נכתב במקור על ידי
Durden
לא ניסיתי ללמד אותך כלום חלילה, אני רק מביע את דעתי על השינויים שאתה חושב שצריך לעשות. לגבי המשפט שהדגשתי אותו, אני לא חושב שהבנתי אותו כל כך אבל אם כן הבנתי אותו נכון אתה טוען שברצלונה צריכה לשחק רק במשחקים חשובים בטיקי-טאקה שלה ובכל משחקי הליגה הרגילים שלה היא צריכה לשחק בשיטה אחרת? אם כן אז לפי דעתי אתה טועה, לפי דעתי ברצלונה כמו כל קבוצה צריכה לדבוק בשיטת המשחק שלה ולא לשנות שיטות כי זה יגרום לבלבול גדול בקבוצה וילכו לאיבוד. ודווקא יש להם את השחקן שמסיים מהלכים וזה מסי והוא עושה את זה בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות חחח אל תגיד לי שאתה עדיין לא שבע רצון ממה שמסי עושה לכם בקבוצה..והבחור לא נראה עייף ובמידה והוא התעייף עושים חילוף מקומות וזה עוד דבר שמייחד את ברצלונה, אין אף פעם מקום ריק, כל הזמן חילופי מקומות מהירים שמייצבים את ההתקפה בלי להשאיר חורים.
חחח מה שכתבת על החלוץ והגיבויים שצריך להביא זה מה שאתה חושב שהמאמן הבא יעשה או מה שאתה חושב שצריך לעשות? כי המאמן הבא יעשה שינויים, אפשר להיות בטוחים בזה, כל עוד הם יביאו מאמן מבחוץ ולכן אני חושב שדווקא ברצלונה צריכה להביא מאמן מבפנים לאמן את הקבוצה בדיוק כמו שעשו עם גווארדיולה, מאמן שלא ישנה את שיטת המשחק אלא יתאים את תוכניותיו אליה.