אני אקצר כי ממש אין לי כח לחפור פה על הבוקר.
אני נכנס לפייסבוק של אחותי [בטעות], היא בת 12. השאירה אותו דלוק.
אני בא להתנתק ותופס לי ת'עין פרסום בדף בית שלה איזה ילד צוציק שחיף כזה עם כיפה ועגיל בלשון מתנשק עם אחת שנראת בגיל של אחותי.
כמה דברים:
כשאני הייתי בן 11-12 היה לי עגיל בלשון? אבא שלי היה מעיף לי 2 כאפות והיה אומר לי לא להגיד "עגיל" ו"בנים" באותו משפט יותר בחיים.
מה זאת האופנה הזאת? יעני זהו עכשיו יש ת'ערסים של גיל 10 שלובשים כיפה לכל מקום ?
והדבר האחרון והדובדבן שבקצפת, אני בן 17 ואני בתול שפתיים.
תקראו לי חנון מחשבים, ילד פורומים, כל זה נכון.
אבל עם זאת אני בנאדם שנראה סבבה וביטחון עצמי טוב, ואני אישית לא יודע למה אין לי ת'ביצים לנשק מישהי.
הקטע הוא איך ילד בן 12 שמגיע לי לברך ונמצא בבצפר של אחותי, שלובש כיפה ועושה מעצמו בדיחה [לפחות בעיניים שלי] מגיע למצב שהוא מעלה תמונה עם ילדה צוציקית שאני לא יודע איך היא נוגעת בו, שיושבת עליו מתנשקת איתו ומקבל על התמונה 140 לייקים.
אין צדק בעולם? מה הולך עם הילדים של היום?
כל כך הרבה שאלות סביב התמונה הזאת.
א. מה הוא דפוק? מה הוא לובש כיפה הוא מבין בזה משהו? שתבינו הוא עושה מעצמו בדיחה הוא לא דתי.
ב. 140 לייקים? כל הילדי כאפות שיגידו פה שליקים לא אומר כלום, בטח שזה אומר. זה אומר שכשהוא יהיה בן 15-16 הדרך שלו להיות זיין וערס צעצוע סלולה.
ג. זאתי שיושבת עליו הצוציקית? הדרך שלה להיות ה-זונה של השכבה גם כן סלולה.
בקיצור לא יודע מה להגיד לכם,
אני בן 17 אני תופס מהילד הזה בדיחה אבל מצד שני אני גם מקנא כי אני בתול שפתיים והוא הגיע למצב שהיא יושבת עליו ואוכלת לו ת'פנים.
איך פאקינג הגענו למצב כזה?
ילד בן 12 מעלה תמונה שלו עם כיפה בלי חולצה עם עגיל בלשון מתנשק עם מישהיו שיושבת עליו..
פאק.
גם מה היא חשבה לעצמה?
אצלינו בכיתות ו' המקסימום שהיה זה נשיקה בלחי וגם זה היה כאילו החובה של החובה חחחחחחחחחחחחחחחחח
או נשיקת רמזור שזה יעני בשפתיים אבל לא צרפתית. אבל זה סתם היה לפוזה שכולם אמרו שהם קיבלו ובסוף אף אחד לא עשה את זה.
עגיל בלשון?
לא מגיב על זה, בן כמה הוא בכלל? איפה הפאקינג הורים שלו?
איפה הפאקינג הורים שלה שנותנים לה לשבת על יצור כזה?
ושוב פעם, כל הפוסט הזה הוא חצי קנאה. שיהיה ברור אני לא מכחיש את זה.

ציטוט ההודעה