צונזרררררררררררררררררררררררררררררר
צונזרררררררררררררררררררררררררררררר
נערך לאחרונה על ידי אני אגדה; 06-06-2009 בשעה 18:37.
|
|
החיים לא כאלה קשים תחפש את הטוב שבהם
אתה אומר שאתה רוצה שיהיו לך חברים,אבל אחר כך אתה אומר שאתה שם זין עליהם ושלא בא לך אף אחד גם לא את המקובלים וגם לא את החנונים...ככה שלא הבנתי מה אתה רוצה,חבורה של ילדים רגילים ? תנסה למצוא אולי בכיתות אחרות ? או מחוץ לבצפר ?
אני לא ממש יודע איך לענות לך, אני ניסיתי מקודם לנסח עצה ארוכה וטובה כזאת... אבל התבלבלתי באמצע.
בכל אופן תקשיב, מתי שלמישהו נהרס המנוע באוטו והוא מנסה לתקן את הגלגלים... הוא עושה טעות נכון? כי מה יעזור לו לתקן את הגלגלים בזמן שהמנוע לא עובד..?!
אותו דבר איתך, אתה מנסה להתחבר לכל מיני טיפוסים לא טובים, שעושים שטויות ונמצאים עמוק בחרא... ואתה חושב שאם תהיה חבר שלהם או אם (ציטוט) "שבור את הראש בשביל להבין את הסוד להיות מצחיק ולהיות חבר'ה מאן. ולהיות "מקובל" אז יהיה לך יותר טוב, אתה בעצם טועה.
לפי התיאור שלך החברים שלך והילדים בשכבה שלך הם כולם ילדי פוזה כאלה, שלא מקבלים אנשים ל"חברה" שלהם רק כי לא נראה להם, ומי שלא מזיין הם לא סופרים אותו... והם לא נחמדים אליך, אז מה אתה מתאמץ בכלל ידידי?
אני במקומך הייתי בא לבצפר רגוע כזה, יושב בשקט מנסה להקשיב בשיעורים וכו', ואם הייתי מוצא איזה תלמידה או תלמיד נחמד שאני רואה את עצמי מדבר איתם בכיף, בלי להרגיש יותר מדי לא בנוח, הייתי מתחבר אליהם וככה בסבבה נהנה... אתה לא צריך להתחבר עם כולם, ובטח לא עם החלק המסריח של השכבה שלך.
בקצרה אני אגיד לך שאתה בסדר גמור, ולא נורא לך, לא רע לך... אתה פשוט צריך להסתכל על הכל בצורה אחרת, במקום לחשוב שאתה לא מצליח למצוא חברים, תחשוב שהילדים האלה לא שווים להיות חברים שלך, ושעדיף לך למצוא קבוצה או חבר שניים שיותר שווה לך ויותר קל לך להתחבר איתם.
אני בטוח שכולם מזיינים בערמות בגילך ... האינטרנט מלא בסרטים של פלייבוי בכיכובם של ילדים בני 16. (אם לא הבנת בקיצר מזיינים ך תשכל זה מה שהם מזיינים , אז אל תשים לב אליהם ) .
תקופה קצת חרא ? תסבול...יעבור לך .. לא מאמין שמשהו שנגיד באמת יעזור לך ..זה באמת צריך לבוא רק ממך...
חברים באים בתקופות,בצפר...תיכון.....צבא...עבודה וכו,תזכור שהמשפחה שלך תהיה שם תמיד.
אני מציע לך להתחיל לעבוד איפה שהוא עם אנשים צעירים שאתה יכול להתחבר אליהם.
תתחיל ללכת לחדר כושר(ציון אל תקפוץ עלי)...עושה נפלאות עם ביטחון עצמי,מנסיון אישי.
אל תפחד מבנות הן לא נושכות...ומשפטי פתיחה זה לארסים..."היי" פשוט עושה את כל העבודה.
ותזכור שהכל לטובה גם אם בהתחלה זה לא נראה ככה,אל תוותר על עצמך ואל תוותר על חברים,זה דבר חשוב,ו"חננות" הם כאלה רק בתקופת התיכון,אחרי הבצפר הכל משתנה תאמין לי אז אל תשפוט אחרים לפי ההתנהגות שלהם כמו שאתה לא רוצה שישפטו אותך.
בקיצור חפרתי מספיק,פיס אאוט.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
קודם כל.. רואים שיש לך ביטחון עצמי. אז זה כבר נקודה לזכותך.
דבר שני אני בטוחה שאתה הרבה יותר טוב מהם.
ואל תדאג זאת נראית לך רק תקופה קשה אבל בסופו של דבר-
כולם אוכלים חרא וזה יעבור בקרוב.
וכל הילדים האלה שקראת להם "מקובלים" זה נראה לי קצת
מוזר שעדיין מתעסקים בשטויות האלה בכיתה ט'.
כל אחד מסתובב עם החברים שלו ושלום על ישראל.
אין מלחמות או משהו.. לפחות זה ככה אצלי בבית ספר.
אמרת שנשארת כיתה אז נראה לי שזאת הסיבה שאתה לא מוצא
לעצמך מישהו להסתובב איתו הרי הם לא בגיל שלך,
וגם בגלל שנשארת כיתה אז הם רואים בך כאיזה אחד מפחיד כזה וטיפש,
אבל אתה לא, ואתה צריך להוכיח להם שאתה לא.
ועצה שלי, תן גז בלימודים הכי חזק שאתה יכול,
תקשיב למורים תעשה ש.ב ותלמד למבחנים זה הדבר היחיד שיעזור לך להתקדם,
ותאמין לי ברגע שעוברים מסגרת הכל משתנה.
כשתעבור אף אחד לא יכיר אותך במקום החדש ואז אתה תוכל
לבנות את האישיות שלך מחדש וככה יתחברו איתך יותר.
מקווה שעזרתי, בהצלחה (:
מה שיהיה יהיה-בסוף יגיע המוות.
אל תדאג, עוד 80 שנה כל אחד מאיתנו יהיה באיזה חור באדמה עם תולעים שאוכלים לו את הגוף. ואם בזה אתה מתעסק אז פשוט חבל על כל דקה שאתה מתעסק בזה
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-04-2009 בשעה 16:39.
תיקנתי לך את התיוג.
לנושא
אני יתמקד בזה שאתה רוצה חברה,אם תראה ילדה חמודה שנראת לך טוב
פשוט לך אליה ותגיד לה היי...
היא לא תעשה לך כלום או שהיא תזרום או שהיא לא.
ככה אתה תיהיה מוקף ידידות.
תשמע גם אני הייתי כזה.. אבל לא פריק.. הייתי יותר אחד שקשה לו להתחבר לאנשים.
מה שאני עשיתי זה להיפתח אל כולם, לא לעשות דברים שאתה לא אוהב.. אף פעם לא להגיד דברים לא נכונים..
בסוף מה שקרה הוא שהאנשים שדומים לי בדברים שאני אוהב.. באו אלי פעם אחת והזמינו אותי לבוא איתם לסרט.(לא כדייט!!!)
בתכלס יצא שאחרי שהיו לי קצת חברים, כשהם הלכו עם קבוצה אחרת אני הצטרפתי אליהם כי הרגשתי שאני שייך אליהם. ככה מצאתי לעצמי חברים שלא דומים לי ומקבלים אותי כמו שאני. זה לא שווה להיות "אני מזויף".. להיות כל היום בבצפר ועם חברים וכולם חושבים שאתה משהו ואתה בכלל ההפך.
רוצה דוגמא? יש לנו ילד בשכבה מזה חנון וכולם צוחקים עליו.. הוא אף פעם לא "הטיל את מימיו הגבריים"(כוס אמק אסור להגיד שום דבר..) וכולם לחצו עליו.. מה שקרה הוא שפעם הייתי חבר שלו.. פעם זה לפני 5 שנים בערך.. והייתי חבר שלו לפחות לשנה- מספיק כדי לדעת מה הוא אוהב.
הקיצר הילד שינה את עצמו בהתאם לחברה ופעם אחת הייתי צריך להביא לו שיעורים וראיתי אותו עושה ההפך ממה שכולם חושבים שהוא- עושה את מה שהוא באמת אוהב.
אז מה שאני אומר זה שלא הצליח לילד הזה והוא עדיין חנון, למרות שהוא לא רוצה להיות /=
אם אתה רוצה להיות במקום שאתה חושב שאתה שייך לו.. פשוט תהיה אתה.
מקווה שעזרתי
גם אני חייל של ה' (:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה נכון שיש מים באסלה כדי שתשתין יותר?
אני לא יציין מי זה, בושות לבן אדם חחח
אם אתה כזה בטוח בעצמך ושלם עם עצמך וטוב לך עם מי שאתה ואחראי ולא טמבל ולא עושה שטויות ויודע לקחת דברים בקלות ולעשות חפיף ולא להיות דיכאוני כאילו זה סוף העולם.
לך לזונה!
זיון אחד ויפתח לך הראש. או שתחפש איזה מישהי במצב שלך תגרום לה לאהוב אותך או שסתם תשאל אותה אם בא לה להזדיין. מה אתה בחורה? אתה לא צריך לשמור את עצמך עד החתונה. אני מכיר אנשים שהזדיינו פעם ראשונה בגיל 18 והיום הם זייני העולם ומזיינים הכי כוסיות שבעולם.