קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה]חיי החברה שלי גרועים אני לא מסוגל יותר הכול אותו החרא
    על ידי אני אגדה בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-04-2009, 23:16
  2. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 20:00
  3. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 18:06
  4. חברה שלי עזבה אותי...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 15:58
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

חיי החברה העלובים שלי מוציאים אותי מדעתי, החלטתי לגמור עם זה. - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    LIKE..

לא כל הנוצץ זהב.
    וואו גבר...
    אכפת לי מהדעה שלך,
    מה ת'חושב על הטענות שהצגתי כאן באשכול?

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אתה בן 18,מפיץ הרבה את התאורייה שלך,אבל עדיין לא קיימת יחסי מין.
    אז במקום להתחיל להפיץ את זה בפורומים,תתחיל מהסביבה שלך,מהסובבים אותך,תקיים יחסי מין,תמצא לעצמך חברה,תשפיע גם עלייה,תתחיל לעשות.

חוץ מי זה שהתאורייה שלך לא פותרת את המצב שבו הוא נמצא.אמרת שזהו פיתרון קולקטיבי?אבל הבנאדם לא יכול להשתמש בפתרון הקולקטיבי,כי חסר לו חברים,אין לו חברה,הוא לא מרגיש טוב עם עצמו,אז איך אתה בדיוק רוצה שהוא ימצא לעצמו חברה?
    אתה נותן לו פתרון מעשי לבעייה פנימית.
    צריך פתרון פנימי כדי לפתור את הבעיה הפנימית.

שלא נדבר על זה,שזה הוא פיתרון לטווח הארוך,אני לא בטוח כמה זמן צריך כדי לגרום לשינוי כזה גדול.
    הכבדת על הילד במקום להקל עליו.

אגב,אין לי שום דבר נגד התאורייה שלך,אין לי את הסמכות להגיד שהיא לא נכונה או לא טובה,אבל גם את ההפך אני לא יכול להגיד.
    התאורייה שלך מעניינת אבל אולי לא הכי קשורה לבעיה שלו.
    אתה חושב שלא ניסיתי את זה?
    אנשים לא מקשיבים.

אומרים לי "אני מעדיף להתחתן",
    נו מה אני אעשה שהם יותר שטופי מוח מהמחבלים המתאבדים?

באינטרנט לעומת זאת, אנשים הרבה יותר פתוחים לאופציות חדשות.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 24-06-2012 בשעה 21:38.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    וואו גבר...
    אכפת לי מהדעה שלך,
    מה ת'חושב על הטענות שהצגתי כאן באשכול?

אתה חושב שלא ניסיתי את זה?
    אנשים לא מקשיבים.

אומרים לי "אני מעדיף להתחתן",
    נו מה אני אעשה שהם יותר שטופי מוח מהמחבלים המתאבדים?

באינטרנט לעומת זאת, אנשים הרבה יותר פתוחים לאופציות חדשות.
    אתה יכול ללמוד nlp,לפתח את קישורי השיחה שלך,אל תפסיק לנסות.
    גם להיטלר היו רעיונות משוגעים שלא כולם הסכימו איתן בהתחלה,זה לקח לו כמה שנים,אבל בסוף הוא השפיע על האנשים בצורה שהוא רצה.
    לא שזה מודל לחיקוי כן,זאת רק דוגמא של מישהו שהלך עם הרעיונות ובמה שהוא מאמין עד הסוף.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אתה יכול ללמוד nlp,לפתח את קישורי השיחה שלך,אל תפסיק לנסות.
    גם להיטלר היו רעיונות משוגעים שלא כולם הסכימו איתן בהתחלה,זה לקח לו כמה שנים,אבל בסוף הוא השפיע על האנשים בצורה שהוא רצה.
    לא שזה מודל לחיקוי כן,זאת רק דוגמא של מישהו שהלך עם הרעיונות ובמה שהוא מאמין עד הסוף.
    מזה NLP?

