קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 18-01-2011, 20:57
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2010, 15:59
  3. [דיון] רונה תגלה שאדיסה היא זאת ששורפת את המסכים ?
    על ידי Lampi בפורום דאוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-01-2010, 16:12
  4. [שאלה] האם הגירסה הזאת של המשחק היא טובה..כנסו
    על ידי Grid בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2009, 15:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

הגיים התהפך, המשחק השתנה ופתאום היא זאת שמשחקת בי?

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation הגיים התהפך, המשחק השתנה ופתאום היא זאת שמשחקת בי?

תעשו טובה אם אין לכם כח לקרוא הכל [רוב הסיכויים], תקראו לפחות את החלקים המודגשים!

אז ככה.
    תחילת שנה, כיתה י', פוגש אחת שלא הכרתי מתחברים די מהר.
    בשבועיים הראשונים דביקים מאוד, חיברתי אותה אלי.
    מתחילה שיחות כל שעה בפייס, סמסים, חיבוקים, דיבורים וכו' וכו'.

חודש אחרי זה אני מתחיל קצת לעקוץ, הערות מיניות, ירידות פה ושם.
    פעם חמוד פעם מניאק, היא לא מבינה מה קורה.

בום מחצית שנה, טיול שנתי.
    היא באה "אתה יודע שאתה פשוט משגע אותי"
    אמרתי "אני יודע" והיא חייכה וצחקה .

בלילה של אותו היום סגרתי נשיקה, ומה שאני יותר מתלהב ממנו שהנשיקה לא ליוותה אחרי זה קשר או שום דבר רומנטי כזה או אחר,
    כי שנה שעברה הייתה אחת פרנאידית שאכלה לי ושאלה "מתי נהיה זוג מתי נהיה זוג".

ממש שמחתי שלא באה הצהרה מיוחדת אחרי זה של "בוא נתחתן" , והייתה נשיקה חזרתי לאוהל שלי [מחולק בנים-בנות לצערי], וזהו יום אחרי זה מסתלבטים צוחקים פה ושם מתייחסים לנשיקה לא משהו מיוחד.

היום, אחרי יותר מ5-6 חודשים מתחילת השנה, פתאום אני שם לב שהיא גם יוצרת קשר עם אחרים חברים שלי.

יצאנו למסיבה לפני שבוע וסגרתי שם כמה מספרים ונשיקה עם אחת מהשכבה והיא גם הייתה שם וראתה הכל, אבל היא דווקא פרגנה ואמרה "יפה לך אתה נהנה".
    ידעתי שיהיו לזה אולי השלכות אבל חשבתי לעצמי "וואלה היא ילדה מגניבה זורמת היא לא באמת תעשה סצנות על זה"
    צדקתי, היא לא דיברה על שום דבר כזה או אחר כי בכ"ז אנחנו לא זוג או חברים או משהו שקשור לרומנטי.
    אבל מתי שהחמאתי לה מתישהו אני לא זוכר באותו שבוע היא אמרה לי "נראלי אתה אומר את זה לכל אחת ראיתי אותך במסיבה אז"
    צחקתי זרמתי איתה כמובן ששיניתי נושא היה בסדר.

אבל עכשיו אני חושב פתאום שהיא שינתה כיוון ממני, תייגה אותי בתור "ידיד אחלה שלא שם זין על נשים" ואת חבר שלי שהיה הידיד הגיי פתאום היא תייגה כ"סיכוי לקשר".

היא פתאום מדברת איתו בסמסים כמו שהיה איתי בתחילת השנה, מתקשרת אליו, שיחות בפייסבוק.

ועכשיו אני כמו נקבה אוכל סרטים שהיא פתאום אולי לא אוהבת אותי,
    יש לי ת'יצר הזה בפנים שאני רוצה שהיא תאהב אותי אפילו אם אני לא מחפש איתה משהו .

וואלה זה מבאס לדעת שנכשלתי, שהוא בתור AFC אפילו מתחת מתחת לממוצע [מעגל חברתי מוגבל מאוד מבחינת בנת ומסתובב הרוב עם חנונים], מבאס לדעת שהוא הצליח יותר ממני.

אתם חושבים שהחצנתי יותר מידי את "דמות האלפא הזיין" - בתכלס אני לא זיין. אני סוגר הרבה נשיקות, אבל לא מזיין. אולי זה הגיל, אולי זה הלימודים ואולי סתם תירוצים שאני זורק כאן.

הבנות יודעות את זה, רוב הסגירות שלי זה במסיבות שיש שם ברור אנשים מהשכבה שרואים ויודעים מה שאני עושה עם בנות אחרות.

אולי נמאס לה, אולי נשבר לה הזין שהיא "עוד אחת בשבילי" והיא רוצה מישהו כמו חבר שלי שיעני יהיה איתה דביקי ורומנטי ורק יחמיא לה ולא יתחיל עם כל אחת ויסגור נשיקות כל שני וחמישי.

כוס עמק בכללי כל האגו שלי פתאום התפרץ בגלל הפיקאפ, במקום להיות אחלה גבר עם בנות נהייתי זונה שמחמיא לעצמו לפעמים יותר מידי, ולפעמים יורד על מישהי קצת יותר מידי.

ברור שאני לא מהאלה שחושבים שבעזרת "נגים" הם יצליחו להדליק ת'בחורה בזה שהם יגידו "את שמנה" חחחחחחח,
    אבל יש לי את ההגזמות שלי.

עצות? אם מישהו קרא בכלל את הכל חחחחחחחחחח..
    אני אדגיש את החלקים החשובים כדי שתשימו לב.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 21-03-2012 בשעה 15:16.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עזוב אותך ממנה אחי היא תת רמה כאילו פאק, היא אשכרה מדברת עם חנונים או כאלה שהם חברים של חנונים? אומר הרבה עליה חחחחח מישהי עם כבוד עצמי עושה תמוות לחנונים ולא "נחמדה" אליהם והדבר האחרון שעולה לה בראש זה קשר ידידותי עם אחד כזה שלא נדבר על קשר קשר.

בחורות כאלה הייתי עושה להן טובה שאני בכלל עונה להן כשהן פונות אלי בבצפר, בשבילי הן היו המיץ של הזבל בחברה. תמשיך בשלך נשמה תתחיל לזיין בחורות עם יותר כבוד עצמי אתה לא צריך תגועל נפש הזה על הראש שלך מנסיון אתה שווה יותר מהחיים שאתה חי כרגע אולי עכשיו ישמע לך מוזר אבל אם תגיע להישגים כלשהם בחיים אחרי שנה שנתיים אתה תגיד לי תודה על זה אחי

וסתם עצה לחיים אל תנסה להיות משהו שאתה לא זה הכל

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    עזוב אותך ממנה אחי היא תת רמה כאילו פאק, היא אשכרה מדברת עם חנונים או כאלה שהם חברים של חנונים? אומר הרבה עליה חחחחח מישהי עם כבוד עצמי עושה תמוות לחנונים ולא "נחמדה" אליהם והדבר האחרון שעולה לה בראש זה קשר ידידותי עם אחד כזה שלא נדבר על קשר קשר.

בחורות כאלה הייתי עושה להן טובה שאני בכלל עונה להן כשהן פונות אלי בבצפר, בשבילי הן היו המיץ של הזבל בחברה. תמשיך בשלך נשמה תתחיל לזיין בחורות עם יותר כבוד עצמי אתה לא צריך תגועל נפש הזה על הראש שלך מנסיון אתה שווה יותר מהחיים שאתה חי כרגע אולי עכשיו ישמע לך מוזר אבל אם תגיע להישגים כלשהם בחיים אחרי שנה שנתיים אתה תגיד לי תודה על זה אחי

וסתם עצה לחיים אל תנסה להיות משהו שאתה לא זה הכל
    לגבי המשפט האחרון שלך, זה הדבר האחרון שאני מנסה להיות.
    אני לא איזה פייק מהאלה שמנסים להיות עם פוזה, יש לי כאלה מספיק בשכבה אתה יודע איזה מחרפן זה לראות שחיף כזה הולך עם ספרים כל יום לספריה של הבצפר והולך בשיא האגו והפוזה יענו כאילו הוא עושה על מישהו רושם.

אני יש לי את המעגלים שלי, אני מאזן אותם כמו שצריך.

הקטע הוא שהיא לא מהתת רמה, היא איכשהו בסבבה.
    יעני מכירים אותה, היא מכירה אנשים. לא הכי הכי אבל גם לא הזבל שבתחתית..

תכלס אני כבר שחררתי ממנה, היא לא עוצרת אותי מלסגור אני לא מהאלה שיגידו לעצמם בראש "אתה אוהב אותה אסור לך לזיין",
    על הזין שלי אני עושה מה שבאלי אבל כשהיא מולי כשאני מדבר איתה אני מתפרק כמו איזה נקבה נמס מבפנים אבל לא מראה את זה מבחוץ.

אז בקיצור אתה אומר עד שהיא תתחיל להראות [אם בכלל] יחס חזרה, להמשיך לעשות מה שאני עושה רק בלי יחס יותר מידי אליה?
    להמשיך להסתובב עם מי שאני מסתובב בחורות חברים, ולא לתפוס ממנה יותר מידי?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חח התכוונתי לזה שאמרת על ה"תדמית האלפא הזיין" אין מה לשחק אותה זיין אם אתה לא אחד כזה פשוט מאוד. זה הכל..אבל כך או כך הבנת את זה לבד

עזוב אותה וזהו, מי שלא רוצה אותך אתה לא רצית אותה קודם בתת מודע שלך פשוט לא ראית את זה. לך לפי האמונה הזאת ויהיה לך רק טוב. בעיקר שמדובר במישהי שאשכרה מדברת עם "חנונים שחיפים" כמו שאמרת
    היא תבוא תזרום לא תבוא אל תזרום אין מה לתפוס ממישהי כזאת בכלל

בכלל עזוב אותך קשר גילאים 16~18 זה הזמן הכי טוב להיות מרוח מאלכוהול עם בחורות זה תקופה שאתה לא תשכח בחיים. חח
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 21-03-2012 בשעה 16:03.

HOLY MOTHER OF GOD

יודע בדיוק על מה אתה מדבר
    שאתה לא באמת רוצה בה, אבל צריך שהיא תרצה אותך.
    קרה לי פאקינג סיפור חיים של החרא הזה
    עד שהבנתי שאני צריך להתעלות על עצמי ולגרום לה לשנוא אותי כדי שהכל ייפתר
    אבל זה סרט אחושרמוטה ואחר לגמרי.

אגב לדעתי, לעניין הזה
    היא סתם מנסה בתת מודע או בתת משחקים לגרום לך לקנא
    בינתיים, לפי הפוסט הזה 1:0 לה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    HOLY MOTHER OF GOD

יודע בדיוק על מה אתה מדבר
    שאתה לא באמת רוצה בה, אבל צריך שהיא תרצה אותך.
    קרה לי פאקינג סיפור חיים של החרא הזה
    עד שהבנתי שאני צריך להתעלות על עצמי ולגרום לה לשנוא אותי כדי שהכל ייפתר
    אבל זה סרט אחושרמוטה ואחר לגמרי.

אגב לדעתי, לעניין הזה
    היא סתם מנסה בתת מודע או בתת משחקים לגרום לך לקנא
    בינתיים, לפי הפוסט הזה 1:0 לה
    קרה לי מה שאתה מדבר עליו.
    היא הייתה חולה לי על התחת ואני סתם נהנתי מזה וכל האגו שלי היה בשמיים עד שנפל לה האסימון והיא הבינה שהיא לא צריכה ת'חרא שאני מאכיל אותה,
    גרמתי לה לשנוא אותי ועכשיו אני מתגעגע אליה לזה שהיא תאהב אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
    ואני רציני, התקדמתי אבל היא עדיין תקועה בראש..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

יש לי שאלות לטיילר... משום מה מעניין אותי מה שאתה חושב על זה
    קודם כל קרה לך מצב כזה שאתה רוצה שמישהי תרצה אותך אבל אתה לא רוצה אותה?
    מה אתה חושב על הגבר שנימצא במצב הזה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    יש לי שאלות לטיילר... משום מה מעניין אותי מה שאתה חושב על זה
    קודם כל קרה לך מצב כזה שאתה רוצה שמישהי תרצה אותך אבל אתה לא רוצה אותה?
    מה אתה חושב על הגבר שנימצא במצב הזה?
    מה..?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

מה..?

אני אוהב לקרוא את התגובות שלך... ברצינות בגלל זה רציתי לראות תגובה שלך על זה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

סבבה, אבל לא הבנתי תשאלה

אתה מתכוון לזה שאתה רוצה שמישי תרצה אותך סתם ככה? לאדע אני לא רודף אחרי בחורות ולא מנסה לגרום לאף אחת "לרצות" אותי

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

סבבה, אבל לא הבנתי תשאלה

אתה מתכוון לזה שאתה רוצה שמישי תרצה אותך סתם ככה? לאדע אני לא רודף אחרי בחורות ולא מנסה לגרום לאף אחת "לרצות" אותי
    הוא התכוון מה אתה חושב ומה היית עושה במצב שבחורה הייתה רוצה אותך אבל אתה לא באמת בקטע שלה, לא משנה מה הסיבה. פשוט לא באלך עליה והיא דלוקה לך על התחת.

מה היית עושה במצב כזה? ואיך אתה חושב שגבר צריך לפעול?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

קורה יותר מדי.

איך לפעול? לא להתייחס כאילו לא לזרום עם זה אבל מצד שני לא להיות ממש מניאק.
    אבל אני אישית הייתי עושה דבר אחר במידה ו...

אפשר לנצל מצב כזה לטובתך אם מדובר במישהי "שווה" מבחינת מעגלים וקשרים והייתי אפילו ממליץ "לזייף" את זה ולהכנס איתה לקשר (כל עוד היא נראית סבבה והיא בנאדם סבבה באמת שפה לא חייבים מישהי כוסית רצח יש דברים מעבר לשטויות האלה) רק בשביל האנשים החדשים שיכנסו לך לחיים ולך תדע איזה אנשים ואיזה בחורות תכיר בעתיד מזה, יכול להיות שאחרי חודש לא תדבר עם הזאתי שרצתה אותך בכלל אבל האנשים שלה ישארו (רק אם נפרדתם יפה וזה). ככה זה מצב של WIN WIN ולי אישית קרה דבר כזה. מבחינתי כל האנשים הם בסך הכל חיילים במשחק הגדול וזה מה שאני מאמין בו. אין פה מקום לרגשות ושומדבר אינו אישי. יש אנשים עם שימוש ויש אנשים שצריך להוריד אותם בבית שימוש.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 21-03-2012 בשעה 23:34.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    תעשו טובה אם אין לכם כח לקרוא הכל [רוב הסיכויים], תקראו לפחות את החלקים המודגשים!

אז ככה.
    תחילת שנה, כיתה י', פוגש אחת שלא הכרתי מתחברים די מהר.

עצות? אם מישהו קרא בכלל את הכל חחחחחחחחחח..
    אני אדגיש את החלקים החשובים כדי שתשימו לב.
    קראתי הכל, אני לא מצליח להבין אם רצית אותה או לא. אם רצית אותה למה למרוח את זה על חודשים? אם לא רצית אותה אז מה אכפת לך מה היא עושה ועם מי? ולמה אתה חושב שנכשלת?

אתה באמת ציפית שהיא תישאר בעניין שלך לנצח בלי שום השקעה באינטראקציה מצדך?

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זה גם קרה לי,היא רצתה לצאת איתי והייתה עושה הכל בשביל זה...בסוף ירדה ממני וגרמתי לה לשנוא אותי ועד היום אנלא מדבר איתה...אבל בו נודה באמת,אתה ס-ת-ם רוצה לנפח לעצמך את האגו +אתה מנתח יותר מדי את הסיטאוציה הזאת.היא הייתה דלוקה עלייך,זה היה בשיא שלכם לפניי כמה חודשים הכל ירד,היא הלכה על חבר שלך,ז-ה-ו.זה כל הניתוח שאתה צריך.אבל הבעיה הבאמת אמיתית זה שאתה מנסה לנפח את האגו שלך כדי להרגיש טוב עם עצמך(וחלק מהעצות פה גרועות כי אתם סתם מאכילים אותו בעוד אגו) אבל תזכור שאגו זאת רק הרגשה זמנית,היא עוברת מהר ומהר מאוד.אתה כל הזמן רעב לזה וזה מה שבאמת תוקע אותך.
    תזכור,ריקון אגו=ביטחון עצמי אמיתי
    אני רק אמרתי את מה שנכון ולא נכון,אני סומך עלייך שתחשוב ותגיע למסקנות משלך ותנסה למצוא את האיך בעצמך.אם אתה מתקשה אתה תמיד מוזמן לפנות אליי או לקאוצ׳ינג.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    קורה יותר מדי.

איך לפעול? לא להתייחס כאילו לא לזרום עם זה אבל מצד שני לא להיות ממש מניאק.
    אבל אני אישית הייתי עושה דבר אחר במידה ו...

אפשר לנצל מצב כזה לטובתך אם מדובר במישהי "שווה" מבחינת מעגלים וקשרים והייתי אפילו ממליץ "לזייף" את זה ולהכנס איתה לקשר (כל עוד היא נראית סבבה והיא בנאדם סבבה באמת שפה לא חייבים מישהי כוסית רצח יש דברים מעבר לשטויות האלה) רק בשביל האנשים החדשים שיכנסו לך לחיים ולך תדע איזה אנשים ואיזה בחורות תכיר בעתיד מזה, יכול להיות שאחרי חודש לא תדבר עם הזאתי שרצתה אותך בכלל אבל האנשים שלה ישארו (רק אם נפרדתם יפה וזה). ככה זה מצב של WIN WIN ולי אישית קרה דבר כזה. מבחינתי כל האנשים הם בסך הכל חיילים במשחק הגדול וזה מה שאני מאמין בו. אין פה מקום לרגשות ושומדבר אינו אישי. יש אנשים עם שימוש ויש אנשים שצריך להוריד אותם בבית שימוש.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    קראתי הכל, אני לא מצליח להבין אם רצית אותה או לא. אם רצית אותה למה למרוח את זה על חודשים? אם לא רצית אותה אז מה אכפת לך מה היא עושה ועם מי? ולמה אתה חושב שנכשלת?

אתה באמת ציפית שהיא תישאר בעניין שלך לנצח בלי שום השקעה באינטראקציה מצדך?
    טוב אז ככה אני בטוח עכשיו ב90% שירד לי ממני וזאת לא הצגה כי זהו נגמר העניין,
    כנראה נשבר לה מהמשחקים שלי, היא התחילה לדבר קבוע עם חבר שלי במקומי לדוגמא אם אני עכשיו הולך לקנות משהו בבצפר והוא נשאר בכיתה והיא הייתה תמיד באה איתי היא עכשיו שואלת "איפה XXX" ואז הולכת אליו.

אותו דבר עם תמונות בפייסבוק, סמסים וכו' וכו'.

באסה, אבל אני יתקדם בחיים במיוחד שהיא לא כזאת כוסית קצת חבל לי אבל כי זה גורם לי לחשוב "אם אני לא מצליח לשמור אחת שהיא מתחת לממוצע איך אני אסתדר עם מישהי מעל הממוצע אם אני באמת ארצה אותה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    זה גם קרה לי,היא רצתה לצאת איתי והייתה עושה הכל בשביל זה...בסוף ירדה ממני וגרמתי לה לשנוא אותי ועד היום אנלא מדבר איתה...אבל בו נודה באמת,אתה ס-ת-ם רוצה לנפח לעצמך את האגו +אתה מנתח יותר מדי את הסיטאוציה הזאת.היא הייתה דלוקה עלייך,זה היה בשיא שלכם לפניי כמה חודשים הכל ירד,היא הלכה על חבר שלך,ז-ה-ו.זה כל הניתוח שאתה צריך.אבל הבעיה הבאמת אמיתית זה שאתה מנסה לנפח את האגו שלך כדי להרגיש טוב עם עצמך(וחלק מהעצות פה גרועות כי אתם סתם מאכילים אותו בעוד אגו) אבל תזכור שאגו זאת רק הרגשה זמנית,היא עוברת מהר ומהר מאוד.אתה כל הזמן רעב לזה וזה מה שבאמת תוקע אותך.
    תזכור,ריקון אגו=ביטחון עצמי אמיתי
    אני רק אמרתי את מה שנכון ולא נכון,אני סומך עלייך שתחשוב ותגיע למסקנות משלך ותנסה למצוא את האיך בעצמך.אם אתה מתקשה אתה תמיד מוזמן לפנות אליי או לקאוצ׳ינג.
    זה לא יקרה לי כי אנחנו בסוג עכשיו של ידידים ניטרלי, זה אומר בלי מסרים רומנטיים ומיניים אבל גם בלי "שלום שלום".
    סוג של צחוקים וסתלבטים מזויפים.
    מה שכן נכון שזה באמת היה סוג של בוסט לאגו, זה גרם לי תמיד לחשוב "יש לי אחת על החכה אם אני אשתעמם או ירצה משהו רציני יש לי אותה אין לי מה לדאוג", והנה הופה היא הלכה ועכשיו אני מתחיל להריץ סרטים בראש כמו AFC.
    אני עדיין בטוח שאני מסוגל לסגור כל אחת בשכבה שלי, למה זה הרוב נואשות וכאלה שנראות פלוס מינוס ממוצע, אבל יעני לשמור מישהי על החכה זאת הרגשה אחרת אני מקווה שאתם יודעים מה אני מתכוון.

אבל בשורה התחתונה אתם צודקים,
    כאילו פאק אני לא באמת רוצה להכנס איתה לזוגיות ולא משהו שקרוב לזה, אבל אני גם לא רוצה שהיא תפסיק לאהוב אותי.
    זה לא יכול להיות כי זה פשוט לא רציני, ואני מבין שהגישה שלי דפוקה לגמרי שאני רוצה שיאהבו אותי ואני אבחר [אם בכלל] מתוך אלה שאוהבים את מי אני רוצה, ואלה שאני לא רוצה ימשיכו לאהוב אותי.

זה לא יקרה לצערי .
    ויכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שבפנים אני חסר ביטחון ורק האגו שאני מקבל מהסגירות והבנות שדלוקות עלי ממלא לי ת'ביטחון.
    אבל על הזין שלי בינתיים זה עובד טוב, ביום שאני יישב בחדר ויסתגר חודשים בלי לצאת ובלי לראות בנות אני באמת יגיד בלב שלם "אני חנון בלי ביטחון".
    כרגע זה לא קשור לביטחון, קשור להרגשה של האגו האישית שלי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect