תקשיב אחי יש מצב גדול או שהיא גורמת לך לקנא בזה שהיא מתחילה עם החברים שלך,
או בזה שהיא כבר חושבת לעצמה "וואלה כדאי לי להמשיך בחיים ולא להיתקע איתו [איתך]" לך תדע מה עובר לה בראש יכוך היות מרוב שעשית לה
"קרוב-רחוק" + "חיובי-שלילי" היא כבר התחרפנה חחח כמו שרשמת וגם היא יכולה לחשוב "הנה עוד מטומטם שלא מבין מה הוא רוצה"
ובקשר לזה למשל שהיא אמרה לך במסיבה "יפה לך אתה נהנה" יכול להיות שהיא אמרה את זה כדי שתבין ש "לא אכפת לה ממך" וגם תכלס הכל תלוי בסיטואציה ושפת גוף שלה עם שמת לב.
ועוד משהו, אל תחשוב עליה כל הזמן...
גם לי היה קשה מקרה לא יצאתי מהבחורה 8 חודש ואני רציני איתך כיום - לא אכפת לי ממנה,
תתקדם אחי אתה יכול להגיע לעוד בנות ויותר טובות אפילו בזה אני בטוח, תמיד תחשוב ככה "מי שלא רוצה אותך - מפסידה אותך, בעיה שלה" וככה תתנהג!
תיהיה פסיכופט רק לא כמו איזה עבריין ותאמין לי שזה עובד !!!
איך אומרים "אתה הפרס", ברגע שיהיו לך עוד ידידת ועוד בנות שיהיה לך אפילו יותר מנשיקה איתן, לא יהיה אכפת לך מזאת.
נ.ב = בפעם הבאה שלך אחי פשוטו תהייה החלטי, בחורה הבאה שתהיהי לך בעזרת השם ואתה תדע שהיא אוהבת אותך ורוצה אותך באמת ולא בגלל משהו [כסף, מראה חיצוני, מכונית, וכו'] תבחר או שאתה איתה או שאתה מוציא ת'עצמך דפוק ומשחק משחקים, יש גם בנות כאלו שנותנות סימני משיכה לגבר ואז הן הולכות כאילו היא לא רוצה אותו ופה ישר הרבה גברים דרך כלל הופכים לכלבלבים, בקיצור יש כאלו נשים כמו שאמרת ש - "משחקות בגברים\מסובבת גברים" והן בעצם לא רוצות אותך והן יוצאות מטומטמות שהן לא החלטטיות ולא מבינות מה הן רוצות.
יאאלה גבר בהצלחה אחי.

ציטוט ההודעה