תעשו טובה אם אין לכם כח לקרוא הכל [רוב הסיכויים], תקראו לפחות את החלקים המודגשים!
אז ככה.
תחילת שנה, כיתה י', פוגש אחת שלא הכרתי מתחברים די מהר.
בשבועיים הראשונים דביקים מאוד, חיברתי אותה אלי.
מתחילה שיחות כל שעה בפייס, סמסים, חיבוקים, דיבורים וכו' וכו'.
חודש אחרי זה אני מתחיל קצת לעקוץ, הערות מיניות, ירידות פה ושם.
פעם חמוד פעם מניאק, היא לא מבינה מה קורה.
בום מחצית שנה, טיול שנתי.
היא באה "אתה יודע שאתה פשוט משגע אותי"
אמרתי "אני יודע" והיא חייכה וצחקה .
בלילה של אותו היום סגרתי נשיקה, ומה שאני יותר מתלהב ממנו שהנשיקה לא ליוותה אחרי זה קשר או שום דבר רומנטי כזה או אחר,
כי שנה שעברה הייתה אחת פרנאידית שאכלה לי ושאלה "מתי נהיה זוג מתי נהיה זוג".
ממש שמחתי שלא באה הצהרה מיוחדת אחרי זה של "בוא נתחתן" , והייתה נשיקה חזרתי לאוהל שלי [מחולק בנים-בנות לצערי], וזהו יום אחרי זה מסתלבטים צוחקים פה ושם מתייחסים לנשיקה לא משהו מיוחד.
היום, אחרי יותר מ5-6 חודשים מתחילת השנה, פתאום אני שם לב שהיא גם יוצרת קשר עם אחרים חברים שלי.
יצאנו למסיבה לפני שבוע וסגרתי שם כמה מספרים ונשיקה עם אחת מהשכבה והיא גם הייתה שם וראתה הכל, אבל היא דווקא פרגנה ואמרה "יפה לך אתה נהנה".
ידעתי שיהיו לזה אולי השלכות אבל חשבתי לעצמי "וואלה היא ילדה מגניבה זורמת היא לא באמת תעשה סצנות על זה"
צדקתי, היא לא דיברה על שום דבר כזה או אחר כי בכ"ז אנחנו לא זוג או חברים או משהו שקשור לרומנטי.
אבל מתי שהחמאתי לה מתישהו אני לא זוכר באותו שבוע היא אמרה לי "נראלי אתה אומר את זה לכל אחת ראיתי אותך במסיבה אז"
צחקתי זרמתי איתה כמובן ששיניתי נושא היה בסדר.
אבל עכשיו אני חושב פתאום שהיא שינתה כיוון ממני, תייגה אותי בתור "ידיד אחלה שלא שם זין על נשים" ואת חבר שלי שהיה הידיד הגיי פתאום היא תייגה כ"סיכוי לקשר".
היא פתאום מדברת איתו בסמסים כמו שהיה איתי בתחילת השנה, מתקשרת אליו, שיחות בפייסבוק.
ועכשיו אני כמו נקבה אוכל סרטים שהיא פתאום אולי לא אוהבת אותי,
יש לי ת'יצר הזה בפנים שאני רוצה שהיא תאהב אותי אפילו אם אני לא מחפש איתה משהו .
וואלה זה מבאס לדעת שנכשלתי, שהוא בתור AFC אפילו מתחת מתחת לממוצע [מעגל חברתי מוגבל מאוד מבחינת בנת ומסתובב הרוב עם חנונים], מבאס לדעת שהוא הצליח יותר ממני.
אתם חושבים שהחצנתי יותר מידי את "דמות האלפא הזיין" - בתכלס אני לא זיין. אני סוגר הרבה נשיקות, אבל לא מזיין. אולי זה הגיל, אולי זה הלימודים ואולי סתם תירוצים שאני זורק כאן.
הבנות יודעות את זה, רוב הסגירות שלי זה במסיבות שיש שם ברור אנשים מהשכבה שרואים ויודעים מה שאני עושה עם בנות אחרות.
אולי נמאס לה, אולי נשבר לה הזין שהיא "עוד אחת בשבילי" והיא רוצה מישהו כמו חבר שלי שיעני יהיה איתה דביקי ורומנטי ורק יחמיא לה ולא יתחיל עם כל אחת ויסגור נשיקות כל שני וחמישי.
כוס עמק בכללי כל האגו שלי פתאום התפרץ בגלל הפיקאפ, במקום להיות אחלה גבר עם בנות נהייתי זונה שמחמיא לעצמו לפעמים יותר מידי, ולפעמים יורד על מישהי קצת יותר מידי.
ברור שאני לא מהאלה שחושבים שבעזרת "נגים" הם יצליחו להדליק ת'בחורה בזה שהם יגידו "את שמנה" חחחחחחח,
אבל יש לי את ההגזמות שלי.
עצות? אם מישהו קרא בכלל את הכל חחחחחחחחחח..
אני אדגיש את החלקים החשובים כדי שתשימו לב.

ציטוט ההודעה