|
|
ואתה בן 18 אז אתה מבין גדול!
זהו בגלל קמצוץ של אפילו לא אחוז!
מה עם הערבים שמקבלים אוכל ותרופות מהכסף של ההורים שלי ושל כל עם ישראל ואז באים להתאבד פה?
אהה? נמאס ממך. כל פעם אני מראה לך שאני צודק למרות שאני בן 12 .. אז יש ילד במדינה שיודע באמת מה קורה בעולם,
אני אספר לך קטע..
יש לי ערבי באימון ג'ודו.. בחור זהב!
בכלל לא ידעתי שהוא ערבי,פעם שרתי לידו "מוחמד הומו בן זונה ומוות למחבלים" עד שלא אמרו לי שקוראים לו קארם גם לא העליתי על דעתי שהוא ערבי!
אין לי מילה אחת נגדו! אבל אני יודע ואני בטוח ב100% שיום יבוא והצאצא שלו יהרוג יהודים! יום יבוא והם יהרגו אותנו,יודע מה לא צריך ללכת רחוק..
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...ern_Israel.jpg
הם כבר הורגים אותנו ואין כמעט שום דבר שימנע מהם את זה.. אז חאלס לשחק אותה "אני בן 18 אני מבין יותר טוב ,אני חכם ודגול אני קרבי"
נערך לאחרונה על ידי Mr. Bean; 29-03-2012 בשעה 21:51.
אם לא היית בן 12 הייתי אומר שאתה שרוט על כל הראש,
באמת.
אבל אתה עדיין ילד, אתה עדיין יכול להשתנות.
אז תפסיק להיות גזען כמו הנאצים,
בסדר?
בול כמו הנאצים "מה?! יהודי?! יהודי טוב זה יהודי בקבר!"
והנה אתה בא אחרי 70 וכמה שנה אחרי השואה שלל העם שלך,
ואתה אומר "מה?! ערבי?! ערבי טוב זה ערבי בקבר!"
איפה השכל איפה,
אבל אתה בן 12 אז אני מבין.
One Shot - One Kill
בס"ד
להבדיל אלף אלפי הבדלות!
שלא תעיז להשוות בין יהודי לנאצי!
הנאצים באו סתם כך כי הפריע להם שאנחנו בלי שיער בלונדיני ועיניים כחולות..
לי,יש סיבה,וגם שאתה תשב בתחנת אוטובוס,תסמס לחברה,תשחק במחשב,תראה טלויזיה,תיסע באופניים ופתאום תשמע אזעקה תהיה לך סיבה!
הם באים לרעתנו!
אם הם לא היו שולחים עלינו טילים ומנסים להרוג אותנו,שיחיו כאן חיים ארוכים וטובים.!
אני מאחל לך ולכל השמאלנים לשבת בסטלה בצפון תל אביב ואז ישלחו סקאד 10 מטר ממכם,אני רוצה לראות מי ימשיך ויגיד "הם רק רוצים שלום!"
ואתה עדיין ממשיך "בן 12"
שהייתי בן שלוש טיילתי אם סבתא שלי בצומת אלונית בכרכור ליד הבית שלי.. שתיתי שוקו אם סבתא ,עשינו יום כיף.. לא ידעתי שהיום הזה הפך לסיוט של עם ישראל!
לא ידעתי שהולך להתפוצץ אוטובוס כמה מאות מטרים ממני! לא ידעתי שמכונית תופת תפוצץ חיילים!
תתבייש לך!
חבר, דבר ראשון,
אתה יהודי ואני יהודי - אני תמיד בצד שלך.
יש לנו פשוט חילוקי דעות, שום דבר ממה שאמרתי היה אמור לפגוע או לנסות לפגוע בך,
אם פגעתי בך אני מצטער.
אני באמת חושב שהיותך בן 12 משפיע על היכולת שלך לבסס דעה בנושא,
אין לזה שום קשר לבגרות או למה שעברת בחיים.
ולנושא:
אני עוד 5 חודשים מתגייס לחטיבת הנח"ל,
אני אקח נשק ואשמור עליך ועל כל אזרח בישראל.
ואני מתכוון לזה - כל אזרח.
שמאלני\ימני, זה לא מעניין אותי.
ואתה צריך להבין את זה - בסופו של דבר המטרה של כולנו היא מדינה יהודית שלמה מאוחדת,
הדרך שלך פשוט לא הגיונית ולפי דעתי שלי כן.
אני לא שמאלני, אני ימני,
ואני חושב שעצם העובדה שאתה רוצה להרוג ערבים רק בגלל שהם ערבים - זה גזענות,
וזה בדיוק מה שהנאצים עשו.
One Shot - One Kill
אני בעמדה של אסור להרוג כל אדם עד שהוא עשה לך משהו, כל אדם !
אחרי שתלמד היסטוריה תבין שהרג כל ערבי סתם זו סיבה בדיוק כמו הנאצים שרצו להרוג אותנו.
היטלר האמין שבגלל היהודים חיילים שלהם מתו וגרמניה הפסידה במלחמה (מלחמת העולם הראשונה), אני לא רוצה להרחיב אז תקרא על זה בויקיפדיה או משהו.
לבוא בדעה שלהרוג ערבי סתם כי הוא ערבי זה לא נכון ואל תחשוב שאני שמאלני מצידי תרצח כל ערבי שמנסה להרוג אותנו או כל ערבי שמקלל במשחקים של בית"ר או לא עומד בתקווה, הם אנשים חארות.
יש ערבים בדיוק כמוני וכמוך שהם חיים את החיים שלהם, הולכים לשתות שוקו עם סבתא, מטיילים בטיילת ולא אכפת להם מכל הרצח של היהודים, לא אכפת להם מיהודים בכלל.
העלוב הכי גדול זה אתה...
חתיכת פחדן מושתן.
אתה מדבר על האחוזים שכמעט ולא קיימים, אתה אולי רואה אותם באתרים של שמאלנים אבל זה רחוק מן המציאות.
ואם ייתכן ויש ערבים ישראלים, או אפילו מהרשות הפלסטינאית, שמסוגלים לרטוריקה אמיתית אחת מהסוג החיובי, ומעונינים לחיות בשלום אמיתי ולשפר את חיי כולם.
אני אומר לכם, צדיקים אתם בסדום.
תרימו את קולכם כי הוא אינו נשמע.
אל תצפו לשינוי גדול או תמורות כל עוד הינכם מיעוט דומם, והרוב הינו ההפך הגמור.
עם מי שמעוניין בשינוי לטובה וזה כל עיסוקו אני מוכן לחיות ביחד ולעשות שלום.
המאבק למעשה הוא על הדור הבא.
אם אפילו אתם עצמכם אינכם יכולים להתבטא שלא בשינאה ובהאשמת היהודים, ומתוך גישה חיובית צודקת ולא שלילית, כי הנכם חוששים מהתגובות במגזר הערבי,
איזה סיכוי יש לנו?