נכתב במקור על ידי ShiNx מה הקשר? חח בחיי שהשטויות שאתם ממציאים מצחיקות https = אתר מאובטח טוב אני רק אומר איך אני פותח את כל החסימות אצלי בבית ספר....
נכתב במקור על ידי noamXD כל אתר חסום. לא הבנת.. בגוגל קיים אצלי ''חיפוש בטוח'' ובגלל זה הוא לא נותן לי המון תוצאות.. יש לך מושג איך לטפל בזה?
נכתב במקור על ידי yoveli60 לא הבנת.. בגוגל קיים אצלי ''חיפוש בטוח'' ובגלל זה הוא לא נותן לי המון תוצאות.. יש לך מושג איך לטפל בזה? אההההההההה חשבתי זה וזה וטרללי טרללו...... לא אין לי שמץ חחח תתקין את הדפדפן מחדש אולי
נכתב במקור על ידי noamXD אההההההההה חשבתי זה וזה וטרללי טרללו...... לא אין לי שמץ חחח תתקין את הדפדפן מחדש אולי אם אני מתקין מחדש זה מוחק את הסימניות שלי?
נכתב במקור על ידי yoveli60 אם אני מתקין מחדש זה מוחק את הסימניות שלי? אני חושב אבל קח את הסימניות הכי חשובות לך תעשה העתק הדבק ל url שלהם ואחרי זה תוסיף אותם שוב.....
נכתב במקור על ידי noamXD טוב אני רק אומר איך אני פותח את כל החסימות אצלי בבית ספר.... אז אתה מחרטט בשכל
shinx - הוא לא מחרטט.. זה עובד על הרבה דברים בבית כמו ראפיד שאר ועוד כמה אתרים בין היתר היה פייסבוק אבל אחד המורים גילה את זה וחסם את הסוג הזה..
חוקי הפורום