אז אמרתי, תעשו משהו עם החיים שלכם ותהפכו גם אתם לכאלה במקום לקרוא את ההודעה שלו ולהזיל ריר.
אז אמרתי, תעשו משהו עם החיים שלכם ותהפכו גם אתם לכאלה במקום לקרוא את ההודעה שלו ולהזיל ריר.
נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 06-04-2012 בשעה 14:36.
You feel intimidated asshole?
|
|
וואלה אחי אני בדיוק ההפך ממך ואני רוצה להישאר ככה.
שום דבר לא בא לי בקלות בכל מקצוע, גם בלימודים, גם באימונים (אני מתאגרף) ובכלל בכל דבר שאני עושה,
אבל זה בדיוק הברכה שלי, אני יודע מה זה לעבוד קשה ואתה לא.
אני מתאמן קשה מאוד באיגרוף כדי להיות הכי טוב, לומד הרבה כדי להיות תלמיד טוב ועובד בשביל כסף, ואני משיג את זה,
כשאתה תצטרך לעבוד קשה אתה לא תדע מה לעשות ובשבילי או בשביל כל מי שכמוני זה כבר טבע שני.
בוא בוא אני יפתח לך את העיניים.
אין לך כלום מרוב שיש לך כל כך הרבה. הבנת מה אמרתי עכשיו? אני מאמין שלא.
מרוב שיש לך הכל, אין לך שום ערך לשום דבר, במילים אחרות..כאילו אין לך כלום.
אנשים כמוך הם אנשים שמנסים להנות מהחיים עם מה שהם יכולים לקנות בכסף.
אני רוצה להסביר לך משהו, האושר הכי גדול שיש בעולם הוא חברים. לא יעזור כמה כסף יש לך וכמה אתה מזיין בחודש או בשבוע, לא יעזור כלום..אם אין לך חברים שאתה באמת באמת יכול לסמוך עלייהם, כאילו אין לך כלום בעצם.
אתה יודע שחברים שלי מוכנים להכנס למינוס בבנק בשבילי? הם מוכנים למות בשבילי? אתה יודע שחברים שלי מוכנים להוציא את הזין שלהם מפה של בחורה כי אני חייב לזוז לאנשהו ואני הנהג? אגב..כל מה שכתבתי, כנ"ל גם לגבי. וגם חלק מהדברים כבר נעשו והם דברים אמיתיים.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 06-04-2012 בשעה 18:25.
לאינשים כמוך יש קטןאז אל תתלהב יותר מדי.
אני פותח האשכול
אתה צודק אחי
כן תשמע אני לא התכוונתי שרע לי ממש ואני גם לא מדבר עכשיו על מקרים קיצוניים שהפוכים ממני, פשוט כשיש הכל לא מעריכים כלום ואתה מרגיש שאין לך מטרה.. זה כאילו אני רוצה משהו.. סבבה .. משיג אותו בשנייה... אין שום סיפוק..
אני בן 16 וכמה חודשים.. כיתה י'.. ויש לי ממוצע 97 בהיסטוריהחחחח סתם אחי 89 בינתיים כי לא הי הלי כוח ללמוד..
בחור רציני.. תשמע אני יודע שזה רע אבל נראה לי שאם תבוא מישהי שתהיה לי קשה אני פשוט אוותר עליה :|
כל מילה בסלע
לי לא חסר כלום תודה לאל, ואני רק רוצה להגיד שאתה באמת אנוכי...
אוייש קל לי בלימודים - תגיד תודה, יש אנשים שמתחננים שייקבלו עובר ואתה מקבל 98 - מסכן....
אוייש כל הבנות מתנפלות עליך - ממה שכתבת באשכול הסקתי שאתה בן אדם חרה - מזיין וזורק אחרי יומיים ? נשמע לך סביר ?
יש לך כסף - באמת שאתה צריך ללכת לחיות כמה שנים טובות במדינת עולם שלישית ואז לחזור לפה.
ולהעריך את החיים שלך, יש כאן אנשים שחיים חיים קשים ופשוט לבוא לנפנף בחיים המעולים שלך זה ממש מעשה מגעיל לטעמי.