שלח ה"פ עם הבלוג
אני צריך עוד מעלה אחד אחרון!! חובה סקייפ!
נכתב במקור על ידי HaifaForEver אני צריך עוד מעלה אחד אחרון!! חובה סקייפ! אני !!!!! אני מעלה לאתר הורדות נכון? איזה אלבומים מה שבאלי ?
מחפש מעלים עם ידע בקידוד לפרטים
נכתב במקור על ידי Mr.G אני !!!!! אני מעלה לאתר הורדות נכון? איזה אלבומים מה שבאלי ? אתה מעלה אלבום לאיזה אתר העלאות שאתה רוצה ואז מעלה את זה עם סיקור קטן לבלוג שלי... שלח סקייפ בפרטי. לבנתיים צריך עוד אחד אחרון!
נדבר היום/מחר אני כול היום בבית יש לי יום ריבעי בגרות במטמ'
נכתב במקור על ידי HaifaForEver אתה מעלה אלבום לאיזה אתר העלאות שאתה רוצה ואז מעלה את זה עם סיקור קטן לבלוג שלי... שלח סקייפ בפרטי. לבנתיים צריך עוד אחד אחרון! צריך עדיין?
נכתב במקור על ידי .Ferrari צריך עדיין? אמממ.... תלוי איזה מוזיקה אתה מעלה. אם מזרחית אז לא צריך, אם רוק או אלקטרונית או פופ (בקיצור כל דבר אחר ממזרחית) אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ עם הסקייפ שלך.
נכתב במקור על ידי HaifaForEver אמממ.... תלוי איזה מוזיקה אתה מעלה. אם מזרחית אז לא צריך, אם רוק או אלקטרונית או פופ (בקיצור כל דבר אחר ממזרחית) אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ עם הסקייפ שלך. אני יכול להוריד הכל ולעלות זה לא בעיה בשבילי אם תוכל לתת לי קישור לאתר כדי שאני יראה אותו והשירים שם רק בעיברית? הבעיה שאני לא בבית בגלל שמשפצים אצלנו ועוד שבוע בערך מסיימים אז אפשר לדבר פה בהודעות פרטיות או שנחכה עד שאני יחזור
נכתב במקור על ידי .Ferrari אני יכול להוריד הכל ולעלות זה לא בעיה בשבילי אם תוכל לתת לי קישור לאתר כדי שאני יראה אותו והשירים שם רק בעיברית? הבעיה שאני לא בבית בגלל שמשפצים אצלנו ועוד שבוע בערך מסיימים אז אפשר לדבר פה בהודעות פרטיות או שנחכה עד שאני יחזור שלחתי פרטית. לבנתיים דרושים רק כאלה שיעלו מוזיקה אנגלית.
נכתב במקור על ידי HaifaForEver שלחתי פרטית. לבנתיים דרושים רק כאלה שיעלו מוזיקה אנגלית. שלח פרטי אני ממש אוהב מוזיקה אנגלית אז אין לי בעייה יש לי מלא אלבומים על המחשב..
המדריך המלא על Vagex || כסף קל! Nothing Last's forever, Even cold November Rain
נשלח. בבקשה אנשים רציניים!!! לא לעלות אלבום אחד ואז לפרוש או לא לעלות הרבה בשלושה ימים ואז לפרוש!! אני צריך מעלים לאורך זמן!!!
דבר איתי אחי
עוד אנשים?
נכתב במקור על ידי HaifaForEver עוד אנשים? כן אני יפרסם כל מיני שירים באנגלית סקייפ:avihoo9
נכתב במקור על ידי avihoo9 כן אני יפרסם כל מיני שירים באנגלית סקייפ:avihoo9 לא שירים. רק אלבומים! אם אתה מעונין צור קשר.
חוקי הפורום