לנעול
לנעול
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 13-01-2012 בשעה 14:26.
|
|
רוצה עצה אמיתית ממני?
תפסיק לשחק בקקי. אני שונא דרמות וכל מיני משחקי- אגו מפגרים כאלה. אם אתה מספיק גבר כמו שאתה אומר שאתה, תעשה לה טלפון ותגיד לה שאתה רוצה להפגש איתה, תדברו ותפתחו את כל הקלפים על השולחן, אחרי הכל לא שווה להרוס קשר רציני עם ידידה שלך בגלל משחק מפגר בפייסבוק.
סתם כדי שתדע, אני מאז ומתמיד הייתי נגד השיחות המפגרות האלה בפייסבוק הזה..
לנעול
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 13-01-2012 בשעה 14:27.
זיינת לה את השכל מה אתה רוצה ממנה ?
היא הייתה דלוקה לך על התחת, את פגעת בה, ואחרי זה עשית ממנה שפוטה שלך, כל פעם שאמרה לך משהו לא במקום עינית אותה, מי אתה בכלל ?
הבחורה סוף סוף תפסה את עצמה בידיים והמחיקה מהפייסבוק פשוט ניסתה להעביר לך גם את המסר וגם מבחינתה להראות לעצמה שהיא הלכה עם זה עד הסוף (כיביכול כן ?)
אתה צריך להבין שזה בן אדם, אתה לא יכול להתייחס לבן אדם ככה ולהתפלא שזה מגיע למצב כזה.
אחרי הזיון שכל, לשחק את המשחק של שכחת אותי גם פה לא תופס מבחינתי, תראה לה שאתה משהו מעבר לכל המשחקים האלה. תתפוס אותה בבית ספר, בכיתה או משהו ותהיה ישיר, אנחנו צריכים לדבר. ופשוט תגיד את כל מה שאמרת פה.
תקח בחשבון שיש אפשרות גם לקבל תשובה שלילית, וגם עם זה צריך להתמודד.
פעם הבאה אל תתייחס לבחורה ככה, כמה שהיא דלוקה עליך וכמה שהיא חסרת ביטחון, אל תנצל את זה.
אחי, עם כל הכבוד, זה פורום פיקאפ, לא פורום תמיכה טכנית בבנות.
זיינת לה ת'שכל, פגעת בה, לא שמרת על הכבוד שלה = מגיע לך.
אם אתה רוצה לתקן, פשוט תדבר איתה, ותיהיה גבר ותוותר על האגו המטומטם הזה כי זה לא מוביל אותך לשום מקום.
ואם להיות כנה איתך - היא הייתה איתך ואז קראה לך "הומו". היא דפוקה. אם זה בצחוק, אז מילא היית צריך להתעלם.
בכל מקרה, כל הפוסט שלך בכלל לא קשור לתחום.
זאת בדיוק הסיבה למה אני לא אוהב לדבר בפייסבוק או סקייפ או וואט-דה-פאק-מטר! עצם זה שיש לך ים של זמן לחשוב על כל תגובה ולנסח את המילים שלך כמו שצריך..זה לא דבר טוב!
אתה יודע מתי באמת אפשר לזהות כשבן אדם מדבר מהלב שלו וערערת את הדעה שלו? כשהוא מתחיל לגמגם. בן אדם שאתה מציב בפניו עובדות בשטח, אתה בא ואומר לו מה אתה חושב עליו ואתה מדבר מהלב ושופך את הלב שלך מולו, ואז הוא מתחיל לגמגם, או מדבר לא הכי נקי בעולם, חושב, או אלוהים יודע מה..רק אז אפשר באמת לדעת שהבן אדם לא בטוח בעצמו יותר...וזה מה שחסר בפייסבוק וכל הזבל הזה.
"כי אני פגעתי בה כל כך הרבה לצערי שאני פשוט חושב שהיא תסתכל עלי ל4-5 שניות, ותמשיך ללכת." - פגעת בה? תעמוד כמו גבר, תגיד לה "תקשיבי, אני יודע שעשיתי דברים מטומטמים, עשיתי דברים שאני מצטער עלייהם ואני יודע שלא התנהגתי כמו שצריך אלייך..ופגעתי בך" חלאס לחפש דרכים אחרות להגיד מה שאתה רוצה. אתה מפחד? אתה "חושב שהיא תסתכל עלייך ל5-4 שניות, ותמשיך ללכת"? אז אל תחשוב, תעשה.
אני מאמין שאתה מכיר את המשפט "קל לדבר , קשה לעשות". תאמץ את המשפט הזה ותתחיל להיות גבר.
תראה, הרבה אנשים מסוגלים לזלזל על אנשים אחרים ואפילו גם יודעים להחזיר זלזול לבן אדם שזלזל בו, אבל מעטים האנשים שיודעים לבוא ולהגיד לבן אדם את האמת בפנים, וגם לאכול חרא בחזרה.
שלח לה SMS "נמאס לי מהמשחק הדבילי הזה, אני לא רוצה להפסיד אותך בתור בן אדם ואני חייב להפגש איתך מתישהו לדבר איתך בארבע עיניים..."
אם היא לא תשלח לך SMS בחזרה\ אם היא תשלח לך בחזרה "צא לי מהחיים" או משו, אתה יכול לתת לעצמך צ'פחה על השכם ולהגיד לעצמך שיצאת גבר, עשית את המעשה הנכון ועכשיו הכדור עבר אלייה. היא זאת שהפסידה אותך בתור בן אדם.
או שמצד שני היא תוכל לשלוח לך שהיא מעוניינת להפגש ולדבר..סלאמתק, נגמר הסיפור.
אין לי יותר מדי מה להוסיף.... שיחקת משחקים כשכבר לא היה צריך, לא יכלת להיות "חמוד" היית צריך להיות פוגע, וכנראה שזה התבשל אצלה, עד שזה נמאס כבר, אני מסכים עם הדעה של לנסות להפגש איתה, או סמס או טלפון (אבל רק פעם -אחת- לא ללחוץ) אם היא לא רוצה, אז חבל, תלמד לפעם הבאה
כל העקיצות שלך הם די בסדר, רק שיכול להיות שפשוט הגזמת איתם (יותר נכון לא "יכול להיות" זה מה שעשית)
אגב "שכחת למחוק אותי גם מסקייפ" זה ממש דבילי, וזה יוביל או למחיקה שלך מסקייפ או לדרמות נוספות שיגמרו במחיקה שלך מהחיים שלה, זה בטוח לא יקרב אותכם
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
דיי נו זה שטיות של יסודי זה לא קשור לפיק אפ .
לנעול
קודם תשלח לה סמס מן הסתם. אל תעמוד לה מחוץ לבית ושכשהיא תצא החוצה, תתנפל עלייה, ברור שלא.
שלח סמס נורמלי ותגיד שאתה רוצה להפגש איתה, אם היא תזרום אז סבבה..תקבעו מקום להפגש ותדברו.
"זה לא יהיה עדין ולא יהיה נוח, לא בשבילי ולא בשבילה.
היא בטח תתחיל להלחץ ולהריץ מחשבות בראש, ואותו דבר אני." - תפסיק לחשוב יותר מידי. מה קרה, כואב לך שעשית פאשלה ועכשיו אתה צריך לשלם על הפאשלה שעשית? ברוך הבא למועדון הגברים. רק התחלת..
לנעול
לא לא, לא. אתה מכניס לעצמך שטויות לראש שזה לא יאמן..מה קרה? קיבלת רגליים קרות פתאום? אתה מפחד לבוא ולעמוד מולה?
אתה מכניס לעצמך כל מיני תירוצים שנשמעים בשבילך הגיוניים וכל כך הרבה סיבות למה לא לסיים את הריב הזה איתה..כי אתה מפחד. FACE IT, זה העניין.
עכשיו שפרקתי קצת..אני יתייחס כמו שצריך לכל משפט..
"הקטע שאני חושב עכשיו אם באמת היא שווה את זה." - שווה את זה. אתה בהתחלה אמרת שהיא ידידה מאד מאד טובה שלך ויש לך אחלה של דיבור איתה..אל תנסה לברוח מיזה.
"תכלס היא זאת שצריכה לבקש ממני לחזור לדבר איתה, הרי היא זאת שתקועה עם ה4 חברות שלה מהיסודי ולא באה לשום מסיבה או יציאה." - נו יופי..חזרת להיות ילד בן 3. "היא והוא והוא והיא" חלאס להצביע על אחרים ולהגיד שהם אשמים במקום לקחת אחריות ולתפוס יוזמה..
"יש לי אחלה חיים, יש בנות הרבה יותר יפות ממנה שכרגע אני מעדיף אותן עליה, אני נמצא בקשר חזק שיכול להתפתח למשהו עם אחת הרבה יותר זורמת ממנה [בצחוקים, יציאות וכאלה] אבל עדיין תקוע לי בראש הקטע שאני צריך לסגור ת'עניין כבר עם הקודמת וסלמאת." - תירוצים, תירוצים ושוב תירוצים...תפסיק לחפש את הדרך הקלה.
"מה אתה אומר על לחכות עוד כמה ימים ולראות אם בסוף היא זאת שתיזם את השיקום?" - אני אומר שאם אתה מחשיב את עצמך לכוסית, אז תחכה שהיא תיזום.
גבר אמיתי הוא גבר יוזם, מוביל ושיודע מה הוא רוצה מהחיים שלו. אתה יודע בעצמך שהיא לא תיזום את השיקום..אז למה אתה שואל שאלות מטומטמות?
"זה לא בא מתוך פחד או משהו בסגנון, זה בא מתוך ש"היא צריכה את הקשר הזה ולא אני"" - זה כן בא מתוך פחד, פשוט אתה כמו כל הגברים האחרים. האגו שלך מנופח כמו כרית ואתה אוהב ללטף אותו כל לילה ולשמוח שיש לך אותו. פעם אחת תשאיר את האגו שלך במחסן, ולך תתנצל כמו ילדה קטנה, מה קרה? כואב לך? אתה מפחד להראות קצת רגשות? אז סבבה..לכולם זה קורה וכולנו פשוט מפסידים עוד בן אדם טוב, אהוב ומעורך בחיים שלנו רק בגלל האגו המסריח הזה..אתה באמת רוצה להפסיד אותה? אז תהנה. אני אומר לך, שאתה תפסיד ואז תלך לפורום "מתבגרים ומתגברים" לבכות להם שהפסדת ידידה.
תפוס תביצים שלך חזק, תן לעצמך כאפה ותשלח לה כבר סמס במקום להתחמק.
לנעול
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 14-01-2012 בשעה 12:38.
לפני שינעלו לך את הדיון, אני רוצה להגיד לך משהו ותכניס לעצמך את זה טוב טוב לראש.
נורא קל לוותר על דברים. גם כקשה וגם שכשלא קשה, קל לוותר. זה נורא פשוט. להרים ידיים לשמיים ולהגיד "טוב, אין לי כח לזה..אני בכלל לא צריך את זה עליי", פשוט וקל.
אבל כנראה בגלל הגיל שלך, קשה לך להבין את הכוונה שלי..אתה עוד בלימודים והכל נורא פשוט..ברגע שתגיע לצבא, אתה תזכר במה שאמרתי ותבין.
אם אתה מחליט לוותר עלייה, לפחות תוותר עלייה בלב שלם בלי חרטות ובלי מחשבות נוספות. תוציא אותה מהראש שלך לגמרי ותחפש מישהי חדשה.
אתה מוזמן לבוא אליי לפרטי אם בא לך.
בנוסף לידידי פה למעלה, אני רוצה להוסיף משהו.
מצטער אבל אני הולך לסטות מהנושא.
אוקיי, תבין שבחיים לכולם יש קשיים, ואני לא בטוח שאתה תבין את זה, אבל מה שקורה לך עכשיו זה קצת ממה שאתה הולך להתמודד איתו, ואולי פה אתה יכול לוותר ולא יקרה כלום, אבל תצטרך להתמודד עם דברים הרבה יותר רציניים מאלה.
אתה יודע מה ההבדל בין בן אדם חזק לחלש ? בידיוק זה. היכולת להתמודד עם דברים, וגם כשדברים לא מסתדרים להגיד לעצמו, ניסיתי ולעמוד זקוף עם ראש מורם.
באמת שהבחורה שלך מעניינת לי את הביצה, זה לא הרעיון פה, הקטע הוא שכן אכפת לך מזה, אבל אתה בוחר לחזור לאיזור הנוחות, איפה שכיף לך.
בחיים לא תמיד כיף וכדי שיהיה כיף באמת צריך להסתכן.
אם לקחת מוטיבציה מהאשכול שלי, אז תבין שלפני זה בכלל לא היה לי כיף, אבל לקחתי סיכון, קבעתי לדבר איתה למרות שזה לא נעים, אני רציתי למנוע מצב של אי נעימות, וכשדיברתי איתה ראיתי שזה בילתי נמנע כנראה, והלכתי בלב שלם של ניסיתי וזה לא עבד. אבל הנה זה עבד לטובתי הפעם והיא יצרה קשר.
אבל חשוב שתבין שגם אם היא לא הייתה עושה את זה, לא היה אכפת לי, אני ניסיתי, כל מה שהיה תלוי בי נעשה ויצאתי בהרגשה של מנצח.
ובאמת שזה בולשיט העניין הזה והתמודדתי עם דברים הרבה יותר קשים מאלה, אתה צריך לחשוב עם עצמך ולהבין אם אתה חושב שצריך להתאמץ, אם אתה לא חושב ככה אז באמת שאין טעם לדבר איתה, אבל לפי מה שרשמת אתה חושב הפוך מזה, אז תחשוב אם אתה רוצה לוותר על זה.
שבת שלום !!!