אז ככה.. קודם כל SPQR אתה טועה, לפי הדעה שלך בנאדם פשוט צריך להביא תירוצים למדוע הוא במצב חברתי גרוע, להגיד שאתה מרגיש חרא והמצב החברתי שלך גרוע זה כי "אנשים אחרים מטומטמים" זה ממש להכניס את עצמך לבועה של דיכאון ולחיות מאושר קטן של מדיי פעם לשכנע את עצמך שהעולם דפוק ואתה צריך לשמוח.
אז לא העולם לא מפגר ויש קודים של חברה ושל התנהגות, אתה פשוט לא רגיל אליהם אז אתה לא מסתגל, ובמקום להתמודד אתה בורח.
לפותח האשכול, כן, הבעיה היא אתה ולא אף אחד אחר, אבל זה לא אומר שאתה "דפוק" זה רק אומר ש
אתה לא יודע להסתדר עם מצבים חברתיים מסוימים.
ותשמח לשמוע שלא רק שאתה לא היחיד אלא ליותר מ30% מהאוכלוסייה יש את הבעיה הזאת בצורה כזאת או אחרת (ראיתי איפשהו מחקר על זה).
אבל כן יש פתרון, והוא דיי פשוט

, הבעיה היחידה היא שאתה לא רגיל לסיטואציות חברתיות ולא יודע להתנהג בחברה וזה לא בגלל שיש לך אופי כזה אלא רק בגלל מה שהורגלת במהלך חייך, למשל, העדפת להסתובב עם קבוצת חברים שלא בדיוק "מקובלים" וזה תקע אותך בנקודה מסוימת, או שהרבה זמן בילית לבד, אם זה במחשב או עם המשפחה או כל דבר שהוא שלא כרוך בחברה.
זהו זה, זה כל הבעיה שלך.
יש המון פתרונות לזה, כל העניין הוא להרגיל אותך חזרה למה שטבעי לך ולכולם, חיי חברה.
אתה יכול פשוט למצוא איזה חבר שמבלה הרבה עם אנשים ולאזור אומץ ולהתקשר אליו ולהתחיל להסתובב עם עוד אנשים, ולהכריח את עצמך
לדבר, כן זה מאוד חשוב שבכל סיטואציה שתהיה אתה תהיה מעורב ולא תהיה תקוע לעצמך בתוך הראש וכאילו תהיה מרוחק ולא חלק ממנה, כל עוד אתה חלק מהסיטואציה אתה מתקדם שלב נוסף בביטחון שלך ובכישורים החברתיים שלך.
עוד משהו שאתה יכול לעשות זה, תחשוב על איזה מישהו שאתה מכיר, אפילו אם זה לא אישית, שיש לו המון ביטחון והוא מאוד מוחצן ומישהו שאתה רוצה להיות כמוהו,
עכשיו תתנהג כמוהו בחוץ ובחברה, אבל אל תוותר לעצמך וממש תכריח את עצמך להתהנג כמוהו, בהתחלה זה יהיה מביך וקשה אבל אחרי מספר ימים זה יבוא יותר בטבעיות ובקלות ואתה תרגיש משוחרר ותתחיל להיות
אתה האמיתי, שזה אומר,לעשות אתה מה שבא לך בטבעי.
ויש עוד המון שיטות ודברים שכדאי לדעת כדי לצאת מהמצב הזה, וזה מרגש וכיף לאזור אומץ ולהכריח את עצמך לצאת מהמצב הזה.
הדרך הכי קלה זה להתאבד אבל מה תרוויח מזה ?? יש ילדים באפריקה שהכריחו אותם לירות בהורים שלהם ולהילחם יחד עם המורדים והם הצליחו לשנות את החיים שלהם ולא התאבדו, יש הורים שכל הילדים שלהם נהרגו בתאונת דרכים והצליחו להשתקם ולא התאבדו.
אתה צריך להסתכל על החיים שלך כעונות, אתה כרגע בחורף אבל זה עובר ואני מבטיח שכשתרגיש טוב אתה תחשוב לעצמך שהיית מפגר שבכלל חשבת על זה.
עוד משהו שחשוב שתדע, כל בעיה שהייתה ואי פעם תהיה לך כבר קרתה אי פעם למישהו אחר ולא רק לאחד אלא למיליונים אחרים,
וגם הספיקו כבר לכתוב על זה ספרים. אתה יכול פשוט לחפש באינטרנט יש פתרון לכל בעיה שיש לך פשוט תלמד ותדע יותר וזה יעזור לך,
וויל סמית' אמר את זה.
בכל מקרה אם תרצה שאני אסביר לך לעומק ביותר מפורט איך לצאת מהמצב החברתי שלך ולהשתפר שלח לי הודעה פרטית בכיף אני אעזור לך.