קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה| כמה צריך הודעות כדי לעשות הקדשה
    על ידי Gots בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2011, 00:49
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 13-06-2011, 22:32
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-07-2009, 03:38
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-09-2008, 08:10
  5. בקשה|אני צריך כמה תמונות לעשות על הסקייט...
    על ידי netanelj בפורום אקסטרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-02-2007, 18:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

איך להרזות מהר כמה צריך לעשות הליכה ומה עוד כדי בשביל להרזות מהר? - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי oz1987 צפיה בהודעה
    לא הבנת, הכוונה שלי כאן זה שהוא לא ישים כאן דגש כרגע על הזמן שהוא רץ אלא על המרחק, שיציב לעצמו יעד מינימום שלא משנה מה את המרחק הזה הוא עושה.

למשל לעשות ריצת 2000 כשהוא משלים את זה בריצה הראשונה. ביום ריצה הבא אחריו הוא ינסה לשפר את ריצת ה-2000 כשירוץ עוד 100 מטר וככה כל פעם

עד שהוא כבר יבנה לעצמו כושר וסיבולת לרוץ בקצב נורמלי כי בהתחלה אפילו על קצב קשה לשמור בגלל שלא רגילים.
    זה לא הדרך לפתח סיבולת לב ריאה.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי oz1987 צפיה בהודעה
    לא הבנת, הכוונה שלי כאן זה שהוא לא ישים כאן דגש כרגע על הזמן שהוא רץ אלא על המרחק, שיציב לעצמו יעד מינימום שלא משנה מה את המרחק הזה הוא עושה.

למשל לעשות ריצת 2000 כשהוא משלים את זה בריצה הראשונה. ביום ריצה הבא אחריו הוא ינסה לשפר את ריצת ה-2000 כשירוץ עוד 100 מטר וככה כל פעם

עד שהוא כבר יבנה לעצמו כושר וסיבולת לרוץ בקצב נורמלי כי בהתחלה אפילו על קצב קשה לשמור בגלל שלא רגילים.
    2000 כרף התחלתי?!?!?!
    אולי 50?! אולי 100 מ'..

בתור אחד שהתחיל ממצב שבו לא יכל לרוץ 100 מטר ריצה קלה בלי להתנשף ולרצות להקיא את הנשמה שלו
    ועד למצב שבו עד לפני כמה חודשים יכל לרוץ 10 ק"מ בכיף ולשקול לעשות עוד עיקוף קטן של 5 ק"מ כי באמת שכבר לא מזיז לו (עד שהגיעו שברי המאמץ שחלפו להם לא מזמן.. אני עוד אשוב מוחעחעחעחע)
    אני אומר שיעשה את המקסימום כדי לראות את הרף שלו ורק אז שיחליט כמה.

לפותח האשכול: אם בחרת ריצה אל תתיחס למהירות בהתחלה , תעשה ריצה קלה ביותר (במידה ואתה לא בכושר) ושזמנים יהיו אחרונים בסדר העדיפויות שלך.
    ובקשר לירידה במשקל באמת לך תמצא משהו שעובד בשבילך ותתמיד בו באמת (נקודות/קלוריות/דיאטנית) העיקר שיהיה בריא ולא יותיר אותך עם חוסרים תזונתיים
    (דיאטת כרוב/תפוחים/מלפפונים/דלת חלבונים/מרקים/סופרקאליפרג'ליסטיקאקספירלידושי).
    דיאטה זה דבר שלא קל לרוב האנשים (שוב... מניסיון.. אם תרצה דבר איתי בפרטי)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

minimax רשמתי "למשל", אם זה קשה לו שיציב לעצמו רף שהוא יוכל להשיג אבל שלא יהיה קל מדי.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

המתכון הטוב ללהרזיה זה כושר ותזונה נכונה,תעשה הליכות/ריצות באורך חצי שעה ככה 4 פעמים בשבוע,תאכל ירקות,פירות,פחמימות מכל אבות המזון,תלך למישהו שבאמת מבין שיחשב לך את התפריט הנכון

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    35
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    פלטינה זה התינוק של מר פלטה וגברת קלמנטינה :P

אחי הדבר הכי גרוע זה הרזייה בקצב מהיר מדי.....תעשה את זה בקצב טוב ובטוח,תעבוד קצת בטן (שיהיה לך גם קצת שרירים להרשים ) ותלך שעה-חצי שעה כל יום יומיים או שלושה..באמת כמו שציינו תוכל מארבעת אבות המזון
    *ממתקים אפשר אבל לא בכמות

אתה צריך כוח רצון חזק וריסון עצמי גדול כדי להרזות..אני גיליתי את זה והרזתי ברמות מטורפות..שנה שעברה הייתי סופגנייה (חנוכה וזה..)
    היום אני רזה עם יופי של שרירים בידיים, בחזה,בבטן וברגליים (ואני בן 13) גובה 168 שוקל 55 שזה מעולה.. ואני די רחב (לא שמן ולא מלא וכל החרטא הזה..פשוט אני עבה יותר בכפתיים ובצוואר..)

אני מבין את הרצון שלך להרזות מהר אחרי הכל כבר בגיל ההתבגרות (אני בן 13 אז אני מבין אותך) זה גיל שיותר אכפת לנו איך אנחנו נראים וזה לגיטימי שתרצה להרזות
    אבל אל תנסה לזרז תתהליך במיוחד לא עם דיאטות חולניות....זה רק יפגע בךךךך
    נערך לאחרונה על ידי ProXite; 06-12-2012 בשעה 14:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הדבר הכי טוב זה לרוץ, פשוט תעשה מרתונים, תרוץ כמה שאתה יכול, לאט לאט תרוץ יותר ויותר...

עליות מתח: 28
    גובה: 175
    משקל: 71

מטרה:
    עליות מתח: 30
    משקל: 75

קרדיט לאתר ultimatepullups.com
    בזכות האתר הזה הגעתי ל 28 מתח עד עכשיו, יש שם אחלה תוכנית אימון.

למי שיש שאלות מוזמן לפנות אלי בפרטי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא מאמין שילד בן 13 (PROXITE) אמר את הדברים הכי חכמים ששמעתי עד כה בדיון הזה..בלי להעליב אותך, כן? זה פשוט כיף לדעת שילד בגיל שלך מבין כל כך הרבה.

לפותח הנושא- שאלה אחת- למה אתה רוצה להרזות? אתה 161 ושוקל 67 קילו בן 14..זה אחלה, יש לך עוד לגדול ולגבוה! במקום להרזות, אתה יכול להתחיל לעשות אימוני כח ובו-זמנית לעשות פעילות אירובית כדי לשרוף קלוריות..אתה לא צריך להתחיל להשתגע עכשיו עם המאזן קלוריות וכל זה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אתה רוצה עצה טובה? אתה רוצה לעשות שינוי? אם תקשיב לי אתה תרד ותראה יותר טוב ממה שחשבת!

אל תחפש רק לרדת במשקל אלא גם להעלות שרירים - תעשה תרגילי כוח כמו שכיבות סמיכה, מתח, תרגילים שונים של בטן, סקואטים ומקבילים ותעשה כל תרגלים 3 סטים, סט זה נגיד 10 שכיבות סמיכה. בכל סט תגיע ל80% שלך תעשה אימון יום כן יום לא אתה תראה שיפור כבר תוך שבועיים.
    תחתוך בפחמימות, אל תאכל הרבה בכלל זה מאוד לא בריא הרבה פחמימות, תאכל רק לחם מלא ( כשמתרגלים זה הרבה יותר טעים מרגיל ) ואל תאכל אוכל משמין ( סופגניות, גחנון, פיצה, המבורגר, שוקולד, חטיפים וכו.
    תרוץ 3 פעמים בשבוע לא מהר אבל תרוץ הכי הרבה שאתה יכול, ושאתה מגיע למקסימום תנוח דקה ואז עוד הפעם תנסה להגיע למקסימום ( בלי להגזים ) תתחיל ב2-3 קילומטרים לאט ותגיע ל5-10 ק"מ יותר מזה אתה תפגע בגוף שלך.
    תאכל הרבה חלבונים - 80 גרם ליום בערך ולא מדברים משמינים, אל תשתה הרבה חלב ותדאג לא לאכול כמעט שומן רווי זה הכי גרוע.
    שומנים תמנע תאכל רק מוצרים שהם 5% שומן ומעטה בעיקר 3% או 0%.
    תאכל ביצה קשה במקום מטוגנת.
    תעבוד חזק ותזיע אל תוותר מהר, תשתה הרבה - 3-4 ליטרים ליום! לא במכה אלא תחלק את זה כן?!
    אל תשב הרבה תנסה לצאת מהבית כמה שיותר כדי שלא תאכל משעמום ומול הטלוויזיה.

תממש את זה ותוך שבועיים יהיו תוצאות, תוך חודש תראה שיפור אדיר ותוך חודשיים תגיע למטרה שלך, אבל אני מזהיר אותך אם תהיה מאוד קיצוני יכולים להיות לך סימני מתיחה של העור, וזה צלקת לא יפה אז תנסה להתאמן הרבה ככה שתפתח מספיק מסת שריר ולא יהיו סימני מתיחה
    בהצלחה!

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,400 | הודעות: 8,173,987 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect