פאק פאק פאק פאק פאק! עד שחשבתי שאני מתקדם אפילו קצת בום הכל נעלם, ללכת לשלושים בנות ולהחמיא להם!? עד לפני חמישה ימים היה לי לחץ ששאלתי אותן מה השעה אז להחמיא להן..
אוקי אז אני הלכתי ברחוב וראיתי קבוצה של בנות, התחלתי לחשוב מה אני אגיד כי פתאום לבוא לכמה ברחוב ולהחמיא להן סתם, מי עושה את זה?! בקיצור אני בא כולי כזה בלי ביטחון עצמי בכלל "אהה היי רציתי להגיד לך שהמכנסיים שלך יפים" משהו בסגנון, כולן דפקו בי מבט שבחיים לא ראיתי, אבל היא אמר תודה, אמרתי אחלה ביי והמשכתי, נראה לי שזה היה הרגע הכי מוזר באותו יום של הבנות האלה, נראה לי שהן חשבו שאני הולך להתחיל עם אותה אחת, אחר כך הגעתי לקניון ששם יש בנות בשפע כל כך הרבה, בהתחלה כמו ביום הראשון אני הלכתי וכל פעם שהייתי ליד קבוצה או ילדה אני אומר עכשיו עכשיו להגיד ואני שותק וממשיך, שוב ישבתי ואמרתי אתה לא מוותר לעצמך ביום החמישי, אז מה עם זה קשה גם בהתחלה לשאול שעה היה קשה.. אחר כך התחיל ללכת יותר טוב, אמרתי בערך אותם דברים כל הזמן, חלק אמרו תודה והמשיכו, חלק לא הגיבו בכלל וחלק המשיכו את השיחה עוד לפני שאני המשכתי, היה נחמד וזה בטוח שיפר לי את הביטחון העצמי, לפי דעתי זה נקודת ציון בDC לפחות בינתיים, כל בן אדם שקראתי נלחץ מהיום הזה ובסוף הולך בסדר, זה אולי היום הראשון שאתה באמת קולט שוואלה, לא יקרה כלום אם תגיד לה משהו והיא לא תגיב.. מעולה!