישהי ששניכם מכירים ותגיד לו שיקשר בניכם

באמת שזה לא כזה מסובך כמו שאתה עושה את זה.

נ.ב
    צר לי לנפץ לך את האשליה ... אבל הגיל זה לא מה שישנה אותך
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 14-01-2012 בשעה 18:24.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    שמע אחי.. אתה סתם מלחיץ את עצמך!
    זה לא כזה עניין כמו שאתה עושה מזה
    ולא צריך כזאת יכולת מדהימה להתמודד עם דברים כאלה ..

יודע מה?
    תכין אצלך בפלאפון בטיוטות הודעה שאומרת שאתה רוצה לדבר איתה
    ושמור אותה אל תעשה איתה כלום.
    כשיבוא לך "רגע של אומץ" שאתה מרגיש שאתה מוכן לשלוח לה
    פשוט קליק אחד ואתה שולח לה את זה ונגמר הסיפור .

או שתגיד לאיזה מישהו/מישהי ששניכם מכירים ותגיד לו שיקשר בניכם

באמת שזה לא כזה מסובך כמו שאתה עושה את זה.

נ.ב
    צר לי לנפץ לך את האשליה ... אבל הגיל זה לא מה שישנה אותך
    הוא כן ישתנה בגיל 18, אבל לא בגלל הגיל עצמו..בגלל הצבא

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הוא כן ישתנה בגיל 18, אבל לא בגלל הגיל עצמו..בגלל הצבא
    וכאילו לא חמור המצב אני יצאתי מטומטם בסולם ה100 ברמה של 1000, כשהיום אני וחבר שלי עברנו לידה וליד חברה שלה, הוא מכיר ת'קטע שלנו אז הוא זרק כזה "למה אתה לא אומר שלום לX" ואני דפקתי צחוק ויצא צחוק מזלזל אחד המתנשאים אבל, וזהו כנראה פה דפקתי ת'סיכויים שלי לגמרי

טוב זה סוכם, אני חולה אגו דפוק שדופק את עצמו בגלל זה כל הזמן.
    תודה שנתתם לי להבין את זה

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ננעל לבקשתך.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,023 | הודעות: 8,173,610 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect