קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התרומה שלי לפורום הזה..
    על ידי sagiliat בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-08-2006, 20:42
  2. הבאנר שלי לפורום CS ...
    על ידי Scooter בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-05-2006, 20:04
  3. [הצעה] לפורום שלי [: כנסו מנהלים
    על ידי Offer בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 19:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

ה10 אגורות שלי לפורום.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ברירת מחדל ה10 אגורות שלי לפורום.

אהלן בזמן האחרון אני כבר לא מגיב כל כך בפורום מסיבה פשוטה. מתעניין פחות באומנות הפיתוי אף על פי כן שאני חושב שזה תחום שיעזור להרבה אנשים בחיים.
    השבוע האחרון היה מטורף בצורה חיובית עבורי. אני לא יספר מה חוויתי כרגע (השבוע לא נגמר ואני אולי יבצע משהו באמת עילאי).
    בכל אופן השבוע חוויתי משהו שגם חלק מהמוצלחים פה לא חוו ואני לא חושב שהשתמשתי לרגע באומנות הפיתוי, פשוט הייתי מי שאני *והסתובבתי עם האנשים הנכונים*.
    למה כוכבית ? כי אם לא הייתי מסתובב איתם זה לא היה קורה.

מה שאני מנסה להעביר פה זה מסר פשוט, תסתובבו עם אנשים שמועילים לכם בין אם זה מבחינה חברתית או רגשית אבל לא מתוך מניע של וותק גדול וויתור עצמי של זאת הסביבה שלי ואין מה לעשות.
    אני מצרף לחיים שלי לאט לאט יותר ויותר אנשים שמועילים לי, בין אם זה באותו ראש שלי מבחינה מינית, אנשים שלא נדבקים לתוויות כמו שרמוטה ובחורות שיודעות מה הן רוצות ועושות את זה למרות שהן יודעות מהצד אנשים יגידו שהן שרמוטות וזונות אבל לא אכפת להן כי זה מה שהן רוצות.

אני בן אדם שאוהב לחוות, ולפעמים אלה חוויות שהחברה תגיד שהן מגעילות, ההבדל הוא שהאנשים שאני מסתובב איתם לא רואים את זה ככה והם ינסו להבין על מה מדובר ולנסות ואחרי זה להעביר ביקורת.
    אני מסתובב עם אנשים כאלה כי אני כזה ואני חושב שאם חלקכם כאלה תמצאו את החברה המתאימה.

בעצם רשמתי הרבה אבל לא רשמתי כלום (אולי אני יספר בעתיד על זה) אבל מה שניסיתי להעביר לכם זה שפשוט תמצאו אנשים שאתם באמת מתחברים אליהם ולאו דווקא לאנשים שאתם נמצאים איתם כי זה נוח.

אני אשמח להסביר אם מה שקראתם זה בעיקר זיון שכל אבל אני מעדיף בשלב זה לא לחשוף את ״ההצלחות״ שבעקבותן אני חושב את מה שאני חושב כרגע על החברה שלי.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה, הכל תלוי במה שאתה חווה. חוויות זה דבר עוצמתי. אם אתה הולך מכות בתוך מועדון ברחבה, אתה עולה על גל מטורף של אנדרנלין, מפרידים בינך לבין הבחור השני אבל אתה עדיין כולך על טורים גבוהים..נכון שבאותו הרגע אתה מרגיש ויכול להשיג כל בחורה שאתה פאקינג רוצה? כל אחת. זה דבר שקורה לכולנו.

לזיין, לריב, לעשן, צחוקים, פאדיחות, אנא אערף..כל חוויה עוצמתית שאתה חווה, משפיעה עלייך המון. זה קורה לכולנו..פשוט צריך להיות עם האנשים הנכונים במקום הנכון בזמן הנכון...

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

שורה תחתונה - לסביבה שלך יש השפעה ענקית עליך.
    לצערנו לא כולם נולדו לסביבה הנכונה..

בין אם זה באותו ראש שלי מבחינה מינית,
    זה... לא נשמע טוב, בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 08-05-2012 בשעה 19:16.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

מסכים איתך בכל מילה, מאז שהתחלתי להסתובב עם האנשים הנכונים הגיעו ההצלחות הכי גדולות שלי עם בחורות.. זה משהו שהרבה אנשים לא מבינים פה והם מעדיפים לשרוף את הזמן שלהם בלרדוף אחרי בנות ברחוב כל היום מאשר להתחבר לכמה חברה עם ראש טוב ולצאת למקומות הנכונים.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    שורה תחתונה - לסביבה שלך יש השפעה ענקית עליך.
    לצערנו לא כולם נולדו לסביבה הנכונה..

זה... לא נשמע טוב, בכלל.
    הכל תלוי באיך שאתה מבין את זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    מסכים איתך בכל מילה, מאז שהתחלתי להסתובב עם האנשים הנכונים הגיעו ההצלחות הכי גדולות שלי עם בחורות.. זה משהו שהרבה אנשים לא מבינים פה והם מעדיפים לשרוף את הזמן שלהם בלרדוף אחרי בנות ברחוב כל היום מאשר להתחבר לכמה חברה עם ראש טוב ולצאת למקומות הנכונים.
    כל כך מסכים, לא צריך לחפש בנות ולא צריך לחפש את האנשים הנכונים ולא צריך לחפש הצלחה צריך לחפש את ה"אני" ואז מתחברים לאנשים טובים שבאמת באותו ראש איתך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

"אני לא חושב שהשתמשתי לרגע באומנות הפיתוי, פשוט הייתי מי שאני"

אתה טועה ידידי,
    פשוט להיות מי שאתה זה כל המהות של התחום הזה שנקרא "פיקאפ".

כל הספרים כל הסארג'ים כל הרוטינות כל החוקים כל הזיוני שכל הכל חרטא.
    ההצלחה האמיתית היא "פשוט להיות מי שאתה".
    נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 09-05-2012 בשעה 04:19.
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    "אני לא חושב שהשתמשתי לרגע באומנות הפיתוי, פשוט הייתי מי שאני"

אתה טועה ידידי,
    פשוט להיות מי שאתה זה כל המהות של התחום הזה שנקרא "פיקאפ".

כל הספרים כל הסארג'ים כל הרוטינות כל החוקים כל הזיוני שכל הכל חרטא.
    ההצלחה האמיתית היא "פשוט להיות מי שאתה".
    מי זה אתה?אנשים אומרים שאני זה מה שאני חושב שאני.הבעיה היא שמחשבות שלך חולפות כמו העונות,היום אתה זה,מחר אתה כזה.אותו דבר לגביי הסיפורים שלך,ההצלחות שלך,ההישגים שלך,יום אחד אתה תאבד את כל זה,יום אחד אתה כבר לא תהיה יותר לא המחשבות שלך ולא מה שהשגת.יום אחד אתה לא כבר תהיה אתה.תגיד לי מי א-ת-ה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מי זה אתה?אנשים אומרים שאני זה מה שאני חושב שאני.הבעיה היא שמחשבות שלך חולפות כמו העונות,היום אתה זה,מחר אתה כזה.אותו דבר לגביי הסיפורים שלך,ההצלחות שלך,ההישגים שלך,יום אחד אתה תאבד את כל זה,יום אחד אתה כבר לא תהיה יותר לא המחשבות שלך ולא מה שהשגת.יום אחד אתה לא כבר תהיה אתה.תגיד לי מי א-ת-ה?
    לא שמעתי כזה בולשיט כבר הרבה זמן כפרה...אם כמה שאני מעריך אותך בענייני האימון האישי והמדיטציות..וואלה אחשלי, בחלק של אומנות הפיתוי והגדרה של "מי אני", נפלת אחשלי.

אין דבר כזה "לגלות מי אתה". זה כזה חארטה שמנסים להאכיל אותנו סרטים כל הזמן. האופי שלנו נבנה קודם כל מהחינוך של אמא ואבא. עד גיל 6 אנחנו צמודים לאמא, ומידי פעם אבא דואג להשחיל קצת "גבריות" אלינו. מגיל 6, אנחנו מתחילים לראות עולם בכיתה א', ומשם אנחנו מתחילים להיות מושפעים מהסביבה..אבל לא באמת מושפעים. אל תשכח שכל פעם שילד היה מציק לך, היית הולך לאבא שלך ומקבל פתרון..אז על איזה שינויים אתה מדבר בדיוק?

כל אחד הוא מי שהוא בזכות מה שהוא מרשה לעצמו להיות. אתה אוהב להיות רוקיסט? זה מי שאתה. אתה אוהב להיות ערס מזבל עם כובע של פומה ונעליי אדידס? תיהיה ערס, זה מי שאתה. אל תנסו לחפש כל הזמן את ההגדרה של "מי אתה" ואיך לגלות "מי אני" זה כזה חארטה..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא שמעתי כזה בולשיט כבר הרבה זמן כפרה...אם כמה שאני מעריך אותך בענייני האימון האישי והמדיטציות..וואלה אחשלי, בחלק של אומנות הפיתוי והגדרה של "מי אני", נפלת אחשלי.

אין דבר כזה "לגלות מי אתה". זה כזה חארטה שמנסים להאכיל אותנו סרטים כל הזמן. האופי שלנו נבנה קודם כל מהחינוך של אמא ואבא. עד גיל 6 אנחנו צמודים לאמא, ומידי פעם אבא דואג להשחיל קצת "גבריות" אלינו. מגיל 6, אנחנו מתחילים לראות עולם בכיתה א', ומשם אנחנו מתחילים להיות מושפעים מהסביבה..אבל לא באמת מושפעים. אל תשכח שכל פעם שילד היה מציק לך, היית הולך לאבא שלך ומקבל פתרון..אז על איזה שינויים אתה מדבר בדיוק?

כל אחד הוא מי שהוא בזכות מה שהוא מרשה לעצמו להיות. אתה אוהב להיות רוקיסט? זה מי שאתה. אתה אוהב להיות ערס מזבל עם כובע של פומה ונעליי אדידס? תיהיה ערס, זה מי שאתה. אל תנסו לחפש כל הזמן את ההגדרה של "מי אתה" ואיך לגלות "מי אני" זה כזה חארטה..
    וכשאבא יותר לא לידך,היום אתה רוקיסט,מחר אתה אסטרונואט...היום אתה אוהב ללבוש אדידס,מחר אתה לובש משהו קלאסי,שלא נדבר שאתה כל הזמן משנה סביבה שלך.אתה כל הזמן משתנה,אז מי אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

כן יש דבר כזה מי אני.
    כדי ליהיות אתה , אתה צריך לענות על הדברים הבאים: (בכל מעשה שאתה עושה בחיים שלך)
    למה אני עושה מה שאני עושה ולאנשים אחרים צריך ליהיות אכפת? מה אני רוצה לשנות בעולם? למה אני קם בבוקר?
    כמו שמרטין לוטר קינג אמר I Have A Dream, אז מה החלום שלך שתיהיה מוכן להקריב למענו את החיים שלך?
    http://www.americanrhetoric.com/spee...haveadream.htm

"יש לי חלום שיום אחד תקום אומה זאת ותגשים את משמעותה האמיתית של סיסמתה: "אנו רואים אמיתות אלה כמובנות מאליהן: שכל בני האדם נבראו שווים". יש לי חלום שיום אחד על גבעותיה האדומות של ג'ורג'יה, יוכלו בניהם של עבדים לשעבר ובניהם של בעלי עבדים לשעבר להתיישב יחדיו לשולחן האחווה. יש לי חלום שיום אחד אפילו מדינת מיסיסיפי, מדינת המדבר, המזיעה תחת חום אי הצדק והדיכוי, תהפוך לנווה מדבר של חופש ושל צדק. יש לי חלום שארבעת ילדיי יחיו יום אחד באומה בה הם לא יישפטו על פי צבע עורם אלא על פי טיב אישיותם."

כמה דברים שהוא אמר על מי שהוא:
    *מי שלא התעלה מתוך התחום הצר של דאגותיו הפרטיות לעבר התחום הרחב הנוגע לאנושות כולה, עדיין לא התחיל לחיות את החיים.
    *על כל אדם להחליט אם ילך באורו של אלטרואיזם יצירתי, או בחשכתה של אנוכיות הרסנית. זאת ההכרעה. השאלה המתמדת והדוחקת ביותר בחיים היא: מה את/ה עושה למען הזולת?
    *לגמול על שנאה בשנאה משמעו להרבות שנאה, להעמיק את חשכתו של לילה חסר כוכבים. חושך לא יוכל לגרש את החושך, רק האור יכול. שנאה לא תוכל לסלק את שנאה, רק האהבה יכולה.
    * אני מאמין שגם בתוך מטר הפגזים המתפוצצים והכדורים השורקים, יש עדיין תקווה למחר בהיר יותר. אני מאמין שניתן להרים את הצדק, השוכב פצוע ברחובותיה העקובים מדם של אומתו, מעפרו ומכלימתו, ולהמליך אותו על בני האדם.
    *צריך משהו שיזכיר לנו שהדברים החשובים ביותר ביקום הם אלה שאינם נראים לעין. אתה יוצא בלילה ומביט לשמים, אל הכוכבים היפהפיים המקשטים את השחקים כנברשות של נצח, וחושב שאתה רואה הכל. לא ולא. לא תוכל לראות את חוק המשיכה שמחזיק אותם.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 09-05-2012 בשעה 15:56.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    כן יש דבר כזה מי אני.
    כדי ליהיות אתה , אתה צריך לענות על הדברים הבאים: (בכל מעשה שאתה עושה בחיים שלך)
    למה אני עושה מה שאני עושה ולאנשים אחרים צריך ליהיות אכפת? מה אני רוצה לשנות בעולם? למה אני קם בבוקר?
    כמו שמרטין לוטר קינג אמר I Have A Dream, אז מה החלום שלך שתיהיה מוכן להקריב למענו את החיים שלך?
    http://www.americanrhetoric.com/spee...haveadream.htm

"יש לי חלום שיום אחד תקום אומה זאת ותגשים את משמעותה האמיתית של סיסמתה: "אנו רואים אמיתות אלה כמובנות מאליהן: שכל בני האדם נבראו שווים". יש לי חלום שיום אחד על גבעותיה האדומות של ג'ורג'יה, יוכלו בניהם של עבדים לשעבר ובניהם של בעלי עבדים לשעבר להתיישב יחדיו לשולחן האחווה. יש לי חלום שיום אחד אפילו מדינת מיסיסיפי, מדינת המדבר, המזיעה תחת חום אי הצדק והדיכוי, תהפוך לנווה מדבר של חופש ושל צדק. יש לי חלום שארבעת ילדיי יחיו יום אחד באומה בה הם לא יישפטו על פי צבע עורם אלא על פי טיב אישיותם."

כמה דברים שהוא אמר על מי שהוא:
    *מי שלא התעלה מתוך התחום הצר של דאגותיו הפרטיות לעבר התחום הרחב הנוגע לאנושות כולה, עדיין לא התחיל לחיות את החיים.
    *על כל אדם להחליט אם ילך באורו של אלטרואיזם יצירתי, או בחשכתה של אנוכיות הרסנית. זאת ההכרעה. השאלה המתמדת והדוחקת ביותר בחיים היא: מה את/ה עושה למען הזולת?
    *לגמול על שנאה בשנאה משמעו להרבות שנאה, להעמיק את חשכתו של לילה חסר כוכבים. חושך לא יוכל לגרש את החושך, רק האור יכול. שנאה לא תוכל לסלק את שנאה, רק האהבה יכולה.
    * אני מאמין שגם בתוך מטר הפגזים המתפוצצים והכדורים השורקים, יש עדיין תקווה למחר בהיר יותר. אני מאמין שניתן להרים את הצדק, השוכב פצוע ברחובותיה העקובים מדם של אומתו, מעפרו ומכלימתו, ולהמליך אותו על בני האדם.
    *צריך משהו שיזכיר לנו שהדברים החשובים ביותר ביקום הם אלה שאינם נראים לעין. אתה יוצא בלילה ומביט לשמים, אל הכוכבים היפהפיים המקשטים את השחקים כנברשות של נצח, וחושב שאתה רואה הכל. לא ולא. לא תוכל לראות את חוק המשיכה שמחזיק אותם.
    אני לא אמרתי שאין דבר כזה אני.לגביי השאלות שלך:
    -אני לא חושב על מה שאנשים אחרים חושבים עליי לכן אכפת ולא אכפת לי לא נכנסים לקונספט הזה.
    -אני לא רוצה לשנות את העולם,העולם מושלם,ראיית העולם שלך ושל עוד אנשים לא מושלמת מה שגורם לכם לחשוב כביכול שהוא לא מושלם.למה אני קם בבוקר?כדי לחיות.
    -אין לי חלומות,אני לא חולם,את החלום שלי סיימתי כשהתעוררתי לחיים האלו,לא סתם קוראים לי awake.
    אני לא חולם כי כבר יש לי הכל,והכל זה הרגע הזה בו אני כותב את ההודעה הזאת.זה הרגע,זה אני,אף פעם לא איבדתי אותו וגם לא אאבד,הוא לא משלה אותי,הוא מחייה אותי.
    אגב,המילים באמת יפות.
    עכשיו חוזרים לשאלה,
    מי אתה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אחי אתה לא מבין באמת את מה שאני אומר לעומק,
    ובגלל זה אתה לא תוכל לעבור את השינוי.
    כי אתה פשוט לא מבין ! אתה לא רואה את זה !

זאת בעיה של הרבה אנשים ..

מה זה מי אני ?!
    "אנשים אומרים שאני זה מה שאני חושב שאני"
    המשפט הכי לא הגיוני ששמעתי...
    יש כל כך הרבה אנשים שחיים באיזה סרט שהם משהו אחד אבל בתכלס הם כל כך רחוקים מלהיות הדבר הזה.

זה לא מי "אתה" ,
    שאני אומר "מי שאתה" זה לא טיפוס זה לא רוקיסט, פנקיסט, ערס, היפסטר וכו' ..

שאני אומר תהיה מי שאתה אני לא מתכוון שעכשיו תשב בבית לבד ותשאל "אזזז איזה טיפוס אני ?!"
    אני מתכוון שפשוט תהיה כנה עם עצמך !! אני לא מחפש טיפוס ! אני מחפש כנות, פתיחות !!!

מי שאתה זה כל מה שעולה לך לראש, כן הקול הקטן הזה בראש שלך שאומר משהו אבל אתה משתיק אותו או לא עושה את מה שהוא אומר.
    אתה צריך לעשות את כל מה שהקול הקטן הזה אומר כל פעם שהוא מופיע .. כי הקול הזה, מה שעולה לך לראש, מה שאתה חושב באותו רגע
    אין לך מה לעשות עם זה אבל זה באממת מי שאתה !!

אז אם אתה רוצה להיות שלם עם עצמך, להיות מי ש"אתה", להיות אמיתי.
    אתה צריך להקשיב לקול הזה ! לקבל אותו, לא לפחד לשתף במה שהראש שלך חושב. להיות פתוח !
    לא לפחד כמה שזה אידיוטי, מביך או "לא נהוג".

אין חוקים, אין נהוג. מה שעובר לך בראש באותו רגע בכל רגע נתון זה החוקים ! זה הנכון והלא נכון !
    כשאתה מגיע למצב שאין סודות, אין דברים שעולים לך לראש שאתה מת לעשות אבל בכל זאת לא עושה ..
    אתה פתוח, אתה כנה בכל נושא נתון ואין לך בעיה עם זה ! אתה מקבל את זה ב100% !

אז אתה באמת מי ש"אתה" ! אז מגיע האושר.
    כי אתה לא פועל לפי מה שלימדו , נהוג וכו' אלא אתה פועל לפי מה שאתה חושב שנכון לפי מה שאתה רוצה לפי מה שעובר לך בראש !
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

הגעתי לא מזמן למסקנה שכל הבלופים שמוכרים לנו כמו שלא אכפת לי מה אחרים חושבים זה שקר.
    אחד הצרכים שלנו כבני אדם זאת שייכות ככה שלא יכול ליהיות שלא אכפת לך מה חושבים עליך בכלל.
    אחרת איך יכול ליהיות שיש לנו חלק שלם במוח שלנו שמלא ברגשות ובעצם שולט לנו על ההתנהגות ועל איך שאנחנו רואים את העולם.
    לא סתם אנשים קונים דברים דווקא מאפל, הם עושים את זה בגלל תחושת שייכות לתרבות יצרתית, צעירה וחופשית.
    עוד צורך שלנו זה לתרום לעולם וכמו שמרטין לוטר קינג אמר ורשמתי קודם "מי שלא התעלה מתוך התחום הצר של דאגותיו הפרטיות לעבר התחום הרחב הנוגע לאנושות כולה, עדיין לא התחיל לחיות את החיים."
    העולם לא מושלם, הטבע מושלם היקום מושלם אבל האדם הורס אותו ואני פה לשנות את זה, אז איך ? את זה עוד לא בחרתי יש המון תחומים שחייבים שינוי דחוף החל מהדרך שבא אנו לומדים,אוכלים,קונים דברים ולא חסר זה כבר יגיע עם הזמן מזה אני לא דואג. אני קם בבוקר בידיעה שאפשר ליצור פה טוב ולא אני לא אומר להחזיר אותו לאיך שהוא היה פעם, היום אנחנו באחד העידנים היפים שהאנושות חוותה איי פעם מצד אחד ומצד שני אחד העידנים השחורים שהאנושות עוברת ולא אני לא מדבר רק על העשן השחור של הנפט שנמצא כל הזמן מעל הראש שלנו.
    אתה בעצמך פירסמת את טוני רובינס ואמרת שכדאי לקרוא את הספרים שלו ולא סתם הוא הקים קרן והאכיל בה 3 מיליון אנשים רעבים בחגים, לא סתם אנשים שונים במהלך ההיסטוריה באו ויצרו שינוי, אז למה דווקא הם? למה שלא אתה אני וכולנו ניצור עולם אחר, אם כל אחד מאיתנו יתן קצת העולם ישתנה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 10-05-2012 בשעה 21:30.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אחי אתה לא מבין באמת את מה שאני אומר לעומק,
    ובגלל זה אתה לא תוכל לעבור את השינוי.
    כי אתה פשוט לא מבין ! אתה לא רואה את זה !

זאת בעיה של הרבה אנשים ..

מה זה מי אני ?!
    "אנשים אומרים שאני זה מה שאני חושב שאני"
    המשפט הכי לא הגיוני ששמעתי...
    יש כל כך הרבה אנשים שחיים באיזה סרט שהם משהו אחד אבל בתכלס הם כל כך רחוקים מלהיות הדבר הזה.

זה לא מי "אתה" ,
    שאני אומר "מי שאתה" זה לא טיפוס זה לא רוקיסט, פנקיסט, ערס, היפסטר וכו' ..

שאני אומר תהיה מי שאתה אני לא מתכוון שעכשיו תשב בבית לבד ותשאל "אזזז איזה טיפוס אני ?!"
    אני מתכוון שפשוט תהיה כנה עם עצמך !! אני לא מחפש טיפוס ! אני מחפש כנות, פתיחות !!!

מי שאתה זה כל מה שעולה לך לראש, כן הקול הקטן הזה בראש שלך שאומר משהו אבל אתה משתיק אותו או לא עושה את מה שהוא אומר.
    אתה צריך לעשות את כל מה שהקול הקטן הזה אומר כל פעם שהוא מופיע .. כי הקול הזה, מה שעולה לך לראש, מה שאתה חושב באותו רגע
    אין לך מה לעשות עם זה אבל זה באממת מי שאתה !!

אז אם אתה רוצה להיות שלם עם עצמך, להיות מי ש"אתה", להיות אמיתי.
    אתה צריך להקשיב לקול הזה ! לקבל אותו, לא לפחד לשתף במה שהראש שלך חושב. להיות פתוח !
    לא לפחד כמה שזה אידיוטי, מביך או "לא נהוג".

אין חוקים, אין נהוג. מה שעובר לך בראש באותו רגע בכל רגע נתון זה החוקים ! זה הנכון והלא נכון !
    כשאתה מגיע למצב שאין סודות, אין דברים שעולים לך לראש שאתה מת לעשות אבל בכל זאת לא עושה ..
    אתה פתוח, אתה כנה בכל נושא נתון ואין לך בעיה עם זה ! אתה מקבל את זה ב100% !

אז אתה באמת מי ש"אתה" ! אז מגיע האושר.
    כי אתה לא פועל לפי מה שלימדו , נהוג וכו' אלא אתה פועל לפי מה שאתה חושב שנכון לפי מה שאתה רוצה לפי מה שעובר לך בראש !
    לקול הזה קוראים הידאלוג הפנימי/מחשבה ידוע גם שהוא מכיל אגו,והוא גם זה שמונע ממך לתקפד יותר בחופשיות,זה שהוא שופט מה נכון ומה לא נכון,מה צריך ומה לא צריך.והוא בטח שלא אתה,אתה זה לא המחשבה שלך,אפילו שאתה חושב(מחשבה) שאתה זה המחשבה שלך.זה המקור לאי אושר שלך.לא סתם בהרבה ספורטים הם יישמו את המשפט ״אל תחשוב,פשוט תעשה״ כשאתה חושב,אתה מנשים את הפחד,אתה הופך אותו לאמיתי,אתה מפספס הכל ואתה לא שמח יותר כי אתה מנסה להלחם בו.
    לזה שמתחתיי,לא יודע בדיוק למי כתבת את זה,אבל זה נכון,חלקית.
    שים לב שאתה(כרגע אתה זה המחשבה שלך) הוא זה שאכפת לו ולא אכפת לו,הוא שופט,הוא הדומיניטי בחיים שלך(המחשבה).אך שים לב,אם אתה תפסיק לחשוב על מה שאחרים חושבים עלייך,אכפת ולא אכפת כבר לא קיימים,אתה תמצא את עצמך בהרבה סיטואציות שאתה פשוט עושה את מה שאתה עושה מתוך עשייה בלבד ובלי ייעוץ מחברך היקר שמתחזה להיות אתה(המחשבה שלך).

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect