Total count: 135
ממש מעריך את העזרה שלכם, אז אני אגיב לכם קודם ואז אני אדבר על מה שנעשה בפרוייקט

נכתב במקור על ידי
R0Y
לי אישית זה מרגיש שכבר עברת את השלב שאתה צריך לפתוח כל דבר שזז, התחלת עם גרושות וכו' ונראה שאין לך בעיה לגשת לאף אחת, אז הייתי מציע לך עכשיו להתמקד יותר בשיחה עצמה ובסגירה ולהתחיל עם בנות שהם הטעם שלך ואתה יכול לראות את עצמך נפגש איתם במקום לבזבז את הזמן שלך על מבוגרות וגרושות (אלא אם כן יש לך פטיש אליהן).
אגב בקשר לבחורה שאמרה שהיא צריכה ללכת, לפי דעתי היא פשוט נלחצה קצת שאתם יוצאים לסיבוב וכו', כדי לשמור בחורה איתך יותר זמן תתקדם בצעדים קטנים,
במקום להסתובב סתם ללא מעשה אתה יכול לאמר משהו כמו "בא לי גלידה בואי נלך 2 דקות לגלידרייה אני אקנה לעצי משהו ונחזיר אותך לאמא שלך", ואז כשאתה מגיע לגלידרייה אתה אומר "לא נוח לאכול בעמידה בואי נשב 2 דקות נאכל ואז כל אחד יחזור הביתה" אתה אומר 2 דקות אבל זה לא באמת שתי דקות ומבחינתה זה תירוץ להישאר איתך כי היא יודעת שאתם אוכלים גלידה ונפרדים ואין לה סיבה להילחץ, ככה אתה מרוויח איתה לפחות עוד חצי שעה, אחרי זה אם אתה רוצה להמשיך, אתה פשוט ממשיך באותו השיטה ואומר "תירוץ + סיבה + FTC, כשאתה עובד בהתקדמות כזאת של צעדים קטנים אתה יכול גם להביא אותה עד לבית שלך ויהיה לך הרבה יותר סיכויי הצלחה מאשר שישר תגיד לה את באה אלי הביתה לראות סרט.
יש מצב, אבל אני עדיין רוצה להמשיך, שמע אתה צודק אבל לא לגמרי. יש שיפור בגישה שלי ל"לפתוח סט" אבל אני עדיין רוצה לעבוד על זה.
בקרוב יגיע הרגע שאני אתחיל רק עם הבחורות שהייתי מוכן לצאת איתן. ואני אדם שאוהב בחורות HB7.
אגב זה המקום להגיד שיש בנות שנראות כל כך רע שקשה לי לפתוח אותן כי לא נעים לי לדבר איתן (לעמוד מולן יותר נכון). מצטער אבל קשה לי חח. אני מאחל להן את כל הטוב שבעולם.
ממש אהבתי את הקטע עם השתי דקות, אני אאמץ. יש לי תחושה שזה היה עובד במקרה שהיא הייתה צריכה ללכת חח.
באסה שלא ידעתי את זה אז. אבל אם לא הייתי נופל בזה וטועה, לא הייתי לומד כלום 
אני עוד אעבור על הפיסקה הזו כמה פעמים בשביל להפנים. תודה, זה ממש מידע שמעלה אותי עוד צעד במעלה הסולם.

נכתב במקור על ידי
-ToM-
FTC??
הוא עדיין לא מרגיש בטוח בעצמו, עובדה שלוקח לו זמן הפתיחה הראשונה. אבל אני מסכים שכדאי שתתמקד גם בשיחה (גם אם זה אומר לפתוח פחות)
False Time Constraint
אילוץ זמן שקרי.
תכלס אני מרגיש יותר בטוח מפעם לפעם, אבל העובדה שלקוח לי הרבה זמן עד הפתיחה הראשונה מדברת בעד עצמה, וזו אחלה אינדיקציה. אתה צודק.

נכתב במקור על ידי
R0Y
FTC - זמן מוטעה
ובסופו של דבר הוא מצליח להתגבר על הפתיחה הראשונה אז זה לא קריטי, אם הוא כבר פותח שיפתח בנות בטעם שלו ולא סתם
בהמשך נעבוד לבנות בטעם שלי, אני עדיין מרגיש שיש מה לשפר.
תכלס יש כל כך הרבה בנות יפות שגם אז יהיו לי הרבה בנות לפתוח.
אגב, משהו טוב שנתקלתי בו לפני כמה ימים, עם הזמן יהיה לי יותר קל לבצע אותו בזמן אמת, תהנו:Few quick rules:
1. If a girl is walking by and you make eye contact with her, and you
think shes cute, open.
2. If you see a cute girl that you think you would want to talk to, and
you start to wonder what shes li.... quit fucking thinking about it, go
open her.
3. If you check a girl out, open her.

נכתב במקור על ידי
R0Y
כן כמו שפעם היו מתחילים עם בנות בשיטה של מיסטרי והיו אומרים "היי יש לי 2 דקות לפני שאני חוזר לחברים שלי" ואז מתחילים לדבר, כדי שהבחורה תדע שאתה לא מתכוון להתעלק עליה כל הערב, אז בשיטה הזאת אתה בעצם משתמש באותו כעיקרון רק בצורה הרבה יותר מעשית, בואי לפה ל2 דקות בואי לשם ל2 דקות וכו' ככה בלי שהיא שמה לב היא בילתה איתך שעתיים והייתם ב5 מקומות שונים
וואו, יש פה גם ניצול מעולה של קצת זמן והרבה מקומות. כי זה ממריץ אותי לעשות פעולה אחרת כל 5-10 דקות.. simple pickup קוראים לזה שאפלינג, נייס אחי.
ועכישו לפינת החפירות הפרטית שלי.
אז ככה, כרגע ה27 לחודש, 12:34 בלילה, מחר בבוקר יהיה ה27.
קודם דבר חשוב שלמדתי בחו"ל (לא פתחתי שם כלום):
פיקאפ לא צריך להיות עדפיות ראשונה אף פעם, אלא אם אני בזמן סארג'.
היתי בהפלגה ראשון עד חמישי, היו שתי עצירות, אחת ל5 שעות השנייה ל7. הייתי עם ההורים שלי, אבל היו רגעים בודדים שאולי היתי יכול לפתוח. "אתה פאקינג בחו"ל ואתה מחפש תבזבז תזמן לפתוח? בארץ יש מלאא". זה מה שעבר לי בראש.
למרות שיש כיף בזה שלא משנה כמה רחוק הסט יילך, אנחנו ניפרד כי היא גרה במדינה אחת (וזה מפתה חח), קיבלתי פרופורציות וסדרי עדיפויות: אין שום סיבה לבזבז תזמן ולעשות סאר'ג אפילו אם הוא חמש דקות, למרות שכרגע זה נשמע לי בסדר חח.
שם (ביוון) היתי נחרץ בדעתי שזה ממש מטומטם, ועדיין אני חושב ככה.
אז, יש לי מבחן ב30 לחודש, ב14:30, עד אז אני אשאר בבית ללמוד. (הנה סיבה טובה לזרוק את הפרויקט בצד בשביל דבר חשוב יותר).
(הערה: בפרויקט הזה שמתי לב שיש דברים חשובים יותר מפיקאפ כמו מה שציינתי וגם כמו לראות קרובי משפחה, לא משנה אם אני רואה אותם כל שבוע או כל שנה(בתחילת החודש ויתרתי על סארג' כדי לראות קרובי משפחה) ויש עוד.).
אחרי המבחן, לא יודע מתי הוא נגמר, אני אצא לשטח.
יום שישי הקודם יצאתי לסרט עם חברים ופתחתי 2. לא יצא לנו בכלל להסתובב, אחת הייתה בגלידריה ואחת הייתה בדרך לאוטו כדי לחזור הביתה.
השנייה שפתחתי הייתה סתם בת 15 וחצי מפוחדת, הגיוני חחח. (נוריד מעצמי אשמה ונציין שחבר שלי אמר לי לפתוח אותה חחח).
אבל בראשונה שפתחתי, (בת 20, 6.5HB הייתי נותן לה, היא לא יפה ואין לה פנים חמודות שמזכות אותה ב7, אבל זה הסט היחידי בטווח ראייה מהחברים שלי) היא הייתה בשולחן עם עוד 3 בנות ועוד 3 בנים. לחצנו יידים והסט נפתח, לא יצרתי עניין בשבילה וכשהרגשתי שהסט בורח לי מהיידים הצעתי לקחת אותה הצידה רק בשביל לנסות בפעם הראשונה באמת לבודד.
היא לא רצתה, ובסוף הסט אמרה שיש לה חבר. חפיף. הקיצר, אני לא יודע אם אני אמור לדבר איתה או לדבר עם כל הסט (7 אנשים מעורב), מה לדעתכם עדיף?
בסט עצמו דיברתי עם איתה וגם איתם, היה גם מזה וגם מזה. הסט גם נדפק כי בתכלס היו רגעים של שתיקה שלאא היה לי מה להגיד (וזה בקושי קורה), ובגלל שזה 7 אנשים אז כשאני לא מדבר הם מדברים בינהם ואני מרגיש שאני מתרחק ממנה (מה"מטרה").
היא כאילו נתנה לי הדמנות (ולא דחתה אותי ישר אחרי הפתיח), ולא הצלחתי "להרשים".
אבל אני מרגיש שאין פה עניין של להרשים או "למכור" את עצמי, זה הכל עניין של כימיה, או שיש או שאין - או שאנחנו מתאימים או שלא.
אומני פיקאפ מסוימים מתאימים את עצמם לבחורה, אני מעדיף להיות מי שאני. ובגלל שאנחנו כנראה לא מתאימים זה לא כזה הלך.
נסחפתי, הקיצר, יום שישי הקודם פתחתי 2, וזה שלפניו (ה24) פתחתי 12. לפני זה הייתי בחו"ל.
אז המונה עלה למ121 ל135.
יציאה הבאה תהיה ביום חמישי כמו שכתבתי במודגש ועם קו למטה.
לגבי שישי עד שני, יכול להיות שאני אשמור על אחותי 24 שעות ביום וזה אומר שאני אהיה תקוע בבית.
ויכול להיות שזה יתבטל ואני אהיה חופשי, במצב הזה אני אעבוד ביום ראשון ושני מהבוקר עד 4, אז בשניהם אני אצא ב6-7.
בכל מקרה, מיום שלישי עד שבת (4-7/09/12) אני אהיה חופשי לגמרי מלימודים ומכל מחויבויות אחרות, אז אני עם קצת מוטיבציה ומצב רוח טוב, אני אצא ליום שלם של ס'ארג, בפעם היחידה שעשיתי את זה סיימתי עם 40, וזה היה עם 10 דקות בממוצע בין סט לסט.
על הפנים חחח, יש מלא מה לשפר. אבל זה היה יום של עבודה קשה (שתתגמל אותי בעתיד) (ביחס לסארג' שעשיתי שפתחתי 21 וסגרתי 2).
עוד משהו, אני לא לוקח פייסבוקים בשום מצב. בשתיים מתוך ה4 NC הייתה הצעה לפייסבוק (מצד הבנות), לאחת מהם אמרתי לה ש"זה לא רציני, אם את לא רצינית אז נוותר" , "או טלפון או כלום". (לא מפחד לאבד אותה, לא רוצה הביא מספר>>לא רצינית>> לא רוצה ולא צריך אותה).
לשנייה הסברתי (בכנות, שוב) שזה דפוק לדבר בפייסבוק, וביחס לשיחה בטלפון זה יש הבדל ואני זוכר שהיא הסכימה איתה (כי אמרתי דברים נכונים).
טוב, אז כתבתי מה שהיה, ומה שיהיה.
נחכה שאני אעבור את הימים הקרובים ואז אני אחזור לתחום.
תודה על התמיכה תום ורוי 
מעריך הכל.