|
|
פרסם את זה בפורום קאוצ׳ינג אתה תקבל תשובות יותר מגוונות ונכונות מאשר בפורום הזה...
גם סניה וגם יגאל הם בדיחה מהלכת מבחינתי.
מי שחי במרדף אחרי חומריות או יותר גרוע בחורות או מעודד סגנון חיים כזה לתלמידים (שרובם במצב קריטי מבחינת הידע שהם ירכשו) הוא הבנאדם האחרון שהייתי רוצה ללמוד ממנו מצידי שיהיה אלוהים. זאת פשוט גישה לא בריאה שמביאה בסוף לדכאון כרוני ואף התאבדות עקב זה שאתה לא עומד בציפיות של עצמך.
יצא לי לראות אנשים שעושים סארג'ים במשך שנים על גבי שנים עד לחצי שנה ואפילו נשיקה לא השיגו שזה פשוט פתטי, ולא רק זה אלא גם התסכול שלהם מעצים את התחושה.
זה נכון שאם הייתי בחורה לא הייתי זורם איתם גם אחרי 10 גרם הרואין אבל בגדול אם הם היו לומדים ממישהו אחר בדרך אחרת יכול להיות שזה לא היה קורה להם. כי היו מקרים יותר גרועים מהם והאנשים האלה הצליחו יפה מאוד כי הבנאדם הנכון לימד אותם ולא איזה ליצן שקורא לעצמו "מדריך פיקאפ" שבעצמו חי בגישה לא בריאה לחיים ומפיץ אותה לאחרים תמורת תשלום מגוחך (בכסף הזה היה אפשר לטוס לאיביזה ולהעמיס כל יום 10 בחורות).
אתה מכיר אותם אישית? אתה יודע איך הם חיים? במרדף אחרי מה? איך עובר היום יום שלהם? במה הם מאמינים?
הנסיונות לרמוס אנשים אחרים שהשמות שלהם הרבה יותר מוכרים מכל אחד אחר שנמצא בפורום הזה, עובר כל גבול לדעתי. זו קנאה, אלו נסיונות להתעלות על ידי הורדת אחרים, זה נסיונות "לצאת חכם", כשבפועל מי שכותב את הדברים האלה, הם אנשים שלא עשו כמעט שום דבר משמעותי בחיים שלהם (בשונה מהאנשים שהם מנסים להוריד).
אין לי מה לקנא בהם. אני בגיל שלהם אהיה הרבה יותר מהם. למעשה כבר עכשיו אני הרבה יותר מהם במובן מסויים. חח
בחורות? לא חסר לי. וממה שראיתי גם הרבה יותר יפות ממה שהם מביאים (שיר הזאת פשוט כונפה ישראלית ממוצעת וראיתי תבחורה שיגאל יוצא איתה זה לא משהו שאני מקנא בו אחשלו) כסף? בחיית סניה הוא האחרון שאני מקנא בו מבחינת כסף. כמו שהמשפחה שלי אומרת מי שבגיל כזה עדיין מחפש את עצמו כראה הוא לוזר גמור. הבנאדם מדבר על לטוס להוליווד כבר 7 שנים ועדיין תקוע בישראל בזמן שיש אנשים שעומדים להגשים תחלום שלו כבר עכשיו (אתה מדבר עם אחד מהם). כבוד? אל תצחיק אותי. כוח? יש להם כריזמה של החנון של השכבה, סניה בלבלן ביצים ויגאל בכלל אחד שברח מהיפה והחנון.
ככה שתוציא "קנאה" מהמשוואה שלך הם לא פבלו אסקובר והם לא יצחק תשובה והם לא איזה אוליגרך רוסי שקנה אי פרטי. בהם יש עוד במה לקנא, בלוזרים האלה לא.
אני יודע מה הם מלמדים את התלמידים שלהם. וזה מספיק כדי לדעת מי הם ומה הם מנסים להפיץ. כמו שאמרתי - זאת גישה לא בריאה, בין אם הם בעצמם חיים אותה או לא (למרות שמי שמפיץ גישה כזו בעצמו חי אותה). גישה שאני בז לה מהיסוד.
אל תעשה את זה - הייתי במצב דומה לשלך לא עישנתי לבד אבל הרגשתי צורך לעשות דברים שנראו לי
טובים או נכונים לי באותה שעה - עד היום אני משלם על זה
אני תקוע עם סגריות שתייה וג'אנגה כבר שנים - את הבית שהיה צריך להיות לי שתיתיי ועשנתי
אל תעשה את זה לעצמך - אל תעשן את הבית שלך ואת החיים שלך
(פררר פרפרפר פרפרפר רפ פפפפשששש ) הבנת אחי אל תעשה את זה
בגלל זה אתה מסתתר מאחורי כינוי ולא נותן לאף אחד את הפייסבוק שלך? אף אחד לא מכיר אותך, אבל אתה ממשיך לצעוק "אני יותר מהם".אין לי מה לקנא בהם. אני בגיל שלהם אהיה הרבה יותר מהם. למעשה כבר עכשיו אני הרבה יותר מהם במובן מסויים. חח
כשאני פניתי אליך בהודעה אישית, אפילו לא טרחת לענות. את כל הפוסטים הישנים שלך עם הפרטים המזהים שבהם אתה בעצמך אמרת איך לא הולך לך עם בחורות - מחקת כאן בפורום (כולם מוזמנים לדפדף באשכולות הישנים שלך כדי לראות את זה). אז למי אתה מבלבל את השכל?
בלבלת ידידי. שיר הייתה חברה של סניה. אני לא חושב שלסניה יש הרבה כסף, אבל שיר נראתה בסדר גמור.(שיר הזאת פשוט כונפה ישראלית ממוצעת וראיתי תבחורה שיגאל יוצא איתה זה לא משהו שאני מקנא בו אחשלו) כסף?
מההודעה שלך נוטף הרבה רעל. אני מציע שתשמור אותו לעצמך...
נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 24-03-2012 בשעה 18:12.
לפני כמה שנים השאלה הזאת הייתה הפתיח שהשתמשתי בו כשניגשתי לבחורות, במטרה באמת להבין ממקור ראשון מה זה "תהיה עצמך" כי כל בחורה אומרת את זה ברמה כבר מוגזמת ומעצבנת.
את האמת, גם אחרי שחלקן הועילו בטובן לשבת ולהסביר לי מה זה, לא הבנתי.
מה שכן, זה לא אומר שלא עליתי על משהו בזכות ה"סקר" שערכתי.
תראה את זה ותחשוב מה זה אומר למעשה:
האם באמת יש צורך בכלי משיכה? במשחקי כוחות? ברוטינות? בפלרטוטים? באלגוריתמים?
ומעבר לזה.. יש צורך במילים בכלל?
מה יקרה אם יום אחד תשים את האינטלקט שלך ממש לרגע בצד ותתקשר עם האנשים שסביבך.. מה יקרה?
שמע , אני לא מאמין שאתה בן 29 , אתה מזכיר ילד קטן , בגיל 15-16 לערך.
להיות עצמך , היא להתבטא כמו שאתה מרגיש , ולעשות דברים שנראים לך נכונים ונוצרים מהראייה שלך לגבי החיים , להיות לא עצמך , זה לעשות דברים שקשורים להשקפות עולם של אחרים .
אני חושב שהשילוב ביניהם הוא הנכון.
קודם כל יש אותך כבן אדם בסיסי , שברור שאתה לא מרוצה ממנו.
מה שאתה צריך לעשות זה לדמיין איזה בן אדם אתה רוצה להיות , מה התכונות שהיית רוצה שיהיו בך , ולאט לאט בצורה יציבה(לא מהר אחרת זה לא ילך) , להתחיל לשנות בעצמך דברים בסיסים ,אני לא יכול להסביר פה איך עושים את התהליך הזה , אתה צריך מישהו שיעזור לך , במידה ואתה לא מבין איך עושים את זה לבד,לא לכולם יש את היכולת לשנות דברים בעצמם.
אגב אני נוטה לחשוב שאתה טרול פה , כתבת "בתכלס אני רוצה להיות סטלן זה שמעשן ושותה ועושה שטויות" , המשפט הזה קצת דוחה אותי אני מקווה שזה לא מה שאתה באמת רוצה להיות.