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אז ככה.. קודם כל SPQR אתה טועה, לפי הדעה שלך בנאדם פשוט צריך להביא תירוצים למדוע הוא במצב חברתי גרוע, להגיד שאתה מרגיש חרא והמצב החברתי שלך גרוע זה כי "אנשים אחרים מטומטמים" זה ממש להכניס את עצמך לבועה של דיכאון ולחיות מאושר קטן של מדיי פעם לשכנע את עצמך שהעולם דפוק ואתה צריך לשמוח.
    אז לא העולם לא מפגר ויש קודים של חברה ושל התנהגות, אתה פשוט לא רגיל אליהם אז אתה לא מסתגל, ובמקום להתמודד אתה בורח.
    לפותח האשכול, כן, הבעיה היא אתה ולא אף אחד אחר, אבל זה לא אומר שאתה "דפוק" זה רק אומר שאתה לא יודע להסתדר עם מצבים חברתיים מסוימים.
    ותשמח לשמוע שלא רק שאתה לא היחיד אלא ליותר מ30% מהאוכלוסייה יש את הבעיה הזאת בצורה כזאת או אחרת (ראיתי איפשהו מחקר על זה).
    אבל כן יש פתרון, והוא דיי פשוט , הבעיה היחידה היא שאתה לא רגיל לסיטואציות חברתיות ולא יודע להתנהג בחברה וזה לא בגלל שיש לך אופי כזה אלא רק בגלל מה שהורגלת במהלך חייך, למשל, העדפת להסתובב עם קבוצת חברים שלא בדיוק "מקובלים" וזה תקע אותך בנקודה מסוימת, או שהרבה זמן בילית לבד, אם זה במחשב או עם המשפחה או כל דבר שהוא שלא כרוך בחברה.
    זהו זה, זה כל הבעיה שלך.
    יש המון פתרונות לזה, כל העניין הוא להרגיל אותך חזרה למה שטבעי לך ולכולם, חיי חברה.
    אתה יכול פשוט למצוא איזה חבר שמבלה הרבה עם אנשים ולאזור אומץ ולהתקשר אליו ולהתחיל להסתובב עם עוד אנשים, ולהכריח את עצמך לדבר, כן זה מאוד חשוב שבכל סיטואציה שתהיה אתה תהיה מעורב ולא תהיה תקוע לעצמך בתוך הראש וכאילו תהיה מרוחק ולא חלק ממנה, כל עוד אתה חלק מהסיטואציה אתה מתקדם שלב נוסף בביטחון שלך ובכישורים החברתיים שלך.
    עוד משהו שאתה יכול לעשות זה, תחשוב על איזה מישהו שאתה מכיר, אפילו אם זה לא אישית, שיש לו המון ביטחון והוא מאוד מוחצן ומישהו שאתה רוצה להיות כמוהו,
    עכשיו תתנהג כמוהו בחוץ ובחברה, אבל אל תוותר לעצמך וממש תכריח את עצמך להתהנג כמוהו, בהתחלה זה יהיה מביך וקשה אבל אחרי מספר ימים זה יבוא יותר בטבעיות ובקלות ואתה תרגיש משוחרר ותתחיל להיות אתה האמיתי, שזה אומר,לעשות אתה מה שבא לך בטבעי.
    ויש עוד המון שיטות ודברים שכדאי לדעת כדי לצאת מהמצב הזה, וזה מרגש וכיף לאזור אומץ ולהכריח את עצמך לצאת מהמצב הזה.
    הדרך הכי קלה זה להתאבד אבל מה תרוויח מזה ?? יש ילדים באפריקה שהכריחו אותם לירות בהורים שלהם ולהילחם יחד עם המורדים והם הצליחו לשנות את החיים שלהם ולא התאבדו, יש הורים שכל הילדים שלהם נהרגו בתאונת דרכים והצליחו להשתקם ולא התאבדו.
    אתה צריך להסתכל על החיים שלך כעונות, אתה כרגע בחורף אבל זה עובר ואני מבטיח שכשתרגיש טוב אתה תחשוב לעצמך שהיית מפגר שבכלל חשבת על זה.
    עוד משהו שחשוב שתדע, כל בעיה שהייתה ואי פעם תהיה לך כבר קרתה אי פעם למישהו אחר ולא רק לאחד אלא למיליונים אחרים,
    וגם הספיקו כבר לכתוב על זה ספרים. אתה יכול פשוט לחפש באינטרנט יש פתרון לכל בעיה שיש לך פשוט תלמד ותדע יותר וזה יעזור לך,
    וויל סמית' אמר את זה.
    בכל מקרה אם תרצה שאני אסביר לך לעומק ביותר מפורט איך לצאת מהמצב החברתי שלך ולהשתפר שלח לי הודעה פרטית בכיף אני אעזור לך.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אז ככה.. קודם כל SPQR אתה טועה, לפי הדעה שלך בנאדם פשוט צריך להביא תירוצים למדוע הוא במצב חברתי גרוע, להגיד שאתה מרגיש חרא והמצב החברתי שלך גרוע זה כי "אנשים אחרים מטומטמים" זה ממש להכניס את עצמך לבועה של דיכאון ולחיות מאושר קטן של מדיי פעם לשכנע את עצמך שהעולם דפוק ואתה צריך לשמוח.
    קראתי רק את זה, והפסקתי לקרוא.

אז אוקיי, זאתי דעתך, יש לך ביסוס אליה?
    איפה הבאתי תירוצים?

הבאתי טיעונים מוכחים לכל מה שאמרתי,
    אלא אם תוכיח שהטיעונים לא נכונים אין לך מה להגיד לי.

אני חי באושר, מי אמר לך שלא?
    העולם באמת דפוק,
    צריך להיות עיוור בשביל לטעון אחרת.

אבל באמת, בוא תנסה שניה לחשוב בתור בן אדם רציונלי,
    על איזה "קודים חברתיים" אתה מדבר?

אה?

בוא תסביר את עצמך.

לפותח האשכול, כן, הבעיה היא אתה ולא אף אחד אחר, אבל זה לא אומר שאתה "דפוק" זה רק אומר שאתה לא יודע להסתדר עם מצבים חברתיים מסוימים.
    פפפ וואו,
    בוא תוכיח את זה גבר.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 24-06-2012 בשעה 23:18.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מזה NLP?
    אתה בן אדם חכם, אמנם גם שטוף מוח אבל בעל אינטלגנטציה מסוימת.
    ואתה ההוכחה הכואבת לעולם שלנו,

ביקום נורמלי אנששים כמוך עם רעיונות חדשים וחוכמה הם היו צריכים להיות הנרדפים ע"י הבנות וזיינים,
    ולא שחיפים עם כיפה חסרי אייקיו שאמנם אני כן מסתובב ומדבר איתם אבל זה נטו תועלת שלי כי אם לא הייתי עושה את זה סביר להניח שהייתי נשאר עם החוכמה שלי עם עצמי ועדיין בתול.

תכניס לראש שלך שהעולם לא יתחיל לתפקד לא מחר ולא עוד 3 שנים,
    אז תסתגל למצב החברתי שנוצר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

קראתי רק את זה, והפסקתי לקרוא.

אז אוקיי, זאתי דעתך, יש לך ביסוס אליה?
    איפה הבאתי תירוצים?

הבאתי טיעונים מוכחים לכל מה שאמרתי,
    אלא אם תוכיח שהטיעונים לא נכונים אין לך מה להגיד לי.

אני חי באושר, מי אמר לך שלא?
    העולם באמת דפוק,
    צריך להיות עיוור בשביל לטעון אחרת.

אבל באמת, בוא תנסה שניה לחשוב בתור בן אדם רציונלי,
    על איזה "קודים חברתיים" אתה מדבר?

אה?

בוא תסביר את עצמך.

פפפ וואו,
    בוא תוכיח את זה גבר.
    אתה בעצמך אמרת, קראת משפט וחצי, תקרא את הכל ותבין למה אני מתכוון.
    ומה שהבנת זה פשוט תיאוריה יפה מלאה בדימויים ודוגמאות לא רלוונטיות וחסרות כל ביסוס והגיון. אפשר גם להגיד מה שאמרת אבל להפוך את זה, זה פשוט מילים יפות. תקרא את כל מה שכתבתי ואל תנסה להכנס איתי לקרב של "פילוסופיה והגיון החיים" כי אני לא מתכוון להתווכח איתך אני פשוט מבין את מה שאתה עוד לא מצליח להבין. שוב תקרא את מה שכתבתי. ויכול להיות שאתה כן מאושר אבל זה לא קשור בין זה לבין זה שהתאוריה שלך לא נכונה.
    אמנם מה שאמרת על התחרות זה נכון אבל על ההתמודדות שלך עם זה ועל זה שה"תחרות" הזאת היא באמת קובעת הכל בחיים שלך היא לא נכונה.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אתה בעצמך אמרת, קראת משפט וחצי, תקרא את הכל ותבין למה אני מתכוון.
    ומה שהבנת זה פשוט תיאוריה יפה מלאה בדימויים ודוגמאות לא רלוונטיות וחסרות כל ביסוס והגיון. אפשר גם להגיד מה שאמרת אבל להפוך את זה, זה פשוט מילים יפות. תקרא את כל מה שכתבתי ואל תנסה להכנס איתי לקרב של "פילוסופיה והגיון החיים" כי אני לא מתכוון להתווכח איתך אני פשוט מבין את מה שאתה עוד לא מצליח להבין. שוב תקרא את מה שכתבתי. ויכול להיות שאתה כן מאושר אבל זה לא קשור בין זה לבין זה שהתאוריה שלך לא נכונה.
    אמנם מה שאמרת על התחרות זה נכון אבל על ההתמודדות שלך עם זה ועל זה שה"תחרות" הזאת היא באמת קובעת הכל בחיים שלך היא לא נכונה.
    בקצרה אין לך ביסוס נגד התאוריה שלי וגם אין לך מה להגיד,
    הבנתי.

:\

תחזור כשיהיה לך משהו קונקרטי להציג בפניי.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אתה בן אדם חכם, אמנם גם שטוף מוח אבל בעל אינטלגנטציה מסוימת.
    ואתה ההוכחה הכואבת לעולם שלנו,

ביקום נורמלי אנששים כמוך עם רעיונות חדשים וחוכמה הם היו צריכים להיות הנרדפים ע"י הבנות וזיינים,
    ולא שחיפים עם כיפה חסרי אייקיו שאמנם אני כן מסתובב ומדבר איתם אבל זה נטו תועלת שלי כי אם לא הייתי עושה את זה סביר להניח שהייתי נשאר עם החוכמה שלי עם עצמי ועדיין בתול.

תכניס לראש שלך שהעולם לא יתחיל לתפקד לא מחר ולא עוד 3 שנים,
    אז תסתגל למצב החברתי שנוצר.
    Peace & Love Brother, Peace & Love

ההיסטוריה זוכרת את מי ששבר את החוקים,
    לא את מי שעקב אחריהם.

אני הולך לשבור אותם.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 25-06-2012 בשעה 00:07.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אז לא העולם לא מפגר ויש קודים של חברה ושל התנהגות, אתה פשוט לא רגיל אליהם אז אתה לא מסתגל, ובמקום להתמודד אתה בורח.
    ותשמח לשמוע שלא רק שאתה לא היחיד אלא ליותר מ30% מהאוכלוסייה יש את הבעיה הזאת בצורה כזאת או אחרת (ראיתי איפשהו מחקר על זה).
    אבל כן יש פתרון, והוא דיי פשוט , הבעיה היחידה היא שאתה לא רגיל לסיטואציות חברתיות ולא יודע להתנהג בחברה וזה לא בגלל שיש לך אופי כזה אלא רק בגלל מה שהורגלת במהלך חייך, למשל, העדפת להסתובב עם קבוצת חברים שלא בדיוק "מקובלים" וזה תקע אותך בנקודה מסוימת, או שהרבה זמן בילית לבד, אם זה במחשב או עם המשפחה או כל דבר שהוא שלא כרוך בחברה.
    זהו זה, זה כל הבעיה שלך.
    יש המון פתרונות לזה, כל העניין הוא להרגיל אותך חזרה למה שטבעי לך ולכולם, חיי חברה.
    אתה יכול פשוט למצוא איזה חבר שמבלה הרבה עם אנשים ולאזור אומץ ולהתקשר אליו ולהתחיל להסתובב עם עוד אנשים, ולהכריח את עצמך לדבר, כן זה מאוד חשוב שבכל סיטואציה שתהיה אתה תהיה מעורב ולא תהיה תקוע לעצמך בתוך הראש וכאילו תהיה מרוחק ולא חלק ממנה, כל עוד אתה חלק מהסיטואציה אתה מתקדם שלב נוסף בביטחון שלך ובכישורים החברתיים שלך.
    עוד משהו שאתה יכול לעשות זה, תחשוב על איזה מישהו שאתה מכיר, אפילו אם זה לא אישית, שיש לו המון ביטחון והוא מאוד מוחצן ומישהו שאתה רוצה להיות כמוהו,
    עכשיו תתנהג כמוהו בחוץ ובחברה, אבל אל תוותר לעצמך וממש תכריח את עצמך להתהנג כמוהו, בהתחלה זה יהיה מביך וקשה אבל אחרי מספר ימים זה יבוא יותר בטבעיות ובקלות ואתה תרגיש משוחרר ותתחיל להיות אתה האמיתי, שזה אומר,לעשות אתה מה שבא לך בטבעי.
    ויש עוד המון שיטות ודברים שכדאי לדעת כדי לצאת מהמצב הזה, וזה מרגש וכיף לאזור אומץ ולהכריח את עצמך לצאת מהמצב הזה.
    הדרך הכי קלה זה להתאבד אבל מה תרוויח מזה ?? יש ילדים באפריקה שהכריחו אותם לירות בהורים שלהם ולהילחם יחד עם המורדים והם הצליחו לשנות את החיים שלהם ולא התאבדו, יש הורים שכל הילדים שלהם נהרגו בתאונת דרכים והצליחו להשתקם ולא התאבדו.
    אתה צריך להסתכל על החיים שלך כעונות, אתה כרגע בחורף אבל זה עובר ואני מבטיח שכשתרגיש טוב אתה תחשוב לעצמך שהיית מפגר שבכלל חשבת על זה.
    עוד משהו שחשוב שתדע, כל בעיה שהייתה ואי פעם תהיה לך כבר קרתה אי פעם למישהו אחר ולא רק לאחד אלא למיליונים אחרים,
    וגם הספיקו כבר לכתוב על זה ספרים. אתה יכול פשוט לחפש באינטרנט יש פתרון לכל בעיה שיש לך פשוט תלמד ותדע יותר וזה יעזור לך,
    וויל סמית' אמר את זה.
    בכל מקרה אם תרצה שאני אסביר לך לעומק ביותר מפורט איך לצאת מהמצב החברתי שלך ולהשתפר שלח לי הודעה פרטית בכיף אני אעזור לך.

החוקים החברתיים מגבילים אותך,ומי שהולך אחרייהם,זה אלו שאין להם ביטחון.
    במקום לעשות מה שאתה רוצה,אתה מוותר על זה כי זה נראה ״לא טוב״,״מוזר״,אתה מפספס מיליון הזדמנויות,אתה לוקח ללב מה שאחרים חושבים עלייך,כשאין לזה שום קשר למי שאתה.כן,מי שאתה חושב שאתה או מי שאחרים חושבים שאתה,זה לא באמת אתה.
    כשאתה בא בגישה כזאת,לא בהכרח אומר שאתה שונא את כולם ושולח את כולם לעזעזל(טוב נו יש גם כאלו),החוכמה היא להפסיק להיות תחת לחץ חברתי ולאהוב את כולם לא משנה מה הוא עשה לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Nobody dies a virgin... Life fucks us all.

אני חייב להודות לפולו, כי נראה שהוא היחיד שבאמת עזר לי. אני בעד התאורויות המעניינות פה, אבל זה לא ישפר את המצב שלי ואני לא הולך להאשים את החברה ואת כל העולם שמה שקורה לי, בעוד שרק אני אחראי על עצמי ועל גורלי ואפילו אלוהים לא ישנה את זה אפילו אם הייתי מאמין בו.

איך קוראים באמת לבעיה שלי? אין ספק שמליונים ברחבי העולם עברו אותה, בעיקר חנונים בסיטואצית בנות, אבל אני לא חנון ולא גיק כמו בסדרות, אלא פשוט ילד אומלל שלא מצליח לדבר עם בנות. הביטחון שלי זולג לרצפה, אני טוען שיש לי ביצים בעוד שהשפת גוף שלי מראה שביטחון אין לי ואאכפת לי איך אני נראה ומה חושבים עלי כל שניה.
    היום לצערי, לאחר שנבחרת אנגליה איכזבה אותי בפעם החמישית ברציפות בעשור הזה, וגמרה לי לבכות בשלושה מהם, החלטתי שכנראה באמת אין טעם לחיים האלה. הדבר היחידי שעוצר אותי הוא לעשות דברים שעוד לא הספקתי, ויש הרבה, אבל אומרים שבמקרים כאלה צריך ללכת לעולם של הסמים, הם יחזיקו אותי, או אפילו סיגריות, אלכוהול, אני לא מדבר על סמים כבדים חלילה אבל.
    זה המצב...

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ואוו אתם ממש מפספסים את הנקודה.
    קודם כל SPQR, התאוריה שלך לא מעניינת אותי והיא לא רלוונטית לנושא, אתה רוצה במאת שאני יגיב עליך ?
    אז אתה חסר ביטחון שופע, אמרת "אני מתגייס לצבא ואני בתול" שבעצם מה שעשית פה זה אזרת אומץ להגיד שאתה בתול בגלל שהסטטוס שלך עלה בגלל המאמר שכתבת שאני דיי בטוח שראיתי אותו איפשהו כבר על השבטים. והיית חייב להוסיף אני מתגייס לקרבי כדיי לאזן ולא לצאת "בתול מעפן" למרות שאתה יכול להגיד שזה לא קשור ואתה מתגייס בגלל סיבות אישיות או אידיאולוגיות אחרות, לא ממש מעניין.
    מה שקורה פה זה שאנשים הם חסרי ביטחון ולא מסתדרים בחברה, אז הם נמצאים הרבה לבד ובפורום וקוראים מאמרים ורואים סרטונים,
    ומפתחים דעות למצב שלהם ולמצב העולם, אתם רואים קוראים ורואים סרטונים על כל מיני אנשים גדולים ומנהיגים גדולים שהלכו נגד הזרם ושינו, ופיתחו וכו... אבל אתם לא רואים את התמונה הגדולה, אתם נמצאים פה בגלל חוסר ביטחון אתם פשוט יושבים במחשב ומספרים כמה אתם גדולים והולכים להצליח נגד הזרם. שלא תבין אותי לא נכון AWAKE אני מאוד מסכים עם הדעות שלך ויצא לראות כמה מההודעות שלך ואני רואה שאתה חכם ויש לך שכל ואני אוהב את הרעיונות והדעות שלך ואני מסכים עם זה שלא צריך לחיות לפי ה"חוקים" שמשליטה עלינו המערכת.
    אבל אין קשר בין זה לבין חיי חברה. זה שהוא יהיה מתבודד וישנא את העולם בגלל שהוא לא מקבל אותו לא עושה אותו מתנגד לזרם אלא עושה אותו מתבודד בפירוש. הרבה מהאנשים הענקים שהלכו נגד הזרם ושינו את העולם בכל צורה שהיא לא היו מתבודדים או חסרי ביטחון אלא להיפך, הם היו עם ביטחון עצום וחיי חברה שבאו ביחד עם הדעות שלהם וההתקדמות שלהם.
    זה שSPQR אומר שהחברה לא מקבלת אותו או משהו כזה ואיזה אחד הגיב לו פה החברה צריכה להעריץ אנשים כמוהו זה שטויות.
    כי מצטער לבשר לך עם לא הבנת עד עכשיו אבל SPQR בתול רק בגלל שהוא לא יודע להתחיל ולדבר עם בנות, ולא בגלל שהוא "נגד המערכת" או כל חירטוט אחר שאנשים מספרים לעצמם שהם יותר מידי מפחדים להתמודד עם האמת.
    ואני רוצה שתבין ולא תכתוב לי איזה הודעה שמנסה להשמיץ אותי או שאומרת שאתה בכלל משהו אחר ויש לך דעות כאלה או אחרות.
    פותח האשכול ביקש עזרה ואתה פשוט הכנסת אותו לפילוסופיה הזאת שנתנה לו תירוץ לא יותר. אני מצטער אבל בדעות האלה SPQR אתה פשוט לא תזוז מהמקום ולא באמת תלך נגד המערכת ותגיע לאנשהו, אולי באמת תעשה סמים שזה "נגד המערכת" כמו שאחד פה TYLER DURDEN אמר, אבל זה לא יקדם אותך לשום מקום ובטח שלא תהיה מאושר מזה.
    לפותח האשכול, נראה לי שאתה לא מבין את הנקודה, רד מהשטויות האלה של מה נעשה זה המצב אולי נעשה סמים וכו...
    המצב שלך לא מיוחד ואתה לא מסכן אתה יכול לשנות את המצב שלך, חבל שאני לא מדבר איתך במציאות כי בדקה הייתי מוציא אותך מהמחשבה הזאת ועוזר לך. אנשים כל יום חווים מצב כמו שלך בדיוק ומשנים אותו, עכשיו בזמן שאנחנו מדברים.
    תנסה לחשוב, שב דקה עם עצמך ותחשוב במצב האידיאלי מי היה אתה האידיאלי, ותחשוב איזה כיף ואיזה מדהים זה להיות שם וכמה מאושר תהיה, עכשיו תפעל בכיוון הזה כי אם תשלים עם המצב ותהיה בדיכאון אני מבטיח לך שעוד חודש אתה שוב לא תשלים עם המצב ותרגיש חרא שתהיה בחברה, אז עדיף לשנות את המצב מעכשיו.
    וAWAKE אני חושב שפשוט ממש לא הבנת את מה שהסברתי מקודם, תנסה לקרוא את זה ולהבין, אין קשר ללחץ חברתי, בנאדם יכול להיות עצמו עד הסוף ולהיות מחובר לעצמו ועדיין להסתדר בחברה ולחיות חיי חברה. אני יכול להגיד לך בביטחון מלא שאני ממש עצמי בכל צורה שהיא ויש לי חיי חברה מאוד טובים עם ביטחון גבוה, ואני באמת לא מנסה להשוויץ או לעשות פוזות בפורום.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

איך זה הפך לדיון פילוסופי?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

כי מצטער לבשר לך עם לא הבנת עד עכשיו אבל SPQR בתול רק בגלל שהוא לא יודע להתחיל ולדבר עם בנות, ולא בגלל שהוא "נגד המערכת" או כל חירטוט אחר שאנשים מספרים לעצמם שהם יותר מידי מפחדים להתמודד עם האמת.
    עמדתי, נשבע לך שעמדתי, ומחאתי לך כפיים כשקראתי את זה,
    איזה יופי של משפט.
    אתה כל כך צודק...שאין לך מושג עד כמה.

אני באמת בתול - בגלל שאני לא יודע להתחיל ולדבר עם בנות!

ובוא נשאל את עצמנו - למה אני לא יודע לעשות את זה?

7 מיליון שנות אבולוציה,
    ואני לא יודע להתחיל עם בחורה?

איך זה מסתדר בראש?
    זה לא.

אז תן לי להכניס לך משהו למוח,
    אתה חיה, אתה קוף, בדיוק כמוני וכמו כל אדם אחר בעולם,
    ואנחנו פועלים על אינסטינקטים בין אם אתה חושב שאני טועה או לא,
    כל בן אדם כל חיה פועלת על אינסטינקטים.

אז בוא תנסה להחכים קצת, ותשאל את עצמך,
    אם אחרי 7 מיליון שנות אבולוציה, 90% מהגברים בעולם מפחדים להתחיל עם נשים,
    האם באמת קיימת אצלם היכולת הזאת??

הריי אנחנו יודעים שלבן אדם יש שני איסטינקטים עיקריים:
    1.לשרוד
    2.להתרבות

אלה הם הדברים שאתה הכי רוצה לעשות ולהשיג,
    לשרוד ולהתרבות.

אתה מסכים איתי שבלי כוס אני לא יכול להתרבות?
    ואתה מסכים איתי שהאינסטינקט להתרבות שווה לאינסטינקט לשרוד?

סתכל על חיות בטבע, הולכות מכות עד מוות בשביל הזכות להביא ילד לעולם,
    אז איך לעזאזל זה נשמע לך הגיוני שאני בתור בן אדם לא מסוגל להתחיל עם בחורה?

איך, בוא תגיד לי איך,
    חכם גדול.

בא לפה ונותן לי הרצאה על כך שאני חסר ביטחון,
    עשיתי דברים בחיים שלי שאתה לעולם לא תעשה כי אין לך ת'ביצים לעשות את זה,
    בא לפה לפורום של ילדים ומשחק לי אותה איזה גבר-גבר בעל ביטחון.

תחזור למאיפה שבאת

ציטוט נכתב במקור על ידי Artemis צפיה בהודעה
    אני חייב להודות לפולו, כי נראה שהוא היחיד שבאמת עזר לי. אני בעד התאורויות המעניינות פה, אבל זה לא ישפר את המצב שלי ואני לא הולך להאשים את החברה ואת כל העולם שמה שקורה לי, בעוד שרק אני אחראי על עצמי ועל גורלי ואפילו אלוהים לא ישנה את זה אפילו אם הייתי מאמין בו.

איך קוראים באמת לבעיה שלי? אין ספק שמליונים ברחבי העולם עברו אותה, בעיקר חנונים בסיטואצית בנות, אבל אני לא חנון ולא גיק כמו בסדרות, אלא פשוט ילד אומלל שלא מצליח לדבר עם בנות. הביטחון שלי זולג לרצפה, אני טוען שיש לי ביצים בעוד שהשפת גוף שלי מראה שביטחון אין לי ואאכפת לי איך אני נראה ומה חושבים עלי כל שניה.
    היום לצערי, לאחר שנבחרת אנגליה איכזבה אותי בפעם החמישית ברציפות בעשור הזה, וגמרה לי לבכות בשלושה מהם, החלטתי שכנראה באמת אין טעם לחיים האלה. הדבר היחידי שעוצר אותי הוא לעשות דברים שעוד לא הספקתי, ויש הרבה, אבל אומרים שבמקרים כאלה צריך ללכת לעולם של הסמים, הם יחזיקו אותי, או אפילו סיגריות, אלכוהול, אני לא מדבר על סמים כבדים חלילה אבל.
    זה המצב...

אל תקשיב לו,
    זאת לא אשמתך ואני הוכחתי לך את זה,
    אני לא אומר שאתה צר יך להתבודד,
    אבל תבין שזאתי לא אשמתך.

סלמאת
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 25-06-2012 בשעה 14:43.

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

טוב קיצר אני רואה שהנושא חרוש ומתחיל להיות פה סתם שיחה של ריבים שלמען האמת... מיותר. אני קראתי את רוב ההודעות פה ויש פה אי הבנה אחת גדולה.
    SPQR בתחילת האשכול אמר שהבעיה מתחילה מהחברה ולא בגללו והוא צודק. (וזאת תופעת לוואי של החברה, זה לא שהחברה רוצה לעשות רע למישהו מטבעה).
    בהמשך הוא הציג תיאוריה שתומכת בטענה שלו וכולכם יוצאים עליו שהוא לא מביא פתרון, אבל הוא לא ניסה להביא פתרון הוא רק ניסה להסביר את עצמו אלוהים ישמור!
    כמו שאחרים אמרו הפתרון זה למידת קישורי שיחה עם נשים ואחרים בכלל.
    לפותח האשכול, אתה יכול ללכת ללמוד פיק אפ, NLP או כל דבר אחר שיעזור לך לפתח בטחון עצמי.

הנושא חרוש. נעול.
    נערך לאחרונה על ידי koogel; 25-06-2012 בשעה 15:03.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,577 | הודעות: 8,174,164 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect