קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שיר] Jason Derulo-ridin solo
    על ידי maxvol בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-01-2011, 15:43
  2. [שיר] Jason Derulo - Ridin' Solo
    על ידי YARlN בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-07-2010, 00:16
  3. [שיר] Jason Derulo - Ridin' Solo
    על ידי HeRsHkO בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-06-2010, 00:16
  4. AutoPatcher 2000 5.1 August 2005
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:39
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

Ridin' solo - August 2012 - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

Count for today: 11
    Total count: 60

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    מה אתה עושה בבקרים? למה שלא תפתח בדרך לעבודה וחזרה, בבוקר או W/E? אתה מגביל את עצמך ליציאה עצמה וזה באמת חבל.
    בבקרים אני לומד למבחן שיש לי ב30/8, זה די בעייתי. הרבה ללמוד.
    אני צריך לצאת ב5 ככה. כי אני יכול להישאר שם עד 9 וחצי (בקניון), ואם אני אהיה עם מספיק ביצים כמובן אני אספיק להיכנס לgod mode.

תכלס ויתרתי על עבודה בשביל הפרוייקט כי אם הייתי עובד וגם לומד לא נראה לי שהיה לי זמן לצאת. ואם הייתי יוצא הלימודים היו נפגעים ואז במבחן הייתי נכשל.
    ולמרות כל זה, יש לי ראיון עבודה ביום ראשון הקרוב, בקניון שאני משחק בו.
    מעניין לאן הגורל ייקח אותי עם הקטע הזה..
    חשבתי על זה ואם נגיד אני אפתח 20 סטים ואז אכנס למשמרת ותבוא מישהי שדחתה אותי חחח זה היה קצת מוזר.
    אבל יש עוד זמן ואין לי מה לחשוב כל כך רחוק, קודם שיקבלו אותי.

והיום, פתחתי 11. נכנסתי לסטייט מטורף אבל נסגר עליי הקניון. אני חייב לבוא מוקדם כדי שיהיה לי זמן.
    הפעם תסט הראשון, רציתי לראות שיפור במהירות שאני פותח אותו, ופתחתי אותו תוך 10-15 דקות.

אבל השני היה חצי שעה אחרי נראה לי. אני צריך למהר!
    הcount עלה ל60.

למדתי עוד קצת להנות מהמשחק. למדתי שהחיים הם בדיחה אחת גדולה.
    למדתי שאני צריך לא לבזבז זמן בין הסטים כי זה דופק תסטייט.
    למדתי שחסר לי חשק לצאת לשחק, אז אני רואה סרטון של simple pickup וזה עושה תעבודה.

וזהו בתכלס.
    תום תודה על המעקב ותמשיך להגיב גם אם אין לך משהו חשוב לומר (עד עכשיו למדתי הרבה ממך, שלא תחשוב אחרת!) כדי שאני לא אעשה דאבל פוסטים חחח
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 11-08-2012 בשעה 00:43.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תדווח יותר מה היה בתוך הסטים מאשר למה פתחת 11 ולא 20..

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

Old Total count: 60
    Count for yesterday: 21
    Count for today: 40
    New Total count: 121
    (ביומיים עשיתי יותר ממה שעשיתי ב13 ימים של הפרוייקט חחח)

ב12 וב-13 לחודש לא עשיתי כלום.
    ב12 לא היה לי מוטיבציה וגם הלימודים הפריעו לי.
    אז למדתי כל יום שני (13/08/12) בשביל לפנות זמן ליום שלישי ורביעי.
    בשלישי יצאתי ב7, הגעתי 8, הייתי עד 10 ורבע, פתחתי 21, סגרתי שני מספרים. (הראשון היה פאקינג באוטובוס לקניון חחח WTF).
    הראשונה מיכל, השנייה אורית.
    היום, יצאתי ב3, הגעתי קצת לפני 4, הייתי עד 10 (חזרתי באוטובוס של שעה 10), פתחתי 40, סגרתי מספר אחד.

שברתי שיא, לפני 5 חודשים, בתחילת הדרך עמדתי על 25 ביום, הפעם עשיתי 40.
    לא הייתי בGOD MODE מלא, אלא רק 80% (רק בשיא הגעתי ל80%..עלוב אבל זה מה יש חח לקחתי את זה בתור אתגר לשחק בלי god mode).
    הבעיה היא שפתחתי סט בערך כל 10 דקות, למרות שאת השתיים הראשונים פתחתי בהפרש של חצי דקה.
    צריך לפתוח מהר, "טכניקת האוננות" כמו שקרא לזה טיילר דורדן (מRSD, ולא מהפורום).

ורוי, את הסגירת מספר, אני לא זוכר לגמרי אבל היא עמדה לבד, באתי "למה בחורה כל כך יפה לבד?". היא לא הגיבה רע אבל גם לא טוב מדי.
    "לא אהבת את המשפט פתיחה שלי, אה? , את חמודה ואני רוצה להכיר אותך". הפעם ספציפית לא לחצנו יידים בגלל שהכרנו את השמות אחד של השני רק כשהחלפנו מספרים. הקיצר היא הביעה התעניינות ושאלה מה אני עושה פה, שאלתי מה היא עושה (היא חיכתה לאמא שלה שתקנה משהו, והיא לא ליוותה אותה כי היא לא אוהבת שופינג). אחרי כמה דקות האמא באה והיא אמרה "הנה היא באה". ואני כזה "מה, זה איום? XD". ואז חיכיתי אותה (יעני אמרתי את מה שלדעתי עבר לה בראש באופן מוגזם - משהו בסגנון של "הנה האמא באה! הגל ייגמר עכשיו!!!" חח משהו בסגנון) וצחקתי על זה אבל זה היה לגמרי איתה ואפילו לא קרוב ל"נאג". פשוט הסתלבטתי על זה שה"אמא" מגיעה חחח. (במיוחד שהיא מציינת את זה, אל שהיא אמרה את זה באופן מיוחד) הכל ברוח טובה.
    האמא באה. אני לא זוכר איך, אבל ביררתי איתה (עם הילדה) אם בא לה שהאמא שלה תשאיר אותו קצת. היא רצתה. היא שלחה את האמא לטייל לבד קצת ואני אמרתי לאמא בחיוך "אני אחזיר לך אותה אחר כך ". (האמא הייהת שמחה שהבחורה הקטנה שלה תפסה גבר) . אז דירנו לבד קצת ואחרי כמה דקות היא אמרה שהיא ממש ממהרת כי הם צריכים ללכת מהקניון (נשמע תירוץ אבל לדעתי זו האמת, אמרתי את האמת, ש-וואלה, הייתי רוצה לדבר איתה יותר כדי להכיר אותה טובה יותר לפני שאני לוקח טלפון , אבל בגלל שזה המצב אז "לא נורא, נסתדר". הייית כנה עד הסוף. נפרדנו בחיבוק ונשיקה כמו שצריך להיות. (קראו לה ירדן).

תודה רוי שדחפת אותי לכתוב. לא כזה רציתי בהתחלה חחח. אבל היו לי הברקות ואחרי שהפרויקט יסתיים אני אחזור ואקרא את החוויות שעברתי וזה יהיה כיף.

אגב, לא רציתי לפתוח אותה בכלל, פתחתי רק 4 סטים, היא הייתה החמישי, הכרחתי את עצמי בתירוץ ש"צריך לפתוח כדי לעשות עוד צעד אל הgod mode".
    הכל פוקסים בחיים האלה חח.

אגב, היה פעם אחת שרציתי לעצור סט של שתיים (בעקיף - "סליחה איפה זה X") והם דחו אותי
    (המשיכו ללכת בהתעלמות) לפני שעברתי לישיר! חחחחח
    אז נדפקתי כי לא יכולתי לספור את זה, כי הפרויקט הזה רק ישירים חחח. באסה

עוד "פאדיחות". בטעות פתחתי אחת בת 40. כי באתי מאחורה בלי לראות אותה.
    פתחתי לפחות 5 בנות נשואות, 2 היו בנות 23. אז יאמר להגני שיצאתי בסדר חחח. (עם הראשונה השיחה ממש זרמה למרות שהיא אמרה לי שהיא נשואה, דיברנו 10 דקות ואמרתי לה בשיא הכנות שאני בכוונה לא יושב איתה (אלא נשאר עומד מולה, היה לי נוח, לא לדאוג) כי תפוסה חח, עם השניייה דיברתי כמה דקות והלכתי (בעלה היה בשירותים (תכלס זה סיפור טוב, זה מה שהיא אמרה (שבעלה בשירותים), אחרי הסט, כמה דקות אחרי, ראיתי אותה מטיילת עם אמא בגילה בערך שיש לה עגלה, אז הבנתי שהיא עבדה עליי. עמדתי הרבה לפנייה, חיכיתי שהיא תגיע, שמתי יד על הפה כדי לנסות לא לצחוק יותר מדי (הייתי בסטייט ) וכשהיא הסתכלה עליי עשיתי לה "נו נו נו" עם היד חח. (כמובן ברוח טובה ובחיוך, אפילו עם קצת צחוק) המשכתי ללכת איתה איזה דקה והיא אמרה שהיא באמת נשואה (הראתה לי את הטבעת) הייתי יכול להמשיך לדבר איתה, אבל לא נשאר לי הרבה זמן ורציתי להתחיל עם עוד בנות אז נפרדנו).
    נראה לי שגם פתחתי 28, אפילו פעמיים.
    היו יותר מדי (היו לפחות 10) בנות 14-16 שפתחתי, רק בגלל שאמרתי לעצמי שזה בשביל הCount שאני צריך להביא ל200 בסוף החודש חח. גם בשביל לשבור את השיא ולסיים בדיוק ב40.

עוד קטע, באתי לשתיים, אחת בת 30, באתי לאחת שנראית 25 נגיד. אני פותח בישיר וזאת שליד אמואת לי "אתה לא רואה שזה (שהיא) בהריון?" והיא אמרה שיש לה גם שני ילדים חחח. WTF. לפתוח פתחתיי חח.

עוד משהו חשוב להגיד, 2.
    1) העיקר הפתיחות, פחות חשוב הסגירות. כי כמו שכתבתי בהתחלה: "השיפור יהיה לפי כמות הפתיחות". למדתי את זה מטיילר מRSD.
    2) תודה רבה לרוי שגרם לי לחפור על הסט עם הסגירה וזה המשיך בפישולים (והיו הרבה) של היום.
    אז כל צחוק שייגרם מהקריאה של הטקסט בפוסט הזה, הכל בזכותו

ועכשיו קצת טקסט שלילי, מחר אני אצטרך ללמוד. תיכננתי בשישי בבוקר לצאת אבל אני כנראה אלך לקנות עם ההורים שלי נעליים. אולי אני אצליח לקמבן שהם יורידו אותי בקניון ואני אשחק ואז אבוא הביתה. וחוץ מזה, בימים לפני ה30 לחודש אני אלמד למבחן, אז הפרוייקט יידפק בימים האלה. אבל אני נשאר אופטימי ואני לא מתכוון לרדת מ200 החודש. זאת המטרה ואני עליה עד הסוף.

והכי חשוב, ביום שלישי הכררחתי את עצמי לצאת, והסארג הזה פשוט החזיר לי את התשוקה לחיים. לא יודע אם זה השתי סגירות, או שתוך 3 סטים הייתי בסטייט, ואחרי עוד שתיים הייתי בfull power בgod mod.
    ההרגשה הטובה החזיקה חצי יום, אבל הייתה שווה את זה. זה היה עילאי!

לפעמםי אין לי חשק לפתוח אבל כשאני בסטייט אז החשק מגיע.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 16-08-2012 בשעה 00:55.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

למה שלא תנסה מקום אחר? אני מאוד ממליץ לך שלא תרגיש כבול למקום אחר. פתח ביציאות עם חברים, בים או איפה שאתה לא נמצא. עכשיו ברור שאתה עם חברים לא תתחיל לרוץ ל60 בנות, אבל כן, אם אתה רואה בחורה חמודה עוברת- תפתח איתה.
    חוץ מזה תמצא דרך להכניס לעצמך את הסטייט הזה של מה שהגדרת גוד מוד, באופן קבוע. למשל, תשמע איזשהו שיר שנותן לך אנרגיות, תשמע אותו באוטובוס, ותפתח מיד. ככה תמנע מבזבוז זמן מיותר. ככל שתפתח יותר זה יבוא לך יותר בקלות, לכן אתה צריך לעבור את המכשול של הראשונים ואז תפתח הרבה (וכבר רואים שיפור גדול בכמויות!)

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

למה שלא תנסה מקום אחר? אני מאוד ממליץ לך שלא תרגיש כבול למקום אחר. פתח ביציאות עם חברים, בים או איפה שאתה לא נמצא. עכשיו ברור שאתה עם חברים לא תתחיל לרוץ ל60 בנות, אבל כן, אם אתה רואה בחורה חמודה עוברת- תפתח איתה.
    חוץ מזה תמצא דרך להכניס לעצמך את הסטייט הזה של מה שהגדרת גוד מוד, באופן קבוע. למשל, תשמע איזשהו שיר שנותן לך אנרגיות, תשמע אותו באוטובוס, ותפתח מיד. ככה תמנע מבזבוז זמן מיותר. ככל שתפתח יותר זה יבוא לך יותר בקלות, לכן אתה צריך לעבור את המכשול של הראשונים ואז תפתח הרבה (וכבר רואים שיפור גדול בכמויות!)
    צודק. יותר נוח לי עכשיו לפתוח סתם ככה. וזו אחת המטרות של הפרוייקט. בשישי בלילה אני אצא ע חברים, נראה.
    הקטע ההזוי זה שהם AFC ואם אנחנו מטיילים ואני זז רגע לפתוח מישהי הם לא מחכים לי חחח.
    ובגלל זה שכשנפגשתי עם חבר אחר, שהוא לא AFC אבל גם לא מהתחום. ולרגע עזבתי אותו והוא פאקינג חיכה לי. מאוד הערכתי את זה

הקניון שאני הולך אליו הוא במרחק של 20 דקות נסיעה. יש לי את עזריאלי שזה שעה וחצי נסיעה, או הדיזינגוף סנטר שיותר בא לי עליו.
    זה אחלה רעיון לגוון, אבל אם אעשה את זה עדיף לי להשקיע הרבה זמן ולצאת ב12 נגיד, ולחזור בערב. אבל הלימודים למבחן מקשים עליי וזה די בעייתי.
    אבל בpost season, שזה בשבוע הראשון של החודש הבא. לא יהיה לי שום דבר ללמוד אליו. כלום. אז יהיה אפשר. רק צריך שיהיה לי חשק. נקווה

ותודה על ה"שיפור בכמויות". בפעם הראשונה עשיתי 4. ובפעם האחרונה 40 חחח.
    לעצמי אני אציין שביום שלישי השבוע, יצאתי ב7 ו20 נגיד. הגעתי ב8. כשירדתי מהאוטובוס סגרתי עם ההיא מספר. בשעה הראשונה פתחתי 6, וזה בעיקר כי החלפתי בדיחות עם איזו מוכרת בחנות 15-20 דקות, והיה עוד קבוצה של אנשים מאקוודור שדיברתי איתם כי אני מת על ספרדית וזה שווה יותר מעוד כמה דחיות.
    בשעה ורבע שאחרי פתחתי 15. הייתי יכול יותר, אבל האחרונה האחרונה לא דחתה אותי (NC) אז דיברנו עד שהייתי צריך ללכת לאוטובוס (האחרון), וזה היה 15-20 דקות...

אגב, סטייט, מווד, גוד מוד, זה אותו דבר. god mode זה השם שsimple pickup קראו לסטייט החולני הזה
    ובגלל שאני לומד מהם כל כך הרבה אז אני משתמש בשם הזה.

ושוב, תודה תום על התמיכה לאורך כל הדרך ועל העצות הבונות

שבוע הבא אני בשייט, ב30 לחודש יש לי מבחן , אמיר"ם ענק , היום אני חייב ללמוד כי אני בפיגור בחומר ומחר אני רציתי לצאת לשחק אבל אני צריך לקנות נעליים חדשות.
    אז הכל הולך לרעתי כשמסתכלים קדימה אבל אני אופטימי, ננצא להוציא מזה את הטוב ביותר, וגם אני אני לא אגיע ל200 החודש (יש את הpost season להשלמות)
    לפחות אני אלחם להתקרב כמה שיותר. 190 נשמע מכובד חחח.

נ.ב. זאת שסגרתי באוטובוס לא נכללה בספירה כי הכרנו באופן עקיף, אז כאילו סגרתי אותה בלי להתכוונן - סתם כי זה זרם.
    אחרי מה שלמדתי מהחודש הקודם - אם יש קצת כימיה, מבקשים מספר.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 16-08-2012 בשעה 16:17.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

לי אישית זה מרגיש שכבר עברת את השלב שאתה צריך לפתוח כל דבר שזז, התחלת עם גרושות וכו' ונראה שאין לך בעיה לגשת לאף אחת, אז הייתי מציע לך עכשיו להתמקד יותר בשיחה עצמה ובסגירה ולהתחיל עם בנות שהם הטעם שלך ואתה יכול לראות את עצמך נפגש איתם במקום לבזבז את הזמן שלך על מבוגרות וגרושות (אלא אם כן יש לך פטיש אליהן).

אגב בקשר לבחורה שאמרה שהיא צריכה ללכת, לפי דעתי היא פשוט נלחצה קצת שאתם יוצאים לסיבוב וכו', כדי לשמור בחורה איתך יותר זמן תתקדם בצעדים קטנים,
    במקום להסתובב סתם ללא מעשה אתה יכול לאמר משהו כמו "בא לי גלידה בואי נלך 2 דקות לגלידרייה אני אקנה לעצי משהו ונחזיר אותך לאמא שלך", ואז כשאתה מגיע לגלידרייה אתה אומר "לא נוח לאכול בעמידה בואי נשב 2 דקות נאכל ואז כל אחד יחזור הביתה" אתה אומר 2 דקות אבל זה לא באמת שתי דקות ומבחינתה זה תירוץ להישאר איתך כי היא יודעת שאתם אוכלים גלידה ונפרדים ואין לה סיבה להילחץ, ככה אתה מרוויח איתה לפחות עוד חצי שעה, אחרי זה אם אתה רוצה להמשיך, אתה פשוט ממשיך באותו השיטה ואומר "תירוץ + סיבה + FTC, כשאתה עובד בהתקדמות כזאת של צעדים קטנים אתה יכול גם להביא אותה עד לבית שלך ויהיה לך הרבה יותר סיכויי הצלחה מאשר שישר תגיד לה את באה אלי הביתה לראות סרט.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 16-08-2012 בשעה 18:13.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    לי אישית זה מרגיש שכבר עברת את השלב שאתה צריך לפתוח כל דבר שזז, התחלת עם גרושות וכו' ונראה שאין לך בעיה לגשת לאף אחת, אז הייתי מציע לך עכשיו להתמקד יותר בשיחה עצמה ובסגירה ולהתחיל עם בנות שהם הטעם שלך ואתה יכול לראות את עצמך נפגש איתם במקום לבזבז את הזמן שלך על מבוגרות וגרושות (אלא אם כן יש לך פטיש אליהן).

אגב בקשר לבחורה שאמרה שהיא צריכה ללכת, לפי דעתי היא פשוט נלחצה קצת שאתם יוצאים לסיבוב וכו', כדי לשמור בחורה איתך יותר זמן תתקדם בצעדים קטנים,
    במקום להסתובב סתם ללא מעשה אתה יכול לאמר משהו כמו "בא לי גלידה בואי נלך 2 דקות לגלידרייה אני אקנה לעצי משהו ונחזיר אותך לאמא שלך", ואז כשאתה מגיע לגלידרייה אתה אומר "לא נוח לאכול בעמידה בואי נשב 2 דקות נאכל ואז כל אחד יחזור הביתה" אתה אומר 2 דקות אבל זה לא באמת שתי דקות ומבחינתה זה תירוץ להישאר איתך כי היא יודעת שאתם אוכלים גלידה ונפרדים ואין לה סיבה להילחץ, ככה אתה מרוויח איתה לפחות עוד חצי שעה, אחרי זה אם אתה רוצה להמשיך, אתה פשוט ממשיך באותו השיטה ואומר "תירוץ + סיבה + FTC, כשאתה עובד בהתקדמות כזאת של צעדים קטנים אתה יכול גם להביא אותה עד לבית שלך ויהיה לך הרבה יותר סיכויי הצלחה מאשר שישר תגיד לה את באה אלי הביתה לראות סרט.
    FTC??

הוא עדיין לא מרגיש בטוח בעצמו, עובדה שלוקח לו זמן הפתיחה הראשונה. אבל אני מסכים שכדאי שתתמקד גם בשיחה (גם אם זה אומר לפתוח פחות)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

FTC??

הוא עדיין לא מרגיש בטוח בעצמו, עובדה שלוקח לו זמן הפתיחה הראשונה. אבל אני מסכים שכדאי שתתמקד גם בשיחה (גם אם זה אומר לפתוח פחות)
    FTC - זמן מוטעה

ובסופו של דבר הוא מצליח להתגבר על הפתיחה הראשונה אז זה לא קריטי, אם הוא כבר פותח שיפתח בנות בטעם שלו ולא סתם

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כאילו לומר שהעניין הוא לזמן מוקצב כשהוא בעצם לא הולך להיות בזמן, רק כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה שהיא באה? זה נחמד.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

כאילו לומר שהעניין הוא לזמן מוקצב כשהוא בעצם לא הולך להיות בזמן, רק כדי שהיא תרגיש טוב עם עצמה שהיא באה? זה נחמד.
    כן כמו שפעם היו מתחילים עם בנות בשיטה של מיסטרי והיו אומרים "היי יש לי 2 דקות לפני שאני חוזר לחברים שלי" ואז מתחילים לדבר, כדי שהבחורה תדע שאתה לא מתכוון להתעלק עליה כל הערב, אז בשיטה הזאת אתה בעצם משתמש באותו כעיקרון רק בצורה הרבה יותר מעשית, בואי לפה ל2 דקות בואי לשם ל2 דקות וכו' ככה בלי שהיא שמה לב היא בילתה איתך שעתיים והייתם ב5 מקומות שונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

Total count: 135

ממש מעריך את העזרה שלכם, אז אני אגיב לכם קודם ואז אני אדבר על מה שנעשה בפרוייקט

יש מצב, אבל אני עדיין רוצה להמשיך, שמע אתה צודק אבל לא לגמרי. יש שיפור בגישה שלי ל"לפתוח סט" אבל אני עדיין רוצה לעבוד על זה.
    בקרוב יגיע הרגע שאני אתחיל רק עם הבחורות שהייתי מוכן לצאת איתן. ואני אדם שאוהב בחורות HB7.
    אגב זה המקום להגיד שיש בנות שנראות כל כך רע שקשה לי לפתוח אותן כי לא נעים לי לדבר איתן (לעמוד מולן יותר נכון). מצטער אבל קשה לי חח. אני מאחל להן את כל הטוב שבעולם.

ממש אהבתי את הקטע עם השתי דקות, אני אאמץ. יש לי תחושה שזה היה עובד במקרה שהיא הייתה צריכה ללכת חח.
    באסה שלא ידעתי את זה אז. אבל אם לא הייתי נופל בזה וטועה, לא הייתי לומד כלום
    אני עוד אעבור על הפיסקה הזו כמה פעמים בשביל להפנים. תודה, זה ממש מידע שמעלה אותי עוד צעד במעלה הסולם.

FTC??

False Time Constraint
    אילוץ זמן שקרי.

תכלס אני מרגיש יותר בטוח מפעם לפעם, אבל העובדה שלקוח לי הרבה זמן עד הפתיחה הראשונה מדברת בעד עצמה, וזו אחלה אינדיקציה. אתה צודק.

FTC - זמן מוטעה

ובסופו של דבר הוא מצליח להתגבר על הפתיחה הראשונה אז זה לא קריטי, אם הוא כבר פותח שיפתח בנות בטעם שלו ולא סתם
    בהמשך נעבוד לבנות בטעם שלי, אני עדיין מרגיש שיש מה לשפר.
    תכלס יש כל כך הרבה בנות יפות שגם אז יהיו לי הרבה בנות לפתוח.
    אגב, משהו טוב שנתקלתי בו לפני כמה ימים, עם הזמן יהיה לי יותר קל לבצע אותו בזמן אמת, תהנו:
    Few quick rules:
    1. If a girl is walking by and you make eye contact with her, and you
    think shes cute, open.
    2. If you see a cute girl that you think you would want to talk to, and
    you start to wonder what shes li.... quit fucking thinking about it, go
    open her
    .
    3. If you check a girl out, open her.

כן כמו שפעם היו מתחילים עם בנות בשיטה של מיסטרי והיו אומרים "היי יש לי 2 דקות לפני שאני חוזר לחברים שלי" ואז מתחילים לדבר, כדי שהבחורה תדע שאתה לא מתכוון להתעלק עליה כל הערב, אז בשיטה הזאת אתה בעצם משתמש באותו כעיקרון רק בצורה הרבה יותר מעשית, בואי לפה ל2 דקות בואי לשם ל2 דקות וכו' ככה בלי שהיא שמה לב היא בילתה איתך שעתיים והייתם ב5 מקומות שונים
    וואו, יש פה גם ניצול מעולה של קצת זמן והרבה מקומות. כי זה ממריץ אותי לעשות פעולה אחרת כל 5-10 דקות.. simple pickup קוראים לזה שאפלינג, נייס אחי.

ועכישו לפינת החפירות הפרטית שלי.

אז ככה, כרגע ה27 לחודש, 12:34 בלילה, מחר בבוקר יהיה ה27.

קודם דבר חשוב שלמדתי בחו"ל (לא פתחתי שם כלום):
    פיקאפ לא צריך להיות עדפיות ראשונה אף פעם, אלא אם אני בזמן סארג'.
    היתי בהפלגה ראשון עד חמישי, היו שתי עצירות, אחת ל5 שעות השנייה ל7. הייתי עם ההורים שלי, אבל היו רגעים בודדים שאולי היתי יכול לפתוח. "אתה פאקינג בחו"ל ואתה מחפש תבזבז תזמן לפתוח? בארץ יש מלאא". זה מה שעבר לי בראש.
    למרות שיש כיף בזה שלא משנה כמה רחוק הסט יילך, אנחנו ניפרד כי היא גרה במדינה אחת (וזה מפתה חח), קיבלתי פרופורציות וסדרי עדיפויות: אין שום סיבה לבזבז תזמן ולעשות סאר'ג אפילו אם הוא חמש דקות, למרות שכרגע זה נשמע לי בסדר חח.
    שם (ביוון) היתי נחרץ בדעתי שזה ממש מטומטם, ועדיין אני חושב ככה.

אז, יש לי מבחן ב30 לחודש, ב14:30, עד אז אני אשאר בבית ללמוד. (הנה סיבה טובה לזרוק את הפרויקט בצד בשביל דבר חשוב יותר).
    (הערה: בפרויקט הזה שמתי לב שיש דברים חשובים יותר מפיקאפ כמו מה שציינתי וגם כמו לראות קרובי משפחה, לא משנה אם אני רואה אותם כל שבוע או כל שנה(בתחילת החודש ויתרתי על סארג' כדי לראות קרובי משפחה) ויש עוד.).
    אחרי המבחן, לא יודע מתי הוא נגמר, אני אצא לשטח.

יום שישי הקודם יצאתי לסרט עם חברים ופתחתי 2. לא יצא לנו בכלל להסתובב, אחת הייתה בגלידריה ואחת הייתה בדרך לאוטו כדי לחזור הביתה.
    השנייה שפתחתי הייתה סתם בת 15 וחצי מפוחדת, הגיוני חחח. (נוריד מעצמי אשמה ונציין שחבר שלי אמר לי לפתוח אותה חחח).
    אבל בראשונה שפתחתי, (בת 20, 6.5HB הייתי נותן לה, היא לא יפה ואין לה פנים חמודות שמזכות אותה ב7, אבל זה הסט היחידי בטווח ראייה מהחברים שלי) היא הייתה בשולחן עם עוד 3 בנות ועוד 3 בנים. לחצנו יידים והסט נפתח, לא יצרתי עניין בשבילה וכשהרגשתי שהסט בורח לי מהיידים הצעתי לקחת אותה הצידה רק בשביל לנסות בפעם הראשונה באמת לבודד.
    היא לא רצתה, ובסוף הסט אמרה שיש לה חבר. חפיף. הקיצר, אני לא יודע אם אני אמור לדבר איתה או לדבר עם כל הסט (7 אנשים מעורב), מה לדעתכם עדיף?
    בסט עצמו דיברתי עם איתה וגם איתם, היה גם מזה וגם מזה. הסט גם נדפק כי בתכלס היו רגעים של שתיקה שלאא היה לי מה להגיד (וזה בקושי קורה), ובגלל שזה 7 אנשים אז כשאני לא מדבר הם מדברים בינהם ואני מרגיש שאני מתרחק ממנה (מה"מטרה").
    היא כאילו נתנה לי הדמנות (ולא דחתה אותי ישר אחרי הפתיח), ולא הצלחתי "להרשים".
    אבל אני מרגיש שאין פה עניין של להרשים או "למכור" את עצמי, זה הכל עניין של כימיה, או שיש או שאין - או שאנחנו מתאימים או שלא.
    אומני פיקאפ מסוימים מתאימים את עצמם לבחורה, אני מעדיף להיות מי שאני. ובגלל שאנחנו כנראה לא מתאימים זה לא כזה הלך.

נסחפתי, הקיצר, יום שישי הקודם פתחתי 2, וזה שלפניו (ה24) פתחתי 12. לפני זה הייתי בחו"ל.
    אז המונה עלה למ121 ל135.

יציאה הבאה תהיה ביום חמישי כמו שכתבתי במודגש ועם קו למטה.
    לגבי שישי עד שני, יכול להיות שאני אשמור על אחותי 24 שעות ביום וזה אומר שאני אהיה תקוע בבית.
    ויכול להיות שזה יתבטל ואני אהיה חופשי, במצב הזה אני אעבוד ביום ראשון ושני מהבוקר עד 4, אז בשניהם אני אצא ב6-7.
    בכל מקרה, מיום שלישי עד שבת (4-7/09/12) אני אהיה חופשי לגמרי מלימודים ומכל מחויבויות אחרות, אז אני עם קצת מוטיבציה ומצב רוח טוב, אני אצא ליום שלם של ס'ארג, בפעם היחידה שעשיתי את זה סיימתי עם 40, וזה היה עם 10 דקות בממוצע בין סט לסט.
    על הפנים חחח, יש מלא מה לשפר. אבל זה היה יום של עבודה קשה (שתתגמל אותי בעתיד) (ביחס לסארג' שעשיתי שפתחתי 21 וסגרתי 2).

עוד משהו, אני לא לוקח פייסבוקים בשום מצב. בשתיים מתוך ה4 NC הייתה הצעה לפייסבוק (מצד הבנות), לאחת מהם אמרתי לה ש"זה לא רציני, אם את לא רצינית אז נוותר" , "או טלפון או כלום". (לא מפחד לאבד אותה, לא רוצה הביא מספר>>לא רצינית>> לא רוצה ולא צריך אותה).
    לשנייה הסברתי (בכנות, שוב) שזה דפוק לדבר בפייסבוק, וביחס לשיחה בטלפון זה יש הבדל ואני זוכר שהיא הסכימה איתה (כי אמרתי דברים נכונים).

טוב, אז כתבתי מה שהיה, ומה שיהיה.
    נחכה שאני אעבור את הימים הקרובים ואז אני אחזור לתחום.

תודה על התמיכה תום ורוי
    מעריך הכל.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 27-08-2012 בשעה 02:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

Count for today: 50
    Total(season) count: 142
    Total(post season) count: 51

יצאתי היום לעזריאלי, פתחתי 50. ב60 דקות פתחתי 21, שיא. וב45 דקות פתחתי את ה19 האחרונים.
    יצא לי לפתוח שתי לסביות שכל אחת 9.5HB, הן כל כך יפות שאמרתי להן 3 פעמים שזה פשוט בזבוז שהן לסביות.
    היה אחלה שיחה איתן (10 דקות ואני עוד חתכתי אותה, כי רציתי להגיע ל50 לפני שהאוטובוס שלי מגיע),
    למדתי שיש להן radar לזהות לסביות (וגם הומואים, לסביות מקבלות את זה אוטומטית).
    סיפרתי להן שפעם התחלתי עם אחת שהיא בי חח. והן ה"לסביות הראשונות שלי", התיאור הזה הרגיש להן מוזר חחח.
    אני זוכר שאפילו אחת מהן אפילו אמרה "איזה שיחה הזויה חח".
    אחת מהן גרה שכונה לידי.

בסט השלישי קיבלתי "סחתיין על האומץ". קבילתי עוד פעמיים משהו בסגנון. בסט האחרון מישהו נתן לי כיף על האומץ (זו הייתה בחורה עם עוד שני בנים). ("היי את ממש יפה, אחד מהם חבר שלך?" "לא" "סבבה, אני רוצה להכיר אותך, איך קוראים לך?" "יש לי חבר..." אחר כך המשכנו לדבר כי חיכיתי לאוטובוס איתם. אחד אמר שהוא גם מתחיל ככה עם בחורות, אולי הוא גם בפיקאפ).

אחת אמרה שעשיתי לה את היום ,
    אותה אחת (בת 27) אמרה לי שחברים של אח שלה הקטן (17-18) התחילו איתה. כשביקשתי דוגמאות בשביל לצחוק על זה (ואמרתי לה את זה (כנות)), היא אמרה שהיא לא זוכרת.

עוד משהו מעניין, כשבאתי ופתחתי סטים עם מחמאה מכל הלב, הרגשתי זה פשוט עובד, הרגשתי כמה הן מוחמאות. נגיד אחת "היי, ראיתי אותך משם (מראה עם היד), ואת כל כך יפה שאני נמס!". היא ממש הוחמאה, אבל היא הייתה נשואה (בת 25). חפיף העיקר הכיף.

נזהרתי מלפתוח בנות ת30 ומעלה, והצלחתי.
    פחתתי אחת בת 14, שוב בטעות (too cute).

וחוץ מזה היה כיף חיים.

קצת היסטוריה,
    31/8/12 - פתחתי 12, הcount הגיע ל135+7=142.
    1/8/12 - פתחתי 1.
    נשמע עלוב, אבל זה היה באמת אחלה, אני לא חייב הסברים אבל פה אני חופר לעצמי אז הנה:
    הלכנו נטו לסרט: יצאנו מהאוטו, עמדנו בתור (מיהרנו) ואחרי הסרט חזרנו לאוטו. שום דבר מעבר, נאדה.
    פתחתי כשניקבו לנו את הכרטיס בכניסה, הייתי בדרך לאולם עם חברים שלי, פתאום חבר שלי "הנה עידן, תפעיל את ה"קסמים" שלך". (בחצי צחוק - החודש חברים שלי למדנו שאני פותח כל דבר שזז, כל עוד היא חמודה ומעלה)
    הלכתי, פתחתי, היא מחכה לחבר שלה, הגיוני, ואז חזרתי לחברים שלי. ואמרתי לחבר שלי כל הכבוד שהוא שם לב, כי אפילו אני לא ראיתי.

אז לחודש הזה, יש count מיוחד כי זה post season. אז 1+51, יוצא 51.

עוד משהו, ביום שישי (31/8/12), רציתי להגיע לסט ה140 של החודש, פתחתי 2 בנות ממש חמודות. אבל אני לא זוכר איך הנושא של הגיל עלה (אני 19 והן 22-23), אולי זה אני (פה למדתי לא להעלות את נושא הגיל, מספיק שהבנות מעלות את זה לפעמים) אבל איך שהוא אחרי שדיברנו על הגילאים הבנתי שאני צעיר מדי.

אבל, המשכנו לדבר. היה סט מדהים. כייף לאללה. הן ישבו 2 מחוץ לבר, בחלק הפתוח שלו ("מרפסת"), אני בדיוק יצאתי לטייל והשארתי את חברים שלי מאחורה. (רציתי להגיע ל140, לא?) באתי, פתחתי אחת מהן, הבעתי התעניינות בה (טעות - לקח בהמשך). ישבתי אחרי פחות מדקה. 2 חברות שלהן הצטרפו. חבר שלי התקשר אליי (לא AFC) והוא בא, הצטרף וישב איתנו. דיברנו וצחקנו 20-25 דקות. חתכנו רק כי שאר החברים שלנו הלכו מהבר(הזמינו חשבון). נפרדתי מכולם בחיבוק (4 בנות).

תיקונים:
    1) להגיד לכולם שהן חמודות ושאני רוצה להכיר אותן מאשר להגיד את זה רק לאחת (למקות שבפעם הראשונה שעשיתי את זה באותו ערב זכיתי לתגובה "אממ אז את מי אתה רוצה.. אתה צריך לבחור..(בחצי היסוס ובלבול כזה)". פיספתי בחורה ככה, זו שישבה ליד מי שפתחתי, (קוראים לה אווה) והיא התאימה לי הרבה הרבה יותר (באמצע הסט אווה קיבלה יותר צומת לב מהאחת שבתכלס פתחתי אותה ואווה אמרה "אבל אתה בכלל התחלת איתה חחח").
    חפיף, מטעויות לומדים, בסוף הסט, כשנפרדתי מהבנות ועשיתי "סבב חיבוקים" (פאקינג הקפתי את השולחן וחיבקתי אחת אחת) אמרתי לה שהיא טיפוס מיוחד ומדהים, הערכתי אותה על מי שהיא.

2) הייתי יכול להגיד לה אחרי החיבוק "שמעי אני רוצה להגיד לך משהו לבד". לפנות לקבוצה "אני יכול לגנוב את אווה רגע?". וככה לבודד אותה ולהגיד לה שהייתי רוצה לשמור איתה על קשר.
    לא עשיתי את זה, למה? לא יודע. אולי לא חשבתי על זה, כי היה ברור מההתחלה שהן לא רוצות אותי (לא באופן נחרץ, רק כי אני קטן. אבל בתור מישהו לדבר איתו בבר כן רצו אותי (כי דיברנו 20 דקות). וגם כנראה כי לא היה לי מספיק ביצים. אבל דבר אחד בטוח - רק חצי שעה אחרי הסט עלה לי לראש שהייתי יכול להוציא ממנה מספר ולצאת ידיד במקרה הכי גרוע.

יש לי עוד הרבה מה לפתח את החשיבה, ולכון רחוק, זו ההוכחה שהבעת חוסר עניין (למרות שהסט נמשך) גרמה לי לוותר מאשר לחשוב מחוץ לקופסא ולראות שדווקא האחת שלא פתחתי, מביעה עניין ובעזרת בידוד, אפשר לבדוק אם אפשר להוציא מזה משהו. להציע לה - כן כן, לא לא.

עוד משהו קצרצר, אחת אכלה גלידה עם מישהו. שאלתי אם זה חבר שלה (לפני זה נתתי מחמאה), ו-וואלה, זה לא!

אבל, אחת נשענה עם מישהו, וכשפעלתי שוב, נוכחתי לדעת שזה חבר שלה חח.
    זה היה הסט האחרון, 142 חחח

אז הגעתי בטוטאל ל193, ה200 קרוב ודי ריאלי.

אגב, נולדתי ב28/1/93.. מוזר...חחח
    ובסארג'ים הראשונים הצלחתי 4 ואז 6, שזה המספרים בכינוי שלי...
    זה לא היה מתוכנן בשיט, פוקס טהור.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 06-09-2012 בשעה 01:00.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כל הכבוד על ההתמדה, אתה פותח מעולה, אבל יש לי כמה דברים לתת לך.
    1, להגיד לכולן שהן חמודות זה פשוט בזבוז זמן. אם אתה ישיר אז תיהיה ישיר ותפנה לחמודה מכולן. אם תהיה נחמד אז הכל יהיה בסדר.
    2, בוודאי שבשלב מסויים אתה צריך להראות עניין. אם לא תראה עניין לא תשיג כלום.
    3, שמע, אתה בשלב שאתה כבר צריך לסגור. אם לא נשיקות, לפחות דייטים או מספרים. אתה כבר פאקינג חודש פותח. תעבוד על האינר גיים חזק אם עוד לא סגרת הרבה מספרים, כי אתה כבר בשלב של לסגור לפחות דייט. מה אתה סוגר בד"כ?

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

קראתי הכול אני יכול להגיד כמה דברים

-באמת שכל הכבוד על ההתמדה הכיף שבדבר הוא שזה יבוא לך טבעי גם אחרי זה שזה לא פרוייקט חד פעמי אלא משהו שיעזור לך. שכול יום שתצא ושתראה בחורה יפה אתה תיגש ותתחיל איתה כי התחלת עם אלף לפניה ואתה באמת מעוניין בה

-תנסה גישה טיפה שונה בגלל שזה ישיר זתומרת לעשות מה שאתה מתכוון "היי,תאמת אני לא באתי לבלבל לך תשכל על שטויות את מהממת ואני רוצה להכיר אותך-אני עידן"

-ישיר זה גם סוג של חשיפה כזאת. כאילו אתה אומר כל מה שאתה חושב אז תהיה הכי אמיתי שיש בהכול

-בחו"ל יכולת לפתוח כמה שבא לך אולי בגלל ההורים אז זה קצת בעיה אבל בגלל שרוב הסיכויים שבחיים לא תראה אותה וזה ONE NIGHT STAND להפך זה יותר כיף אז פשוט אל תתכוון לקחת פלאפון אלא נשיקה או יותר

שיהיה בהצלחה אחי באמת ניראה כאילו יש התקדמות

עוד משהו באמת שאל תפחד להתקדם עם זה אתה גבר תמשיך. התחלת עם בנות כמעט עם 200 צריך שיצא מזה משהו אחי
    תתקשר למספרים ותקבע פגישות פשוט ככה
    כי בתכלס אתה מתחיל איתה לא בשביל מספר טלפון ש לך תדע אם הוא אמיתי או שהיא תענה אתה מתחיל כי בא לך עלייה כאן ועכשיו
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 06-09-2012 בשעה 20:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

האמת שכשאני חושב על זה, ביציאה האחרונה הייתי יכול לדחוף כדי להשיג מספר, כי היו כמה פעמים שמישהי אמרה שיש לה חבר (למשל) והמשכנו לדבר (זה לא קורא בדר"כ), כי הן היו 2 בנות. אז תכלס הייתי יכול לדבר עם השניה ואחר כך לבודד אותה. ב50 האחרונים שעשיתי שמתי דגש על הכמות וקצת פחות על האיכות, נגיד את הסט עם הלסביות חתכתי אני אחרי 10 דקות בערך כי לא נשאר לי הרבה זמן עד האוטובוס שהתכוונתי לקחת ורציתי להגיע ל50.

תודה.

אני אגיב מחר בפירוט לכל אחד מכם.
    מחר אני מתכנן לעשות עוד 7, לסגור 200 ולסיים פה.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect