|
|
B12 במקור מיוצר אצלך במעי הגס והגוף סופג אותו, כמו אצל כל חיה כמעט אבל משהו נדפק אצל בני אדם והם התרגלו לזה שצריך להביא אותו מבחוץ, אבל זה לא אומר שאתה טורף שאמור לאכול בשר! המעיים שלך ארוכים מידי, הלסת שלך קצרה, אין לך שיניים חדות, אין לך טלפיים, אין סיכוי שעכשיו תצא לבחוץ ותטרוף סנאי, אין סיכוי שתצליח לאכול עכשיו סטייק שלם נע מבלי להקיא את הנשמה, אתה יכול להגיד על עצמך המון דברים, אבל אוכל בשר אתה לא.
הסיבה היחידה שאתה צריך B12 מבחוץ היא רק בגלל שהגוף שלך הפסיק לספוג את הB12 שהוא מייצר.
ולא, אני לא שותה חלב, אני אוהב את העצמות שלי בריאות![]()
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 29-07-2012 בשעה 14:34.
המעיים שלי לא ארוכים מידי, לחזיר יש RATIO גדול יותר של מעיים ביחס לגודל הגוף מבני אדם ונחש מה, החזיר אוכל בשר. לסת\שיניים חדרות בגלל שהאדם התרגל כבר לאכול בשר מבושל מחומם, אין צורך בשרירים לסת גדולים ושיניים חדות [האדם גילה את האש למעלה ממליון שנה אחורה]. אין לי טלפיים, מה קשור בכלל? לכל טורף יש טלפיים? לא, O_O זה כמו שתגיד שבגלל שלפרה אין ידיים אזי היא לא צמחונית
אני יכול לצאת ולטרוף סנאי, אנשים עושים את זה אפילו היום כ"ספורט" לכייף
אני יכול לאכול סטייק נע, למרות שיקח כמה שבועות לגוף שלי להתרגל לאכול סטייק נע, אחר כך לא תיהיה בעיה ואני לא ירגיש רע לאכול אותו.
גוף האדם לא מייצר מספיק B12, אם הוא היה מייצר מספיק לא היו אנשים בעולם הזה עם חוסר B12 ולא היו תוספי מזון עם B12 ולא היו מוסיפים B12 בצורה מלאכותית למזונות שונים ולא היה רשום בכל אתר שני על צמחונות שיש צורך לאכול מזונות מועשרים בB12 או לקחת תוסף מזון שיש בו B12.
צמחוניים, אם אתם עם כזאת פתיחות ראש, תקראו את זה: http://www.second-opinions.co.uk/car...omparison.html
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 29-07-2012 בשעה 17:01.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 29-07-2012 בשעה 17:09.
שאלה טובה
כי קולה היא לא דבר טבעי. זה לא משהו שקיים מליוני שנים שנוכל להסתגל אליו ולהתאים את הטעם לקולה. בשר קיים מאז ומתמיד, קולה קיימת כמה? 50 שנה? לא מספיק זמן בשביל שהגוף יתפתח אבולוציונית "להיגעל" ממנו, כנ"ל סוכר לבן שהוא לא טבעי, ובכל זאת טעים.
מה זאת אומרת משהו "נדפק אצל בני אדם"? אתה מתכוון שיכלית או פיזיולוגית? מדהים מה שזה נדפק אצל כולם? [כי לפי כל המידע שיש בני אדם לא יכולים לייצר מספיק B12 בעצמם]
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 29-07-2012 בשעה 19:20.
עדיין לא ראיתי עובדה אחת לכך שלא נועדנו לאכול בשר, חוץ מהטפות מוסר שבעלי חיים שווים לבני אדם
תשאל אותו, הוא יספק לך המון תשובות.
מוכר ברזים מוסמך