קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התרומה שלי לפורום הזה..
    על ידי sagiliat בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-08-2006, 20:42
  2. הבאנר שלי לפורום CS ...
    על ידי Scooter בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-05-2006, 20:04
  3. [הצעה] לפורום שלי [: כנסו מנהלים
    על ידי Offer בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 19:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

ה10 אגורות שלי לפורום. - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    "אני לא חושב שהשתמשתי לרגע באומנות הפיתוי, פשוט הייתי מי שאני"

אתה טועה ידידי,
    פשוט להיות מי שאתה זה כל המהות של התחום הזה שנקרא "פיקאפ".

כל הספרים כל הסארג'ים כל הרוטינות כל החוקים כל הזיוני שכל הכל חרטא.
    ההצלחה האמיתית היא "פשוט להיות מי שאתה".
    אם כל מה שרשמת למעלה זה חרטה אז למה אנשים שגדולים ממך בתחום מכניסים את זה לתחום של אומנויות הפיתוי ?
    אתה לוקח תחום שלדעתי צר מאוד בהגדרתו והופך אותו למשהו באמת ענקי.

אומנות הפיתוי פשוטו כמשמעו - מלמד אותך את אומנויות הפיתוי, כיצד לפתות, אותו משקל של אומנויות לחימה לדוגמה - מלמד אותך אומנות לחימה, כיצד להלחם.
    זה לא כדי למצוא את עצמך וכל מיני שטויות כאלה, בשביל זה צריך לעבור חוויות בחיים לא להתעסק באומנות הפיתוי, אומנות הפיתוי זאת נגזרת של למצוא מי אתה לא להפך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    אם כל מה שרשמת למעלה זה חרטה אז למה אנשים שגדולים ממך בתחום מכניסים את זה לתחום של אומנויות הפיתוי ?
    אתה לוקח תחום שלדעתי צר מאוד בהגדרתו והופך אותו למשהו באמת ענקי.

אומנות הפיתוי פשוטו כמשמעו - מלמד אותך את אומנויות הפיתוי, כיצד לפתות, אותו משקל של אומנויות לחימה לדוגמה - מלמד אותך אומנות לחימה, כיצד להלחם.
    זה לא כדי למצוא את עצמך וכל מיני שטויות כאלה, בשביל זה צריך לעבור חוויות בחיים לא להתעסק באומנות הפיתוי, אומנות הפיתוי זאת נגזרת של למצוא מי אתה לא להפך.
    אם אתה חושב ככה אז so be it ..
    אני לא ינסה להסביר את עצמי כי זה חסר תועלת,
    כנראה שכמו שאתה אומר "לא עברת מספיק בחיים" כדי לראות דברים בצורה יותר רחבה מאשר מה שבעצם אתה רואה תכלס מול העיניים או מה שאומרים לך.
    ואומנות לחימה זה ממש ממממשששש לא כדי ללמד אותך "כיצד להילחם".

שוב, אני מבין ממה שאתה אומר שאין לך שום שמץ של ניסיון בלמידת אומנות לחימה או אפילו קשר לכל מה שקשור לתחום הזה.
    ואם יש לך ? עצוב לי שאתה רואה את זה ככה ולא באמת הבנת את המשמעות האמיתית של התחום הזה...

לדעתי אתה איש צר אופקים,
    ולא אני לא מנסה לפתוח איתך פה חזית או לפגוע בך.
    זאת פשוט דעתי.

יכול להיות מאוד שאתה בנאדם מאוד חכם, מאוד בוגר וטוב.
    אבל בינתיים לפי התגובות שלך אני מבין שלא עברת הרבה בחיים שלך,
    הכל אצלך זה איך שאתה רואה את זה ואתה לא מסתכל על דברים בצורה אחרת מאחרים.
    אתה לא חושב מחוץ לקופסה ...

יכול להיות שאני טועה !
    אבל בדרך כלל אני צודק =]
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    הגעתי לא מזמן למסקנה שכל הבלופים שמוכרים לנו כמו שלא אכפת לי מה אחרים חושבים זה שקר.
    אחד הצרכים שלנו כבני אדם זאת שייכות ככה שלא יכול ליהיות שלא אכפת לך מה חושבים עליך בכלל.
    אבל שוב אתה גולש לדברים שלא נאמרו !
    אפעם בתגובה שלי לא אמרתי "לא אכפת לי מה אחרים חושבים".

לדעתי כן צריך להיות אכפת לך מה אחרים חושבים.
    יש אנשים שאומרים "אל תשים זין" ואני אומר "תשים זין" כלומר שיהיה לך אכפת !!!
    הרחבתי כבר על זה בצורה מממממממממשששש מנומקת באחד האשכולות כאן ככה שאני לא ימשיך וירחיב פה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לקול הזה קוראים הידאלוג הפנימי/מחשבה ידוע גם שהוא מכיל אגו,והוא גם זה שמונע ממך לתקפד יותר בחופשיות,זה שהוא שופט מה נכון ומה לא נכון,מה צריך ומה לא צריך.והוא בטח שלא אתה,אתה זה לא המחשבה שלך,אפילו שאתה חושב(מחשבה) שאתה זה המחשבה שלך.זה המקור לאי אושר שלך.לא סתם בהרבה ספורטים הם יישמו את המשפט ״אל תחשוב,פשוט תעשה״ כשאתה חושב,אתה מנשים את הפחד,אתה הופך אותו לאמיתי,אתה מפספס הכל ואתה לא שמח יותר כי אתה מנסה להלחם בו.
    לזה שמתחתיי,לא יודע בדיוק למי כתבת את זה,אבל זה נכון,חלקית.
    שים לב שאתה(כרגע אתה זה המחשבה שלך) הוא זה שאכפת לו ולא אכפת לו,הוא שופט,הוא הדומיניטי בחיים שלך(המחשבה).אך שים לב,אם אתה תפסיק לחשוב על מה שאחרים חושבים עלייך,אכפת ולא אכפת כבר לא קיימים,אתה תמצא את עצמך בהרבה סיטואציות שאתה פשוט עושה את מה שאתה עושה מתוך עשייה בלבד ובלי ייעוץ מחברך היקר שמתחזה להיות אתה(המחשבה שלך).
    אפשר לקחת את הנושא הזה לשני הצדדים,
    לטוב ולרע.

כמובן, שעולה לך לראש הקול הזה שאומר לך "אל תעשה את זה אל תיגש" אסור לך להקשיב לו ופשוט לעשות !
    אבל תכלס אם תחשוב לעומק למה בעצם הקול אומר את זה ? כי הרצון האמיתי שלך הוא כן לגשת ! ולכן יש לך חששות וכל מיני תירוצים.
    אז מה שאני אומר זה תעשה את מה שאתה רוצה באמת ! כאשר אתה יודע מה אתה רוצה ? תעשה ! אל תחשוב.

ישנן גם סיטואציות בהן נגיד אני יושב בבר וממש לא נוח לי או שאני לשים את הרגליים על השולחן כמו מפגר וככה לשבת כי ככה יהיה לי נוח וככה אני יהיה מרוצה,
    אז כן הקול שאתה מדבר אל עצמך בלב אומר לך "אחח לא נוח לי, נראלי שאם אני ישים תרגליים על השולחן ויזיז את כל הכוסות של כולםםםם יהיה לי נוח"
    אז כן רוב האנשים לא יעשו את זה מכל מיני סיבות של אי נוחות, יוצאים מוזרים, בולטים, אי נעימות וכל מיני.
    אבל מישהו שבאמת עושה מה שהוא רוצה ומה שהוא רוצה לעשות בכל רגע פשוט יזיז את כל הכוסות ישים רגליים על השולחן מול כולם ויחייך חיוך מפגר אל כולם.

אז שאני אומר להקשיב לקול, אני לא מתכוון לקול שאומר "לא אל תעשה את זה זה יגרום לאי נוחות וזה יוריד לי את המוניטין ואני יראה מוזר" אלא לרצון האמיתי !
    שאני אומר רצון אמיתי אני מתכוון לא למחשבות ולקולות אלא למשהו יותר עמוק, לרצון הטהור הנקי הבסיסי שעולה לראשונה לראש לפני שהספקת לחשוב, לשמוע את הקול וכו'.

מי שפועל לפי הרצון האמיתי הזה הוא בנאדם שבאמת מממש את מי שהוא על אף כל הסיבות.

ועכשיו אל תתפוס אותי בקטנות ותגיד לי ש"אסור תמיד להקשיב לרצון כי לפעמים יש דברים שהם מעבר לרצון שלנו וכו' ..." זה ידוע.
    יש גם דבר שנקרא טאקט. לפעמים אפשר להיות קצת חסר טאקט אבל לכל אחד יש את הטאקט האנושי הבסיסי הזה שמחזיק אותתנו אנושיים ,בעלי כוונות טובות ובכללי אנשים טובים. תאמת לא לכל אחד אבל לרוב כן.

הנושא הזה תופס במיוחד בתחום הפיקאפ ואומנות הפיתוי, כלומר תהיה אמיתי, תהיה כנה, תהיה פתוח.
    תעשה מה שאתה רוצה לעשות לא משנה מה ! מה שאתה באמת רוצה לעשות לא משנה אם כרמן אלקטרה ובר רפאלי מולך. זה לא אמור לעניין אותך.
    תעשה פשוט את מה שבאלך לעשות.
    ואם באלך לדבר על תהליך הנביטה בצמחים עם בר רפאלי וכרמן אלקטרה בגלל שזה מה שאתה באמת רוצה אז תעשה את זה !!

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

אם אתה חושב ככה אז so be it ..
    אני לא ינסה להסביר את עצמי כי זה חסר תועלת,
    כנראה שכמו שאתה אומר "לא עברת מספיק בחיים" כדי לראות דברים בצורה יותר רחבה מאשר מה שבעצם אתה רואה תכלס מול העיניים או מה שאומרים לך.
    ואומנות לחימה זה ממש ממממשששש לא כדי ללמד אותך "כיצד להילחם".

שוב, אני מבין ממה שאתה אומר שאין לך שום שמץ של ניסיון בלמידת אומנות לחימה או אפילו קשר לכל מה שקשור לתחום הזה.
    ואם יש לך ? עצוב לי שאתה רואה את זה ככה ולא באמת הבנת את המשמעות האמיתית של התחום הזה...

לדעתי אתה איש צר אופקים,
    ולא אני לא מנסה לפתוח איתך פה חזית או לפגוע בך.
    זאת פשוט דעתי.

יכול להיות מאוד שאתה בנאדם מאוד חכם, מאוד בוגר וטוב.
    אבל בינתיים לפי התגובות שלך אני מבין שלא עברת הרבה בחיים שלך,
    הכל אצלך זה איך שאתה רואה את זה ואתה לא מסתכל על דברים בצורה אחרת מאחרים.
    אתה לא חושב מחוץ לקופסה ...

יכול להיות שאני טועה !
    אבל בדרך כלל אני צודק =]
    עברתי הרבה בחיים, לשפוט עפ"י אתר אינטרנט שטחי זה טימטום לדעתי.

אני התעסקתי באומנות לחימה בסביבות ה-6 שנים.
    אני מבין על מה אתה מדבר, ואתה צודק מאוד, אומנות לחימה תרמה לי מאוד בשינוי שלי מחוסר ביטחון לביטחון עצמי גבוהה, התמודדות עם סיטואציות, הליכה נכונה שמשדרת ביטחון והדבר הגאוני הזה של להיות סובלני כלפי אנשים למרות שאתה יודע שיש לך את היכולת לרסק אותם.
    אבל אני לא חוזר במה שאמרתי.
    כל הדברים שרשמתי למעלה זה נגזרת של אומנויות הלחימה, ולא להפך.
    אומנות לחימה מלמדת אותך כיצד להלחם, זה שכשמתמחים בזה זה הופך להיות הדבר הכי שולי זה משהו אחד, אבל המטרה המרכזית והעיקרית של אומנות הלחימה היא להלחם שזו נגזרת שלידה נמצאים כל הדברים שרשמתי למעלה.

חבל לי שאתה אומר לי שאני צר אופקים ולא עברתי הכל בחיים על סמך כתיבה בפורום ואחרי זה טוען שהוא בדר"כ צודק.

הדברים שזה מראה לי עליך הם : שאתה לא יודע לזהות אנשים - כי אני עברתי הרבה בחיים ואתה הראשון שאומר לי דבר כזה, ועצם זה שאתה מנסה לזהות דרך כתיבה שיטחית בפורום מראה לי שאתה לא חד הבחנה כל כך.
    שאתה חושב שאתה יודע הכל, מתנשא - שוב, לרשום דברים כמו איש צר אופקים שלא חושב מחוץ לקופסא (בוא נגיד שהדברים שעשיתי שנכנסים תחת ההגדרה לחשוב מחוץ לקופסא לא יעלו לך למוח בכלל, כי אלה דברים שמבחינת החברה קרויים בשמות משונים כמו מטורף מוזר מגעיל אדיר וכו' ואין אחד שיכול לקבל אותם, שוב מצטער שאני לא פותח את זה, לא מרגיש לי לנכון שמישהו שרשמתי עליו פה יכנס ויראה את זה) על סמך כתיבה בפורום, לא מעיד עליך שאתה בן אדם חכם, להפך.

מצטער אם אתה מבין את זה בנימת כעס, הדברים ממש לא נכתבו ככה.
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 11-05-2012 בשעה 13:54.

ידוע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    עברתי הרבה בחיים, לשפוט עפ"י אתר אינטרנט שטחי זה טימטום לדעתי.

אני התעסקתי באומנות לחימה בסביבות ה-6 שנים.
    אני מבין על מה אתה מדבר, ואתה צודק מאוד, אומנות לחימה תרמה לי מאוד בשינוי שלי מחוסר ביטחון לביטחון עצמי גבוהה, התמודדות עם סיטואציות, הליכה נכונה שמשדרת ביטחון והדבר הגאוני הזה של להיות סובלני כלפי אנשים למרות שאתה יודע שיש לך את היכולת לרסק אותם.
    אבל אני לא חוזר במה שאמרתי.
    כל הדברים שרשמתי למעלה זה נגזרת של אומנויות הלחימה, ולא להפך.
    אומנות לחימה מלמדת אותך כיצד להלחם, זה שכשמתמחים בזה זה הופך להיות הדבר הכי שולי זה משהו אחד, אבל המטרה המרכזית והעיקרית של אומנות הלחימה היא להלחם שזו נגזרת שלידה נמצאים כל הדברים שרשמתי למעלה.

חבל לי שאתה אומר לי שאני צר אופקים ולא עברתי הכל בחיים על סמך כתיבה בפורום ואחרי זה טוען שהוא בדר"כ צודק.

הדברים שזה מראה לי עליך הם : שאתה לא יודע לזהות אנשים - כי אני עברתי הרבה בחיים ואתה הראשון שאומר לי דבר כזה, ועצם זה שאתה מנסה לזהות דרך כתיבה שיטחית בפורום מראה לי שאתה לא חד הבחנה כל כך.
    שאתה חושב שאתה יודע הכל, מתנשא - שוב, לרשום דברים כמו איש צר אופקים שלא חושב מחוץ לקופסא (בוא נגיד שהדברים שעשיתי שנכנסים תחת ההגדרה לחשוב מחוץ לקופסא לא יעלו לך למוח בכלל, כי אלה דברים שמבחינת החברה קרויים בשמות משונים כמו מטורף מוזר מגעיל אדיר וכו' ואין אחד שיכול לקבל אותם, שוב מצטער שאני לא פותח את זה, לא מרגיש לי לנכון שמישהו שרשמתי עליו פה יכנס ויראה את זה) על סמך כתיבה בפורום, לא מעיד עליך שאתה בן אדם חכם, להפך.

מצטער אם אתה מבין את זה בנימת כעס, הדברים ממש לא נכתבו ככה.
    אחד הדברים שהתברכתי בהם זה יכולת לזהות סוגים של אנשים ואופי תוך דקות ספורות רק מתנועות, דיבור וכו' וכו' וכו' ...
    הבעיה שהתברכתי בזה במציאות ..
    אני ממש לא מתנשא ובגלל שזה פורום לא קפצתי להסיק מסקנות !
    אני יודע שאי אפשר לזהות type של בנאדם או לפחות טיפת מושג עליו בפורום מסכן, לכן כתבתי :

"יכול להיות מאוד שאתה בנאדם מאוד חכם, מאוד בוגר וטוב."

"יכול להיות שאני טועה !"

הדבר האחרון שאני יעשה זה לשפוט אנשים על פי פורום, בגלל זה כתבתי שיכול להיות שאני טועה.
    וכל השיפוט שלי היה אך ורק לגבי מה שכתבת בתגובה שנראה כאילו אתה רואה דברים בצורה ממוקדת ואיך שהם.

לעומת זאת, בתגובה מעליי אתה כבר מדבר בצורה עניינית יותר ורצינית יותר שדווקא פוסלת את מה שאמרתי עלייך.
    לכן, טעיתי .. אני מצטער אחי על הדברים שכתבתי.

סגרנו את הפינה ?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אבל שוב אתה גולש לדברים שלא נאמרו !
    אפעם בתגובה שלי לא אמרתי "לא אכפת לי מה אחרים חושבים".

לדעתי כן צריך להיות אכפת לך מה אחרים חושבים.
    יש אנשים שאומרים "אל תשים זין" ואני אומר "תשים זין" כלומר שיהיה לך אכפת !!!
    הרחבתי כבר על זה בצורה מממממממממשששש מנומקת באחד האשכולות כאן ככה שאני לא ימשיך וירחיב פה.

אפשר לקחת את הנושא הזה לשני הצדדים,
    לטוב ולרע.

כמובן, שעולה לך לראש הקול הזה שאומר לך "אל תעשה את זה אל תיגש" אסור לך להקשיב לו ופשוט לעשות !
    אבל תכלס אם תחשוב לעומק למה בעצם הקול אומר את זה ? כי הרצון האמיתי שלך הוא כן לגשת ! ולכן יש לך חששות וכל מיני תירוצים.
    אז מה שאני אומר זה תעשה את מה שאתה רוצה באמת ! כאשר אתה יודע מה אתה רוצה ? תעשה ! אל תחשוב.

ישנן גם סיטואציות בהן נגיד אני יושב בבר וממש לא נוח לי או שאני לשים את הרגליים על השולחן כמו מפגר וככה לשבת כי ככה יהיה לי נוח וככה אני יהיה מרוצה,
    אז כן הקול שאתה מדבר אל עצמך בלב אומר לך "אחח לא נוח לי, נראלי שאם אני ישים תרגליים על השולחן ויזיז את כל הכוסות של כולםםםם יהיה לי נוח"
    אז כן רוב האנשים לא יעשו את זה מכל מיני סיבות של אי נוחות, יוצאים מוזרים, בולטים, אי נעימות וכל מיני.
    אבל מישהו שבאמת עושה מה שהוא רוצה ומה שהוא רוצה לעשות בכל רגע פשוט יזיז את כל הכוסות ישים רגליים על השולחן מול כולם ויחייך חיוך מפגר אל כולם.

אז שאני אומר להקשיב לקול, אני לא מתכוון לקול שאומר "לא אל תעשה את זה זה יגרום לאי נוחות וזה יוריד לי את המוניטין ואני יראה מוזר" אלא לרצון האמיתי !
    שאני אומר רצון אמיתי אני מתכוון לא למחשבות ולקולות אלא למשהו יותר עמוק, לרצון הטהור הנקי הבסיסי שעולה לראשונה לראש לפני שהספקת לחשוב, לשמוע את הקול וכו'.

מי שפועל לפי הרצון האמיתי הזה הוא בנאדם שבאמת מממש את מי שהוא על אף כל הסיבות.

ועכשיו אל תתפוס אותי בקטנות ותגיד לי ש"אסור תמיד להקשיב לרצון כי לפעמים יש דברים שהם מעבר לרצון שלנו וכו' ..." זה ידוע.
    יש גם דבר שנקרא טאקט. לפעמים אפשר להיות קצת חסר טאקט אבל לכל אחד יש את הטאקט האנושי הבסיסי הזה שמחזיק אותתנו אנושיים ,בעלי כוונות טובות ובכללי אנשים טובים. תאמת לא לכל אחד אבל לרוב כן.

הנושא הזה תופס במיוחד בתחום הפיקאפ ואומנות הפיתוי, כלומר תהיה אמיתי, תהיה כנה, תהיה פתוח.
    תעשה מה שאתה רוצה לעשות לא משנה מה ! מה שאתה באמת רוצה לעשות לא משנה אם כרמן אלקטרה ובר רפאלי מולך. זה לא אמור לעניין אותך.
    תעשה פשוט את מה שבאלך לעשות.
    ואם באלך לדבר על תהליך הנביטה בצמחים עם בר רפאלי וכרמן אלקטרה בגלל שזה מה שאתה באמת רוצה אז תעשה את זה !!
    אם תקרא טוב את מה שכתבת,אתה בעצמך הודת שיש בך שני אני,האתה שרוצה,והקול הזה.ואין שום סיבה להלחם בקול הזה,להפך,אתה צריך להקשיב לו,להודות לו שהוא מנסה לעזור לך.מלחמה נגדו לא תעזור,הוא ינצח.הקול הזה מכיל את כל מה שלמדת,האגו שלך,האמונות שלך,את ״המערכת שלך״,ההשפעה שלך מהסביבה שלך,הכל כולל הכל.
    אם זה לא היה האגו שלך(הקול) שתיאר אותך,וכל מה שדיברת עליו אמת,תבדוק טוב אם לפניי כל מעשה שלך,יש לך את הקול הפנימי,המחשבה שלך.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אם תקרא טוב את מה שכתבת,אתה בעצמך הודת שיש בך שני אני,האתה שרוצה,והקול הזה.ואין שום סיבה להלחם בקול הזה,להפך,אתה צריך להקשיב לו,להודות לו שהוא מנסה לעזור לך.מלחמה נגדו לא תעזור,הוא ינצח.הקול הזה מכיל את כל מה שלמדת,האגו שלך,האמונות שלך,את ״המערכת שלך״,ההשפעה שלך מהסביבה שלך,הכל כולל הכל.
    אם זה לא היה האגו שלך(הקול) שתיאר אותך,וכל מה שדיברת עליו אמת,תבדוק טוב אם לפניי כל מעשה שלך,יש לך את הקול הפנימי,המחשבה שלך.
    לא הבנתי מה שכתבת לו,
    תוכל לכתוב את זה קצר וקולע? כי אני חושב שהתגובה שלך יצאה חכמה ויעילה אבל לא כל כך מובנת.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    לא הבנתי מה שכתבת לו,
    תוכל לכתוב את זה קצר וקולע? כי אני חושב שהתגובה שלך יצאה חכמה ויעילה אבל לא כל כך מובנת.
    ״כמובן, שעולה לך לראש הקול הזה שאומר לך "אל תעשה את זה אל תיגש" אסור לך להקשיב לו ופשוט לעשות !
    אז מה שאני אומר זה תעשה את מה שאתה רוצה באמת ! כאשר אתה יודע מה אתה רוצה ? תעשה ! אל תחשוב.״

פה הוא דיבר אל הקול הזה כמשהו נפרד,הוא כתב ״הקול הזה שאומר *לך*״,״אסור *לך* להקשיב *לו* ״
    *לך*:אתה,התודעה שלך.
    *לו*:המחשבה שלו,האגו שלו,הקול הפנימי,הוא מכיל את כל העבר שלך,האמונות,בקיצור הכל.ויש רק דבר אחד שהוא לא יכול להכיל,זה הרגע הזה,הכוח של הכאן ועכשיו כי שום דבר אחר לא קיים יותר.

ההודעה שלו מרמזת שהוא פתאום נהיה מודע לזה שהוא חושב,ואם יש משהו שמודע לזה,זה אומר שיש בך שני ״אני״,זה שמודע למחשבה שלך וזה שחושב.
    שאל את עצמך:האם אני חושב?
    יש משהו מאחוריי המחשבה שלך שיכול להיות מודע לזה שאתה חושב.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

״כמובן, שעולה לך לראש הקול הזה שאומר לך "אל תעשה את זה אל תיגש" אסור לך להקשיב לו ופשוט לעשות !
    אז מה שאני אומר זה תעשה את מה שאתה רוצה באמת ! כאשר אתה יודע מה אתה רוצה ? תעשה ! אל תחשוב.״

פה הוא דיבר אל הקול הזה כמשהו נפרד,הוא כתב ״הקול הזה שאומר *לך*״,״אסור *לך* להקשיב *לו* ״
    *לך*:אתה,התודעה שלך.
    *לו*:המחשבה שלו,האגו שלו,הקול הפנימי,הוא מכיל את כל העבר שלך,האמונות,בקיצור הכל.ויש רק דבר אחד שהוא לא יכול להכיל,זה הרגע הזה,הכוח של הכאן ועכשיו כי שום דבר אחר לא קיים יותר.

ההודעה שלו מרמזת שהוא פתאום נהיה מודע לזה שהוא חושב,ואם יש משהו שמודע לזה,זה אומר שיש בך שני ״אני״,זה שמודע למחשבה שלך וזה שחושב.
    שאל את עצמך:האם אני חושב?
    יש משהו מאחוריי המחשבה שלך שיכול להיות מודע לזה שאתה חושב.
    וזה לא טוב שאתה בעצם מודע לעצמך חושב כי ככה אתה מכניס את עצמך לניתוחים וסרטים מיותרים שרק יעצרו אותך מלגשת.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    וזה לא טוב שאתה בעצם מודע לעצמך חושב כי ככה אתה מכניס את עצמך לניתוחים וסרטים מיותרים שרק יעצרו אותך מלגשת.
    ההפך הוא נכון.אם אתה נהיה מודע לזה שאתה חושב,אתה כבר לא מזדהה יותר עם המחשבה שלך,זה כבר לא אתה,אתה משתחרר.זוכר שאמרתי שהמחשבה שלך היא זאת שמכילה את האגו,שופטת מה נכון ולא נכון?מתי צריך לעשות ומתי לא צריך?כשאתה נהיה מודע לזה שאתה חושב,אתה כבר לא חושב,אתה פשוט מקשיב למחשבות שלך,אתה כבר לא מתלבל בינך ובין המחשבה שלך,רק מודע לזה.כשאתה משתחרר מהמחשבה,שום דבר לא עוצר אותך,אתה באמת מרגיש הקלה ושלווה פנימית,אתה עושה הכל בלי לחשוב.זה ביטחון טהור שלא משנה מה יקרה,הוא תמיד יהיה שמה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ההפך הוא נכון.אם אתה נהיה מודע לזה שאתה חושב,אתה כבר לא מזדהה יותר עם המחשבה שלך,זה כבר לא אתה,אתה משתחרר.זוכר שאמרתי שהמחשבה שלך היא זאת שמכילה את האגו,שופטת מה נכון ולא נכון?מתי צריך לעשות ומתי לא צריך?כשאתה נהיה מודע לזה שאתה חושב,אתה כבר לא חושב,אתה פשוט מקשיב למחשבות שלך,אתה כבר לא מתלבל בינך ובין המחשבה שלך,רק מודע לזה.כשאתה משתחרר מהמחשבה,שום דבר לא עוצר אותך,אתה באמת מרגיש הקלה ושלווה פנימית,אתה עושה הכל בלי לחשוב.זה ביטחון טהור שלא משנה מה יקרה,הוא תמיד יהיה שמה.
    אני שמח שהבנת למה אני מתכוון.
    צריך הרבה ניסיון חיים ולעבור הרבה כדי לפעמים להבין דברים כאלה,
    צריך אפילו יותר בשביל לחוות אותם.

סיכמת את זה דווקא די יפה =]

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני שמח שהבנת למה אני מתכוון.
    צריך הרבה ניסיון חיים ולעבור הרבה כדי לפעמים להבין דברים כאלה,
    צריך אפילו יותר בשביל לחוות אותם.

סיכמת את זה דווקא די יפה =]
    אני הבנתי מההתחלה למה התכוונת,רק לא הייתי בטוח אם זה היה האגו שדיבר במקומך שאמר אני ככה וככה,ויש לי ניסיון ושיש לך איזה שהיא דמות בראש שהמחשבה נקשרה אלייה או שזה באמת בא ממקום עמוק יותר,מניסיון חיים אמיתי ושפשוט לא הצלחת להסביר את עצמך נכון.
    כך או כך,זיהיתי בתגובות שלך סימנים לאגו,אם תפטר גם מי זה,אף אחד לא יצליח לערער אותך.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

איפה מוצאים את אותם "החברה הטובים"?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    איפה מוצאים את אותם "החברה הטובים"?
    מתחילים מהמעגל הקרוב שלך, יש לך אנשים קרובים שאתה חושב ששווים מאמץ ?
    במידה ולא, הולכים למעגל יותר רחוק, חברים של חברים, ילדים מהשכבה, שם חייב להיות דמות אחת לפחות שאתה ממש מתחבר אליה וחושב שהיא מעניינת ויהיה מעניין להיות איתה, אז תפתח איתה קשר.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect