קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 16:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 61

הDC שלי.. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    למה פתחת את יום 5??
    אתה אמור לפתוח את יום 3 ביום 3!!
    זה לא טוב שאתה פותח ככה כי לך תדע אולי יהיו דברים שיהרסו לך כי הם יראו מטומטמים
    שמע, אני קראתי את הDC של Cats.. ואמרתי לעצמי שלא משנה כמה מטומטם זה יהיה וכמה קשה זה יהיה אני אעשה את זה..
    וכן גם אני קראתי אחר כך וראיתי שצריך לפתוח רק באותו יום וטיפה יצאתי דפוק, אבל לא נורא..

ואל תדאג, אני לא הולך לגרום למשהו מטומטם להפריע לי.

עד לפני יומיים חשבתי שללכת ולשאול מישהי מה השעה זה מטומטם..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    שמע, אני קראתי את הDC של Cats.. ואמרתי לעצמי שלא משנה כמה מטומטם זה יהיה וכמה קשה זה יהיה אני אעשה את זה..
    וכן גם אני קראתי אחר כך וראיתי שצריך לפתוח רק באותו יום וטיפה יצאתי דפוק, אבל לא נורא..

ואל תדאג, אני לא הולך לגרום למשהו מטומטם להפריע לי.

עד לפני יומיים חשבתי שללכת ולשאול מישהי מה השעה זה מטומטם..
    מה מטומטם בזה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה מטומטם בזה?
    עכשיו גם אני שואל את זה, אבל עד לפני יומיים זה היה נראה לי מטומטם, זה מה שאמרתי..
    אותו דבר לגבי כל דבר שיהיה בימים האחרים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יום שלישי

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד. אך הפעם להבליט אותו.

איך הלך

ספוילר:
    טוב היום הייתה בעיה, יום שבת היום ואין קניונים (לפחות לא שאני מכיר..) אז הייתי צריך להסתובב, זה לקח יותר זמן בגלל זה אבל סבבה לא נורא, בקיצור פשוט באתי לבנות עם האייפון בזמן שאני משחק במשהו או מדבר בפלאפון ושאלתי מה השעה, לא היו יותר מידי בעיות, כמו תמיד יש ת'בנות שמסתכלות על הפלאפון אבל אף אחת לא שאלה למה אתה לא בודק בפלאפון שלך.. הלכתי גם לקבוצות של בנות דבר שפחדתי ללכת לפני זה (למרות שהלכתי..)אף פעם לא שאלו חוץ מפעם אחת ששאלו אותי, ונזכרתי באיזה אשכול שטיילר פתח עת זה ושמישהי שאלה אותו הוא אמר שבפלאפון שלו אין שעון או משהו, אמרתי את זה והיא חייכה והוציאה תפלאפון מהתיק.. היה סבבה, הלחץ ממש ירד אחרי איזה שלוש פעמים.

נגמר החופש ואני ממש מצטער שלא התחלתי את זה בחופש, יש לי מליון ואחת בגרויות אבל זה לא הולך לעצור אותי מלהמשיך כי זה יותר חשוב ממחשב, גם ראיתי אתמול בלילה אמריקן פאי היה אחלה תלכו לראות.
    נערך לאחרונה על ידי Justsomeguy; 14-04-2012 בשעה 17:32.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יום רביעי

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול אותם איך להגיעה למקום מסוים.

איך הלך

ספוילר:
    טוב אז היום לא הייתי כל היום בעזריאלי כי בכל זאת צריך ללכת ולבקש כיוונים, אז ביקשתי לעזריאלי ולדיזינגוף סנטר, לכל מיני מקומות, היו כמה בנות שהתעלמו אבל הרוב ענו, לא היה יותר מידי מעניין היום אבל מה עשיתי וואחד שיעור ספורט היום עשיתי הליכות ארוכות מאוד לפעמים.. בעיקרון עם בקשות לאיך להגיע למקום אין לי בעיה ואף פעם לא הייתה לי אז לא היה כל כך פחד גישה, מה שכן לקראת הסוף הייתי כבר בהיי כזה רציתי לצחוק קצת אז הייתי ממש ליד עזריאלי והגיעו קבוצה של בנות אז באתי אליהם ואמרתי "תגידו בנות אני הולך פה במעגלים כבר רבע שעה, אני לא מוצא את מגדלי עזריאלי יש לכן מושג איפה זה?" בקיצור בסוף יצא שאני הולך איתן עד למגדלים ושם מה אומרות לי הגענו! חחחח, נקרעתי אחר כך.

מחר הולך להיות היום אולי הכי קשה, אבל אני לא נשבר! בהצלחה לי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יום חמישי

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולתת להן מחמאה על פריט לבוש

איך הלך

ספוילר:
    פאק פאק פאק פאק פאק! עד שחשבתי שאני מתקדם אפילו קצת בום הכל נעלם, ללכת לשלושים בנות ולהחמיא להם!? עד לפני חמישה ימים היה לי לחץ ששאלתי אותן מה השעה אז להחמיא להן..
    אוקי אז אני הלכתי ברחוב וראיתי קבוצה של בנות, התחלתי לחשוב מה אני אגיד כי פתאום לבוא לכמה ברחוב ולהחמיא להן סתם, מי עושה את זה?! בקיצור אני בא כולי כזה בלי ביטחון עצמי בכלל "אהה היי רציתי להגיד לך שהמכנסיים שלך יפים" משהו בסגנון, כולן דפקו בי מבט שבחיים לא ראיתי, אבל היא אמר תודה, אמרתי אחלה ביי והמשכתי, נראה לי שזה היה הרגע הכי מוזר באותו יום של הבנות האלה, נראה לי שהן חשבו שאני הולך להתחיל עם אותה אחת, אחר כך הגעתי לקניון ששם יש בנות בשפע כל כך הרבה, בהתחלה כמו ביום הראשון אני הלכתי וכל פעם שהייתי ליד קבוצה או ילדה אני אומר עכשיו עכשיו להגיד ואני שותק וממשיך, שוב ישבתי ואמרתי אתה לא מוותר לעצמך ביום החמישי, אז מה עם זה קשה גם בהתחלה לשאול שעה היה קשה.. אחר כך התחיל ללכת יותר טוב, אמרתי בערך אותם דברים כל הזמן, חלק אמרו תודה והמשיכו, חלק לא הגיבו בכלל וחלק המשיכו את השיחה עוד לפני שאני המשכתי, היה נחמד וזה בטוח שיפר לי את הביטחון העצמי, לפי דעתי זה נקודת ציון בDC לפחות בינתיים, כל בן אדם שקראתי נלחץ מהיום הזה ובסוף הולך בסדר, זה אולי היום הראשון שאתה באמת קולט שוואלה, לא יקרה כלום אם תגיד לה משהו והיא לא תגיב.. מעולה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תגידו מישהו רוצה שאני אמשיך עם זה? עשיתי את היום אבל פשוט לא נראה לי שאף אחד מתעניין אז רציתי לדעת אם להמשיך בשביל מישהו או להמשיך בלי האשכול פשוט?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

תמשיך תמשיך זה טוב....

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אתה רושם פה גם בשביל עצמך
    קרא לזה יומן מסע אם בא לך וגם תיראה את ההתקדמות אחרי שתסיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

אחי רק שתדע אם יש לך הזדמנות לסגור משהו אל תגיד שלא צריך כי לא רשום בDC
    להפך זה אפילו יותר טוב..
    אמרת שהבנות דיברו איתך בלי שאתה ניסית, היית צריך לזרום ולנסות לפחות ולהוציא משו מיזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אחי רק שתדע אם יש לך הזדמנות לסגור משהו אל תגיד שלא צריך כי לא רשום בDC
    להפך זה אפילו יותר טוב..
    אמרת שהבנות דיברו איתך בלי שאתה ניסית, היית צריך לזרום ולנסות לפחות ולהוציא משו מיזה
    ננסה פעם הבאה

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אתה רושם פה גם בשביל עצמך
    קרא לזה יומן מסע אם בא לך וגם תיראה את ההתקדמות אחרי שתסיים
    צודק, אני אמשיך.

יום שישי

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול מה השעה בזמן שאתה מדמיין בראש שהן הולכות לעשות משהו רע כמו לירוק עלי או לקלל אותך

איך הלך

ספוילר:
    ביום השישי היה כבר דיי קל, לא יודע כל כך אין לדמיין דבר כזה אז ניסיתי אבל לא עבד כל כך, זה כמו לחזור ליום ראשון רק שבזמן שאתה שואל אותן מה השעה אתה מנסה להריץ בראש דברים רעים שיקרו.. לא הלך.. בקיצור יום לא מעניין במיוחד, גם היה חם כל כך זה היה מעצבן להגיע עד לשם.. אבל עשיתי את זה ודווקא דיי מהר, כבר לא הייתה לי בעיה לדבר עם קבוצות שזה טוב.

יום שביעי

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול זמן/מקום בזמן שאתה מדמיין כי הם הולכים לקרוע את הבגדים שלך ולהתחיל לזיין אותך על המקום

איך הלך

ספוילר:
    גם לא מעניין במיוחד, אף אחת לא שמה לב שחשבתי על דברים כאלה חחח נשמע מטומטם, אותו דבר כמו היום השישי ת'אמת.. אבל הכל ממש מתחיל להיות כזה בקליל, אם פעם הייתי צריך יותר מוטיבציה היום אני פשוט ניגש למי שאני רואה בלי בעיה גם גדולות יותר ופשוט אומר היי תגידי מה השעה? לא עונות שלא יענו עונות יופי אולי תתחיל שיחה אפילו, ת'אמת שגם התחלתי כמה שיחות לא משהו מעניין יותר מידי כי ת'אמת אני עדיין לא יודע איך לפתח שיחה אז זה בעיקר היה שאלות וכזה, כאילו מאיפה אתן וכו', ננסה לשפר את זה בהמשך.. מתחיל לעצבן הקטע של לשאול מה השעה, נמאס לי לשמוע מה השעה.. נקווה שזה יגמר בסוף.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

נראה שאתה מתקדם יפה צעד אחר צעד, יהיה מעניין לראות את השפעה של התכנית עלייך בסיומה ואיך תרגיש ביחס לצורת ההתנהגות שלך לפני.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

מצוין אחי, תמשיך ככה! תמיד עושה טוב על הלב לראות התקדמות של עוד אנשים!

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    מצוין אחי, תמשיך ככה! תמיד עושה טוב על הלב לראות התקדמות של עוד אנשים!

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    נראה שאתה מתקדם יפה צעד אחר צעד, יהיה מעניין לראות את השפעה של התכנית עלייך בסיומה ואיך תרגיש ביחס לצורת ההתנהגות שלך לפני.
    אני כבר רואה את ההשפעה, קל לי יותר לדבר עם בנות ובכלל עם אנשים.

טוב לא הייתי פה מלא זמן אבל זה לא אומר שפרשתי מהתוכנית, עשיתי את כל הימים עד עכשיו ובאתי לעדכן -

יום שמיני

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול זמן/מקום בזמן שאתה מתרגש ומפחד.

איך הלך

ספוילר:
    טוב אז זה היה ביום השואה לפני יומיים, לא היה קשה מידי לשאול מה השעה כי שאלתי בבוקר בעיקר בבית הספר כי לא חסר שם בנות וכבר אין לי בעיה לשאול אותן, אחר כך בדרך שחזרתי הביתה הלכתי לקניון במקום ישר לחזור וסיימתי ת'משימה. לא יודע למה הקטע של בזמן שאתה מתרגש ומפחד.. לא יודע איך לעשות את זה, מפחד זה היה רק בפעם הראשונה ששאלתי וזה באמת היה פחד אבל מתרגש וזה? כאילו לא יודע איך לעשות את זה לא באמת.. בקיצור עוד יום שבו אני סתם שואל מה השעה שלושים ילדות, רק שהפעם גם פתחתי כמה שיחות איתן בלי קשר כי בכל זאת אני מכיר אותן טיפה יותר כי הן מהשכבה שלי וזה.. אבל לא משהו מיוחד.

יום תשיעי

ספוילר:
    לא לגשת לאף אישה, לשמור על רמת מיניות נמוכה כל היום (כן כן לא לתת ביד כל היום) ולשבת במקום אם HBS לפחות חצי שעה בלי לחשוב שם מחשבות מיניות.

איך הלך

ספוילר:
    אני לא הייתי כל כך בטוח מה זה HBS כאילו ראיתי שיש פה כאלה שמדרגים יופי של בחורה לפי 1-10 זאת אומרת HB7 וזה אבל לא הבנתי מה זה אומר S אבל היה יום שישי והיה מפוצץ בקניון אז לא היה בעיה לשבת ליד כאלה, וגם לא היה צריך לגשת אליהן אז באמת שהיה דיי משעמם אבל סך הכל חצי שעה, מה שהיה טיפה יותר קשה זה לא לחשוב מחשבות מיניות כי באמת שהיו שם כמה ממש ממש כוסיות, ולגבי לא לאונן לא היה בעיה..

יום עשירי

ספוילר:
    לגשת ל30 נשים, לשאול אותם על השעה/מקום בלי לחשוב על שום דבר מיני במשך כל היום.(כן גם היום לא נותנים ביד)

איך הלך

ספוילר:
    זה היה היום, הסתובבתי בכל מיני מקומות כי רוב המקומות סגורים היום, שאלתי הרבה בנות ורובן לא היו כל כך יפות ככה שלא לחשוב מחשבות מיניות בחלק הזה לא היה קשה, אבל אחר כך שהגעתי הביתה ונכנסתי לפייסבוק וכל מיני דברים היה יותר קשה.. אבל סבבה, לא נורא, מסתדרים.. אני מקווה שיהיה משהו יותר מעניין בימים הקרובים כי נמאס לי לדעת מה השעה, אני חושב שאני אתחיל לשנות לגמרי את הDC אבל עדיין לשמור על אותו בסיס איכשהו, ננסה..

HBS = בחורה מסוימת, S זה משתנה כמו X במט'

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,161 | הודעות: 8,197,754 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect