|
|
אותי מאוד מגעיל עגיל בלשון אבל אני חייב להודות שאני לא מוצא מה רע בזה.
אומרים כל הזדמן "הנוער מתדרדר" אבל אתם צריכים לחשוב מכל הכיוונים.
אז יש לו עגיל בלשון בגיל 12 - למה לא? מה רע בזה?
אז הוא מצטלם בלי חולצה - למה לא? מה רע בזה?
אז היא מנשקת אותו - למה לא? מה רע בזה?
אז כל החברים תומכים בזה - למה לא? מה רע בזה?
בעולם מי שיש לו ביטחון מצליח עם המין השני וזה המצב פה.
אני לא מבין מה רע בזה, ועל סמך מה כולם אומרים שהילדים הצעירים מהם במצב רע יותר.
אני מסכים איתך בהכל בדוגרי, חוץ ממה שהדגשתי, מה הקשר בין שתייה לביטחון עצמי? כל החברים שלי שותים, חוץ ממני, ואין מישהו שיכול לערער לי את הביטחון העצמי, גם לצאת למסיבות, יצאתי פעם, לא נהנתי, עדיין אותו ביטחון, יש הבדל בין לעשות פוזה לביטחון עצמינכתב במקור על ידי Tyler Durden;7519871
אבל מה?
אתה הזה שחי בחלום תתעורר נשמה תתאפס על עצמך ותשתנה בחיית דינק למה הדרך שלך להיות המועמד הבא ליפה והחנון גם כן סלולה יאללה אתה נשמע חננה כזה לא זורם תתחיל לזרום כפרה אל תתבייש...למה הקנאה תאכל אותך בלי מלח גמאני הייתי כמוך בחטיבה ולקראת התיכון דפקתי מהפך מזה מהפך והתיכון היה השנים הכי טובות בחיים שלי עם כל הפוזה והכל..
תהיה משוגע שים זין על כולם מישו בבצפר מדבר לא יפה אליך שבור לו תפנים תשנה תמראה החיצוני שלך אני יודע..[B
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=860137
וקנאים שתקו בחיית רבאק
חחח אתה מקנא בכיפה שלו ובנשיקה שכחתה להגיד שעם הוא דתי הוא צריך לשמור נגיעה
חחח אבל אחי מצד שני אתה תמצא זיון מהר אז מה את מתלונן היום אני רואה ילדה בכיתה זין בא לחבר ושואלת עם יש לו גדול אתה מבין את המצב
וואלה?
את מכירה את הסוטיאציה הזאת? - שלוש ערסים קטנים עם כובעי נייק לבנים, בני 13-14 ככה, יורדים וצוחקים על ילד אחר, כנראה בגלל שהוא עם משקפיים או אלוהים יודע מה.. מוכר, נכון?
בסוטיאציה הבאה יש 3 אפשרויות לילד הזה:
1- או להגיב לכל קללה וירידה שהערסים אומרים ולהגיד להם להפסיק, ובעיקר פשוט להיפגע מכל דבר שהם אומרים...בגדול לא "לשים זין".
2- פשוט להסתובב לצד שני, להתעלם וללכת למקום אחר עם חבר אחר, לחייך ולתת כיף לחבר שלו ופשוט ללכת מהמקום כאילו שהערסים האלה לא אמרו כלום. בגדול "לשים זין".
3- לתפוס בזנט \ כיסא \ עמוד \ שולחן או מצידי לפיד בוער ולפרק להם תצורה. בגדול..מה שאני הייתי עושה.
אם חנון, היה עושה את 2 או 3, הוא לא היה חנון. ב2, פשוט אחרי תקופה קצרה הוא היה מתחיל לגבש לעצמו עוד ועוד חברים כי מן הסתם, אם הוא מצליח לחייך לעולם גם כשיורדים עליו ומשפלים אותו כאילו כלום לא קרה, אנשים אחרים שמעריכים אותו, יעריכו אותו אפילו יותר..
ואם הוא יתנהג כמו 3...אני יאמץ אותו אליי![]()
תודו שהוא אדיר
אה, דרך אגב-
תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה. זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.
צודק ! גמאני ראיתי דברים כאלה ואני סך הכל בת 14
ילדים עם כיפה שביכלל לא יודעים למה הם לובשים אותה , מקללים אחד את השני עם כיפות על הראש כאילו קצת כבוד !
ופרחות חצי ערומות עם עגיל בטבור ולא יודעת איפה עוד מסתובבבות איתם משחקות אותה הבנות הרעות והכי גרוע מעעשנות ! מילה תסתובבבו ביחד יעני מותר לכם אבל לעשן ? בני כמה הם ביכלללל ?
החברה שלנו פשוט יורדדדדדדדדדדדדת עמוק עמוווווווווווווק לאדמה
ודרך אגב אתה באאמת שואל איפה ההורים ?
ההורים בעבודה וכשהם חוזרים הביייתה הם לאיודעת כלום !
הילדים הפכו להיות ההורים של ההורים שלהם !
ההורים לא בודקים לילדים שלהם את הפייסבוק , כדי לראות אם מי הילד שלהם מסתובב ומדבר
וכמובן שאם לאותו ילד יש חברה הוא לא יגיד להורים כלום כי זה כבר לא כמו פעם שהיו מביאים את החברה לארוחת שישי ומכירים תהורים או משו
ועכשיו ? זה ביכלל לא חברויות בגיל 12 הכל אבל הכל זה פוזות !
תפסיקו לזיין תמוח, אף בנאדם עם שכל לא היה עושה את 3 במידה ומדובר באנשים שיביאו אליו אחרי זה אנשים אחרים... אני יכול לתת לכעס לשלוט עליי ולפרק איזה ערס מכות באיזה מועדון כי הוא לא בא לי טוב בעין.או שהוא אמר משהו.. אבל מצד שני אני יודע שיש מצב אחרי זה אני יאכל דקירה מחברים שלו אז עדיף לי לא לעשות כלום ולהתעלם כאילו כלום לא קרה... או להביא עליו את האנשים שלי =]
אה ופותח האשכול וSPQR קודם כל פותח האשכול... סלח לי אבל אם היה לך ביטחון עצמי "סבבה" לא היית בתול שפתיים עד עכשיו.. תפסיק לנסות לברוח מהאמת ןSPQR זה אחושרמוטה אשמתו שהוא בתול שפתיים אחרת אשמת מי? זה נכון שהחברה שלנו דפוקה וגם לי נתנו להרגיש חרא עם עצמי בזה שאין לי ניסיון עם בנות בגיל מאוחר (לי זה היה עד 18) אבל דיר בלאק חברה או לא חברה, אין מצב שכל השנים האלה לא יצא לבנאדם לשבת עם כמה בנות ומישהי מצאה חן בעיניו... כי אם היה לו ביטחון סבבה הוא היה מזרים לפחות לנשיקה.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 19-06-2012 בשעה 13:50.
בכללי, החברה מדרדרת כי לא שמים גבולות. ואם שמים לא אוכפים אותם.
לא יודע ממי זה התחיל, אבל ברגע שאותם גבולות נשברו, זה רק מדרדר.
ואני מדבר על הגבולות שבתאכלס הן נראות דיי מטומטמות בעליל כמו בגיל 12 שאמרו לך שאם אתה יוצא אתה צריך להיות בבית בשעה ככה וככה.
תאכלס סביר להניח שלא יקרה לך כלום (אם אתה לא בעייתי או סתם טמבל) אם תחזור מאוחר. אבל אותם דברים שבעליל נראים חסרי פואנטה הם הסטטוס קוו.
ברגע שהוא נשבר זה רק ילך ויחמיר. מי שיודע מה זה הסדר הסטטוס קוו יבין את זה. ברגע שחורגים מהם זה נהיה כדור שלג ורק גודל וגודל וגודל ונהיה בלאגן אחד גדול.
זה מתחיל מלהשאר חצי שעה מאוחר, שעה שעתיים ומשמה זה ממשיך מלכו תדעו לאן.
פותח האשכול, אותה בת שדיברת עליה היא בטח פוסטמה מפגרת שלא יצא ממנה כלום בעתיד.
תדבר עם ההורים שלך ותגיד שאתה ראית עם מי אחותך מסתובבת והם משפיעים עליה לרעה. אתה לא רוצה למצוא קונדומים במגירה שלה כשהיא בת 13 כן?
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 23-06-2012 בשעה 01:25.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017