קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 18:03
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 13:00
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 20:56
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 13:51
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49

איפה למקם את עצמי בפתיחה ישירה כדי שלא ידחו אותי בקלות? - עמוד 2

תצלם ותפרסם לנו ונוכל לעזור לך , אני לא יכול לנחש מה אתה עושה לא נכון

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בלה בלה בלה
    כן, סיכוי גבוה שאני אגיב על המשהו מסויים הזה שהיא עשתה (אם אהיה במצב רוח מספיק טוב לזה) זה משהו שאני עושה עוד מאז שהייתי ילד ככה שזה משהו טבעי בעיניי.

אבל מכאן ועד ללפתח ציפיות ולצאת מהבית במיוחד למטרה הזאת ולחיות במרדף כל חייך...

אתם טובים רק בדיבורים וכשזה מגיע למעשים אני לא רואה תוצאות. כל מה שאני רואה זה הדברים שכתבתי למעלה. ותאמין לי שהן לא אוהבות את זה כמו שאתם מתרצים לעצמכם. זה מטריד אותן.

חוצמזה אף "אומן פיתוי" לא היה מצליח עם האקסיות שלי או של אחד החברים שלי או אפילו של בייקר מהפורום. לפחות לא בזה שהוא ניגש אליה בלי קשר לחיים או במסיבה. אולי דרך מעגלים חברתיים...אבל ככה אין מצב.

אם הן היו אוהבות את התשומת לב המטרידה הזאת קניון עזריאלי לא היה מעיף אתכם משם וכמה חבר'ה שקיבלו תלונה על הטרדה מינית לא היו עומדים בבית משפט אלא "מזיינים כוסיות" כמו שהגורואים שוטפי המוח אמרו לכם שיקרה..משום מה אני לא רואה את זה קורה.
    חחחח איפה אתה חיי? ברור שאף אחד לא יכל להצליח אם הוא ניגש אליה "בלי קשר לחיים" - אמן פיתוי לא ניגש בלי קשר לחיים, ואני מתערב איתך בגלל המשפט האחרון שכתבת, שאתה בכלל לא יודע מה זה אומן פיתוי אמיתי.

תעשה טובה ואל תדבר שטויות, זה שאתה מביא בחורות... הבנו - בוא ותבין שיש גם דעות אחרות חוץ מהדעות שלך .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני לא מביא בחורות. אני עושה דברים ושטויות שאני אוהב בחיים והן מגיעות לבד כשצריך. לא פחות ולא יותר. באמת שאני לא מה שאתם חושבים. ואם חשבתם שאני איזה אומן פיתוי ושטויות בסגנון כנראה שפספסתם את מה שאני מנסה להעביר כאן.

אז בואו תראו לי מזה "אומן פיתוי". ואל תתנו לי פה סרטונים של מיסטרי וכל מיני שטויות מחו''ל, אני רוצה לראות תוצאות של מישהו בארץ, מישהו שאמרתי לו "הנה גש לזאתי ותעשה ככה וככה". עדיף במציאות. אם יש מישהו כזה תותח אז אני אשמח ללמוד ממנו. כרגע אני רואה פקה פקה ואנשים שמשפילים את עצמם בציבור והבחורות היחידות שהסכימו לזרום איתן היו כל מיני יצורות של אנימה ומנגה וכאלה שפשוט מגעיל להיות בסביבתן.

אני הסתכלתי על הקהילה הזאת מהצד פול זמן וכל מה שראיתי זה בתולים שמדברים הרבה. והדבר האחרון שהם עשו לבחורות זה "משיכה". האנשים האלה מרתיעים אותן. ואפילו אותי הן מרתיעים בתור בנאדם. ואני סטלן שזורם עם האנשים הכי דפוקים בארץ ובקושי נרתע ממשהו.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

וואלה, צודק - אני אישית חוץ מסניה, סטס, ניקולס, פז אושרן, בן דוד שלי, וארבע משתמשים שפגשתי מהפורום עצמו, לא ראיתי בארץ אף אחד בשטח שמצליח כמו שצריך [את כל אלה חוץ מסטס ראיתי בעניים מולי] (חשוב לציין שבן דוד שלי השקיע את כל הזמן שלו בNLP והוא עושה דברים מפחידים עם אנשים, הוא פשוט בליגה מעל כל מי שראיתי עד עכשיו), סתם דוגמא: (הצליח לגרום למפקדת שהיא איזה ארבע דרגות מעליו בצבא, להתאהב בו ואף לפנק אותו בשבוע נופש איתה באילת על חשבונה ואני עד).

חח תכל'ס בגללו אני רוצה ללמוד NLP - סך הכל זו עוד שיטה להיות אמן פיתוי.

אני באמת מבין את מה שאתה אומר אבל אני חושב שהרוב נובע מאנשים מעפנים בלשון המעטה שמגלית ת'תחום ועוד ים של עצלנים).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 20-03-2012 בשעה 20:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אחי בלי להעליב לא אותך ולא אף אחד אף בחורה איכותית ביופי ובאופי (וזה לרוב בא ביחד בעסקת חבילה) לא זורמת עם אנשים שמתחילים איתה בDAY GAME בעיקר ומי שהיה פה בקשר ידידותי או רומנטי עם מישי כזאת יודע על מה אני מדבר ומי שלא אז שלא ידבר על מה שהוא לא מבין.

לא רק שהן לא זורמות הן גם -שונאות- את זה. זה מעצבן אותן. ואני ממש לא מדבר על הפמניסטיות הקיצוניות, תדמיין את עצמך הולך לקניות, לחבר, לידידה, לעבודה או מה שזה לא יהיה ופתאום איזו מישי ניגשת אליך ומתחילה לדפוק לך שאלות הזויות.. לא קרה לך? אז בתור אחד שזה כן קרה לו ולא פעם אחת ולא פעמיים אני יכול להגיד שזה מציק. אז למה שלה זה לא יהיה מציק מה אני שונה ממישהי? בכלום. אני זוכר שרציתי לראות מישהי וקבענו להפגש בעזריאלי ומשם לזרום, היא אמרה לי שאיזה מוזר אחד שהיא לא מכירה התחיל לדבר איתה והיא צחקה על זה שהוא קפץ עליה לאור יום פשוט. התאפקתי לא להגיד לה מי האנשים האלה ובמה הם מתעסקים..

המטרה שלך ושל כל הפורום הזה זה לזיין ממה שזה נראה..יש דרכים טובות יותר להגיע לסקס מאשר לחיות במרדף אחריו. דרכים שעבדו לאנשים ולי אישית ולא תאוריות שלך תדע מה נכון ומה לא.
    אתה כל הזמן אומר שיש דרך ויש דרך... מה עם עצות פרקטיות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אתה כל הזמן אומר שיש דרך ויש דרך... מה עם עצות פרקטיות?
    צודק, תביאו משהו פרקטי חבר'ס.

אני לא רוצה מקומות עם רעש, כי אני רוצה לדבר עם הבחורה.
    מה אתם מציעים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

כל כך מסכים עם טיילור , תעבוד על עצמך על הסטאטוס שלך המטרות שלך, הקשרים שלך והכסף שלך והבחורות פשוט יבואו בלי מאמץ בכלל..
    בקשר לזה שאם כבר בא לך להתחיל עם מישהי רק סיטואציה.. תיהיה נורמאלי..(אחרת זה פשוט מרתיע אנשים..) וזורם זה הכל..
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 20-03-2012 בשעה 22:31.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

תחשוב על זה מהצד של הבחורה-בחור ניגש אליה באמצע היום שהיא בסיבוב קניות בקניון ואומר היי.
    קצת מוזר ושקוף מדי לא? במקרים כאלה אני מעדיף את הגישה העקיפה .
    וזה לא ממש משנה איפה תעמוד העיקר שצהיה מספיק קרוב אם היא רוצה ללכת שתילך יש הרבה דגים בים.
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

טיילר, סליחה אני פשוט לא יכול לעמוד בצד ולהסתכל, כשאני עומד מהצד וקורא הרבה מהאשכולות פה בפורום , ואת התגובות שלך בכל אחד מהם, הדבר הראשון שעולה לי לראש זה שאתה פשוט בן אדם לא אמיתי ושבתכלס אתה בתול, מתוסכל ובלי הרבה חברי אמת שפשוט קרא הרבה תאוריה ויודע לזיין תמוח הרבה.
    כן, יש דברים שאתה אומר שהם חכמים, אבל תזכור שאתה חיי בישראל ולא באמריקה, וכן מה לעשות שהבנות פה לא כל כך איכותיות (כמו האקסית שלך שאני בטוח שהייתה ממש ממש כוסית ואיכותית )
    בקיצור מה שאני אומר זה שאני הייתי רוצה לראות סרטון שלך מהשטח, בוא תוכיח לי שאתה אמיתי ולא בלוף.

לפותח האשכול: Day Game בקניונים בישראל הוא מאוד קשה, אבל אם במקרה וראית מישהי ממש חמודה, הדבר הראשון והכי חשוב שהייתי אומר לך לעשות כשאתה ניגש אליה, זה לחייך - תגרום לה להיכנס לפריים השמח והזורם שלך, אם זה לא יקרה , היא בחיים לא תזרום איתך.
    אם כבר ישיר, הייתי מנסה : נגיעה ביד (כדי לגרום לה לשים לב אליך) , ועם חיוך ובטחון - "ואו, אני פשוט חייב להגיד לך שאת הבחורה הכי יפה שראיתי בקניון היום" ולפתח את זה איכשהוא (מצטער על הפתיח הגרוע פשוט הגישה הישירה היא לא החזקה שלי , אלא אם כן זה במועדון.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני לא מביא בחורות. אני עושה דברים ושטויות שאני אוהב בחיים והן מגיעות לבד כשצריך. לא פחות ולא יותר. באמת שאני לא מה שאתם חושבים. ואם חשבתם שאני איזה אומן פיתוי ושטויות בסגנון כנראה שפספסתם את מה שאני מנסה להעביר כאן.

אז בואו תראו לי מזה "אומן פיתוי". ואל תתנו לי פה סרטונים של מיסטרי וכל מיני שטויות מחו''ל, אני רוצה לראות תוצאות של מישהו בארץ, מישהו שאמרתי לו "הנה גש לזאתי ותעשה ככה וככה". עדיף במציאות. אם יש מישהו כזה תותח אז אני אשמח ללמוד ממנו. כרגע אני רואה פקה פקה ואנשים שמשפילים את עצמם בציבור והבחורות היחידות שהסכימו לזרום איתן היו כל מיני יצורות של אנימה ומנגה וכאלה שפשוט מגעיל להיות בסביבתן.

אני הסתכלתי על הקהילה הזאת מהצד פול זמן וכל מה שראיתי זה בתולים שמדברים הרבה. והדבר האחרון שהם עשו לבחורות זה "משיכה". האנשים האלה מרתיעים אותן. ואפילו אותי הן מרתיעים בתור בנאדם. ואני סטלן שזורם עם האנשים הכי דפוקים בארץ ובקושי נרתע ממשהו.
    אם משהו נראה לך מוזר ומטריד,מצטער להגיד לך אבל אתה לא סטלן.סטלן זה מישהו שלא מוטרד מכלום והוא לא מחשיב משהו כמוזר כי כל מה שהוא עושה זה מוזר ולא נורמאלי...יש לי חבר שמבקש כסף מאנשים כי הוא רוצה לאכול,מזמין אוכל במסעדות ואז בורח.עד כמה שזה נראה מטריד ומוזר,זה אנשים סטלנים יכולים לעשות את זה.
    נ.ב הבחור מביא בחורות ומזיין בחורות במקומות הזויים (הוא זיין בחורה על מכונת כביסה) וכיף ללכת איתו למסיבות הוא מקפיץ את כל המסיבה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

רוצים עצות פרקטיות? סבבה. תשיגו גישה למתקדמים במקום לבקש עצות כמו "איך להיות אלפא למרות שאני עם 3 חברים חנונים". פרסמתי שם מאמר שלם על מי שאני ומה אני עושה ואיך אני חי ואיך להגיע למצב כמו שלי שלב אחר שלב ככה שמי שמזיין פה תשכל שאני "מתוסכל ובתול" ועוד דברים שהמוח שלו מייצר בזמן קנאה שיסתום תג'ורה הקנאית שלו יכנס לשם ויראה שאני לא מזיין תשכל וכל מה שאני כותב זה מבוסס על דבר או 2 שיצא לי לעשות

עד אז אתם מוזמנים לאכול תלב בשקט כי אני יודע שאני צודק. שלא נדבר על זה שפרסמתי פה עבר מאמרים על סמך נסיון מעשי מה שאין פה לאף אחד וזה אשכרה עזר לאנשים להתחיל לזיין ולא לזיין תשכל ואני יכול להביא לכם פה רשימה של אנשים שאמרו לי תודה על זה ששיניתי להם תחיים. מה ששאר הגורואים בשקל שלכם לא עשו במשך שנים אני עשיתי ממאמר אחד מסכן שכתבתי בכלל מסטלה ושיעמום נטו זה אומר הרבה על הנסיון שלי ועל הדברים שיצא לי לעשות בחיים. שלא נדבר על שאר הדברים שהם מחוץ לפורום הזה שיש פה משתמשים שיכולים לאמת את זה (בייקר בעיקר למרות שיש עוד איזה אחד). תנו כבוד לאנשים שמדברים מנסיון מה שלא ניתן להגיד פה על אף אחד מקסימום שיצא לאנשים פה לעשות זה לגשת ל1000 בחורות ולהטריד בחורות בשאלות כמו "מה השעה" אבל בפועל עם בחורות אתם אפילו לא יודעים איך להגיע לנשיקה שלא נדבר על לזיין משהו בכלל.
    ו

לא תקבלו סרטנים שלי מהשטח כי אני לא יוצא ל"שטח" ולא עוש סארג'ים יש לי חיים מעבר ללחיות במרדף אחרי כמה כונפות ישראליות שעושות לי טובה שהן מדברות איתי בכלל. ובמקום להקשיב לי אתם מנסים ללמד אותי בזמן שלא עשיתם חצי ממה שעשיתי אז על מה כל הפוזות שלכם על מה?

אתם חושבים שאין לי "בטחון" לעשות תשטויות המפגרות האלה של "לבקש כסף מאנשים" ו"להזמין אוכל ולא לשלם"? להתחיל להכין פה רשימה של הדברים שעשיתי עוד בקיץ הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת אני עדיין בשוק שאני מסתובב חופשי ולא מאחורי הסורגים. ואני זיינתי מישהי על החוף ומישהי בתוך מגלשה נו אז רוצה שקל? חחחחחחחחחח בחיית רבאק זה לא עניין של "יש ביצים או אין" זה עניין של "מיותר ולא מועיל לאף אחד".

בכבוד שלי שאתם מושפעים אחד אחד קחו עצה לחיים אל תמהרו לשפוט מישהו שאתם לא מכירים בעיקר מישהו שאומר משהו שכל מי שראה חיים יכול לאמת אותו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-03-2012 בשעה 03:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

להזכירך אני כן בפורום מתקדמים , וכן , ראיתי את המאמר שלך, ולזה התכוונתי כשכתבתי למעלה "כן, יש דברים שאתה אומר שהם חכמים, אבל תזכור שאתה חיי בישראל ולא באמריקה".
    הסיבה האמיתית שאני חושב כמו שאני חושב , זה כי פשוט יש לך מנטליות של ילד בכיתה ד'..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

למה איזו מנטליות יש לכם אה? להטריד עוברות אורח בעזריאלי? חחחחח ממש משדר "בטחון עצמי" מה אני אגיד לך צריך להיות MAN WITH BALLS כמו הכינוי שלך כדי לשאול מישהי מה השעה בעזריאלי או אם אתה ממש "מגניב" לתת לה נאג על זה שהשיער שלה מזוייף וזה אומר הרבה על האופי שלה!!!!!!!11111111111

מה הקשר בין חי בישראל ולא באמריקה? המאמר שפרסמתי הוא משהו שעובד יופי בארץ ולי אישית זה עזר מעל ומעבר באמת שלא צריך יותר מזה. ואם באמת קראת אותו ולא הבנת שהדבר האחרון שיש שם זה תאוריה ומשהו ש"בתול" כמו שאמרת בכלל יכול לחשוב על לכתוב אותו מצטער אתה חסר תקנה תפסיק ללכת לסדנאות פיקאפ אולי תאי המוח יחזרו למקום

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

למה איזו מנטליות יש לכם אה? להטריד עוברות אורח בעזריאלי? חחחחח ממש משדר "בטחון עצמי" מה אני אגיד לך צריך להיות MAN WITH BALLS כמו הכינוי שלך כדי לשאול מישהי מה השעה בעזריאלי או אם אתה ממש "מגניב" לתת לה נאג על זה שהשיער שלה מזוייף וזה אומר הרבה על האופי שלה!!!!!!!11111111111

מה הקשר בין חי בישראל ולא באמריקה? המאמר שפרסמתי הוא משהו שעובד יופי בארץ ולי אישית זה עזר מעל ומעבר באמת שלא צריך יותר מזה. ואם באמת קראת אותו ולא הבנת שהדבר האחרון שיש שם זה תאוריה ומשהו ש"בתול" כמו שאמרת בכלל יכול לחשוב על לכתוב אותו מצטער אתה חסר תקנה תפסיק ללכת לסדנאות פיקאפ אולי תאי המוח יחזרו למקום
    פנה מקום בתא דואר שלך...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    פנה מקום בתא דואר שלך...
    התפנה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect